manthosffvll Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Παρατηρώ κάτι και δεν ξέρω αν είναι bug. Ενώ έχω ενεργοποιήσει το δαχτυλικό και τις περισσότερες φορές λειτουργεί μια χαρά, σε άσχετες φάσεις ενώ πάω να το ανοίξω, ανοίγει μεν αλλά μου ζητά και Pin. Το ξέρω, το βαζω, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μου το ζητάει. Επαναλαμβάνω όχι πάντα και σε άσχετες φάσεις. Είμαι με την Beta O το κανει και σε εμενα μια στης τοσες και ειναι στοκ ολα!! εγω νομιζα οτι απλα το βαζει που και που για ασφαλεια ξερω εγω!!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Έτσι γίνεται. Μια στο τόσο το ζητάει για ασφάλεια. Στον φίλο παραπάνω, γίνεται λόγω του κλειδώματος του Nova. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Για να τεστάρω φορτιστή και καλώδιο, στην αρχή της φόρτισης βγάζει το fast charging ή κάτι παρόμοιο? Ο φορτιστής λέει 5V/3A και το καλώδιο μου είπε ο Cosmodatas ότι υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση ως premium που γράφει στην ούγια. Αλλά νομίζω δεν είδα διαφορά με τους "απλούς".... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Charging rapidly , βγάζει ο γνήσιος ...... Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Charging rapidly , βγάζει ο γνήσιος ...... Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Μάλιστα. Αρα ένα από τα 2 ή και τα 2 δεν κάνουν. Αυτό μόνο με συνδυασμό με ένα μαμά φορτιστή-καλώδιο θα το διελευκάνω..... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Ταχύτατη φόρτιση όταν το ποσοστό είναι χαμηλό και μετά γρήγορη φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Έχετε δοκιμάσει το καινούργιο powerbank της Xiaomi(Mi powerbank 2 20000 mah) με type-C ανταπτορα αν υποστηρίζει και στο δικό μας την γρήγορη φόρτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Πάντως το καινούριο power bank της Huawei 10000mAh Quick Charge Power Bank που φορτίζει γρήγορα και το P9 που είχα αλλά και το Samsung S8 που έχω τώρα δεν φορτίζει γρήγορα το 6P δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Αυτό είναι το θέμα να φορτίζει γρήγορα έχω και εγώ ένα της xiaomi 5200 από πρώτα άλλα είναι μόνο για μια φόρτιση και αυτή 2 ώρες εδώ και καιρό σκέφτομαι της tronsmart που είναι type c και fast άλλα είναι 10000 δηλαδή 2 φορτίσεις,το καινούργιο της xiaomi είναι διπλάσιας χωρητικότητας και ποιο φθηνό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Εμένα το ravpower 20100 φορτίζει σφαίρα το νεξους Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Εμένα το ravpower 20100 φορτίζει σφαίρα το νεξους Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Από που το πήρες ? Δεν το βρίσκω Ελλάδα και κανένα amazon δε το στέλνει για κάποιο λόγο. Μόνο από ebay ? thanx. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Είχα γνωστό Αγγλία και μου το έστειλε αυτός. Αμαζον γενικότερα δεν στέλνει μπαταρίες. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να έρθει αλλιώς με κάποιον μεσάζοντα Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Σήμερα του έβαλα ένα back cover της Huawei που είναι σχετικά διαφανές και νομίζω κάθεται πολύ καλά. Είναι και διακριτικό. Το πήρα από Σκρουτζομάγαζο 3,60€ :) Πολύ χαμηλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Διάβασα ότι πιθανή ημερομηνία που θα πάρουμε το Android 8 είναι η 21 Αυγούστου. Για να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Έχει βάλει κάποιος μπαταρία που να μην είναι η γνήσια Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Διάβασα ότι πιθανή ημερομηνία που θα πάρουμε το Android 8 είναι η 21 Αυγούστου. Για να δούμε.. Λίγο δύσκολο για 21,Σεπτέμβριο μάλλον ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει βάλει κάποιος μπαταρία που να μην είναι η γνήσια Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από ότι είχαν γράψει τα παιδιά εδώ μέσα δεν στοιχίζει ακριβά να βάλεις την γνήσια στο επίσημο σέρβις,πέρα από το κόστος θέλει προσοχή το θέμα μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Λίγο δύσκολο για 21,Σεπτέμβριο μάλλον ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από ότι είχαν γράψει τα παιδιά εδώ μέσα δεν στοιχίζει ακριβά να βάλεις την γνήσια στο επίσημο σέρβις,πέρα από το κόστος θέλει προσοχή το θέμα μπαταρίας Το θέμα είναι ότι το επίσημο δεν έχει και το επίσημο της ts solutions δεν σου λέει αν έχει στοκ αν δεν το πας εκεί. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Το θέμα είναι ότι το επίσημο δεν έχει και το επίσημο της ts solutions δεν σου λέει αν έχει στοκ αν δεν το πας εκεί. Δεν έχει γενικά η αργούν,άλλο και αυτό μυστικό το έχουν στην ts solutions? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Λίγο δύσκολο για 21,Σεπτέμβριο μάλλον ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από ότι είχαν γράψει τα παιδιά εδώ μέσα δεν στοιχίζει ακριβά να βάλεις την γνήσια στο επίσημο σέρβις,πέρα από το κόστος θέλει προσοχή το θέμα μπαταρίαςΤο θέμα δεν είναι μόνο το κόστος της μπαταρίας είναι και η απόδοση της και θα πω γιατί ... Εμένα το τηλέφωνο είναι αγορασμενο από Αμερική παθαίνει bootloop το στέλνω εκεί μου δίνουν ένα ανακατασκευασμένο και όχι μόνο ενώ ήταν αγρατζουνιστο κλπ έχει σημάδια ανοίγματος το παρέλαβα Μάιο και ήδη το accubattery μου λέει ότι η μπαταρία είναι στο 82 % η υγεία της συν ότι κλείνει μια στο 10 % μια στο 5 % πάντως στο 1 δεν φτάνει ποτέ οπότε γιατί να μην δοκιμάσω μια άλλη . Διάβασα στο XDA ότι κάποιοι έχουν βάλει άλλες μπαταρίες και δεν έχουν θέματα με το να κλείνει πιο νωρίς το τηλέφωνο συν ότι έχουν καλύτερη αναμονή. Πάντως όταν το τηλέφωνο το περιεργαζομαι η μπαταρία πεθαίνει και κατεβαίνει ανά 2%. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Το θέμα δεν είναι μόνο το κόστος της μπαταρίας είναι και η απόδοση της και θα πω γιατί ... Εμένα το τηλέφωνο είναι αγορασμενο από Αμερική παθαίνει bootloop το στέλνω εκεί μου δίνουν ένα ανακατασκευασμένο και όχι μόνο ενώ ήταν αγρατζουνιστο κλπ έχει σημάδια ανοίγματος το παρέλαβα Μάιο και ήδη το accubattery μου λέει ότι η μπαταρία είναι στο 82 % η υγεία της συν ότι κλείνει μια στο 10 % μια στο 5 % πάντως στο 1 δεν φτάνει ποτέ οπότε γιατί να μην δοκιμάσω μια άλλη . Διάβασα στο XDA ότι κάποιοι έχουν βάλει άλλες μπαταρίες και δεν έχουν θέματα με το να κλείνει πιο νωρίς το τηλέφωνο συν ότι έχουν καλύτερη αναμονή. Πάντως όταν το τηλέφωνο το περιεργαζομαι η μπαταρία πεθαίνει και κατεβαίνει ανά 2%. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τάχα για καλό σου έδωσαν άλλο,άτυχος σε αυτό το θέμα,σίγουρα θέλεις αλλαγή εσύ το θέμα είναι να είναι μόνο η μπαταρία και να μην έχει πρόβλημα η πλακέτα ξανά,το πρώτο smartphone που είχα ένα HTC είχε θέμα με την μπαταρία δεν φόρτιζε κανονικά και έσβηνε νόμιζα ήταν μπαταρία πήρα μια γνήσια και ξανά τα ίδια είχε θέμα η πλακέτα το παράτησα ψαξτο όλα πιθανά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Δεν έχει γενικά η αργούν,άλλο και αυτό μυστικό το έχουν στην ts solutions?Δεν έχουν!!! Έχουν παραγγείλει λέει πολλές φορές αλλά δεν τους έχουν έρθει. LOL :eek: Με ts solution έριξα απίστευτο τσακωμό για αυτό και πάλι η κοπέλα δεν μου έλεγε. Η δικαιολογία? Ότι έχουν τόσους πολλούς πελάτες που φέρνουν το κινητό τους που δεν μπορούν να έχουν εικόνα πόσα ανταλλακτικά έχει η αποθήκη τους και αν μου πουν ναι μέχρι να πει το κινητό πάνω μπορεί να έχει εξαντληθεί. Εδώ και αν κλαίμε από τα γέλια. Ούτε καν να προπληρωσω δεν δέχονταν. Χαχαχαχαχα Μιλάμε για ΕΠΟΣ. Για το παιδί με το 2% στην πτώση μπαταρίας. Από όσο θυμάμαι το έχουν πάρα πολλοί αν όχι οι περισσότεροι χρήστες και ήταν λάθος λογισμικου καθώς σε κερνελ του flash είχε βγάλει fix ακριβώς για αυτό το πρόβλημα Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Δεν έχουν!!! Έχουν παραγγείλει λέει πολλές φορές αλλά δεν τους έχουν έρθει. LOL :eek: Με ts solution έριξα απίστευτο τσακωμό για αυτό και πάλι η κοπέλα δεν μου έλεγε. Η δικαιολογία? Ότι έχουν τόσους πολλούς πελάτες που φέρνουν το κινητό τους που δεν μπορούν να έχουν εικόνα πόσα ανταλλακτικά έχει η αποθήκη τους και αν μου πουν ναι μέχρι να πει το κινητό πάνω μπορεί να έχει εξαντληθεί. Εδώ και αν κλαίμε από τα γέλια. Ούτε καν να προπληρωσω δεν δέχονταν. Χαχαχαχαχα Μιλάμε για ΕΠΟΣ. Για το παιδί με το 2% στην πτώση μπαταρίας. Από όσο θυμάμαι το έχουν πάρα πολλοί αν όχι οι περισσότεροι χρήστες και ήταν λάθος λογισμικου καθώς σε κερνελ του flash είχε βγάλει fix ακριβώς για αυτό το πρόβλημα Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Ότι να ναι και στις δύο περιπτώσεις,ας ελπίσουμε να ξεπεράσουν τα θέματα που έχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Κρίμα γιατί η συσκευή έχει τρομερά χαρακτηριστικά αν και ο 810 δημιουργεί θέματα αλλά γενικά είναι όμορφη συσκευή με καλά spec Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Και εμένα πέφτει ανά 2% και είμαι σε μπετά Ο. Πάντως φτάνει κανονικά μέχρι 1%, άρα δεν είναι θέμα μπαταρίας. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Το θέμα είναι να φέρουν μπαταρίες στην νέα αντιπροσωπεία στους Αμπελόκηπους που από προσωπική εμπειρία που είχα είναι και πολύ καλοί όσον αφορά την εξυπηρέτηση. Φοβάμαι μήπως δεν βγαίνουν πλέον μπαταρίες από την Huawei αλλά για 1,5 έτους κινητό και μάλιστα Nexus θα ήταν περίεργο. Βέβαια και τέτοια μεγάλη καθυστέρηση δεν δικαιολογείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts