MrGeo Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Με τρολάρεις σίγουρα τώρα... :lol::lol: Φαντάζομαι δεν πήγαινε σε μένα η ερώτηση. Οχι δεν ειχα σκοπο να τρολαρω. Η ερωτηση ηταν γενικη γιατι δεν ειχα καταλαβει τι ακριβως ηταν το VoLTE. Με λιγο google-αρισμα ενιωσα καλυτερα τι σημαινει και καταλαβα την πατατα που εγραψα. :-P Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Οχι δεν ειχα σκοπο να τρολαρω. Η ερωτηση ηταν γενικη γιατι δεν ειχα καταλαβει τι ακριβως ηταν το VoLTE. Με λιγο google-αρισμα ενιωσα καλυτερα τι σημαινει και καταλαβα την πατατα που εγραψα. :-P Δεν στο είπα για αυτό. Αν την έκανες σε μένα είχα ήδη απαντήσει, για αυτό και το πείραγμα περί τρολ. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Δεν στο είπα για αυτό. Αν την έκανες σε μένα είχα ήδη απαντήσει, για αυτό και το πείραγμα περί τρολ. Οχι δεν το ειχα δει..τεσπα εγινε μια μικρη μ*** και δεν ειδα μια σελιδα με σχολια για αυτο μετα εγινε οτι εγινε.. Σορρυ για το off-topic. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Από όσο διάβασα πάντως δεν υποστηρίζεται Ελλάδα. Τώρα αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες ας τις μοιραστεί μαζί μας. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Και εκεί που κάθομαι προχθές, το πατάω στην πάνω δεξιά γωνία με το δάχτυλο μου και νιώθω ότι κουνιέται. Κάνει τακ-τακ σε φλάτ επιφάνεια, σαν καρέκλα που δεν πατάει καλά. Λύγισε με την χρήση day to day. Έβγαλα τη θήκη σήμερα, έχω παρατηρήσει ότι έχει κάνει ένα ΠΟΛΥ ελαφρύ τόξο και πίσω, στην μεριά που δεν είναι η κάμερα, έχει λυγίσει από το σημείο του σένσορα δακτυλικού αποτυπώματος και πάνω, αρκετά ώστα να τρεκλίζει. Τέλος η οθόνη έχει αρχίσει να ξεχωρίζει από το σώμα σιγά σιγά, και όταν την πιέζω σε εκείνα τα σημεία, μπαίνει μέσα και βγαίνει πάλι έξω. Επειδή σε λίγες μέρες έχω ένα ταξίδι θα το κρατήσω να δω πως θα πάει, αλλά όταν γυρίσω, θα το περάσω από Arvato. Αν μου πουν το παραμικρό θα τους πάρει ο διάολος. Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Και εκεί που κάθομαι προχθές, το πατάω στην πάνω δεξιά γωνία με το δάχτυλο μου και νιώθω ότι κουνιέται. Κάνει τακ-τακ σε φλάτ επιφάνεια, σαν καρέκλα που δεν πατάει καλά. Λύγισε με την χρήση day to day. Έβγαλα τη θήκη σήμερα, έχω παρατηρήσει ότι έχει κάνει ένα ΠΟΛΥ ελαφρύ τόξο και πίσω, στην μεριά που δεν είναι η κάμερα, έχει λυγίσει από το σημείο του σένσορα δακτυλικού αποτυπώματος και πάνω, αρκετά ώστα να τρεκλίζει. Τέλος η οθόνη έχει αρχίσει να ξεχωρίζει από το σώμα σιγά σιγά, και όταν την πιέζω σε εκείνα τα σημεία, μπαίνει μέσα και βγαίνει πάλι έξω. Επειδή σε λίγες μέρες έχω ένα ταξίδι θα το κρατήσω να δω πως θα πάει, αλλά όταν γυρίσω, θα το περάσω από Arvato. Αν μου πουν το παραμικρό θα τους πάρει ο διάολος. Πόσο καιρό την έχεις την συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 2 εβδομάδες στα χέρια μου και μία στο σέρβις για να μου εγκρίνουν DOA, που δεν ενέκριναν. Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 2 εβδομάδες στα χέρια μου και μία στο σέρβις για να μου εγκρίνουν DOA, που δεν ενέκριναν. Είχε από την αρχή πρόβλημα ή συσκευή?Σπαστικό αυτό Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται στο xda έβγαλαν την καινούργια έκδοση της κάμερας 4.2 http://www.xda-developers.com/google-camera-v4-2-from-the-pixel-system-dump-is-now-available-for-all-nougat-devices/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+xda-developers%2FShsH+%28xda-developers%29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Καλησπέρα στη παρέα. Καινούργιος ευχαριστημένος μεχρι στιγμής κάτοχος και γω. Έχω ρίξει λίγο διάβασμα και σκέφτομαι να περάσω την τελευταία 6.0.1. (MTC20L) , μέχρι να στρώσει οριστικά η μπαταρία σε μελλοντική έκδοση της 7. Έχω 2 απορίες: 1. Το κινητό το πήρα με την 7 πάνω, και συγκεκριμένα την NRD90M. Δεν βλέπω στo site με τα firmware αυτή την έκδοση, και παρατηρώ πως έχει φτάσει πλέον στην NBD90X. Γιατί δεν μου ήρθε ακόμη καμία ενημέρωση, και λέει οτι το σύστημα είναι ενημερωμένο? 2. Απο τη στιγμή που θα είμαι με root και custom recovery στην 6, και αργότερα στην 7, θα μπορώ να δέχομαι ΟΤΑ? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Είχε από την αρχή πρόβλημα ή συσκευή?Σπαστικό αυτό Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται στο xda έβγαλαν την καινούργια έκδοση της κάμερας 4.2 http://www.xda-developers.com/google-camera-v4-2-from-the-pixel-system-dump-is-now-available-for-all-nougat-devices/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+xda-developers%2FShsH+%28xda-developers%29 Εγώ πάντως που την δοκίμασα είδα χειρότερη ποιότητα στις φωτογραφίες.Είχαν αυξημένο θόρυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenia1 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Απευθυνομαι στους ήδη χρηστες του 6P. Θελω να αγορασω κινητο κ ειμαι αναμεσα σε αυτο,το oneplus 3 ,το s7 και ισως το P9. Με ενδιαφερει κυριως η μπαταρια κ η καμερα να ειναι αριστα. Ποιο μου προτεινετε? Ευχαριστωωω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Και εκεί που κάθομαι προχθές, το πατάω στην πάνω δεξιά γωνία με το δάχτυλο μου και νιώθω ότι κουνιέται. Κάνει τακ-τακ σε φλάτ επιφάνεια, σαν καρέκλα που δεν πατάει καλά. Λύγισε με την χρήση day to day. Έβγαλα τη θήκη σήμερα, έχω παρατηρήσει ότι έχει κάνει ένα ΠΟΛΥ ελαφρύ τόξο και πίσω, στην μεριά που δεν είναι η κάμερα, έχει λυγίσει από το σημείο του σένσορα δακτυλικού αποτυπώματος και πάνω, αρκετά ώστα να τρεκλίζει. Τέλος η οθόνη έχει αρχίσει να ξεχωρίζει από το σώμα σιγά σιγά, και όταν την πιέζω σε εκείνα τα σημεία, μπαίνει μέσα και βγαίνει πάλι έξω. Επειδή σε λίγες μέρες έχω ένα ταξίδι θα το κρατήσω να δω πως θα πάει, αλλά όταν γυρίσω, θα το περάσω από Arvato. Αν μου πουν το παραμικρό θα τους πάρει ο διάολος. Κρίμα φίλε μου, δεν φταις εσύ αλλά η μέτρια κατασκευή του κινητού. Ελπίζω να βγάλεις άκρη με το service. Edited October 14, 2016 by Johny-B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 (edited) Η Stock εφαρμογή κάμερας έχει ρυθμίσεις ISO , Manual focus κλπ ? Αν Ναι που ? γιατί κοιτάζω και δεν μπορώ να τα βρω. Edited October 14, 2016 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Απευθυνομαι στους ήδη χρηστες του 6P. Θελω να αγορασω κινητο κ ειμαι αναμεσα σε αυτο,το oneplus 3 ,το s7 και ισως το P9. Με ενδιαφερει κυριως η μπαταρια κ η καμερα να ειναι αριστα. Ποιο μου προτεινετε? Ευχαριστωωω! Με βάση αυτά που λες το P9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 (edited) Καλησπέρα στη παρέα. Καινούργιος ευχαριστημένος μεχρι στιγμής κάτοχος και γω. Έχω ρίξει λίγο διάβασμα και σκέφτομαι να περάσω την τελευταία 6.0.1. (MTC20L) , μέχρι να στρώσει οριστικά η μπαταρία σε μελλοντική έκδοση της 7. Έχω 2 απορίες: 1. Το κινητό το πήρα με την 7 πάνω, και συγκεκριμένα την NRD90M. Δεν βλέπω στo site με τα firmware αυτή την έκδοση, και παρατηρώ πως έχει φτάσει πλέον στην NBD90X. Γιατί δεν μου ήρθε ακόμη καμία ενημέρωση, και λέει οτι το σύστημα είναι ενημερωμένο? 2. Απο τη στιγμή που θα είμαι με root και custom recovery στην 6, και αργότερα στην 7, θα μπορώ να δέχομαι ΟΤΑ? Ευχαριστώ προκαταβολικά 1) Δεν την ξέρω αυτή την έκδοση στο 6P. Μόνο για 5Χ και Pixel C. 2) OTA με custom recovery απαγορεύεται. Edited October 14, 2016 by Johny-B Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Με βάση αυτά που λες το P9. Δεν θα το έλεγα ότι το p9 έχει την καλύτερη κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Δεν θα το έλεγα ότι το p9 έχει την καλύτερη κάμερα Ανάλογα με της συνθήκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Δεν νομίζω ότι υπάρχει απόλυτη κάμερα! Κάπου κερδίζει το ένα λίγο, κάπου το άλλο. Στην τελική για μένα θεωρώ ότι όλα τα κινητά τα τελευταία χρόνια έχουν πολύ καλή φωτογραφική. Προσωπικά και μόνο θα κοιτούσα τις νυχτερινές ενός κινητού ή της χαμηλού φωτισμού και κυρίως προσώπων.(τομέας που το 6P υπερέχει αισθητά). Και αυτό όχι γιατί έχω το 6P αφού ποτέ δεν το πήρα για την κάμερα ούτε ήξερα τι παίζει με αυτήν. Απλώς στο δικό μου μάτι, όλες οι φωτογραφίες ημέρας από όλα τα κινητά στην τελική μου φαίνονται ίδιες. Τώρα δεν κάθομαι να κάνω ανάλυση σε βάθος. Ούτε είμαι κριτής σε διαγωνισμό φωτογραφίας. Ωστόσο στις χαμηλές φωτισμού, το 6P και η απουσία θορύβου που έχει είναι εκπληκτικό σαν αποτέλεσμα! Όλα αυτά θα επαναλάβω για να τονίσω ότι είναι δική μου, προσωπική άποψη. Δεν λέω ούτε ότι το 6P έχει την καλύτερη από όλες ούτε ότι έχει καλύτερη από αυτά τα 2 συνολικά. Η ποιότητα του όμως στον παραπάνω τομέα για μένα αρκεί με βάση αυτά που ανέφερα παραπάνω. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Συμφωνώ δεν μπορείς να είσαι απόλυτος και να πεις ότι κάποια συσκευή έχει την καλύτερη κάμερα όλες είναι σε καλά επίπεδα και μικρές διάφορες που μπορεί να μην φαίνονται στην καθημερινότητα άλλα αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά σαν χρήστης του 6p είναι ότι με χαμηλό φωτισμό και βραδινές λήψεις βγάζει φοβέρες φωτογραφίες έχοντας το λιγότερο θόρυβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Απευθυνομαι στους ήδη χρηστες του 6P. Θελω να αγορασω κινητο κ ειμαι αναμεσα σε αυτο,το oneplus 3 ,το s7 και ισως το P9. Με ενδιαφερει κυριως η μπαταρια κ η καμερα να ειναι αριστα. Ποιο μου προτεινετε? Ευχαριστωωω! Καλύτερα να κάνεις την ίδια ερώτηση και στο section επιλογή συσκευής, Θα το δουν περισσότεροι και θα έχεις απαντήσεις και από τους άλλους κατόχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Έγινε διαγραφή και τροποποίηση μηνυμάτων. Μην αρχίζετε τα ίδια please... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Καλησπέρα στη παρέα. Καινούργιος ευχαριστημένος μεχρι στιγμής κάτοχος και γω. Έχω ρίξει λίγο διάβασμα και σκέφτομαι να περάσω την τελευταία 6.0.1. (MTC20L) , μέχρι να στρώσει οριστικά η μπαταρία σε μελλοντική έκδοση της 7. Έχω 2 απορίες: 1. Το κινητό το πήρα με την 7 πάνω, και συγκεκριμένα την NRD90M. Δεν βλέπω στo site με τα firmware αυτή την έκδοση, και παρατηρώ πως έχει φτάσει πλέον στην NBD90X. Γιατί δεν μου ήρθε ακόμη καμία ενημέρωση, και λέει οτι το σύστημα είναι ενημερωμένο? 2. Απο τη στιγμή που θα είμαι με root και custom recovery στην 6, και αργότερα στην 7, θα μπορώ να δέχομαι ΟΤΑ? Ευχαριστώ προκαταβολικά Και εγω την ιδια εκδοση εχω, και απο τοτε που την εβαλα δεν μου ηρθε αλλη. Τη 7.0 την πηρα κανοντας enroll στην βετα για να μου ερθει πιο γρηγορα και στο καπακι unenroll. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Αυτη ειναι η τελευταια εκδοση, NBD90X, δεν υπαρχει αλλη. Αν βαριεσαι να περιμενεις μπες εδω https://www.google.com/android/beta και θα σου ερθει στα καπακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 ευχη και καταρα τα beta στη Ν μεχρι τωρα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Πολύ καλές οι βραδυνες του 6p ναι, ίσως κορυφαίες, αλλά σε κάποια άλλα είναι σχεδόν τελευταίο. Αργεί πολύ να βγάλει φωτό με hdr+, σταματάει μετά από 2-3, ενώ το κινητό λαγκαρει εμφανώς μέχρι να επεξεργαστεί τις φωτό. Ένα άλλο είναι ότι το app του είναι πάναπλο, έχει τα απολύτως βασικά και τίποτα από εξτρα. Το βίντεο του είναι μέτριο και τα πανορανατα του πολλές φορές δεν έχουν σωστή ένωση. Είναι ένας τομέας που νομίζω ότι τα πίξελ θα έχουν τρομερή βελτίωση, μαζί με την πιο γρήγορη NAND και την premium κατασκευή, πράγματα που δεν είχαν τα Nexus μέχρι σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts