Jump to content

Microsoft Lumia 950 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Οι ειδοποιήσεις των μηνυμάτων δεν μου έρχονται καθόλου. Ούτε ήχος ούτε ένδειξη στην οθόνη. Έχω έκδοση 164. Κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα;τι να κάνω βρε παιδιά;;;;;;και εννοείται δεν έχω ενεργοποιημένη την οικονομία μπαταρίας.

Βγάλε και ξαναβαλε το tile των μηνυμάτων

Κάνε ένα soft reset

Και ριξε μια ματιά στις ρυθμίσεις -> ειδοποιήσεις -> μηνύματα για να σιγουρευτεις ότι τα έχεις όλα στο ON...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Firmware update καινούργιο. Κατεβάζω και ενημερώνω. Ακόμα επίσημο changelog δεν βρήκα...

Θα δεις την μπαταρία να στρώνει δραματικά, εγώ μόλις έκανα το 550 μου και ήδη βλέπω τρομακτική διαφορά προς το καλύτερο.....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Πριν κάνα μηνα είχε βγει μια αναβάθμιση στο recovery tools μονο η οποια από ότι έλεγαν στο windows central ήταν μονο διόρθωσης ε σήμερα την έδωσε και μέσο OTA

Ακόμα η 164 είναι η επίσημη δεν άλλαξε κάτι

spacer.png

Παιδιά η ταχύτητα έχει αλλάξει αρκετά με τα update σε σχέση με πριν?

σκέφτομαι να πάρω και εγώ αν τα πράγματα έχουν βελτιωθεί κάποιο used

Αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Παιδιά η ταχύτητα έχει αλλάξει αρκετά με τα update σε σχέση με πριν?

σκέφτομαι να πάρω και εγώ αν τα πράγματα έχουν βελτιωθεί κάποιο used

Αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ άργησα λίγο να το πάρω και δεν ξέρω τι ακριβώς γίνοταν πιο παλιά.

Αλλά με την .164 και το τελευταίο firmware, το κινητό πάει σφαίρα και η μπαταρία από τις 8 που ξυπνάω μέχρι 12-1 που πέφτω πάλι για ύπνο και το βάζω για φόρτιση έχει φτάσει στο 40%, αλλά με ανοιχτά τα πάντα και μέτρια χρήση. Με βαριά χρήση πηγαίνει 15-20%

Καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση, διάφορα το μονοκαρτο με το δικαρτο είναι μόνο ότι το ένα έχει 4G+ ενώ το δικαρτο μέχρι 4G ; και ίσως καλύτερη αυτονομία το μονοκαρτο;

Καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση, διάφορα το μονοκαρτο με το δικαρτο είναι μόνο ότι το ένα έχει 4G+ ενώ το δικαρτο μέχρι 4G ; και ίσως καλύτερη αυτονομία το μονοκαρτο;

Ναι μόνο αυτή είναι η διαφορά.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλησπέρα

Μόλις κατέβηκε η 218 υπάρχει κανένα log με το τις αλλαγές που έχει;γνωρίζετε κάτι;

Ευχαριστω

N9 Best phone ever

Καλησπέρα

Μόλις κατέβηκε η 218 υπάρχει κανένα log με το τις αλλαγές που έχει;γνωρίζετε κάτι;

Ευχαριστω

εδώ θα βρεις τις αλλαγες http://www.windowscentral.com/here-what-new-windows-10-mobile-build-10586218?utm_medium=slider&utm_campaign=navigation&utm_source=wp

ρε παιδια είναι σιγουρο ότι στο δικαρτο αν εχεις εστω μονο μια καρτα μεσα δεν πιανει 4G+?

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

εδώ θα βρεις τις αλλαγες http://www.windowscentral.com/here-what-new-windows-10-mobile-build-10586218?utm_medium=slider&utm_campaign=navigation&utm_source=wp

ρε παιδια είναι σιγουρο ότι στο δικαρτο αν εχεις εστω μονο μια καρτα μεσα δεν πιανει 4G+?

Δεν είναι θέμα αν θα έχεις μια ή δύο κάρτες για να πιάνει 4G+. Αν δεις στην σελίδα των χαρακτηριστικών στην "Κυψελοειδής σύνδεση" το 950XL Dual SIM αναφέρει:

Μέγ. ταχύτητα δεδομένων DL LTE: 150 Mbps (Κατ. 4)

Μέγ. ταχύτητα δεδομένων UL LTE: 50 Mbps (Κατ. 4)

Ενώ το 950XL LTE (το μονόκαρτο) αναφέρει:

Μέγ. ταχύτητα δεδομένων DL LTE: 300 Mbps (Κατ. 6)

Μέγ. ταχύτητα δεδομένων UL LTE: 50 Mbps (Κατ. 6)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

γεια σας

να κάνω 2-3 ερωτήσεις

ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό και κοιτάζω στο σκρουτζ μια μεγάλη διαφορά στις τιμές

τα φθηνά έχουν θέμα; τι γίνεται;

το dock το πληρώνεις επιπλέον;

και επειδή γενικά ήμουν με android έχετε κάποια σελίδα να δω τις εφαρμογές που είναι φορτωμένες στο κινητό

και ποιές επίσης μπορώ να βάλω φρι

γεια σας

να κάνω 2-3 ερωτήσεις

ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό και κοιτάζω στο σκρουτζ μια μεγάλη διαφορά στις τιμές

τα φθηνά έχουν θέμα; τι γίνεται;

το dock το πληρώνεις επιπλέον;

και επειδή γενικά ήμουν με android έχετε κάποια σελίδα να δω τις εφαρμογές που είναι φορτωμένες στο κινητό

και ποιές επίσης μπορώ να βάλω φρι

τα φθηνά δεν έχουν κανένα θέμα απλά είναι παραεισαγωγης δηλαδή προορίζονται για άλλη χωρα αλλα δεν υπάρχει θέμα έχεις κανονικά εγγύηση.

το dock ναι το πληρώνεις.

για τις εφαρμογές δες εδώ https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/windows-phone

spacer.png

Ερώτηση όταν πάει να ξεκλειδώσει με την ίριδα άμα ξεκλειδώσεις την οθόνη με σύρσιμο του δαχτύλου πάλι ξεκλειδώνει;

Χωρίς να έχει εντοπίσει το μάτι;

Κωνσταντινος

Ερώτηση όταν πάει να ξεκλειδώσει με την ίριδα άμα ξεκλειδώσεις την οθόνη με σύρσιμο του δαχτύλου πάλι ξεκλειδώνει;

Χωρίς να έχει εντοπίσει το μάτι;

Για να ενεργοποιήσεις την ίριδα, πρέπει να έχεις ορίσει πιν εισόδου (όχι της sim)

Οπότε, αν σύρεις την οθόνη προς τα πάνω, μπορείς κανονικά να το βάλεις και να ανοίξει, άσχετα με την ίριδα.

Δυστυχώς το μονοκαρτο εκλάπη. Σκέφτομαι το διακαρτο για αγορά. Τελικά το dualism υποστηρίζει 4G+;ακούω διφορούμενες απόψεις. Ευχαριστώ

Δυστυχώς το μονοκαρτο εκλάπη. Σκέφτομαι το διακαρτο για αγορά. Τελικά το dualism υποστηρίζει 4G+;ακούω διφορούμενες απόψεις. Ευχαριστώ

ΩΩΩ... κρίμα... Με τον εντοπισμό από το site της Ms δεν βρίσκεται; Ή έστω να το μπλοκάρει η Ms για να είναι άχρηστο.

Dual sim έχω εγώ, και δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο θέμα με την ταχύτητα.

Ναι, θεωρητικά δεν μπορεί να πιάσει τόσο μεγάλη ταχύτητα όσο το απλό, αλλά και πάλι με δύο γραμμές 4G Vodafone έπιασα μόλις σε Speedtest 8,86 σε κατέβασμα. Οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρακτική διαφορά στην εμπειρία χρήσης

Εγώ έβαλα pin μετά έβαλα ίριδα, πριν ακόμα βρει το μάτι τραβάω την οθόνη και ξεκλειδώνει χωρίς να ζητάει pin

Κωνσταντινος

Εγώ έβαλα pin μετά έβαλα ίριδα, πριν ακόμα βρει το μάτι τραβάω την οθόνη και ξεκλειδώνει χωρίς να ζητάει pin

Ελεγξε στις ρυθμισεις κλειδωματος ποιο ειναι το χρονικο οριο που εχεις βαλει για να ζηταει PIN ή αντιστοιχα σαρωση ίριδας. Αν θες το ξεκλειδωμα να απαιτει παντα σαρωση ιριδας ή PIN τοτε στο "Να απαιτειται εισοδος" θα επιλεξεις "Καθε Φορα".

Είχε κανένας το 1520 και τώρα να έχει το 950 xl , πως είναι η μπαταρία;

Κωνσταντινος

Καλησπέρα το Hello σας βολεύει το χρησιμοποιείτε?? εμενα μου φαίνεται να είναι αργό και δεν πιάνει πάντα

spacer.png

• The title was changed to Microsoft Lumia 950 XL