Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποιο από όλα;;;;....

Για τις οθόνες;;; Όχι απλά μια υπόθεση κάνω αλλά μου φαίνεται απίθανο να μου κάνουν πρόταση αλλαγής χωρίς να έχουν....

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ισχύει αυτό.Δεν έχουν ανταλλακτική οθόνη.Και ούτε ξέρουν ποτε θα έχουν.Τωρα γιατί σου το προτείνουν ο Θεος και η ψυχή τους.Το έχω στο service Μιχαλακοπούλου από 17/11

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δεν ισχύει αυτό.Δεν έχουν ανταλλακτική οθόνη.Και ούτε ξέρουν ποτε θα έχουν.Τωρα γιατί σου το προτείνουν ο Θεος και η ψυχή τους.Το έχω στο service Μιχαλακοπούλου από 17/11
Τους πήρα τηλέφωνο σήμερα για να τους ζητήσω πληροφορίες είπαν θα με καλέσουν πίσω κ δεν με πήραν πότε....

Αν δεν είχα παραγγείλει καινούργιο τηλ θα ζητούσα σίγουρα επισκευή. Αλλά κ πάλι το ψήνω άσχημα να το φτιάξω....

Θα επικοινωνήσω αύριο κ θα ενημερώσω για το τι μου είπαν....

Την πήρα χθες OTA 11 το βράδυ την 8.1.

Θετικές εντυπώσεις και από μπαταρία. Το standby σπέρνει. Μακάρι να είχαν μαύρο μενού σαν επιλογή αντί να ταιριάζει με το σκούρο η ανοιχτό desktop background.

Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G

Όντως η αναμονή φαίνεται βελτιωμένη. Το μαύρο μενού σε εσένα δουλεύει; Εγώ ότι wallpaper και να βάλω λευκό παραμένει.

Τι εννοείτε ρε παιδιά με το μαύρο μενού? Αν είχα διαβάσει καλά αυτό με το wallpaper color ισχύει για μερικά πράγματα όπως τα quick settings και όχι το menu των ρυθμίσεων.

Από δική σου επιλογή δεν είπες όχι στην αντικατάσταση??? Αν ναι, τότε γενικά υπάρχει κάποιο μέγιστο χρονικό διάστημα, όπου εαν δεν έχουν ανταλλακτικά μέσα σε αυτό, θα πρέπει να σου προτείνουν να αντικαταστήσουν την συσκευή?

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Τι εννοείτε ρε παιδιά με το μαύρο μενού? Αν είχα διαβάσει καλά αυτό με το wallpaper color ισχύει για μερικά πράγματα όπως τα quick settings και όχι το menu των ρυθμίσεων.

Από δική σου επιλογή δεν είπες όχι στην αντικατάσταση??? Αν ναι, τότε γενικά υπάρχει κάποιο μέγιστο χρονικό διάστημα, όπου εαν δεν έχουν ανταλλακτικά μέσα σε αυτό, θα πρέπει να σου προτείνουν να αντικαταστήσουν την συσκευή?

Από επιλογή μου τους είπα όχι σε αντικατάσταση.Οι ίδιοι μου το πρότειναν μετά από 6-7εργάσιμες (p10 plus)

Έτσι όπως πάει θα δεχθώ την αντικατάσταση αν δεν δω φως στις επόμενες 2 εβδομάδες.

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Περιεργο! 1% εχουν δωσει; Σχεδον κανενας δεν την πηρα ΟΤΑ. Μηπως παει τωρα απο Δευτερα;
Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων το Google play services και κάνε έλεγχο για ενημερώσεις για καμιά 5-6 φορές συνεχόμενες .

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Εφοσον υπαρχουν τα full ΟΤΑ zips, γιατι να παιδευομαστε με εκκαθαρισεις και να περιμενουμε? Να μουν πεις, μονο για να μη χρησιμοποιησουμε υπολογιστη.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων το Google play services και κάνε έλεγχο για ενημερώσεις για καμιά 5-6 φορές συνεχόμενες .

Γιατι εκκαθαριση; Παιζουν ρολο τα play srrvices?

Από επιλογή μου τους είπα όχι σε αντικατάσταση.Οι ίδιοι μου το πρότειναν μετά από 6-7εργάσιμες (p10 plus)

Έτσι όπως πάει θα δεχθώ την αντικατάσταση αν δεν δω φως στις επόμενες 2 εβδομάδες.

Κάτι τέτοιο θυμόμουν. Για τις ημέρες αυτοί το έκαναν στις 6-7 ημέρες σε σένα. Αλλά γενικά υπάρχει "νομικά" ας πούμε κάποιο διάστημα που θα πρέπει να επισκευαστεί ένα τηλέφωνο διαφορετικά πρέπει να στο αντικαταστήσουν? Δηλαδή εμένα θέλει μόνο μπαταρία, το στέλνω και το κρατάνε 1 μήνα χωρίς ανταλλακτικά και μπορούν να το κρατήσουν έτσι όσο θέλουν?

Google Pixel 9 Pro XL

Κάτι τέτοιο θυμόμουν. Για τις ημέρες αυτοί το έκαναν στις 6-7 ημέρες σε σένα. Αλλά γενικά υπάρχει "νομικά" ας πούμε κάποιο διάστημα που θα πρέπει να επισκευαστεί ένα τηλέφωνο διαφορετικά πρέπει να στο αντικαταστήσουν? Δηλαδή εμένα θέλει μόνο μπαταρία, το στέλνω και το κρατάνε 1 μήνα χωρίς ανταλλακτικά και μπορούν να το κρατήσουν έτσι όσο θέλουν?

Προσωπικά στις 6-7 εργάσιμες τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν «θα σας ενημερώσουμε».Εγω επέμεινα και τους είπα ότι θέλω να ξέρω γιατί δεν έχω τηλέφωνο.Μετα από 2 ώρες με πήραν και μου πρότειναν μόνοι τους αντικατάσταση.Απο ότι μου είπαν,είχαν μπαταρίες.Το πρόβλημα είναι η οθόνη.

Καλημέρα , νομίζω ότι στον μήνα είναι υποχρεωμένοι βάση νομου να σε καλύψουν με αντικατάσταση συσκευής ίσης ή μεγαλύτερης αξίας .
Follow the White Rabbit....

Γιατι εκκαθαριση; Παιζουν ρολο τα play srrvices?
Το διάβασα σε μια ομάδα (ξένη) για το 5Χ και ένας το έκανε έτσι και του ήρθε μετά. Μάλλον σε καμία σελίδα πχ android police να το διάβασε.

Αν και δεν υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή για να γίνονται ενημερώσεις και μάλλον είναι αυτό. Και παλιά, είχα δοκιμάσει το CopperheadOS και όταν πέρασα Magisk Module με τα Gapps, η επιλογή της ενημέρωσης, αντί για το δικό του που ενσωματώνει η CopperheadOS, μου έβαλε αυτου που βρίσκεις και στα Stock ROM.

Edited by zurabi_97

Τους πήρα τηλέφωνο σήμερα για να τους ζητήσω πληροφορίες είπαν θα με καλέσουν πίσω κ δεν με πήραν πότε....

Αν δεν είχα παραγγείλει καινούργιο τηλ θα ζητούσα σίγουρα επισκευή. Αλλά κ πάλι το ψήνω άσχημα να το φτιάξω....

Θα επικοινωνήσω αύριο κ θα ενημερώσω για το τι μου είπαν....

Τους πήρα κ τους ζήτησα να το φτιάξουν...

Δεν μου ζήτησαν ούτε προκαταβολές ούτε δηλώσεις επισκευής. Μου είπαν ότι άλλο προκύψει θα είναι στην εγγύηση καθώς κ τα καινούργια εξαρτήματα θα καλύπτονται από 2 χρόνια εγγύηση....

Για τον χρόνο επισκευής θα ενημερωθώ από δευτέρα με μύνημα....

Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά με την 8.1 το κινητό ξεκίνησε να έχει θεματάκια. Λαγκάρει ανοίγει αργά τις εφαρμογές και κολλάει σε κάποιες. Σε μια φάση έκανε σπλίτ η οθόνη (αυτό που χωρίζει στα δύο για να έχεις δύο εφαρμογές μαζί) και τα έπαιξε εντελώς. Είμαι στοκ σε όλα ούτε ρουτ ούτε τίποτα.

Φίλε το ίδιο θα ρωτούσα και εγώ.. την πέρασα σήμερα χειροκίνητα και διαπίστωσα ότι αν βλέπω βίντεο στο YouTube και κάνω expand την notification bar γίνεται του λαγκ το κάγκελο!!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Εμένα μόνο στο πρώτο boot έκανε κάτι κουλά, μετά έκανα clear cache και όλα μπόμπα
Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G

Σαν τους παππούδες που μιλάμε για τα φαρμακα μας κατέληξε το thread :-))))

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Μιας και είναι λογικά το τελευταίο update λογισμικού που παίρνουμε (αν εξαιρέσουμε τα security updates που θα παίρνουμε για λίγο ακόμα) θα αρχίσω να πιστεύω τις θεωρίες συνωμοσίας που ακούγονται για Google και Apple ότι "σκοτώνουν" τα παλιά τους κινητά μέσω updates. Μέχρι και την 8 το κινητό πετούσε!!!

Κάτσε να αναβαθμιστούν οι εφαρμογές, να πατήσει και η έκδοση και βλέπουμε
Να το έκανε στην 8.0 και να έστρωνε ή να ελπίζαμε να στρώσει στην 8.1 θα ήταν λογικό. Τώρα όμως; Και είναι και το τελευταίο που θα πάρουμε!

Δεν ξέρω για το 6Ρ, αλλά για το 5Χ που έχω με την έκδοση 8.1, όλα πάνε ρολόι. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε factory reset;

Δεν ξέρω για το 6Ρ, αλλά για το 5Χ που έχω με την έκδοση 8.1, όλα πάνε ρολόι. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε factory reset;
Έκανα στην 8.0 να ξανακάνω στην 8.1;