Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο περιπου τι λέει δεν ξέρω αγγλικα

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161010/88aacb5cabc0fdcd49472f515e064d34.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161010/904a760d63882d55f6e7cfd5d2ba7731.jpg

Έκανα και γω το λάθος να βάλω nougat... Δεν κρατιωμανε...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ρε παίδες να σας ρωτήσω κατι.. Πέρα από την απαράδεκτη μπαταρία, έχετε παρατηρήσει βελτίωση σε σχέση με την ΜΜ;

Εγώ περιμένω την ΡΝ7 να βγει.

Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t.

Σε μένα μία χαρά κρατάει πάντως. Και το σκίζω στο world of tanks blitz.

Την μέρα την βγάζω άνετα.

εγω δεν εχω πια θεμα με μπαταρια στο nugat...

ολη μερα ανοιχτά to wifi kai 4g και βγαζω ανετα την ημερα οπως και πριν με την 6

Δωράκι για όσους ενδιαφέρονται https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=43154&sort_by=date&sort_dir=DESC. Παιδιά δεν ξέρω αν παραβιαζω κάποιο κανόνα με το link

Δωράκι για όσους ενδιαφέρονται https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=43154&sort_by=date&sort_dir=DESC. Παιδιά δεν ξέρω αν παραβιαζω κάποιο κανόνα με το link

Ποτε τα εβγαλε ο μπαγασας και τον κυνηγαω ολη μερα!

Σε προλαβα

Χαιρομαι γιατι το ειχα παρει αποφαση πως ουτε σημερα..

εγω δεν εχω πια θεμα με μπαταρια στο nugat...

ολη μερα ανοιχτά to wifi kai 4g και βγαζω ανετα την ημερα οπως και πριν με την 6

Άλλαξες κάτι ή έστρωσε μόνο του?

Κανει δουλεια σε μπαταρια;;;

Δεν ξερω φιλε μου. Πρωτη φορα σημερα τον περναω στο nexus στο oneplus που το ειχα εκανε δουλεια εδω θα δουμε.

Δεν ξερω φιλε μου. Πρωτη φορα σημερα τον περναω στο nexus στο oneplus που το ειχα εκανε δουλεια εδω θα δουμε.

Ψήνομαι και εγώ αλλά διάβαζα κάτι με την φωτεινότητα στο ξεκλείδωμα κλπ πες εντυπώσεις αν περάσεις franco

Ψήνομαι και εγώ αλλά διάβαζα κάτι με την φωτεινότητα στο ξεκλείδωμα κλπ πες εντυπώσεις αν περάσεις franco

Θα σου αν και είμαι σίγουρος πως υπάρχουν παιδια που το χρησιμοποιούν περισσότερο από εμενα.. Μου είχε πει ένα παλικάρι πριν κανένα μήνα τις εντυπώσεις του η εδώ η στο γενικό θέμα για το κινητό, αν θέλεις πήγαινε δες. Εγώ έβαλα τον Franco καθαρά για μπαταρια.

Δοκιμάστε και τον Flash(πρώην Ninja). Πάρα πολύ καλός. Και αν κάποιον τον ενδιαφέρει η μπαταρία τότε ίσως αξίζει παραπάνω καθώς έχει επιλογή για hotplug. Εγώ προσωπικά τον θεωρώ εφάμιλλο των ElementalX και Franco. Και ο Nathan(πλέον The Flash) δίνει πραγματικά φοβερό support. Πολύ καλύτερο τόσο από flar2 όσο και από franco.

Αλλά παιδιά, παράκληση! Υπάρχει θέμα που μιλάμε για αυτά... Δεν είναι ο χώρος να μιλάμε για κερνελ και custom roms στο γενικό θέμα. Βγαίνουμε off topic.

Google Pixel 6 Pro

Καλημέρα στη παρέα,μηπως γνωρίζεται γιατι μου έχει βγάλει ενα Χ στη μπάρα κινητής τηλεφωνίας;έχει full σήμα και καλώ κανονικά,ευχαριστω.

Καλημέρα στη παρέα,μηπως γνωρίζεται γιατι μου έχει βγάλει ενα Χ στη μπάρα κινητής τηλεφωνίας;έχει full σήμα και καλώ κανονικά,ευχαριστω.

Έχεις κλείσει τα δεδομένα???

Google Pixel 6 Pro

Γεια σας,νέα κάτοχος του κινητού ,παρέλαβα σήμερα το Νexus 6P . Όταν το ενεργοποίησα άρχισε να κάνει ενημερώσεις ,να κατεβάζει τις εφαρμογες της google κτλπ. Δεν έκανα το update για 7.0. Δηλαδή έτσι κι αλλιώς δεν θα προλάβαινα,γιατί η μπαταρία αρχισε να πέφτει ταχυτατα μέχρι που έσβησε μόνο του μετά απο 15-20 λεπτά από τη στιγμή που το άνοιξα (αρχικά είχε γύρω στο 50%). Το έχω κλειστό στη φόρτιση τώρα. Είναι κάτι φυσιολογικό αυτό που συνέβη για μια καινούρια συσκευή ή ενδεχεται να υπάρχει θέμα με τη μπαταρία ;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γεια σας,νέα κάτοχος του κινητού ,παρέλαβα σήμερα το Νexus 6P . Όταν το ενεργοποίησα άρχισε να κάνει ενημερώσεις ,να κατεβάζει τις εφαρμογες της google κτλπ. Δεν έκανα το update για 7.0. Δηλαδή έτσι κι αλλιώς δεν θα προλάβαινα,γιατί η μπαταρία αρχισε να πέφτει ταχυτατα μέχρι που έσβησε μόνο του μετά απο 15-20 λεπτά από τη στιγμή που το άνοιξα (αρχικά είχε γύρω στο 50%). Το έχω κλειστό στη φόρτιση τώρα. Είναι κάτι φυσιολογικό αυτό που συνέβη για μια καινούρια συσκευή ή ενδεχεται να υπάρχει θέμα με τη μπαταρία ;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Λόγω των ενημερώσεων-εγκαταστάσεων είναι θα το δεις βεβαία,δεν υπάρχει λόγος να το έχεις κλειστό

Έχει κανείς εμπειρία από αντιμετώπιση των public με την εγγύηση safety net για την οθόνη;

Επίσης με nova και tesla unread δεν μου δείχνει ειδοποίησεις του viber ενώ στο 5x δεν είχα κανένα θέμα.

Edited by Tsarli