shodanjr_gr Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Tι ανάλυση έχεις στο desktop; Φρόντισε να τρέχεις το παιχνίδι στην ανάλυση που είναι το desktop, αλλιώς η οθόνη θα καθυστερεί όταν αλλάζει αναλύσεις... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Εγώ έχω την 1915s και δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν αλλάζει αναλύσεις. Άλλωστε δεν έχουν καμία σχέση τα 12 milliseconds με τα 2 seconds που λες ότι έχει καθυστέρηση Επίσης δεν αναφέρεις τι σύστημα έχεις και τι κάρτα γραφικών. Ισως να μην σηκώνει υψηλές αναλύσεις. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Wirelessly posted (SonyEricssonZ1010/R1K SEMC-Browser/4.0.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Αρχικό Μήνυμα από kyramas Εγώ έχω την 1915s και δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν αλλάζει αναλύσεις. Άλλωστε δεν έχουν καμία σχέση τα 12 milliseconds με τα 2 seconds που λες ότι έχει καθυστέρηση Επίσης δεν αναφέρεις τι σύστημα έχεις και τι κάρτα γραφικών. Ισως να μην σηκώνει υψηλές αναλύσεις. P4 2000,512 ram, mx420 graphika. H crt pou eixa prin den eixe tetoio provlima. To desktop k to game idia analysh exoun... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks (24 Δεκ. 2004 , 11:00) Τη Δευτέρα θα μου έρθει η νέα οθόνη με courier... Not bad... :o Και προς στιγμήν με τρομάξατε... Kαινούργια ή refurbished καινούργια, και θα έχεις τα ίδια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος IVIetaCreatoR (24 Δεκ. 2004 , 13:59) Wirelessly posted (SonyEricssonZ1010/R1K SEMC-Browser/4.0.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) P4 2000,512 ram, mx420 graphika. H crt pou eixa prin den eixe tetoio provlima. To desktop k to game idia analysh exoun... Η κάρτα είναι "παλιά" .Πιθανόν να μην είναι "συμβατή" η αναλογική έξοδος της με την είσοδο σήματος της οθόνης .Πολλές καινούργιες οθόνες έχουν και πρόβλημα και με την DVI εισόδο σήματος από παλαιές κάρτες με 64 ΜΒ μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maousos18 Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 παιδια η αλμαν δεν ειναι κακη εταιρεία απλά είναι λίγο αργή αν δεν έχει stock απο ότι καταλαβα. Όταν έχει αποθέματα είναι πολύ γρήγορη και μάλιστα πολύ εξυπηρετική. Αφού εμένα μου άλλαξαν την οθόνη και ούτε καν με ρώτησαν που είναι το pixel το καμενο. Μου φέρανε την καινούργια και δεν την κοίταξαν καθόλου την παλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gary Kokkin (25 Δεκ. 2004 , 02:08) Kαινούργια ή refurbished καινούργια, και θα έχεις τα ίδια ? Έχεις κάτι συγκεκριμένο με την εν λόγω εταιρία ή πάντα έτσι θετικός είσαι? :cool: Για τα υπόλοιπα τη Δευτέρα... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gary Kokkin (25 Δεκ. 2004 , 02:14) Η κάρτα είναι "παλιά" .Πιθανόν να μην είναι "συμβατή" η αναλογική έξοδος της με την είσοδο σήματος της οθόνης .Πολλές καινούργιες οθόνες έχουν και πρόβλημα και με την DVI εισόδο σήματος από παλαιές κάρτες με 64 ΜΒ μνήμη. Μπα... εδώ παίζει κανονικά σε κάρτα 6-ετίας (τη Viper 550 τη θυμάστε?) μέχρι να έρθει η καινούργια μονάδα... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gary Kokkin (25 Δεκ. 2004 , 02:14) Η κάρτα είναι "παλιά" .Πιθανόν να μην είναι "συμβατή" η αναλογική έξοδος της με την είσοδο σήματος της οθόνης .Πολλές καινούργιες οθόνες έχουν και πρόβλημα και με την DVI εισόδο σήματος από παλαιές κάρτες με 64 ΜΒ μνήμη. :eek: :eek: :eek: πολυ ενδιαφερον αυτο που λες . παρηγγελα μια SAPPHIRE ATLANTIS ATI RADEON AGP 9800SE 128MB TVOUT DVI RETAIL και στο μελλον (στο πολυ μακρινο μελλον :p ) σκοπευω να αγορασω μια tft οθονη. θα εχω προβλημα με την παραπανω καρτα ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks (25 Δεκ. 2004 , 11:03) Έχεις κάτι συγκεκριμένο με την εν λόγω εταιρία ή πάντα έτσι θετικός είσαι? :cool: Για τα υπόλοιπα τη Δευτέρα... Γιατί δεν κάνεις μια αναζήτηση εδώ μέσα με την λέξη Αlman να δείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Μην εισαστε απολυτοι, ολες οι αντιπρωσοπειες εχουν και καλα και κακα. Οπως και να εχει η LG εχει 17ms responce time οχι 12ms , απλα ειναι κολπο προωθησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erevodifwntas Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Ερώτηση: αν έχω TFT και την έχω συνδέσει στο DVI, γιατί να περιορίζομαι στα 60Hz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Τι σχεση εχει το DVI με τα HZ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Πρώτον δεν έχει σχέση και δεύτερον τα 60Hz για μια οθόνη TFT είναι μια χαρά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Αυτο ειπα και εγω :wacko: :blink: Βασικα εγω στην 19αρα εχω 70Hz και παλι.......Ετσι και ετσι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gary Kokkin (25 Δεκ. 2004 , 17:17) Γιατί δεν κάνεις μια αναζήτηση εδώ μέσα με την λέξη Αlman να δείς ? So... Πέμπτη πρωί τους ειδοποίησα, Παρασκευή τους έστειλα την απόδειξη αγοράς και Δευτέρα είχα την καινούργια (άψογη) οθόνη... Είμαι πολύ δυσαρεστημένος :lol: :whistle: :happy: Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terorist_arseni Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 kanena pixel tha einai kameno tote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος terorist_arseni (27 Δεκ. 2004 , 15:31) kanena pixel tha einai kameno tote Όχι, δόξα το θεό, θα αργήσουν να με ξαναδούνε... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks (27 Δεκ. 2004 , 15:23) So... Πέμπτη πρωί τους ειδοποίησα, Παρασκευή τους έστειλα την απόδειξη αγοράς και Δευτέρα είχα την καινούργια (άψογη) οθόνη... Είμαι πολύ δυσαρεστημένος :lol: :whistle: :happy: Μπορεί να έτυχε σε σένα,αλλά σίγουρα δεν έκανες search με την λέξη Αlman εδώ μέσα να δείς σχετικά τι παίζεται σε άλλους.....ή υποστηρίζεις την αγορά σου ,για να μην παραδεχτείς ότι έμπλεξες....Τέλος πάντων ο χρόνος θα δείξει για το άψογο που λές ,αν πήγαν όλα καλά τόσο σύντομα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Erevodifwntas (26 Δεκ. 2004 , 09:51) Ερώτηση: αν έχω TFT και την έχω συνδέσει στο DVI, γιατί να περιορίζομαι στα 60Hz? Με το DVI δεν είναι απαραίτητο ο ρυθμός ανανεώσης να φτάσει στο max . Ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα την VGA που έχεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα του υπολογιστή σου/ προς το κάθε πρόγραμμα ...να δίνει σταθερό σήμα απεικόνισης. Συνήθως ρυθμίζονται και οι χρωματικοί παράγοντες ....το λιγότερο πάντως που θα πάρεις από ρυθμίσεις είναι το καλό backlight που χρειάζεται ανάλογα την εφαρμογή- αυτόματα . Στις ακριβές TFT ρυθμίζεται και παραμετρικά το σήμα DVI και σε χειρ οκίνητη λειτουργία.... Ετσι ενώ αντίστοιχα σε μια εφαρμογή σε αναλογική είσοδο μπορεί τα 70hz να φαίνονται λίγα.....με DVI είσοδο με 60hz η απόδωση είναι άψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gary Kokkin (27 Δεκ. 2004 , 16:25) Μπορεί να έτυχε σε σένα,αλλά σίγουρα δεν έκανες search με την λέξη Αlman εδώ μέσα να δείς σχετικά τι παίζεται σε άλλους.....ή υποστηρίζεις την αγορά σου ,για να μην παραδεχτείς ότι έμπλεξες....Τέλος πάντων ο χρόνος θα δείξει για το άψογο που λές ,αν πήγαν όλα καλά τόσο σύντομα.... Εδώ είδα μόνο προβλήματα σχετικά με την υποστήριξη στους Acer... Και γιατί έμπλεξα? Επειδή έκανα τη δουλειά μου? Το ποτήρι μου είναι μισογεμάτο... :p Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Δεν είπε κανείς να μην κάνεις την δουλειά σου (αυτονόητο είναι). Δεν ξέρεις όμως αν πήρες refurbished καινούργια οθόνη (που πολλές εταιρίες κάνουν για μείωση του κόστους στα RMA προιόντα) -Αυτό δεν μπορεί να το ξέρει ο απλός καταναλωτής ,και ο χρόνος θα δείξει αν σου βγεί καλό το προιόν. Δες και αυτά ,για να μην λές ,για search ...ότι μόνο για Acer (και στο Myphone) ισχύει ότι η ίδια εταιρία έχει πρόβλημα οργάνωσης. http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/archive/index.php/t-3185.html http://www.thelab.gr/archive/topic/9512-1.html http://www.thelab.gr/archive/topic/5209-1.html Δεν ανέφερες και αν αυτή η οθόνη που πήρες έχει κανένα διακριτικό ότι είναι από LG Hellas...--Αν είναι από εισαγωγή (όχι διανομή) Ιnfoquest ,Octabit (δες αυτοκόλλητο στο κουτί ή συνοδευτικά και τα link αναφέρουν σχετικά) τότε η εγγύηση καλύπτει 1 καμμένο pixel ,όχι καμμένο subpixel (R,G,B)...ανάλογα τι και αν αναφέρεται γραπτά. Οι εταιρίες για LG προιόντα πληροφορικής,φαίνεται έχουν μοιράσει την αγορά μεταξύ τους ,να πουλάνε ξεχωριστά μοντέλα ,τόσο από LG-Hellas ,αλλά και κάνουν ανεξάρτητες εισαγωγές (όπως όλοι), και εισαγωγές κάνει και η Alman σε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Από το 2ο link... "Εντύπωσεις από ΑΛΜΑΝ (Για Ελληνική πραγματικότητα ενθουσιασμένος)" Πρώτα απ'όλα... προτιμώ μια refurbished οθόνη που δουλεύει σωστά (προς το παρόν όπως λες) από μια με κολλημένο pixel στο κέντρο... Πάντως "φαίνεται" το ίδιο καινούργια και με την πρώτη. Επίσης και οι δύο οθόνες είχαν μέσα φυλλαδιάκι εγγύησης της LGΕ-Hellas (αυτό που λέει για τα 3 χρόνια on-site). Να υποθέσω ότι είναι από LG-Hellas? Το αυτοκόλλητο πάνω στα κουτιά ήταν το ίδιο και στις δυο (την πρώτη την είχα πάρει από Multirama). Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts