Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπαταρία

Μπαταρία

Μπαταρία.. Επιτέλους!! :P

Τεράστια διαφορά με το Ν5 που είχα.

Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την βοήθεια. Θα ξαναδώ λίγο 2-3 πράγματα και θα διαλέξω ποιο από τα 2.

Το δύσκολο κομμάτι, ναι είναι να μπορέσεις να φύγεις από το ecosystem της apple. Μετά τα αλλα είναι εύκολα.

Φιλικά

Αλκής

Λοιπόν Άλκη έχω από iphone 2g μέχρι 5αρι. Και έχει κανένα μήνα που χαίρομαι το nexus 6p. Διάφορες σαν ποιότητα δε υπάρχουν εφαμιλλα , τώρα χωρίς θήκες κτλ νομιζω ότι το κινητό γλιστρά! Λόγο σχήματος κτλ όπως και το Ιφον . θα πρότεινα να το πάρεις και να βάλεις μια θηκουλα μωρέ δε είναι κακό!

Οι διάφορες είναι στο λογισμικό και στο ποσό είσαι έτοιμος λίγο να το μάθεις αλλά μετά θα είσαι ελεύθερος όχι όπως τα ΙΟΣ και να ξερεις έχει και καλύτερη κάμερα και καλύτερο ήχο , συν ότι είναι πιο οικονομικό !

Εγώ πάντως δε το μετανιωσα και χαίρομαι την οθόνη την ταχύτητα και το πιο σημαντικό την μπαταρία του ! Κρατά μια μέρα γεμάτη χαλαρά μη πω μια μισή !

Αυτά Βασίλης

ΥΓ ορμά το φιλέ μου

Καλώς μας ήρθες... Οι μπαταρίες των N4 και Ν5 είναι που με κράτησαν μακριά από τα νέξους.

Google Pixel 9 Pro XL

Έβαλα αμέσως elemental και cataclysm :D

Πολύ καλή επιλογή και εγώ μετά από φλασαρισμα 4 5 ρομ κατεληξα εδώ και μια εβδομάδα(ρεκόρ για εμένα) με στοκ cataclysm και elemental x

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Αγγλικό ebay βλέπω 530 το 32 αρι. Τρελή τιμή. Και αξιόπιστο κατάστημα. Λέτε να εμπιστευτω? Θα έχει εγγύηση κανονικά?
Δημήτρης

Λινκ έχουμε??

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-HUAWEI-GOOGLE-NEXUS-6P-64GB-4G-FACTORY-UNLOCKED-SILVER-ALUMINUM-SMART-PHONE-/252241485998?hash=item3abac3a0ae:g:jS4AAOSwHQ9WUNK0

εδω ειναι ,αλλα μαλλον δεν εχεις εγγυηση σε μας.Μονο απο αυτους και τρεχα γυρευε

Δημήτρης

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-HUAWEI-GOOGLE-NEXUS-6P-64GB-4G-FACTORY-UNLOCKED-SILVER-ALUMINUM-SMART-PHONE-/252241485998?hash=item3abac3a0ae:g:jS4AAOSwHQ9WUNK0

εδω ειναι ,αλλα μαλλον δεν εχεις εγγυηση σε μας.Μονο απο αυτους και τρεχα γυρευε

Γιατί δεν έχεις εγγύηση σε εμάς? EU κινητά έχουν κανονικά εγγύηση. Επίσης 600€ έχει το λινκ που είναι παραπάνω

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Γιατί δεν έχεις εγγύηση σε εμάς? EU κινητά έχουν κανονικά εγγύηση. Επίσης 600€ έχει το λινκ που είναι παραπάνω

600 ευρω το 64 ομως. Απο τιμη ειναι πολυ καλα. Αλλα εχει καποιες αρνητικες σαν πωλητης τον τελευατιο μηνα.Ξερω γω κινητο απο ebay δεν εχω παρει και ειναι πολλα και τα χρηματα.

Δημήτρης

Αν είναι κινητό EU έχεις εγγύηση. Η εγγύηση δεν είναι καταστήματος αλλά αντιπροσωπίας.

Google Pixel 9 Pro XL

US mobile λέει. ..

Μιας και το εγραψες ειδα οτι υπαρχουν το H1511 και Η1512, η διαφορα τους ειναι μονο στο 4G Network οπως διαβαζω εδω http://www.phonemore.com/phone/huawei-nexus-6p-32gb/2401 ? και οσοι ενδιαφερονται θα πρεπει αν ψαξουν για το Η1512 σωστα ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Πληροφοριακά τώρα εγώ το πήρα από play store Αμερικής και παίζει το 4G σε Vodafone.

Παίζει δεν έχει θέμα. Αλλά δεν έχεις εγγύηση στην Ελλάδα καθώς το κινητό δεν είναι για EU και άρα δεν έχει την βάση νομοθεσίας υποχρεωτική πανευρωπαϊκή εγγύηση. Αν το κινητό στο παραπάνω λινκ λέει ότι είναι US τότε δεν έχει εγγύηση.

Google Pixel 9 Pro XL

ff35062f02cbd6995d67b1e32a8a04fb.jpg

Σήμερα βρήκα χρόνο να βάλω την intelliglass τελικά, φοβερή ποιότητα άψογη η αίσθηση αλλά μου αφήνει ένα πόντο κενό δεξιά,αριστερά,πάνω,κάτω, θα περιμένω να μου έρθει και ή nilkin h+ prο και να δούμε

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Πλέον στο bestprice ξεκινάει από 599.. Ίσως έχει περιθώριο να πέσει και άλλο μόλις το φέρουν περισσότερα μαγαζιά.

Στεφανε μήπως πήρες την case friendly? Γιατί είναι μικρότερη από την κανονική για συμβατότητα με τις θήκες

Google Pixel 9 Pro XL