Gialakias Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Από αυτή την άποψη είναι ένα θέμαΕπίσης ο 810 έχει θέμα thermal throttling. Άσε, έχει πολλά μείον αλλά ήταν Nexus. Τα αγαπώ αλλά δε μετάνιωσα δευτερόλεπτο για την αλλαγή. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Επίσης ο 810 έχει θέμα thermal throttling. Άσε, έχει πολλά μείον αλλά ήταν Nexus. Τα αγαπώ αλλά δε μετάνιωσα δευτερόλεπτο για την αλλαγή. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Ο 810 είχε τα θέματα του,στο 6p έγινε καλή δουλειά προσωπικά έκανα πολλές φορές επαναλαμβάνωμενα benchmarks και πότε δεν είχα thermal throttling όπως επίσης και υπερβολικες θερμοκρασίες(4k video,gaming κ.α)πέρα του φυσιολογικό γενικά τον μονταραν καλά τον 810 στο 6Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Ο 810 είχε τα θέματα του,στο 6p έγινε καλή δουλειά προσωπικά έκανα πολλές φορές επαναλαμβάνωμενα benchmarks και πότε δεν είχα thermal throttling όπως επίσης και υπερβολικες θερμοκρασίες(4k video,gaming κ.α)πέρα του φυσιολογικό γενικά τον μονταραν καλά τον 810 στο 6ΡΟ 810 έχει ένα μεγάλο μείον. Είναι πολύ ενεργοβορος. Με τα 3450 θα έπρεπε να είχε μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Στάλθηκε από το XT1039 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Ο 810 έχει ένα μεγάλο μείον. Είναι πολύ ενεργοβορος. Με τα 3450 θα έπρεπε να είχε μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Στάλθηκε από το XT1039 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι κάπως άσχετο, η πρώτη υπερθέρμανση του 810, εμφανίστηκε εν εν ώρα παρουσίασης του HTC M8 Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Και κάπως άσχετο, η πρώτη υπερθέρμανση του 810, εμφανίστηκε εν εν ώρα παρουσίασης του HTC M8 Sent from my Nexus 5X using TapatalkΤου m9 μάλλον θέλεις να πεις . Το M8 είχε τον 801. Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Του m9 μάλλον θέλεις να πεις . Το M8 είχε τον 801.Ναι, σωστά. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gkarkamel Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Ως ώρα διάβαζα, από προχθές έπαθα! Μερικές ώρες μετά την 8.1 ΟΤΑ και απείραχτο η συσκευή νέκρωσε στα καλα καθούμενα σκρολαροντας μια αναζήτηση. Έκανε τα κόλπα της η μπαταρία αλλά πλέον ούτε με φορτιστή στην πρίζα δεν αντιδρά. Επικοινώνησα και το έστειλα Μιχαλακοπούλου και άντε να δούμε. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Ο 810 είχε τα θέματα του,στο 6p έγινε καλή δουλειά προσωπικά έκανα πολλές φορές επαναλαμβάνωμενα benchmarks και πότε δεν είχα thermal throttling όπως επίσης και υπερβολικες θερμοκρασίες(4k video,gaming κ.α)πέρα του φυσιολογικό γενικά τον μονταραν καλά τον 810 στο 6Ρ Πηγαίνοντας τα τελευταία χρόνια από συσκευή με snapdragon 800 (Nexus 5) σε συσκευή με 805 (Nexus 6) και τελικά σε συσκευή με 810 (Nexus 6p) είχα και εγώ καταλήξει ότι το να ζεσταίνεται μια συσκευή κατά τη χρήση της είναι φυσιολογικό. Τρεις εβδομάδες τώρα με τον 835 (OnePlus 5T) έχω αλλάξει άποψη. Το Nexus 6P έχει ξεκάθαρο θέμα με τις θερμοκρασίες. Το καταλαβαίνεις στο χέρι σου απλά χρησιμοποιώντας το για 10-15 λεπτά συνεχόμενα, το επιβεβαιώνεις αν χρησιμοποιήσεις ένα monitoring εργαλείο (πχ cool tools) όπου γρήγορα βλέπεις ότι η max CPU freq, ακόμα και μετά από πολύ σύντομη χρήση, περιορίζεται για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Πηγαίνοντας τα τελευταία χρόνια από συσκευή με snapdragon 800 (Nexus 5) σε συσκευή με 805 (Nexus 6) και τελικά σε συσκευή με 810 (Nexus 6p) είχα και εγώ καταλήξει ότι το να ζεσταίνεται μια συσκευή κατά τη χρήση της είναι φυσιολογικό. Τρεις εβδομάδες τώρα με τον 835 (OnePlus 5T) έχω αλλάξει άποψη. Το Nexus 6P έχει ξεκάθαρο θέμα με τις θερμοκρασίες. Το καταλαβαίνεις στο χέρι σου απλά χρησιμοποιώντας το για 10-15 λεπτά συνεχόμενα, το επιβεβαιώνεις αν χρησιμοποιήσεις ένα monitoring εργαλείο (πχ cool tools) όπου γρήγορα βλέπεις ότι η max CPU freq, ακόμα και μετά από πολύ σύντομη χρήση, περιορίζεται για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση. Χωρίς να πω ότι δεν ισχύει η υπερθέρμανση στον 810 και το 6P, είναι λίγο αδόκιμο να συγκρίνουμε επεξεργαστή με 2-3 γενιές πίσω. Στη γενιά του όμως ήταν σίγουρα από τους χειρότερους σε αυτό το θέμα. Πάντως στο 6P έχουν κάνει καλή δουλειά πάνω του σε αυτό. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Παιδιά εγώ με το τηλέφωνο είμαι ενθουσιασμένος παρόλο που είναι 2ετιας. Το πήρα μεταχειρισμένο, αγορασμενο 4ο του 17 σε αρκετά χαμηλή τιμή. Πολύ καλή κατασκευή, τοπ κάμερα, τοπ ηχεία, μπαταρία χτυπάει 5ωρα μόνο με wifi και αρκετά σβέλτο! Έχω παραγγείλει ένα 5T και φοβάμαι μη ξενερώσω με τη κάμερα του εν τω μεταξύ. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Παιδιά εγώ με το τηλέφωνο είμαι ενθουσιασμένος παρόλο που είναι 2ετιας. Το πήρα μεταχειρισμένο, αγορασμενο 4ο του 17 σε αρκετά χαμηλή τιμή. Πολύ καλή κατασκευή, τοπ κάμερα, τοπ ηχεία, μπαταρία χτυπάει 5ωρα μόνο με wifi και αρκετά σβέλτο! Έχω παραγγείλει ένα 5T και φοβάμαι μη ξενερώσω με τη κάμερα του εν τω μεταξύ. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ που πήρα op5 ξενέρωσα με την κάμερα αλλά μέχρι εκεί. Απλά δεν συγκρίνονται πουθενά αλλού. Άντε και στα στέρεο ηχεία που δε με καίνε. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Παιδιά εγώ με το τηλέφωνο είμαι ενθουσιασμένος παρόλο που είναι 2ετιας. Το πήρα μεταχειρισμένο, αγορασμενο 4ο του 17 σε αρκετά χαμηλή τιμή. Πολύ καλή κατασκευή, τοπ κάμερα, τοπ ηχεία, μπαταρία χτυπάει 5ωρα μόνο με wifi και αρκετά σβέλτο! Έχω παραγγείλει ένα 5T και φοβάμαι μη ξενερώσω με τη κάμερα του εν τω μεταξύ. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί να μην είναι διετία για ναυαρχίδα δεν είναι τίποτα σούπερ είναι η συσκευή σε όλα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Παρεμπιπτόντως σε σας που σας έδωσαν άλλο τηλέφωνο απ το σέρβις σας ξέμεινε καμιά θήκη; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Παρεμπιπτόντως σε σας που σας έδωσαν άλλο τηλέφωνο απ το σέρβις σας ξέμεινε καμιά θήκη; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αντώνη απροστάτευτο το έχεις? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Παρεμπιπτόντως σε σας που σας έδωσαν άλλο τηλέφωνο απ το σέρβις σας ξέμεινε καμιά θήκη; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο έχω γράψει και πιο πάνω ότι έχω 2 θήκες τις spigen διαθέσιμες για όποιον θέλει .... Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Αντώνη απροστάτευτο το έχεις?Πετράν το χω με μια spigen μαύρη αλλά αρκετά χοντρή και δε μου πολυαρεσει. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Παρεμπιπτόντως σε σας που σας έδωσαν άλλο τηλέφωνο απ το σέρβις σας ξέμεινε καμιά θήκη; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω μια sleeve case με ύφασμα με το λογότυπο nexus και την rugged armor της spigen. Επίσης ο 810 που φοράει είναι version 2 και νομίζω υποχρονισμενος λίγο και βάλανε επισης πάστα αν δεν κάνω λάθος. Στάλθηκε από το XT1039 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Έχω μια sleeve case με ύφασμα με το λογότυπο nexus και την rugged armor της spigen. Επίσης ο 810 που φοράει είναι version 2 και νομίζω υποχρονισμενος λίγο και βάλανε επισης πάστα αν δεν κάνω λάθος. Στάλθηκε από το XT1039 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και εγω... μια rugged armor της spigen.. όποιος την θέλει είναι διαθέσιμη Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafirelos Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 καλησπερα παιδια.. εχθες νομιζω με αφησε και μενα το 6p μου... μετα απο 2 χρονια παρα κατι μερες ευτυχώς.. εκλεισε μολις πηγα να ανοιξω την καμερα και απο τοτε restart.. δοκιμασα τα παντα πιστευω . flash stock rom .. lock-unlock bootloader αλλα τπτ.. η κανει restart η κολλαει στο google logo.. μιλησα με το service και αυριο θα ερθουν να το πάρουν.. έχω ελπίδες λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 καλησπερα παιδια.. εχθες νομιζω με αφησε και μενα το 6p μου... μετα απο 2 χρονια παρα κατι μερες ευτυχώς.. εκλεισε μολις πηγα να ανοιξω την καμερα και απο τοτε restart.. δοκιμασα τα παντα πιστευω . flash stock rom .. lock-unlock bootloader αλλα τπτ.. η κανει restart η κολλαει στο google logo.. μιλησα με το service και αυριο θα ερθουν να το πάρουν.. έχω ελπίδες λετε?Πέρα από μπαταρίες δεν τους βλέπω να εχουν άλλα ανταλλακτικά.Εγω παίρνω κάθε μέρα την αντιπροσωπεία .Θα τους τα κάνω τούμπανο Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Πέρα από μπαταρίες δεν τους βλέπω να εχουν άλλα ανταλλακτικά.Εγω παίρνω κάθε μέρα την αντιπροσωπεία .Θα τους τα κάνω τούμπανο Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Δυστυχώς ναι έχουν μόνο μπαταρίες! Ήλπιζα να μην είχα να το ξεφορτωθώ αλλά αύριο μου είπαν θα το φτιάξουν. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Εγώ κρατάω κάβα το πολύ έντονο burn in για να το στείλω με το νέο έτος που λήγει η εγγύηση μπας και μου το αλλάξουν σε 10+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Εγώ κρατάω κάβα το πολύ έντονο burn in για να το στείλω με το νέο έτος που λήγει η εγγύηση μπας και μου το αλλάξουν σε 10+Παίζει ρόλο αν είναι έντονο ή οχι; Μόνο που υπάρχει θεωρώ αρκεί. Φαντάζομαι στο σημείο που είναι τα κουμπιά πλοήγησης το έχεις σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Παίζει ρόλο αν είναι έντονο ή οχι; Μόνο που υπάρχει θεωρώ αρκεί. Φαντάζομαι στο σημείο που είναι τα κουμπιά πλοήγησης το έχεις σωστά;Ναι ακριβώς. Όλα τα κουμπιά και η μπάρα φαίνονται μόλις πατήσεις το power για να το ξεκλειδώσεις. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Δυστυχώς ναι έχουν μόνο μπαταρίες! Ήλπιζα να μην είχα να το ξεφορτωθώ αλλά αύριο μου είπαν θα το φτιάξουν.Burn in δεν έχεις; Σίγουρο; :-)))) Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts