akisjon Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 εδινα την εντολη adb sideload filename.zip kai το τηλεφονο το ειχα βαλει σε recovery mode - apply update from adb καλα δεν το εκανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 εδινα την εντολη adb sideload filename.zip kai το τηλεφονο το ειχα βαλει σε recovery mode - apply update from adb καλα δεν το εκανα? Το ζιπ είναι στον φάκελο που έχεις το adb; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjon Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Το ζιπ είναι στον φάκελο που έχεις το adb; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk ναι βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 ναι βεβαια Όταν δίνεις adb devices σου βγαίνει το serial number του κινητού; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjon Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 ναι το βγαζει κανονικα περνει ολες τις εντολες μεχρι που φτανει το τηλ.σε κατασταση recovery ekei δεν το βλεπει το pc, δηλαδη υπαρχει εποικινωνια με το τηλ αλλα οχι σε recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Βάλτο σε άλλη θύρα USB και δοκίμασε πάλι Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjon Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 δεν εχω αλλες τις δοκιμασα και τις 4 που ειχε το λαπτοπ και το pc :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξεχασα να αναφερω οτι τα 2 pc ειχαν το ενα windows 10 kai to allo 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 ναι το βγαζει κανονικα περνει ολες τις εντολες μεχρι που φτανει το τηλ.σε κατασταση recovery ekei δεν το βλεπει το pc, δηλαδη υπαρχει εποικινωνια με το τηλ αλλα οχι σε recovery Αν δεν το βλέπει σε Recovery είναι θεμα drivers. Αν δεν το δει εκεί απλά δεν επικοινωνεί. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjon Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 σωστο αυτο που λες αλλα δεν θα μου το εβγαζε σαν αγνωστη συσκευη με κιτρινο θαυμαστικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 σωστο αυτο που λες αλλα δεν θα μου το εβγαζε σαν αγνωστη συσκευη με κιτρινο θαυμαστικο? Όχι, μπορεί να το έχει εγκαταστήσει ως κάτι άλλο. Πάντα πίσω θύρα χρησιμοποιούμε. Τι drivers έχεις περάσει; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Κωστα έχεις δοκιμάσει force ota update με framework? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλέ μου πως γίνετε;;;; διάβασα τον σύνδεσμο παρακάτω αλλά δεν σκαμπαζω αγγλικά αν θες διευκολύνενε με Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjon Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Όχι, μπορεί να το έχει εγκαταστήσει ως κάτι άλλο. Πάντα πίσω θύρα χρησιμοποιούμε. Τι drivers έχεις περάσει; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk εψαξα μηπος το βλεπει αλλιος οι drivers ειναι 11.0.0.0 2014 apo tis google το site . καπου εκει πρεπει να πεζει το προβλημα γιατι δεν το βλεπει στο device manager οταν ειναι στο recovery mode πριν μπει στο recovery to βλεπει σαν android adb .....και κατι αλλο δεν θυμαμαι αυτο τουλαχιστον ειναι σωστο? αλλα το κανει και στους 2 υπολογιστες :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 εψαξα μηπος το βλεπει αλλιος οι drivers ειναι 11.0.0.0 2014 apo tis google το site . καπου εκει πρεπει να πεζει το προβλημα γιατι δεν το βλεπει στο device manager οταν ειναι στο recovery mode πριν μπει στο recovery to βλεπει σαν android adb .....και κατι αλλο δεν θυμαμαι αυτο τουλαχιστον ειναι σωστο? αλλα το κανει και στους 2 υπολογιστες :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink: Όταν το έχεις στο Recovery πως το βλέπει; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjon Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 δεν το βλεπει καθολου μπορεις να μου πεις αν σου ειναι ευκολο εσενα πως το βλεπει σαν συσκευει dev.manager? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 δεν το βλεπει καθολου μπορεις να μου πεις αν σου ειναι ευκολο εσενα πως το βλεπει σαν συσκευει dev.manager? Άνοιξε device manager και βγάλε και βάλε usb. Αλλάζει κάτι; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Άμα το έχει η αρβατο αχρείαστη να ναι τέτοιο χάλι. Ωραία σε ευχαριστώ! Η κάμερα είναι τόσο καλή όσο λενε; είναι κάνεις σας πρωην κάτοχος note 4 να ξέρει να κάνει σύγκριση; Δεν υπάρχει σύγκριση στη κάμερα με το note 4 πολύ μπροστά είναι το 6p εδώ κοντράρει στα ίσια το s7 edge και για μένα σε lowlight φωτογραφίες προσώπων δεν έχει αντίπαλο,μόνο στο video υστερεί λίγο Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Δεν υπάρχει σύγκριση στη κάμερα με το note 4 πολύ μπροστά είναι το 6p εδώ κοντράρει στα ίσια το s7 edge και για μένα σε lowlight φωτογραφίες προσώπων δεν έχει αντίπαλο,μόνο στο video υστερεί λίγο Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Επιτέλους ήρθε το image της 7. Έκανα χτες βράδυ format και περιμένω να δω. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Και εδώ μετά το τελευταίο update το android os δουλεύει υπερωρίες. Γυαλακιας επειδή έχεις το 5χ και παρακολουθείς το νήμα, έχεις αυξημένο android os? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koultouras Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Για όσους θα αργήσει η OTA ή θα περιμένουν και δεν θα περάσουν το IMG, δοκιμάστε αυτό. Two potential fixes. The first one worked for me. 1. - Settings/Backup & Reset/Back up my data - Toggle the switch to off - Reboot the phone - Toggle the switch back on 2. - Settings/Accounts - Go into each account and toggle sync off and on (one of them may be stuck in a permanent state of syncing) Και μετά To avoid that from reoccurring, I found that it may help to start those apps at least once and pass the "first use splash screen" of the app. Then the sync hanging doesn't seem to reoccur. Σε μένα όλο το βράδυ το άφησα επίτηδες χωρίς ρεύμα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160909/7e134dd54b2018b2161adba8c04aa60b.jpg Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Αυτός είναι τρόπος για να έρθει η ota πιο γρήγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Και εδώ μετά το τελευταίο update το android os δουλεύει υπερωρίες. Γυαλακιας επειδή έχεις το 5χ και παρακολουθείς το νήμα, έχεις αυξημένο android os? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, αλλά εγώ έχω 6.0.1 ακόμα. Παρακολουθώ γιατί θα ψωνίσω πιθανότατα αν το pixel βγει ακριβό. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 ναι το βγαζει κανονικα περνει ολες τις εντολες μεχρι που φτανει το τηλ.σε κατασταση recovery ekei δεν το βλεπει το pc, δηλαδη υπαρχει εποικινωνια με το τηλ αλλα οχι σε recovery Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόβλημα με αυτό που είχα εγώ όταν το πρωτοπήρα, αλλά τη λύση για εμένα την βρήκα εδώ: http://forum.xda-developers.com/nexus-6p/help/windows-10-adb-fastboot-t3274874 Και σε εμένα δεν το αναγνώριζε όταν ήταν σε recovery, αλλά με την παραπάνω διαδικασία λύθηκε το πρόβλημά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Όχι, αλλά εγώ έχω 6.0.1 ακόμα. Παρακολουθώ γιατί θα ψωνίσω πιθανότατα αν το pixel βγει ακριβό. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Έτσι και αλλιώς στην 6.0.1 ούτε εμάς είχε θέμα με το android os. Κάτι παίζει τώρα με την 7αρα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόβλημα με αυτό που είχα εγώ όταν το πρωτοπήρα, αλλά τη λύση για εμένα την βρήκα εδώ: http://forum.xda-developers.com/nexus-6p/help/windows-10-adb-fastboot-t3274874 Και σε εμένα δεν το αναγνώριζε όταν ήταν σε recovery, αλλά με την παραπάνω διαδικασία λύθηκε το πρόβλημά μου. Ακριβώς αυτό ήθελα να του εξηγήσω. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Όχι, αλλά εγώ έχω 6.0.1 ακόμα. Παρακολουθώ γιατί θα ψωνίσω πιθανότατα αν το pixel βγει ακριβό. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Σε περιμένουμε τότε και εδώ :) Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts