Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τέτοιο σκουπίδι που βγήκε, όλα είναι πιθανά από αυτούς. Παρακαλάς να είναι στην εγγύηση.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις παρέλαβα και εγώ το "ανανεωμένο" Nexus 6P από Μιχαλακοπούλου (από 09/02/2018).

Αλλαγή πλακέτας με Snapdragon 810, 4GB RAM, Adreno 430.

Τελικά μήπως τα "ανανεωμένα" Nexus 6P γίνονται συλλεκτικά; Με τα 4GB RAM; :D:cool:

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι είχε την 6.0.1!!! Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική!

Όλα καλά και ελπίζω να αντέξει καμία 2ετία!

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Μόλις παρέλαβα και εγώ το "ανανεωμένο" Nexus 6P από Μιχαλακοπούλου (από 09/02/2018).

Αλλαγή πλακέτας με Snapdragon 810, 4GB RAM, Adreno 430.

Τελικά μήπως τα "ανανεωμένα" Nexus 6P γίνονται συλλεκτικά; Με τα 4GB RAM; :D:cool:

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι είχε την 6.0.1!!! Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική!

Όλα καλά και ελπίζω να αντέξει καμία 2ετία!

Κοίτα μόνο να δεις μην έχει κάνα burn in η οθόνη , για να την φτιάξεις τώρα που έχουν, αφού θες να το κρατήσεις .
Follow the White Rabbit....

Τους εστειλα το Nexus για προβλημα στην μπαταρια και στο μικροφωνο!

Εχει το γνωστο προβλημα που ο συνομιλιτης ακουει και την δικη του φωνη μαζι με την δικη μου!

Επισκευασαν μονο την μπαταρια! Το μικροφωνο ειναι μια χαρα λεει ο τεχνικος!

Ενω τους λεω οτι το κανει ανα καιρους! Η αποφαση ειναι οτι αφου ο τεχνικος στην δοκιμη του δουλευε σωστα! Το μικροφωνο δουλευει σωστα!

Πως να βγαλεις ακρη??

Edited by Paulis

Εχει το γνωστο προβλημα που ο συνομιλιτης ακουει και την δικη του φωνη μαζι με την δικη μου!

Ενω τους λεω οτι το κανει ανα καιρους! Η αποφαση ειναι οτι αφου ο τεχνικος στην δοκιμη του δουλευε σωστα! Το μικροφωνο δουλευει σωστα!

Πως να βγαλεις ακρη??

Σε πιο service το πηγές ???

Πήγαινε και στο άλλο .

Follow the White Rabbit....

Πως να βγαλεις ακρη??

Ασχετα με το τι βρηκαν, πες να σου το αλλαξουν. Απο την στιγμη που το ακους εσυ.

Τους ειπα να το αλλαξουν γιατι εγω εχω αυτο το προβλημα 1,5 χρονο! Με λεει ο τεχνικος δεν βρηκε καποιο προβλημα στους ελεγχους του! Οποτε δεν μπορει να το αλλαξει!

Στην Μιχαλακοπουλου!

Τωρα μου το εστειλαν λενε! Θα το παραλαβω και θα δω μηπως το στειλω και στο αλλο!

Edited by Paulis

Η ενημέρωση ασφαλείας Μαρτίου δεν θα έπρεπε να έχει έρθει;

Τα ΟΤΑ μπορεί να πάρουν και 2 εβδομάδες μέχρι να το πάρουν όλοι. Οπότε υπομονή και θα το πάρεις.

Google Pixel 6 Pro

Παιδιά καλησπέρα! Για 8.1 ποια ROM χρησιμοποιείτε; Μετά από πολύ καιρό σκέφτομαι να εγκαταλείψω την PN που έχει μείνει ακόμα στην 7.1 ....

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα! Για 8.1 ποια ROM χρησιμοποιείτε; Μετά από πολύ καιρό σκέφτομαι να εγκαταλείψω την PN που έχει μείνει ακόμα στην 7.1 ....

Βάλε ABC. Κορυφαία, DU και ομνι μετά δες.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Βάλε ABC. Κορυφαία, DU και ομνι μετά δες.

Αυτή σκεφτόμουν να βάλω. Έχει και one handed mode που με είχε βολέψει στην PN

Thanks

Έναν μήνα μετά την αλλαγή της μπαταρίας, εδώ και τρεις μέρες έπεσε σε boot loop.

Αύριο πάλι θα έρθουν να το πάρουν και ο Θεός βοηθός.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Έναν μήνα μετά την αλλαγή της μπαταρίας, εδώ και τρεις μέρες έπεσε σε boot loop.

Αύριο πάλι θα έρθουν να το πάρουν και ο Θεός βοηθός.

Αν και δεν αποτελεί σχετικό με το δικό σου πρόβλημα, αναφέρω κι εγώ ότι έπειτα από 3-4 μήνες περίπου από την αλλαγή της μπαταρίας, αν και δεν αντιμετώπιζα θέματα boot loop, τα ποσοστά της οδεύουν γοργά προς το drain...

Έκανα μάλιστα πριν 2 ημέρες factory reset και στήσιμο από την αρχή των apps, δυστυχώς όμως και πάλι το πρόβλημα με το drain συνεχίζεται...

Τι να πω...

Τόση απογοήτευση, τόσα προβλήματα, δεν τα περίμενα από τη συγκεκριμένη συσκευή και εταιρία...

Για την εταιρία δεν ήξερα σχεδόν τίποτα. Την Google εμπιστεύτηκα και την σειρά nexus που ακολουθούσα.

Η χειρότερη συσκευή από όλες όσες είχα. Μεγάλη απογοήτευση.

Ενημερωτικά για αλλαγή μπαταρίας από την Μιχαλακοπούλου.

Την Τρίτη (13/3) το πρωί τους πήρα τηλέφωνο ότι έχω πρόβλημα με την μπαταρία και ρώτησα αν έχουν ανταλλακτικό. Μου είπαν ότι έχουν και μπορούσαν να μου την αλλάξουν επιτόπου - Σε μιάμιση ώρα.

Πράγματι πήγα το τηλέφωνο, περίμενα στο service και σε μια ώρα μου την είχαν αλλάξει. Να πω την αλήθεια είδα βελτίωση αλλά όχι δραματική - είμαι ακόμα με stock κτλ λόγω service.

Στο Accubattery είδα διάφορα (από 2800+ πριν, τώρα είμαι στο 3462) .

Στο SOT δεν βλέπω να βγάζει πάνω από 3 ώρες... Σε σχέση με 2+ πριν (Όλα ανοικτά Bluetooth, Location, Data, WiFi)

Λέω να περάσω την ABC το ΣΚ μπας και δω διάφορα στην μπαταρία.

Προσωπικά πάντως το τηλέφωνο μου αρέσει πολύ σαν συσκευή (μόνο με την μπαταρία είχα θέμα - μέχρι στιγμής!!!). Κατά τα άλλα την θεωρώ πολύ καλή συσκευή ( πρώην κάτοχος Samsung S2 και S4). Μετά από δύο χρόνια πετάει και είναι στην τελευταία έκδοση Android - Το S4 σέρνονταν μετά από 2 χρόνια και για αναβαθμίσεις μόνο με custom ROMs

Για αυτό πήρα την απόφαση να του αλλάξω μπαταρία και να μην πάρω νέα συσκευή ....

Υπάρχει και σχετικό νήμα XDA !!!! https://forum.xda-developers.com/nexus-6p/general/battery-cancelled-pixel-xl-2-t3684363

Αν εξαιρέσουμε τα άτυχη περιστατικά η συσκευή είναι σφαίρα το μόνο που έχει να ζηλέψει από τις σημερινές συσκευές είναι τα περιθώρια τίποτε άλλο,άλλη μια δυετια άνετα

Αν εξαιρέσουμε τα άτυχη περιστατικά η συσκευή είναι σφαίρα το μόνο που έχει να ζηλέψει από τις σημερινές συσκευές είναι τα περιθώρια τίποτε άλλο,άλλη μια δυετια άνετα
Συμφωνώ απόλυτα!

Έβαλα την ABC σήμερα και όλα καλά. Ωστόσο δεν βρίσκω το one handed mode! Ξέρει κανείς αν υπάρχει στην ABC 8.1;

Μήπως υπάρχει σε άλλη ROM στην 8.1 ;

Το είχα δοκιμάσει στην PN (7.1) και ήταν άψογο! Με είχε βολέψει πολύ...

Edited by mikal

Καλησπέρα μία σύντομη ερώτηση ...

Μετά το Upgade ... (όχι μόνο το τελευταίο αλλά και κάνα 2-3 πριν) Τώρα είμαι σε 8.1.0 ... όταν πατάω τα κουμπιά τις φωνής πάνω ή κάτω μετά και εμφανίζεται η ρύθμιση με την μπάρα που δείχνει το volume μετά την επιθυμητή ρύθμιση δεν εξαφανίζεται αυτόματα μετά από κάποια δευτερόλεπτα όπως παλιά αλλά παραμένει στην οθόνη και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό είτε κάνω κλήση είτε βλέπω κάποιο video.

Πώς μπορώ να το αλλάξω ?

Το τηλέφωνο είναι stock ( μαμά ) καμία αλλαγή ή τροποποίηση ποτέ.

Να σας πω και εγω την δικία μου ιστορια.

Αγοράζω το 2016 ενα nexus 6p από vodafone Χαλκιδας, με τον καιρό παρουσίασε τα γνωστά προβλήματα με το μικρόφωνο και την μπαταρία.

λίγο πριν λήξει η εγγυηση του το πάω για σερβις (μάλλον τα στέλνουν TS) και μετα από 2 εβδομάδες μου λένε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο ανταλλακτικό και ότι μπορώ να πάρω όποια συσκευή θέλω εως 499 ευρώ. Φυσικά και έβαλα κάποια χρήματα επιπλέον και πήρα το S9 και όλα έληξαν ησυχα.

Να σας πω και εγω την δικία μου ιστορια.

Αγοράζω το 2016 ενα nexus 6p από vodafone Χαλκιδας, με τον καιρό παρουσίασε τα γνωστά προβλήματα με το μικρόφωνο και την μπαταρία.

λίγο πριν λήξει η εγγυηση του το πάω για σερβις (μάλλον τα στέλνουν TS) και μετα από 2 εβδομάδες μου λένε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο ανταλλακτικό και ότι μπορώ να πάρω όποια συσκευή θέλω εως 499 ευρώ. Φυσικά και έβαλα κάποια χρήματα επιπλέον και πήρα το S9 και όλα έληξαν ησυχα.

Τυχερέ. Αυτή είναι η καλή πλευρά της ιστορίας.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU