jipakos Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Βοήθεια.... μου έκλεισε ξαφνικά και δεν ανοίγει.. βγάζει το εικονίδιο της Google κλείνει και ξανά και ξανά.... help please.... Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Βοήθεια.... μου έκλεισε ξαφνικά και δεν ανοίγει.. βγάζει το εικονίδιο της Google κλείνει και ξανά και ξανά.... help please.... Πληροφορίες τι έχεις μέσα, ρομ στοκ κλπ. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Ολα στοκ. No root 7.1.2 beta ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ολα στοκ. No root 7.1.2 beta Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Ολα στοκ. No root 7.1.2 beta ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ολα στοκ. No root 7.1.2 beta Μάλλον bootloop. Είχα διαβάσει και στο android central, android police για το ότι τώρα (από τον Δεκέμβριο μήνα) παθαίνουν και μερικά 6Ρ bootloop. Σαν τα 5Χ. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Μάλλον bootloop. Είχα διαβάσει και στο android central, android police για το ότι τώρα (από τον Δεκέμβριο μήνα) παθαίνουν και μερικά 6Ρ bootloop. Σαν τα 5Χ. Εμένα πάντως επαθε Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Και τι εκανες; Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Και τι εκανες; Έχει πάει Αμερική γιατί είναι αμερικανική συσκευή. Δεν ξέρω αναμένω Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Καλα ξεμπερδέματα... Εγω απο Τρίτη θα ενημερώσω Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Το πήγα το πρωί.. στο νέο σέρβις . ( Υποκατάστημα procordia) αλλαγή πλακέτας. Δεν ξέρω αν φταίει η 7.1.2. Πάντως τώρα δεν μου δείνει την δυνατότητα να την κατεβάσω από το beta πρόγραμμα. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Το επαθε και ενας φιλος μου οταν περασε και αυτος την 7.1.2 τι να πω λες να φταιει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Το επαθε και ενας φιλος μου οταν περασε και αυτος την 7.1.2 τι να πω λες να φταιει αυτο? Όχι, δεν φταίει αυτό. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Να υποθέσουμε ελλατωματικες συσκευες Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ξέρει κανείς αν από την πλακέτα μπορεί να ανακτήσει κωδικούς πρόσβασης είτε τράπεζας είτε οτιδήποτε;.. μιας και όταν το πήγα δεν ήταν σβησμένα τα αρχεία...Η τράπεζα μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι , αλλά , δεν τους είδα να γνωρίζουν ακριβώς το θέμα. Ευχαριστώ Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ξέρει κανείς αν από την πλακέτα μπορεί να ανακτήσει κωδικούς πρόσβασης είτε τράπεζας είτε οτιδήποτε;.. μιας και όταν το πήγα δεν ήταν σβησμένα τα αρχεία...Η τράπεζα μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι , αλλά , δεν τους είδα να γνωρίζουν ακριβώς το θέμα. Ευχαριστώ Η νέα πλακέτα δεν περιέχει τίποτα. Οπότε όχι. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ξέρει κανείς αν από την πλακέτα μπορεί να ανακτήσει κωδικούς πρόσβασης είτε τράπεζας είτε οτιδήποτε;.. μιας και όταν το πήγα δεν ήταν σβησμένα τα αρχεία...Η τράπεζα μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι , αλλά , δεν τους είδα να γνωρίζουν ακριβώς το θέμα. Ευχαριστώ Η συσκευή είναι γενικώς κρυπτογραφημενη,τώρα αν θέλουν τα πάντα πιστεύω μπορούν να κάνουν εάν γνωρίζουν από εκεί και πέρα άλλαξε εσύ αν θέλεις κωδικό όπου νομίζεις για να μην το σκέφτεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ξέρει κανείς αν από την πλακέτα μπορεί να ανακτήσει κωδικούς πρόσβασης είτε τράπεζας είτε οτιδήποτε;.. μιας και όταν το πήγα δεν ήταν σβησμένα τα αρχεία...Η τράπεζα μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι , αλλά , δεν τους είδα να γνωρίζουν ακριβώς το θέμα. Ευχαριστώ Είναι σαν να περνεις νέα συσκευή η αλλαγή πλακέτας , όποτε όχι. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Δεν νομίζω να λέει για την νέα πλακέτα! Για την παλιά του μιλάει αν καταλαβαίνω καλά και αν κινδυνεύουν δεδομένα που είχε μέσα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Και εγω αυτο καταλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Να για την παλιά λέω. Και κατά πόσο μπορεί να κρατήσει κωδικούς και δακτυλικά αποτυπώματα. για καλό και για κακό άλλαξα όλους τους κωδικούς..:O Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Εχει κάποιος εμπειρία με αλλαγή μπαταρίας στο επίσημο σέρβις ? Μείνατε ευχαριστημένοι? Ποσό ήταν το κόστος? (Μιλάω για εκτός εγγύησης...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Εχει κάποιος εμπειρία με αλλαγή μπαταρίας στο επίσημο σέρβις ? Μείνατε ευχαριστημένοι? Ποσό ήταν το κόστος? (Μιλάω για εκτός εγγύησης...) Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω ποιο είναι το κόστος και μου είπαν 37€. Το καλό είναι ότι για τον πρώτο χρόνο η μπαταρία καλύπτεται από την εγγύηση, οπότε λέω να πάω να την αλλάξω πριν κλείσω χρόνο, αφού όπως μου είπαν θα την ελέγξουν αν όντως έχει χάσει σε απόδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω ποιο είναι το κόστος και μου είπαν 37€. Το καλό είναι ότι για τον πρώτο χρόνο η μπαταρία καλύπτεται από την εγγύηση, οπότε λέω να πάω να την αλλάξω πριν κλείσω χρόνο, αφού όπως μου είπαν θα την ελέγξουν αν όντως έχει χάσει σε απόδοση Φοβάμαι λίγο το να ανοιχτεί το τηλέφωνο... Για ποια αντιπροσωπία μιλάμε? Την καινούρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Φοβάμαι λίγο το να ανοιχτεί το τηλέφωνο... Για ποια αντιπροσωπία μιλάμε? Την καινούρια? Ναι για την καινούργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 (edited) Παιδιά εγώ ήρθα σε επικοινωνία μαζί τους πριν το Πάσχα και παρήγγειλα μπαταρία αλλά ακόμα δεν τους έχει έρθει. Τι σκατα γίνεται δεν ξέρω. Στο τέλος θα πάρω μία εγώ και θα πάω σε ένα i-service που έχουμε εδώ στη Καβάλα και θα την αλλάξω. Δε την παλεύω άλλο. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 21, 2017 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Παιδιά εγώ ήρθα σε επικοινωνία μαζί τους πριν το Πάσχα και παρήγγειλα μπαταρία αλλά ακόμα δεν τους έχει έρθει. Τι σκατα γίνεται δεν ξέρω. Στο τέλος θα πάρω μία εγώ και θα πάω σε ένα i-service που έχουμε εδώ στη Καβάλα και θα την αλλάξω. Δε την παλεύω άλλο. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει κάτι το διάγραμμα και οι χρόνοι σου. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts