Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί να περιμένεις μια εβδομάδα μέχρι και 1 μήνα. Ή και παραπάνω.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Δεν είναι όμως περίεργο ότι δυο post παραπάνω φίλος αναφέρει ότι για το ίδιο ανταλλακτικό (πλακέτα) αλλά σε άλλο μαγαζί (TsSolutions) του πρότειναν σχεδον αμέσως αντικατάσταση με την αιτιολογία ότι οι πλακέτες είναι απο δυσεύρετες ως ανύπαρκτες και σε μένα μου λένε κάτσε περίμενε το ανταλλακτικό;

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν είναι όμως περίεργο ότι δυο post παραπάνω φίλος αναφέρει ότι για το ίδιο ανταλλακτικό (πλακέτα) αλλά σε άλλο μαγαζί (TsSolutions) του πρότειναν σχεδον αμέσως αντικατάσταση με την αιτιολογία ότι οι πλακέτες είναι απο δυσεύρετες ως ανύπαρκτες και σε μένα μου λένε κάτσε περίμενε το ανταλλακτικό;
Είναι κάπως περίεργο.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Εγω παντως θα τους δωσω χρονο μεχρι τις 18/12 και μετα θα αρχισουν τα πανηγυρια γιατι το 6p 128gb δεν ηταν της ιδιας αξιας αγορας με το p10 pro.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Σε επικοινωνία που είχα σήμερα σχετικά με την αντικατάσταση της οθόνης δεν έχουν ιδέα για το πότε θα παραλάβουν....

Θα τους κάνω πάλι ένα τηλ από εβδομάδα κ ύστερα θα αρχίζω να τους βάζω γκάζια....

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όντως περίεργο . Μπορεί να έχει να κάνει τι εντολές έχει δώσει η κατασκευάστρια . Ακόμα και συσκευη να θέλουν να σου δώσουν αν δεν την έχουν τι ν κάνουν ???
Follow the White Rabbit....

Αντικατάσταση με άλλη συσκευή. Όχι απαραίτητα την ίδια αλλά με παραπλησιας αξίας. Δε πιστεύω να μην υπάρχει ούτε αυτό...

Αντικατάσταση με άλλη συσκευή. Όχι απαραίτητα την ίδια αλλά με παραπλησιας αξίας. Δε πιστεύω να μην υπάρχει ούτε αυτό...

Η λογική λέει ότι θα έχουν κάποιο στοκ , αλλά δεν είναι απόλυτο. Παίζει απλά να τους έχουν τελειώσει .

Ίδια συσκευή δύσκολο , αν την είχαν θα είχαν και ανταλλακτικά.

Follow the White Rabbit....

Με την 8.1 οσοι την εχετε, οταν μπαινετε ρυθμισεις και πατατε την πρωτη επιλογη για τα wifi κτλ, μπαινει γρηγορα μεσα η κανει καποια δευτερολεπτα? Ρωταω, γιατι σε εμενα ειναι η μονη επιλογη που κανει κανα 2-3" να μπει. Στις αλλες επιλογες, μπαινει αμεσα.

Με την 8.1 όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν ανάβει η οθόνη για να δω ποιος καλεί! :ninja: Μόνο ο ήχος ακούγεται. Όχι όμως πάντα. Ίσως το κάνει όταν πέφτει σε "βαθύ ύπνο". Edited by CPR

Με την 8.1 όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν ανάβει η οθόνη για να δω ποιος καλεί! :ninja: Μόνο ο ήχος ακούγεται. Όχι όμως πάντα. Ίσως το κάνει όταν πέφτει σε "βαθύ ύπνο".

Τσεκαρες για ενημερωση στο store; Γιατι εμενα, μολις μου εβγαλε.

Τσεκαρες για ενημερωση στο store; Γιατι εμενα, μολις μου εβγαλε.
Της εφαρμογής τηλέφωνο; Μόλις μου έβγαλε και εμένα. Για να δούμε..

Με πηραν σήμερα από procordia και μου πρότειναν αλλαγή σε p10 plus silver την οποία φυσικά αποδέχτηκα. Μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν και πότε θα παραλάβουν ανταλλακτικές πλακέτες. Το τηλέφωνο δεν υπάρχει σε στοκ οπότε θα πρέπει να περιμένω να έρθει (ελπίζω την επόμενη εβδομάδα).

Με πηραν σήμερα από procordia και μου πρότειναν αλλαγή σε p10 plus silver την οποία φυσικά αποδέχτηκα. Μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν και πότε θα παραλάβουν ανταλλακτικές πλακέτες. Το τηλέφωνο δεν υπάρχει σε στοκ οπότε θα πρέπει να περιμένω να έρθει (ελπίζω την επόμενη εβδομάδα).

Απλά απαράδεκτο

Σήμερα μίλησα με Huawei Hellas και τους εξέφρασα το θέμα μου.”Δεν έχετε οθόνες,είναι δικό σας θέμα,το p10 plus είναι κάτω από την αξία του τηλεφώνου που πλήρωσα.

Όποτε με ενημερώνετε για το θέμα της οθόνης και ΑΝ δεν εχετε ανταλλακτικό τότε δέχομαι μονο τηλέφωνο ίσης αξίας αγοράς μόνο με την τιμή που είχα πληρώσει για το nexus 6p 128gb.Αυτη τη στιγμή μονο το mate 10 pro”.Μου είπαν διάφορα χαζά του τύπου το p10 pro είναι τεχνολογικά ανώτερο (αδιάφορο) και το πήρατε από Amazon Γαλλικό. Αν δεν θέλουν υπάρχει και ο συνήγορος του πολίτη .Ο χρόνος είναι εις βάρος τους.

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

1 ώρα μετά την αναβάθμιση σε 8.1 , το κινητό ξαφνικά κόλλησε (είναι απείραχτο,όπως το αγόρασα..δεν είχε κολλήσει ποτέ ένα χρόνο που το έχω ), έσβησε και από τότε αναβοσβήνει το σήμα της Google και δεν λειτουργεί τίποτα.. Απ ότι είδα πρόκειται για πρόβλημα στην μητρική :wacko::(

Έχετε να προτείνεται κάτι ; το αποκλειστικό service της Huawei άραγε θα μπορούσε να δώσει λύση ;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

παίδες μου χει έρθει η αναβάθμιση καμιά βδομάδα τώρα αλλά δεν την εγκαθιστώ για να δω εντυπώσεις. Ρολλάρουν όλα οκ όπως και πριν; μπαταρία; καμιά πρακτική διαφορά-προσθήκη υπάρχει;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

1 ώρα μετά την αναβάθμιση σε 8.1 , το κινητό ξαφνικά κόλλησε (είναι απείραχτο,όπως το αγόρασα..δεν είχε κολλήσει ποτέ ένα χρόνο που το έχω ), έσβησε και από τότε αναβοσβήνει το σήμα της Google και δεν λειτουργεί τίποτα.. Απ ότι είδα πρόκειται για πρόβλημα στην μητρική :wacko::(

Έχετε να προτείνεται κάτι ; το αποκλειστικό service της Huawei άραγε θα μπορούσε να δώσει λύση ;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Πήγαινε το στο service (ή στη Μιχαλακοπούλου ή στον Κηφισό) και κάνε χρήση της εγγύησης.Αν δεν έχουν ανταλλακτικό να στο φτιάξουν θα σου προτείνουν κινητό αντικατάστασης

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

παίδες μου χει έρθει η αναβάθμιση καμιά βδομάδα τώρα αλλά δεν την εγκαθιστώ για να δω εντυπώσεις. Ρολλάρουν όλα οκ όπως και πριν; μπαταρία; καμιά πρακτική διαφορά-προσθήκη υπάρχει;
Το κινητό κουτσαινει μόνο στο hardware. Από εκεί και πέρα, οι αναβαθμίσεις σίγουρα προσθέτουν security και κάποια έξτρα κάθε φορά. Δεν βλέπω το λόγο να μην κάνουμε μια αναβάθμιση και κάθε μήνα που βγαίνει μια καινούρια ή σε μεγαλύτερο διάστημα που πάει μαζί με μία μεγαλύτερη αναβάθμιση, να ρωτάμε αν θα προχωρήσουμε. Το Nexus Pixel είναι ακριβώς αυτό. Στη χειρότερη γυρνάμε πίσω.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Απλά απαράδεκτο

Σήμερα μίλησα με Huawei Hellas και τους εξέφρασα το θέμα μου.”Δεν έχετε οθόνες,είναι δικό σας θέμα,το p10 plus είναι κάτω από την αξία του τηλεφώνου που πλήρωσα.

Όποτε με ενημερώνετε για το θέμα της οθόνης και ΑΝ δεν εχετε ανταλλακτικό τότε δέχομαι μονο τηλέφωνο ίσης αξίας αγοράς μόνο με την τιμή που είχα πληρώσει για το nexus 6p 128gb.Αυτη τη στιγμή μονο το mate 10 pro”.Μου είπαν διάφορα χαζά του τύπου το p10 pro είναι τεχνολογικά ανώτερο (αδιάφορο) και το πήρατε από Amazon Γαλλικό. Αν δεν θέλουν υπάρχει και ο συνήγορος του πολίτη .Ο χρόνος είναι εις βάρος τους.

Έχεις απόλυτο δίκιο θα πρέπει να σου δώσουν τουλάχιστον το mate 10 pro. Ελπίζω να δικαιωθείς γρήγορα. Όταν έχεις νέα ενημέρωσε μας.

Έχεις απόλυτο δίκιο θα πρέπει να σου δώσουν τουλάχιστον το mate 10 pro. Ελπίζω να δικαιωθείς γρήγορα. Όταν έχεις νέα ενημέρωσε μας.
Καλά ξεμπερδεματα κ σύντομα σου εύχομαι κ εγώ....

Κράτησε μας ενήμερους για την εξέλιξη...

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια χαρά όλα όπως πριν

Το κινητό κουτσαινει μόνο στο hardware. Από εκεί και πέρα, οι αναβαθμίσεις σίγουρα προσθέτουν security και κάποια έξτρα κάθε φορά. Δεν βλέπω το λόγο να μην κάνουμε μια αναβάθμιση και κάθε μήνα που βγαίνει μια καινούρια ή σε μεγαλύτερο διάστημα που πάει μαζί με μία μεγαλύτερη αναβάθμιση, να ρωτάμε αν θα προχωρήσουμε. Το Nexus Pixel είναι ακριβώς αυτό. Στη χειρότερη γυρνάμε πίσω.

Θα συμφωνήσω! Γενικότερα θα έλεγα εγώ για όλες τις συσκευές. Βλέπεις σε όλα τα θέματα, "παραπονιούνται" για ενημερώσεις και ποτέ θα δώσει..... Και εμείς την έχουμε κάθε μήνα και δεν την κάνουμε? Στην τελική το να γυρίσεις πίσω είναι πολύ εύκολο.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Google Pixel 9 Pro XL

Γιατί κουτσαινει στο hardware?

Γιατί κουτσαινει στο hardware?

Γιατί τα μισά έχουν παρουσιάσει bootlop (προσωπικά είμαι παθών) και παρα πολλά έχουν θέμα με τη μπαταρία (κλείνουν στα καλά καθούμενα) ...

Γιατί τα μισά έχουν παρουσιάσει bootlop (προσωπικά είμαι παθών) και παρα πολλά έχουν θέμα με τη μπαταρία (κλείνουν στα καλά καθούμενα) ...

Από αυτή την άποψη είναι ένα θέμα