Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακριβώς.καταργεί στην ουσία όλη την ευκολία του δακτυλικου

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως, με ρουτ λειτουργεί κανονικά.

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για το κλείσιμο βάζεις Nova και έχει double tap στην οθόνη.

Εγώ το έχω βάλει , αλλά κάθε φορά που το χρησιμοποιώ μετά ζητάει τον κωδικό ξεκλειδώματος ακόμα και με το αποτύπωμα.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Follow the White Rabbit....

Για το κλείσιμο βάζεις Nova και έχει double tap στην οθόνη.

Για το άλλο δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θες να κάνεις? Εννοείς με το δαχτυλικό να σου κατεβάζει την κουρτίνα?

εννοω το κουμπι στην navigation bar που κατεβαζει το κουρτινακι ..

εχεις καποιες ευκολιες η LG που με εχουν βολεψει παρα πολυ

οχι ο,τι θα με χαλασουν αυτα, οθονη τελεια, κινηταρα ειναι

πχ το double tap μπορει να το προσθεσουν στην Ν

λιγο ακομα να πεσει η τιμη και θα χτυπησω κι εγω το silver :D

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Εγώ το έχω βάλει , αλλά κάθε φορά που το χρησιμοποιώ μετά ζητάει τον κωδικό ξεκλειδώματος ακόμα και με το αποτύπωμα.

Νομίζω ότι χωρίς ρουτ δεν γίνεται λόγω των - και καλά - πολιτικών ασφαλείας της Google.

Tι "κουρτινακι" ωρε, quick settings ή notification bar λεγονται.

Νεξους χωρις ρουτ δεν εννοειται.

Κανεις root και βαζεις τον Nova να κλεινει με double tap.

Επισης, εδω δεν υπαρχει double tap, και ουτε θα μπει ποτε, ουτε στην Ν ουτε στην Ο ουτε στην Ω. Ειναι hardware θεμα.

Εχεις δαχτυλικο αποτυπωμα και ambient display, δεν θες τιποτα αλλο.

Θα βολευε το double tap οταν ειναι ακουμπισμενο στο γραφειο, αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα.

Οταν με 400€ παιρνεις τωρα 1+3 και ποσες αλλες SD820 συσκευες, ποσο πρεπει να εχει το 6p για να αξιζει;

300€ ειναι λογικη τιμη για αγορα του 6p σημερα. Τα 500€ που εκανε πριν 2 μηνες ηταν απατη.

Η σωστη κινηση τωρα ειναι να περιμενεις τα νεα nexus. Aυτα να δουμε τι τιμη θα εχουν.

Επισης, εδω δεν υπαρχει double tap, και ουτε θα μπει ποτε, ουτε στην Ν ουτε στην Ο ουτε στην Ω. Ειναι hardware θεμα.

Θα βολευε το double tap οταν ειναι ακουμπισμενο στο γραφειο, αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα.

Και όμως μπορείς! Ποιός είπε ότι δεν υπάρχει double tap to wake? Υπάρχει, αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο από την google. Με custom kernel ή με μια εφαρμογή (πάντα εφόσον είσαι ρουτ) το έχεις μια χαρά.

Και όμως μπορείς! Ποιός είπε ότι δεν υπάρχει double tap to wake? Υπάρχει, αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο από την google. Με custom kernel ή με μια εφαρμογή (πάντα εφόσον είσαι ρουτ) το έχεις μια χαρά.

Οχι φυσικα.

Αν δεν υποστηριζει εγγενως το κινητο dt2w, δεν κανουν οι μεσοβεζικες λυσεις με custom kernel + apps.

Πιανει ενα 60-70% απο αυτο που πιανει ενα lg πχ που το εχει απο τη μανα του.

Αυτο που δουλευει καλα και ειναι αποδεκτο, ειναι το swipe to wake, που εχει ο elemental kernel (ισως το εχουν και αλλοι)

Οχι φυσικα.

Αν δεν υποστηριζει εγγενως το κινητο dt2w, δεν κανουν οι μεσοβεζικες λυσεις με custom kernel + apps.

Πιανει ενα 60-70% απο αυτο που πιανει ενα lg πχ που το εχει απο τη μανα του.

Αυτο που δουλευει καλα και ειναι αποδεκτο, ειναι το swipe to wake, που εχει ο elemental kernel (ισως το εχουν και αλλοι)

Τί λες τώρα; μα φυσικά το 6p υποστηρίζει εγγενώς DT2W! Απλά είναι απενεργοποιημένο.

Γι'αυτό άλλωστε το έχει και ο elemental.

Τί λες τώρα; μα φυσικά το 6p υποστηρίζει εγγενώς DT2W! Απλά είναι απενεργοποιημένο.

Γι'αυτό άλλωστε το έχει και ο elemental.

Σαφως και οχι και για αυτο δουλευει χειροτερα σε σχεση με άλλα κινητα.

Tι "κουρτινακι" ωρε, quick settings ή notification bar λεγονται.

Νεξους χωρις ρουτ δεν εννοειται.

Κανεις root και βαζεις τον Nova να κλεινει με double tap.

Οταν με 400€ παιρνεις τωρα 1+3 και ποσες αλλες SD820 συσκευες, ποσο πρεπει να εχει το 6p για να αξιζει;

300€ ειναι λογικη τιμη για αγορα του 6p σημερα. Τα 500€ που εκανε πριν 2 μηνες ηταν απατη.

Η σωστη κινηση τωρα ειναι να περιμενεις τα νεα nexus. Aυτα να δουμε τι τιμη θα εχουν.

θεωρώ αστείο να τιμολογείς το Nexus στα ίδια χρήματα που αγοράζεις ενδεικτικά τα Mate S, Xiaomi Mi 4c, P9 lite, LG G3 32G (αυτό αντικατέστησα. έστω και το 16αρι) Galaxy J7.

Το 1+3 έχει καλύτερο επεξεργαστή ΜΟΝΟ άντε και λίγο καλύτερο fast charge. Σε όλα τα υπόλοιπα χάνει. Δεν αγοράζεις επεξεργαστή, τηλέφωνο αγοράζεις, και το Nexus δεν το λες και αργό, σφαιράτο είναι και του έχωσα καμιά 30αρια εφαρμογές ήδη.

Για τον φίλο που ήταν μεταξύ του G5 και αυτού. Δεν αρκεί να χεις τούμπανο σπεκς, πρέπει να δουλεύει κιόλας το τηλέφωνο. Με τα προβλήματα αξιοπιστίας που έχουν παρουσιάσει τα LG χρυσά να μου τα κάνανε δεν θα έπαιρνα μέχρι να αποδείξουν πως δεν θα χαλάσουν στο 6μηνο

Ακριβώς.καταργεί στην ουσία όλη την ευκολία του δακτυλικου

και είπα πριν ότι δεν θυμάμαι τέτοια συμπεριφορά! Δεν τη θυμόμουν γιατί είχα, έχω και θα έχω πάντα root. Nexus πήρες!!!!

οχι ο,τι θα με χαλασουν αυτα, οθονη τελεια, κινηταρα ειναι

Η λύση είναι από πάνω... Root!!!! Όλα γίνονται!

Από εκεί και πέρα. Μην το κάνουμε VS πάλι. Έτσι και αλλιώς την άποψη του nichchris την ξέρουμε. Για μένα ας πούμε τα 400€ για κινητό που δεν έχει αντιπροσωπεία δίπλα μου για service και ας το στείλουν έξω αυτοί μετά σαν εταιρεία, είναι εξωφρενική τιμολόγηση!!!! max τα 300! Αντιθέτως τα +100 στα 300 για να έχω service στην Ελλάδα έστω και σαν αντιπροσωπεία είναι κάτι απόλυτα αποδεκτό για μένα. Η τιμολογιακή εκτίμηση είναι καθαρά υποκειμενική.

DT2W.... Έχω το κινητό από τον Δεκέμβριο αν θυμάμαι καλά. Από την πρώτη στιγμή του έβαλα ElementalX. Το dt2w λειτουργεί άψογα και άμεσα. Πιάνει πάντα!!! Δεν το έχω χάσει ποτέ! Επίσης θέμα Hardware πως γίνεται έστω και με την χρήση του custom kernel να παίζει?

Μια χαρά παίζει.

Google Pixel 6 Pro

Σαφως και οχι και για αυτο δουλευει χειροτερα σε σχεση με άλλα κινητα.

Γιατί επιμένεις για πράγματα που προφανώς δεν ξέρεις;

Αφού δεν πιστεύεις εμένα, ορίστε τι λέει ο flar: στον στοκ κέρνελ υπάρχει κρυμμένη ρύθμιση για dt2w. Πόσο πιο εγγενώς πια;

http://forum.xda-developers.com/nexus-6p/orig-development/kernel-elementalx-n6p-t3240571/page5

Post #45

επειδη με βολευε και μενα το DT2W σε αλλα κινητα που ειχα , υπαρχει καποιος οδηγος γι αυτο ?

Αν είσαι ρουτ, είτε βάζεις την εφαρμογή που έγραψα πιο πάνω, είτε βάζεις custom kernel (π.χ. elemental) που να το υποστηρίζει. Με τη δεύτερη επιλογή έχεις και περισσότερες δυνατότητες (swype up για ξεκλείδωμα, swype down για κάμερα κτλ).

Αν χρειαστεί να το πας στο service απλά γυρνάς σε στοκ

Υπάρχει θεωρία που λένε ότι έχουν δώσει ρουταρισμενα nexus για εγγύηση και έχει περάσει!

Εγώ δεν θα το πήγαινα ποτέ για service πειραγμενο αλλά εντελώς στοκ.

Το καλό με τα nexus ότι να το γυρίσεις σε στοκ είναι πραγματικά υπόθεση 5 λεπτών και εντελώς γελοία. Οπότε εσύ αποφασίζεις αν θες να είσαι διαχειριστής της συσκευής σου(αυτό σημαίνει το root).

Το πώς γίνονται όλα αυτά υπάρχει αναλογο θέμα εδώ και μεταφρασμενοσ οδηγός που έχω κάνει. Φυσικά η πηγή είναι το XDA. Διάβασε τα και θα δεις ότι είναι τελείως άπλα τα πράγματα.

Google Pixel 6 Pro

Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος nexus 6p. Θα ήθελα να μάθω αν μπορείς με κάποιο τρόπο να δεις πόσες ώρες έχει χρησιμοποιηθεί το κινητό; Γνωρίζετε κάτι;

Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος nexus 6p. Θα ήθελα να μάθω αν μπορείς με κάποιο τρόπο να δεις πόσες ώρες έχει χρησιμοποιηθεί το κινητό; Γνωρίζετε κάτι;

Τι ακριβός εννοείς,το έχεις πάρει μεταχειρισμένο και θέλεις να δεις την χρήση του?Μέσα στην συσκευή δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα,δεν υπάρχει και λόγος βεβαία

Τι ακριβός εννοείς,το έχεις πάρει μεταχειρισμένο και θέλεις να δεις την χρήση του?Μέσα στην συσκευή δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα,δεν υπάρχει και λόγος βεβαία

Εννοώ αν υπάρχει η δυνατότητα να μάθω ποτέ άνοιξε πρώτη φορά η συσκευή και γενικά πόσες ώρες/μέρες χρησιμοποιηθηκε. Ναι πρόκειται για μεταχειρισμένο. Ευχαριστώ

Εννοώ αν υπάρχει η δυνατότητα να μάθω ποτέ άνοιξε πρώτη φορά η συσκευή και γενικά πόσες ώρες/μέρες χρησιμοποιηθηκε. Ναι πρόκειται για μεταχειρισμένο. Ευχαριστώ

Από όσο γνωρίζω ειδικά χωρίς να το έχει πειράξει δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα,δεν υπάρχει και λόγος δεν αλλάζει κάτι το πολύ η το λίγο,με την απόδειξη αγοράς μπορείς να υπολογίσεις πότε άνοιξε πρώτη φορά,κάλο είναι να την πάρεις αν δεν την πήρες για την εγγύηση

Καλησπέρα στα παιδιά. Αύριο ή μεθαύριο πρέπει να πάρω κινητό στα 350-400 ευρώ. Είμαι ανάμεσα σε 6p , G5 , Z5 .. Για διαφορετικούς λόγους. Το Νέξους λόγω στοκ (δεν κάνω ρουτ κλπ), g5 για τα σπεκς και επειδή είναι καινούργιο (2016) και Ζ5 για την αδιαβροχοποίηση ( αλλά άκουσα ότι ζεσταίνεται πολύ). Τι γνώμη έχετε; Επίσης δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα για το Νέξους όσον αφορά αυτονομίζω μπαταρίας και για το αν ζεσταίνεται πολύ. Ειδικά με τα τελευταία updates (δεν εννοώ αντρόιντ 7.0)

Ευχαριστώ.

Edited by Johny-B

Καλύτερα άνοιξε θέμα στο επιλογή συσκευής. Το g5 γνώμη μου μην το έχεις στα υποψήφια.

Υπάρχει κάποιος που να εχει χρησιμοποιήσει το 6P και το HTC One M9 ώστε να κάνει ένα συγκριτικο, γιατί σκέφτομαι την αλλαγή

Ευχαριστώ