Jump to content

Microsoft Lumia 950 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω χρόνια να πάρω ελληνική συσκευή και πότε δεν είχα θέμα με την εγγύηση. Αρκεί να είναι ευρωπαϊκό.

Οποτε μην αγχώνεσαι και μη πληρώνεις τζάμπα χρήματα για Ελληνικό

Εχεις δικιο ρε montoya, δε διαφωνω, απλα επειδη το παραγγειλα απο τοπικο καταστημα ηλεκτρικων/ηλεκτρονικων ειδων, οταν πηγα απλα κανω ερευνα αγορας, μου ειπαν 319, ελληνικο. Και οταν πηγα να το παραγγειλω, μου ειπαν 292 παλι ελληνικο, αλλα επειδη το εβαλα δοσεις ατοκες, παει στα 300, λογω καποιου κωλυματος με την αντιπροσωπεια, δε καταλαβα τι μου ειπε ο τυπος στο τηλεφωνο τελος παντων . Η τιμη 292 (ξεκιναει απο 280) ομως, ειναι περα για περα σκρουτζικη και σιγουρα οχι GR αλλα EU και σκεφτομαι και λεω, μηπως ο τυπος το ψωνιζει απο κει που ψωνιζουν τα σκρουτζομαγαζα και βαζει ενα 20ρικο πανω για να βγαλει το εξτρα. Γιατι αμα ειναι ετσι, το παιρνω απο σκρουτζομαγαζο και κανω το 20ρικο σουβλακια! Ή τελος παντων καλαμαρακια, ελεω νηστειας! Δε με νοιαζει να ειναι EU, αλλα πες το απο την αρχη, μη μου πουλας παπατζα οτι ειναι GR..

Εχεις δικιο ρε montoya, δε διαφωνω, απλα επειδη το παραγγειλα απο τοπικο καταστημα ηλεκτρικων/ηλεκτρονικων ειδων, οταν πηγα απλα κανω ερευνα αγορας, μου ειπαν 319, ελληνικο. Και οταν πηγα να το παραγγειλω, μου ειπαν 292 παλι ελληνικο, αλλα επειδη το εβαλα δοσεις ατοκες, παει στα 300, λογω καποιου κωλυματος με την αντιπροσωπεια, δε καταλαβα τι μου ειπε ο τυπος στο τηλεφωνο τελος παντων . Η τιμη 292 (ξεκιναει απο 280) ομως, ειναι περα για περα σκρουτζικη και σιγουρα οχι GR αλλα EU και σκεφτομαι και λεω, μηπως ο τυπος το ψωνιζει απο κει που ψωνιζουν τα σκρουτζομαγαζα και βαζει ενα 20ρικο πανω για να βγαλει το εξτρα. Γιατι αμα ειναι ετσι, το παιρνω απο σκρουτζομαγαζο και κανω το 20ρικο σουβλακια! Ή τελος παντων καλαμαρακια, ελεω νηστειας! Δε με νοιαζει να ειναι EU, αλλα πες το απο την αρχη, μη μου πουλας παπατζα οτι ειναι GR..

Σε κάθε περίπτωση προτείνω να το πάρεις από "επώνυμο" σκρουτζομαγαζο και τα σουβλάκια τα τρώμε μαζί μετά την νηστεία.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

καλησπερα να ρωτηαω καποια πραγματα.

παλια ειχα windows phone κ η,ουν πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο απλα ειχε καποια θεματα κ θελω να δω αν εχουν λυθει.

1)δεν ανοιγε τις εικονες κ τα αρχεια απο τα mail συνεχιζει η εχει λυθει;

2)στις εφαρμογες μονο viber κ skype εχω οχι fb μου ετσελναν μνμ κ δεν μου ερχοταν ειδοποιηση οταν το εστελναν αλλα πολυ μετα αν εμπαινα στην εφαρμογη φαινοταν οτι ειχε ερθει

3)το ηχειο στο προηγουμενο ηταν πολυ δυνατο λογο προβληματος ακοης με βοηθουσε αρκετα το 950 εχει δυνατο ηχειο;

4)επισης κ το ακουστικο ηταν δυνατο κ καθαρο συνεχιζει κ στο xl

5)δουλευω αρκετα handsfree sbh54 της sony smartwatch 3 της sony κ smartband b2 heawei θα εχω θεμα με αποσυνδεσεις η ειναι σταθερο

6)ειναι dual sim active η standbye

7)το θελω κυριως για επαγγελματικο θα,κανω την δουλεια μου η να παρω το axon 7 που ζαχαρωνω η το note 4 που δεν εχει εγγυηση;

παλια ειχα windows phone κ η,ουν πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο απλα ειχε καποια θεματα κ θελω να δω αν εχουν λυθει.

2)στις εφαρμογες μονο viber κ skype εχω οχι fb μου ετσελναν μνμ κ δεν μου ερχοταν ειδοποιηση οταν το εστελναν αλλα πολυ μετα αν εμπαινα στην εφαρμογη φαινοταν οτι ειχε ερθει

3)το ηχειο στο προηγουμενο ηταν πολυ δυνατο λογο προβληματος ακοης με βοηθουσε αρκετα το 950 εχει δυνατο ηχειο;

5)δουλευω αρκετα handsfree sbh54 της sony smartwatch 3 της sony κ smartband b2 heawei θα εχω θεμα με αποσυνδεσεις η ειναι σταθερο

7)το θελω κυριως για επαγγελματικο θα,κανω την δουλεια μου η να παρω το axon 7 που ζαχαρωνω η το note 4 που δεν εχει εγγυηση;

1) Κανονικά όλα με την επίσημη εφαρμογή για mail.

2) Viber και skype όλα μια χαρά με τις ειδοποιήσεις, και στο live tile και στο action center και στην οθόνη κλειδώματος.

3) Το ηχείο είναι δυνατό.

4) Μια χαρά είναι. Άνετη συνομιλία και καθαρή.

5) Handsfree δεν νομίζω να έχεις θέμα. Όμως smartwatch και smartband δεν ξέρω αν έχουν εφαρμογές για windows.

6) Δεν το ξέρω.

7) Κρίνεις με βάση όλα τα παραπάνω και ότι πούνε και οι άλλοι.

Sent from mTalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Ειναι φοβερό πάντως.. Διαβάζω το νήμα απο την αρχή και θαυμάζω αυτους που "έσκασαν" 750 ευρώ για να πάρουν το τηλέφωνο ρε φιλε..Και ταυτοχρονα τους λυπαμαι γιατι εμφάνισε ένα σκασμό προβλήματα.. Βεβαια, απ' οσο διαβάζω σε απαντήσεις που δοθηκαν κατά τον Γενάρη του 2016, οι φιλοι λένε οτι θα έρθουν αναβαθμισεις και update που θα εκτοξεύσουν το κινητο και θα εξαλείψουν αρκετά προβλήματα.. Θα διαβάσω και τις υπολοιπες και θα επανέλθω. Βεβαια μου γεννιούνται απορίες ταυτόχρονα οπότε θα ρωτάω

1. Κάποιος ειδα και ανέφερε οτι στο πρώτο άνοιγμα του κινητό, τον ρωτάει αν θέλει να το επαναφέρει απο άλλο windows τηλέφώνο. Αξιζει να το κανεις αυτο; Τι θα επανέλθει ακριβώς; (έχω το 920)

2. Πως μπορώ να μεταφέρω τα sms απο το 920 στο 950?

3. Αυτο που αναφέρουν για ένα pin, αξίζει να το αξιοποιήσεις;;

Ειναι φοβερό πάντως.. Διαβάζω το νήμα απο την αρχή και θαυμάζω αυτους που "έσκασαν" 750 ευρώ για να πάρουν το τηλέφωνο ρε φιλε..Και ταυτοχρονα τους λυπαμαι γιατι εμφάνισε ένα σκασμό προβλήματα.. Βεβαια, απ' οσο διαβάζω σε απαντήσεις που δοθηκαν κατά τον Γενάρη του 2016, οι φιλοι λένε οτι θα έρθουν αναβαθμισεις και update που θα εκτοξεύσουν το κινητο και θα εξαλείψουν αρκετά προβλήματα.. Θα διαβάσω και τις υπολοιπες και θα επανέλθω. Βεβαια μου γεννιούνται απορίες ταυτόχρονα οπότε θα ρωτάω

1. Κάποιος ειδα και ανέφερε οτι στο πρώτο άνοιγμα του κινητό, τον ρωτάει αν θέλει να το επαναφέρει απο άλλο windows τηλέφώνο. Αξιζει να το κανεις αυτο; Τι θα επανέλθει ακριβώς; (έχω το 920)

Επαναφορά φαντάζομαι ότι εννοεί μέσω του ms λογαριασμού σου (εφόσον έχεις και στο 920) να επαναφέρει όλα τα αποθηκευμένα wifi passwords, να κατεβάσεις τις εφαρμογές που είχες κλπ. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.

Για sms ψάξε στο store, έχω δει τέτοιες εφαρμογές.

Αυτό για το pin φαντάζομαι εννοείς τον κωδικό κλειδώματος; Αν ναι είναι δικό σου θέμα ασφαλείας αν το θέλεις. Πάντως για να λειτουργήσεις τον σαρωτή ίριδας πρέπει υποχρεωτικά να βάλεις και pin ή password.

Sent from mTalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Αυτό για το pin φαντάζομαι εννοείς τον κωδικό κλειδώματος; Αν ναι είναι δικό σου θέμα ασφαλείας αν το θέλεις. Πάντως για να λειτουργήσεις τον σαρωτή ίριδας πρέπει υποχρεωτικά να βάλεις και pin ή password.

Sent from mTalk

Α ναι; Εγώ νόμιζα ότι μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την ίριδα και μόνη της! :(

Ίριδα και pin μαζί, πολύ πάει!!!! :confused:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Α ναι; Εγώ νόμιζα ότι μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την ίριδα και μόνη της! :(

Ίριδα και pin μαζί, πολύ πάει!!!! :confused:

To pin είναι για την περίπτωση που δεν σε αναγνωρίσει από την ίριδα. Δεν το βάζεις κάθε φορά.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτός ο σκασμός προβλήματα?

Ποιά είναι? Σα συσκευή? Σαν λειτουργικό? Σαν εφαρμογές?

Τέλος πάντων...

Το backup (αν έχει γίνει σωστά) και restore, κάνει το νέο τηλέφωνο ίδιο με το παλιό (όταν υπάρχουν οι αντίστοιχες εφαρμογές, επειδή από 8.1 σε 10 κάποιες έπαψαν να υποστηρίζονται/εμφανίζονται κλπ). Μεταφέρει εφαρμογές και ρυθμίσεις τους, αποθηκευμένα στοιχεία (κάποιες όμως έχουν ξεχωριστό backup, θέλει λίγη προσοχή), ταπετσαρίες, οθόνη κλειδώματος, σχεδόν τα πάντα.

Για SMS και κάποια ακόμα, υπάρχει το "Μεταφορά δεδομένων" σε Nokia/MS, αλλά γίνεται πολύ εύκολα έτσι κι αλλιώς (απλά ορίζεις το SMS backup στο παλιό και μετά στο νέο "λες" πόσο πίσω να ψάξει και επαναφέρει).

Πάντως, καλό θα ήταν να στήσεις το νέο τηλέφωνο από την αρχή, καθαρό.

Λίγο μπελάς, αλλά πολύ καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Ακόμα καλύτερα, να περιμένεις μέχρι τέλη Απρίλη, να πάρει το νέο και την RS2 επίσημα, οπότε να γίνει από εκεί το στήσιμο.

Το "Windows Hello" χρήσιμο είναι (είτε με ίριδα είτε με pin), αλλά θα πρέπει να υποστηρίζεται από εφαρμογές (δεν πολυσυμβαίνει, δυστυχώς).

Αυτός ο σκασμός προβλήματα?

Ποιά είναι? Σα συσκευή? Σαν λειτουργικό? Σαν εφαρμογές?

Τέλος πάντων...

Το backup (αν έχει γίνει σωστά) και restore, κάνει το νέο τηλέφωνο ίδιο με το παλιό (όταν υπάρχουν οι αντίστοιχες εφαρμογές, επειδή από 8.1 σε 10 κάποιες έπαψαν να υποστηρίζονται/εμφανίζονται κλπ). Μεταφέρει εφαρμογές και ρυθμίσεις τους, αποθηκευμένα στοιχεία (κάποιες όμως έχουν ξεχωριστό backup, θέλει λίγη προσοχή), ταπετσαρίες, οθόνη κλειδώματος, σχεδόν τα πάντα.

Για SMS και κάποια ακόμα, υπάρχει το "Μεταφορά δεδομένων" σε Nokia/MS, αλλά γίνεται πολύ εύκολα έτσι κι αλλιώς (απλά ορίζεις το SMS backup στο παλιό και μετά στο νέο "λες" πόσο πίσω να ψάξει και επαναφέρει).

Πάντως, καλό θα ήταν να στήσεις το νέο τηλέφωνο από την αρχή, καθαρό.

Λίγο μπελάς, αλλά πολύ καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Ακόμα καλύτερα, να περιμένεις μέχρι τέλη Απρίλη, να πάρει το νέο και την RS2 επίσημα, οπότε να γίνει από εκεί το στήσιμο.

Το "Windows Hello" χρήσιμο είναι (είτε με ίριδα είτε με pin), αλλά θα πρέπει να υποστηρίζεται από εφαρμογές (δεν πολυσυμβαίνει, δυστυχώς).

Είναι κάποια θέματα που είχαν τα 10ρια με την άφιξή τους και που λύθηκαν με τα επόμενα updates

1) Το Viber σε κάποια μοντέλα έχει κάποιες αστάθειες. Οι ενημερώσεις έρχονται, αλλά ορισμένες φορές αν απαντάς απο τη γραμμή ειδοποιησεων, τα μυνηματα κάποιες φορες δε φαίνονται μέσα στη συζητηση. Επίσης, εχει παρατηρηθεί απο πολλούς τελευταία πως έρχεται η ειδοποίηση, αλλά αν δεν ανοίξεις αμέσως το μήνυμα (και το κανεις μετά απο μια ώρα πχ), το μήνυμα είναι εξαφανισμένο.

5) Σε σύνδεση με BT τα WP είναι εξαιρετικά. Δδεν έχω συναντήσει ποτε προβλημα με κανένα απο τα μοντέλα. Άμεση σύνδεση, χωρίς ψάξιμο κλπ.

6) Είναι stand-by dual sim και όχι active.

Sent from mTalk

Ευχ;αριστω πολυ τα παιδια για τις απαντησεις τους θα το σκεφτω κ θα πραξω αναλογως;)

Μη το σκέφτεσαι φιλε.. Εγώ το παίρνω σημερα το μεσημερι στα χέρια μου και αναμένεται Πάσχα με κολλύρια για τα μάτια.. Βεβαια αν δεν εχεις άλλη εμπειρια απο windows θα ζοριστεις στην αρχη και αν δεν εισαι και "δυσκοίλιος" και προσπεράσεις 2-3 μειονεκτήματα (κατά πολλούς και μεταξυ αυτών κι εγώ, ασήμαντα), θα το κατευχαριστηθείς και δε θα ξεκολλάς απο τα windows!

Ευχ;αριστω πολυ τα παιδια για τις απαντησεις τους θα το σκεφτω κ θα πραξω αναλογως;)

Αγόρασε το είναι πολύ καλό κινητό

.. Βεβαια αν δεν εχεις άλλη εμπειρια απο windows θα ζοριστεις στην αρχη και αν δεν εισαι και "δυσκοίλιος" και προσπεράσεις 2-3 μειονεκτήματα (κατά πολλούς και μεταξυ αυτών κι εγώ, ασήμαντα), θα το κατευχαριστηθείς και δε θα ξεκολλάς απο τα windows!

νομιζω είναι από τα πιο ευκολα λειτουργικα και διαισθητικα βρίσκεις αυτό που θελεις. Σε 2 μερεσ με λιγο διάβασμα εδώ μεσα και λιγο γκουγκλαρισμα το εκανα δικο μου. Να το παρει ο φιλος.

Καλησπερα παιδια

Το πηρα το κινητο σημερα το μεσημερι και μπαινω απ ευθειας στο ζουμι. Εκανα επαναφορα απο παλιοτερο back up του 920 και κατεβασε τα παντα απο το 920, οπως εφαρμογες, διαμορφωση live tile, κτλ κτλ, και σπαστηκα.. Και του εκανα στα καπακια επαναφορα τηλεφωνου. Αφου τελειωσε η επαναφορα, ξεκινησε απο την αρχεια ολη αυτη η διαμορφωση του κινητου και πατησα οτι δε θελω επαναφορα, εβαλα microsoft account email μου, αλλα το προβλημα μου, ειναι οτι δε μου εμφανιζει τις επαφες μου!!!

Κανω τωρα τις αναβθμισεις .953 αν δε κανω λαθος και μια MICROSFTDMG . θα κανει τα restart του, ισως να διορθωθει..

Καλησπερα παιδια

Το πηρα το κινητο σημερα το μεσημερι και μπαινω απ ευθειας στο ζουμι. Εκανα επαναφορα απο παλιοτερο back up του 920 και κατεβασε τα παντα απο το 920, οπως εφαρμογες, διαμορφωση live tile, κτλ κτλ, και σπαστηκα.. Και του εκανα στα καπακια επαναφορα τηλεφωνου. Αφου τελειωσε η επαναφορα, ξεκινησε απο την αρχεια ολη αυτη η διαμορφωση του κινητου και πατησα οτι δε θελω επαναφορα, εβαλα microsoft account email μου, αλλα το προβλημα μου, ειναι οτι δε μου εμφανιζει τις επαφες μου!!!

Κανω τωρα τις αναβθμισεις .953 αν δε κανω λαθος και μια MICROSFTDMG . θα κανει τα restart του, ισως να διορθωθει..

Τον λογαριασμό που είχες στο 920 πρέπει να βάλεις για να εμφανιστούν και οι επαφές σου στο 950 XL!

Καλησπερα παιδια

Θα σου τις συγχρονίσει, μην αγχώνεσαι.

Με υγεία να το χαρείς.

Καλησπερα παιδια

Πέρνα και την .1066 που μόλις ήρθε, αν δεν το έκανες ήδη! ;)

Καλησπερα παιδια

κινηταρα το 950 με γεια

Πέρνα και την .1066 που μόλις ήρθε, αν δεν το έκανες ήδη! ;)

Το έκανα προχτες το βράδυ! Ξαφνικά το είδα και βάρεσε μονο του επανεκκίνηση και έβγαλε τα γρανάζια στην αρχικη, λέω ωχ, κάτι του έκανα, αλλά μετά ειδα οτι ερχεται νέα.

Ξέρει κανείς τι αλλαγές παίχτηκαν;; Γιατί για παράδειγμα είδα ένα καινούργιο UI στο Facebook

Ξέρει κανείς τι αλλαγές παίχτηκαν;; Γιατί για παράδειγμα είδα ένα καινούργιο UI στο Facebook

Σε σχέση με τα 8.1 άλλο Facebook εχει, αν εννοείς αυτό!

Σε σχέση με τα 8.1 άλλο Facebook εχει, αν εννοείς αυτό!

Ναι, το ξέρω αυτό. Αλλα εννοώ ότι τις πρώτες μέρες που δούλεψα το τηλέφωνο (1-2), το φεισμπουκ ήταν ίδιο με του 8.1! Ξαφνικά με την .1066 έχει αλλάξει τελείως η εμφάνιση του.. Μόνο εγώ το παρατήρησα αυτό ή απλα έχω μπλέξει τα μπούτια μου για τα καλά;

• The title was changed to Microsoft Lumia 950 XL