Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και τώρα το έστειλα για μπαταρία και οθόνη. Λοιπόν για να μην λέμε το μακρύ και το κοντό μας... Το burn in είναι φυσιολογικό να παρατηρηθεί σε oled οθόνες ότι και να κάνεις..εμένα εμφάνισε στα κουμπιά...μου παν για παραγγελία και περιμένω ήδη 2 βδομάδες. Θα στέλνανε μήνυμα υποτίθεται σήμερα αλλά τπτ και κάτι ψελισαν ότι μπορούμε να το δούμε και αλλιώς.

Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και τώρα το έστειλα για μπαταρία και οθόνη. Λοιπόν για να μην λέμε το μακρύ και το κοντό μας... Το burn in είναι φυσιολογικό να παρατηρηθεί σε oled οθόνες ότι και να κάνεις..εμένα εμφάνισε στα κουμπιά...μου παν για παραγγελία και περιμένω ήδη 2 βδομάδες. Θα στέλνανε μήνυμα υποτίθεται σήμερα αλλά τπτ και κάτι ψελισαν ότι μπορούμε να το δούμε και αλλιώς.

Για αντικατάσταση δηλαδή. Νομίζω καλύτερα να πάρεις το P10 plus.

Σε αλλαγή ανταλλακτικού, σας είπαν ποιο είναι το χρονικό διάστημα της εγγύησής του?

Φαντάζομαι βέβαια θα έχει να κάνει με το υπόλοιπο της εγγύσης από την ημερομηνία αγοράς.

Σε περίπτωση αλλαγής κινητού, σε P10, Mate 9, η εγγύηση είναι πάλι για 2 χρόνια?

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Σε αλλαγή ανταλλακτικού, σας είπαν ποιο είναι το χρονικό διάστημα της εγγύησής του?

Φαντάζομαι βέβαια θα έχει να κάνει με το υπόλοιπο της εγγύσης από την ημερομηνία αγοράς.

Σε περίπτωση αλλαγής κινητού, σε P10, Mate 9, η εγγύηση είναι πάλι για 2 χρόνια?

Όταν μου έδωσαν το mate 9 μου είπαν για δύο χρόνια εγγύηση .
Follow the White Rabbit....

Αν θυμάμαι σωστά για τα μέρη που σου αλλάζουν η εγγύηση είναι 2 χρόνια (πχ οθόνη) εκτός της μπαταρίας που είναι ένα χρόνο.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

καλημέρα, με ποιο σκεπτικό λες για το p10 plus , ευχαριστώ

Καλησπέρα.

Πιο νέα συσκευή με σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά.

Καλησπέρα.

Πιο νέα συσκευή με σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά.

Επιπλέον καλύτερη φωτογραφική και πιο εύχρηστο στο χέρι σε σχέση με το Mate 9.

Ευχαριστώ.. νομίζω έχεις δίκιο.. Για εγγύηση αν το αλλάξουν Μου είπαν 2 χρόνια από την αρχή σαν νέα συσκευή.

Ευχαριστώ.. νομίζω έχεις δίκιο.. Για εγγύηση αν το αλλάξουν Μου είπαν 2 χρόνια από την αρχή σαν νέα συσκευή.

Από τι εξαρτάται αν θα στο αλλάξουν; Από αυτούς ή από εσένα αν το δέχεσαι;

Παιδιά το 6p άρχισε να κλείνει στο 15-20% της μπαταρίας και για να ανοίξει πρέπει να το βάλεις στη φορτιση. Τώρα αυτό το είναι μπαταρία ή softaware ?? Να περιμένω για διορθοτικη oreo update μπας και διορθωθεί επιτέλους

Παιδιά το 6p άρχισε να κλείνει στο 15-20% της μπαταρίας και για να ανοίξει πρέπει να το βάλεις στη φορτιση. Τώρα αυτό το είναι μπαταρία ή softaware ?? Να περιμένω για διορθοτικη oreo update μπας και διορθωθεί επιτέλους
Αυτό μάλλον για hardware πρόβλημα μοιαζει και συγκεκριμένα μπαταρία .....

Μπαταρία σίγουρα

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Από τι εξαρτάται αν θα στο αλλάξουν; Από αυτούς ή από εσένα αν το δέχεσαι;

Η συζήτηση ήταν η παρακάτω: ( με τον κύριο από το service ) . To κινητό έχει πρόβλημα με την οθόνη και την μπαταριά. Με την αλλαγη της οθόνης αλλάζει μαζί και η μπαταριά. Δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. Πρέπει να μείνει εδώ να ζητήσουμε ανταλλακτικά, να μας πουν οτι δεν έχουν και να μας προτείνουν αλλαγή. Για αλλαγή προτείνουν ή το mate 9 ή to p9 plus. καινούρια του κουτιού με εγγύηση από την αρχή.

Υ.Γ. λογικά σε όποιον το πάει αρκετούς μήνες αργότερα θα το αλλάζουν με το mate 10 ( το σκέφτομαι έχω σχεδόν ένα χρόνο ακόμη εγγύηση):lol:.

Η αλλαγή μπαταρίας δεν θα σου λύσει το πρόβλημα. Είναι hardware πρόβλημα που οδηγεί σε bootloop. Εάν το συνεχίσει μπες στο xda έχουνε βρει λύση απομονώνοντας από τους 8 τους 4 πυρήνες.

Βέβαια εάν είσαι από τους τυχερούς που μπορεί να σου κάνουν αντικατάσταση συσκευής εάν είσαι σε εγγύηση ακόμα.

Η αλλαγή μπαταρίας δεν θα σου λύσει το πρόβλημα. Είναι hardware πρόβλημα που οδηγεί σε bootloop. Εάν το συνεχίσει μπες στο xda έχουνε βρει λύση απομονώνοντας από τους 8 τους 4 πυρήνες.

Βέβαια εάν είσαι από τους τυχερούς που μπορεί να σου κάνουν αντικατάσταση συσκευής εάν είσαι σε εγγύηση ακόμα.

Δεν συμφωνώ με αυτό. Το hardware πρόβλημα υπάρχει αλλά δεν οδηγεί απαραίτητα σε αυτό, αυτό που έχει το παιδί. Π.χ. εμένα δεν είχε ποτέ bootloops, ούτε τίποτα. Ακόμα και τώρα μπαίνει κανονικά μέσα. Απλώς στο 20-35% θα σβήσει και πρέπει να το βάλω σε φορτιστή για να ξεκινήσει με μπαταρία να δείχνει στο 1%.

Προσοχή η διαφωνία μου δεν έχει να κάνει με το πρόβλημα στο hardware αλλά η γενίκευση στο που οδηγεί. Αν το παιδί δεν είχε μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα, πιθανότατα αλλαγή μπαταρίας να το λύσει.

Google Pixel 6 Pro

Δεν συμφωνώ με αυτό. Το hardware πρόβλημα υπάρχει αλλά δεν οδηγεί απαραίτητα σε αυτό, αυτό που έχει το παιδί. Π.χ. εμένα δεν είχε ποτέ bootloops, ούτε τίποτα. Ακόμα και τώρα μπαίνει κανονικά μέσα. Απλώς στο 20-35% θα σβήσει και πρέπει να το βάλω σε φορτιστή για να ξεκινήσει με μπαταρία να δείχνει στο 1%.

Προσοχή η διαφωνία μου δεν έχει να κάνει με το πρόβλημα στο hardware αλλά η γενίκευση στο που οδηγεί. Αν το παιδί δεν είχε μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα, πιθανότατα αλλαγή μπαταρίας να το λύσει.

Κώστα δεν κατάφερες να βρεις μπαταρία για να την αλλάξεις?

Μου είπανε τελικά να περιμένω μέχρι την Πέμπτη γτ δεν ξέρουνε πότε θα έρθει.Περιμενω ήδη 2 βδομάδες. Μετά θα συζητηθεί η αλλαγή.

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

Φίλε Κώστα έχουνε παρατηρηθεί φαινόμενα αλλαγής μπαταρίας και να συνεχίζονται τα bootloop. Μπορεί βέβαια με την αλλαγή της να λυθεί το πρόβλημα.

Θα δείξει.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και με την ευκαιρία γνωρίζει κάποιος από Θεσσαλονίκη να μπορώ να αλλάξω την μπαταρία του κινητού σε κάποιο κατάστημα εδώ;

Φίλε Κώστα έχουνε παρατηρηθεί φαινόμενα αλλαγής μπαταρίας και να συνεχίζονται τα bootloop. Μπορεί βέβαια με την αλλαγή της να λυθεί το πρόβλημα.

Θα δείξει.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και με την ευκαιρία γνωρίζει κάποιος από Θεσσαλονίκη να μπορώ να αλλάξω την μπαταρία του κινητού σε κάποιο κατάστημα εδώ;

Συμφωνώ σε αυτό που λες. Αλλά αυτό που περιγράφει το παιδί δεν είναι bootloop. Το bootloop είναι αυτό που περιγράφει η λέξη. Το κινητό κάνει reboot και μετά κάνει συνέχεια αυτή την λούπα χωρίς να μπορεί να το ολοκληρώσει το μπουτάρισμα. Αυτό δεν μηδενίζει την μπαταρία ξαφνικά από το 20-30% στο 0%. Απλώς το bootloop θα φάει προφανώς όλη την μπαταρία καθώς η οθόνη θα είναι συνεχώς ανοιχτή εμφανίζοντας συνεχώς το logo και τα λοιπά που δείχνει στην αρχή.

Google Pixel 6 Pro

Αναμένω νέα σήμερα για αντικατάσταση. Σε πρώτη φάση θα κοιτάξουν για το ίδιο nexus 6p αλλιώς mate 9 ή p10

Αναμένω νέα σήμερα για αντικατάσταση. Σε πρώτη φάση θα κοιτάξουν για το ίδιο nexus 6p αλλιώς mate 9 ή p10

Οπότε αναμένουμε και μεις ενημερωση σου .

έχεις κάποιο νεο;. εμένα μου είπαν για Παρασκευή να τους πάρω τηλέφωνο ( μιλήσαμε σήμερα) για p10 το απλό; νομίζω είναι άλλη κατηγορία.

ίσως αυτή την στιγμή το αντίστοιχο της huawei είναι το mate 10 pro... εγώ θα το ζητήσω , τώρα τι θα πουν είναι άλλο θέμα.

έχεις κάποιο νεο;. εμένα μου είπαν για Παρασκευή να τους πάρω τηλέφωνο ( μιλήσαμε σήμερα) για p10 το απλό; νομίζω είναι άλλη κατηγορία.

ίσως αυτή την στιγμή το αντίστοιχο της huawei είναι το mate 10 pro... εγώ θα το ζητήσω , τώρα τι θα πουν είναι άλλο θέμα.

Ναι ξαναπήραν σήμερα να δω τι εγινε...είμαι 3 βδομάδες χωρίς τηλέφωνο. Μου ότι έστειλαν αίτημα ακόμη δεν έγινε τπτ. Θα με πάρουν τηλέφωνο. Αν δεν βρουν nexus μου πε για mate 9 ή p10 plus.