xristosetv Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Γεια σε ολους σας πριν από λίγο έκανα εγκατάσταση την 7 και περιμένω να δω πως θα τα πάει.Καποιος που την έχει περάσει έχει παρατηρήσει κάτι προς το χειρότερο?Εγώ μέχρι στιγμής βλέπω εχει γίνει ένα κλικ ποιο γρήγορο και σε ανοιγμα εφαρμογών και σε internet.Θ α το παρακολουθησω και θα σας πω. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Σε περιμένουμε τότε και εδώ :) Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αποκλείεται. Στο υπογράφω εγώ. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjon Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Ακριβώς αυτό ήθελα να του εξηγήσω. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Όχι παιδιά εμένα όταν το βάζω σε recovery είναι σαν να μην λειτουργεί το κινητό δηλ. Βάζοντας ή βγάζοντας την usb ο ή/υ δεν κάνει ούτε τον χαρακτηριστικό ήχο της usb. Όταν είναι στο bootloader το βλέπει κανονικά 2 μέρες τώρα παίζω με διαφορετικούς drivers δεν ξέρω τι άλλο να κάνω Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Όχι παιδιά εμένα όταν το βάζω σε recovery είναι σαν να μην λειτουργεί το κινητό δηλ. Βάζοντας ή βγάζοντας την usb ο ή/υ δεν κάνει ούτε τον χαρακτηριστικό ήχο της usb. Όταν είναι στο bootloader το βλέπει κανονικά 2 μέρες τώρα παίζω με διαφορετικούς drivers δεν ξέρω τι άλλο να κάνω Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί έχεις σκαλώσει τόσο στο να περάσεις OTA με adb sideload? Πέρασε το factory image να τελειώνεις. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Κάτοχος κι εγώ από χτες του Nexus 6p και πρώτη φορά έχω την εμπειρία του καθαρού android...Πίστευα ότι με το που το άνοιγα χτες θα ερχόταν και η 7αρα αλλά δεν μου έχει έρθει παρά μόνο πολλά security updates κάθε μήνα...Τι μπορώ να κάνω για την 7αρα? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Κάτοχος κι εγώ από χτες του Nexus 6p και πρώτη φορά έχω την εμπειρία του καθαρού android...Πίστευα ότι με το που το άνοιγα χτες θα ερχόταν και η 7αρα αλλά δεν μου έχει έρθει παρά μόνο πολλά security updates κάθε μήνα...Τι μπορώ να κάνω για την 7αρα? Ευχαριστώ! Η συμβουλή μου είναι να μην κάνεις κάτι.Η 7 έχει drain, οπότε κάτσε με την 6 τώρα. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Η συμβουλή μου είναι να μην κάνεις κάτι.Η 7 έχει drain, οπότε κάτσε με την 6 τώρα. Κομπλέ...κάθομαι εδώ προς το παρών!!! Ούτως η άλλως πάει σφαίρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Πάντως δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά μάλλον η 7αρα έχει drain από το Android OS όταν έχεις WiFi. Θα κάνω και άλλα τεστ Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Παιδιά όντως δείχνει το OS να έχει drain αλλά σε γενικές γραμμές το ίδιο μου κρατάει η μπαταρία σε σχέση με την 6 Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καθυστερεί λόγω αυτού; Δεν έπρεπε να μας εχει έρθει μέσω ΟΤΑ σε ολους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVectroum Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλησπέρα, ναι απ'οσο έχω διαβάσει την "κρατάει" πίσω ή huawei λόγω drain Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Κι εγώ περιμένω ota την U Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλησπέρα, ναι απ'οσο έχω διαβάσει την "κρατάει" πίσω ή huawei λόγω drain Έχεις ένα λινκ; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Έχεις ένα λινκ; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Αυτη η είδηση είχε παίξει http://www.androidpolice.com/2016/09/08/vodafone-australia-confirms-nexus-6p-nougat-update-halted-huawei-working/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVectroum Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Ή μία πηγή είναι αυτή μέσα στο βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Παιδιά όντως δείχνει το OS να έχει drain αλλά σε γενικές γραμμές το ίδιο μου κρατάει η μπαταρία σε σχέση με την 6 Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προφανώς και έχει σημασία η χρήση του καθενός από εμάς...Προσωπικά με τον ίδιο kernel (Franco) η 6 μου δίνει 4.30 ώρες οθόνη και δεν χρειάζεται να φορτίσω κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ με την 7 3.30 ώρες με το ζόρι και νωρίς το βράδυ αναγκαστικά στη πρίζα.Πάνω κάτω τα ίδια και με stock kernel. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 1) Η καθυστέρηση όντως έτσι είχαν πει όπως λέει το άρθρο αλλά 1-2 μέρες μετά βγήκαν επίσημα τόσο τα factory images οσο και τα επίσημα OTA images. 2) Το roll out των OTA μπορεί να πάρει και 2 εβδομάδες μέχρι να έρθει σε όλους. Μερικές φορές ίσως και παραπάνω σε μερικούς οπότε οποίος δεν θέλει να το κάνει χειροκίνητα απλά υπομονή. 3) Ίδιους χρόνους δεν βγάζει η 7 με την 6 εκτός και δεν χρησιμοποιείς WiFi. Το drain του android OS είναι τρελό και δυστυχώς υπάρχει. Οι περισσότερες συσκευές το έχουν. Μπορεί να χάσεις ακόμα 5-7% σε μία ώρα αναμονής. Μετά από δοκιμές που έκανα. Είδα ότι μηδενιζει το συγκεκριμένο drain αν είναι κλειστό το WiFi. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVectroum Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Όμως με αυτή την λογική ρε παιδιά αξίζει να πάμε στην 7αρα? Ελπίζω να βρεθεί λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Θεωρητικώς ακόμα καλύτερα να περιμένεις λίγο να δούμε αν θα το φτιάξουν. Πάντως ως τώρα δεύτερη μέρα όντως δείχνει το drain να σχετίζεται άμεσα με το wifi. Αν δεν είσαι τόσο πολύ σε χώρους που χρησιμοποιείς wifi, τότε δεν θα σε επηρεάσει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVectroum Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Χρησιμοποιώ διαρκώς το wifi εκτός από το διάστημα 12 το βράδυ με 6 το πρωί και το κινητό μου δίνει από 19 ως 24 ώρες μπαταρία (δύο εβδομαδων) Αλλαξα από το lg v10 για λόγους μπαταρίας και θεωρώ το Nexus 6p υπέροχη συσκευή σε όλα της οπότε ας ελπίσουμε σε ένα fix που θα επιλύσει το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Παιδιά κάνα καλό δωρέαν widget καιρού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Παιδιά κάνα καλό δωρέαν widget καιρού; Xwidget, έχει αμέτρητα widgets καιρού μέσα Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotisAthina Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός Samsung Galaxy S5. Αξίζει η μετάβαση στο Nexus απο άποψη performance και κάμερας? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός Samsung Galaxy S5. Αξίζει η μετάβαση στο Nexus απο άποψη performance και κάμερας? Ευχαριστώ Φίλε μου έχοντας χρησιμοποιήσει και τα δύο τηλέφωνα το ένα λίγο και το άλλο αρκετά, δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο συσκευές. Εννοείται αξίζει η μετάβαση Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Επειδή μάλλον αύριο πρωί θα το πάρω καινούργιο από καιζερ. Υπάρχει κάτι να προσέξω; κάποια παρτίδα πχ;ξέρω ότι δεν έχουν σκάσει θέματα πλην του noise cancellation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts