Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανέβηκε κωστα με fix για την μπαταρία και security september

Στάλθηκε από το Pixel C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα φλασάρω το απόγευμα εκ νέου εντελώς καθαρή εγκατάσταση(με wipe και internal storage) μέχρι να βγει η νέα PN. Ελπίζω για το fix καθώς ήθελα να δοκιμάσω πως δουλεύει το μαμά doze χωρίς naptime.

Google Pixel 9 Pro XL

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όσοι έχετε πάρει το ota η το φλασαρατε,υπάρχει το θέμα ακόμη με την μπαταρία?Λογικά θα το έχουν διορθώσει για να ανέβασαν τα factory images

Όσοι έχετε πάρει το ota η το φλασαρατε,υπάρχει το θέμα ακόμη με την μπαταρία?Λογικά θα το έχουν διορθώσει για να ανέβασαν τα factory images

Θα σου πω αύριο... Να το περάσω και να το αφήσω τουλάχιστον ένα 12ωρο να δω αν έχει το drain του android OS. Πιστεύω ότι δεν θα το έχει.

Google Pixel 9 Pro XL

Για όσους θα αργήσει η OTA ή θα περιμένουν και δεν θα περάσουν το IMG, δοκιμάστε αυτό.

Two potential fixes. The first one worked for me.

1.

- Settings/Backup & Reset/Back up my data

- Toggle the switch to off

- Reboot the phone

- Toggle the switch back on

2.

- Settings/Accounts

- Go into each account and toggle sync off and on (one of them may be stuck in a permanent state of syncing)

Και μετά

To avoid that from reoccurring, I found that it may help to start those apps at least once and pass the "first use splash screen" of the app. Then the sync hanging doesn't seem to reoccur.

Σε μένα όλο το βράδυ το άφησα επίτηδες χωρίς ρεύμα.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160909/7e134dd54b2018b2161adba8c04aa60b.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Για όσους θα αργήσει η OTA ή θα περιμένουν και δεν θα περάσουν το IMG, δοκιμάστε αυτό.

Two potential fixes. The first one worked for me.

1.

- Settings/Backup & Reset/Back up my data

- Toggle the switch to off

- Reboot the phone

- Toggle the switch back on

2.

- Settings/Accounts

- Go into each account and toggle sync off and on (one of them may be stuck in a permanent state of syncing)

Και μετά

To avoid that from reoccurring, I found that it may help to start those apps at least once and pass the "first use splash screen" of the app. Then the sync hanging doesn't seem to reoccur.

Σε μένα όλο το βράδυ το άφησα επίτηδες χωρίς ρεύμα.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160909/7e134dd54b2018b2161adba8c04aa60b.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Δεν έχει σχέση με το drain του OS αυτό που λες. Αυτό είναι πιθανή λύση το partial wakelock *backup* που δημιουργούσαν τα google services. Είναι ανεξάρτητο από έκδοση και λοιπά. Το έχουν τόσο nexus συσκευές αλλά έχει παρατηρηθεί και σε άλλες συσκευές μη nexus. Οι λύσεις που λες είχαν όντως βοηθήσει κάποιους να μην τους εξαφανιστεί.

Εγώ η αλήθεια είναι ότι το έκανα μόνος μου, εμπειρικά. Ειδικά το να τρέξω όλες τις εφαρμογές τουλάχιστον μία φορά για να περάσω το στάδιο του get started της εφαρμογής.

Ωστόσο το πρόβλημα μέχρι τώρα της N στο 6P είναι μεγάλο drain του Android OS(ξεπερνάει το 10% πολύ εύκολα). Για αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει λύση τέτοιου είδους αλλά περιμένουμε ότι στις εκδόσεις που ανέβηκαν χθες θα έχει διορθωθεί.

Υ.Γ.: Είσαι σε MM εσύ οπότε δεν θα είχες έτσι και αλλιώς το drain που σου λέω.

Υ.Γ.2: Πάρα ταύτα, χρήσιμα αυτά που έγραψες για όποιον παρατηρήσει drain μεγάλο των g services και πιστεύει ότι φταίει το backup ή είναι root και το παρατηρήσει στο BBS.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Καλημέρα σε όλους. Εγώ με το που άνοιξα τo τηλέφωνο έκανα εγγραφή στο πρόγραμμα beta και μου ήρθε η αναβάθμιση 7.0 NRD90M. Τώρα που βγήκε το ota και τo factory image NRD90U πρέπει να κάνω κάτι; Δεν είμαι root.

Κατεβάζω ota και factory image. Ποιο περνάω πρώτα;

Ή το ένα ή το άλλο. Με την ΟΤΑ δεν χάνεις τα δεδομένα σου. Με τη Factory image θέλει μια διαδικασία να μην τα χάσεις. Αν έχεις κλειδωμένο Bootloader τότε την ΟΤΑ. Αλλιώς θα χάσεις τα δεδομένα σου έτσι κι αλλιώς.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Ή το ένα ή το άλλο. Με την ΟΤΑ δεν χάνεις τα δεδομένα σου. Με τη Factory image θέλει μια διαδικασία να μην τα χάσεις. Αν έχεις κλειδωμένο Bootloader τότε την ΟΤΑ. Αλλιώς θα χάσεις τα δεδομένα σου έτσι κι αλλιώς.

Φαντάζομαι δεν γίνεται χωρίς pc έτσι;

Θα σου πω αύριο... Να το περάσω και να το αφήσω τουλάχιστον ένα 12ωρο να δω αν έχει το drain του android OS. Πιστεύω ότι δεν θα το έχει.

Οκ ευχαριστώ και εγώ πιστεύω πλέον θα είναι μια χαρά

Φαντάζομαι δεν γίνεται χωρίς pc έτσι;

Όχι. Μόνο με ρουτ γίνεται χωρίς PC και πάλι υπό προϋποθέσεις. Μη βιάζεσαι αν δεν είσαι κοντά σε PC. Όλοι θα πάρουμε.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Μπορει κάποιος να με βοηθήσει.

αν το αγορασω απο τα καταστηματα που δειχνει το skroutz θα αντιμετωπισω προβλημα με την εγγυηση αν θα βρισκομαι στην αγγλια(για σπουδες)? Με το nexus 4 που ηταν αγορασμενο απο το google store uk δεν ειχα καποιο προβλημα με το service απο την αθηνα και θα ηθελα να ξερω αν θα εχω την ιδια αντιμετωπιση.

Ευχαριστω!!

Εγώ έκανα κατάργηση από το beta αλλά δεν έχει έρθει η U ακόμα. Λογικά περιμένουμε το ΟΤΑ από M σε U.

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορει κάποιος να με βοηθήσει.

Και αν βγεί τελικά από EU η Βρετανία??? :p

Δεν έχει σχέση το κατάστημα. Εάν το κινητό είναι για την Ευρωπαϊκή αγορά τότε έχει 2 χρόνια Πανευρωπαϊκή εγγύηση. Η εγγύηση είναι αντιπροσωπίας και όχι καταστήματος. Αυτά ισχύουν για EU.

Google Pixel 9 Pro XL

Καλημέρα στο παρεακι. Θα ήθελα παρακαλώ την βοήθεια σας στο εξής. Θέλω καλή κάμερα κυρίως με Android. Στο αντίστοιχο νήμα μου πρότειναν προς έκπληξή μου το 5χ όπου είδα ότι έχει 1.55 pixel size. Ωστόσο μετά είδα ότι και το 6p φέρει την ίδια κάμερα και είναι πιο δυνατό. Η ερώτηση μου είναι λοιπόν αν η συσκευή έχει βγει καλή, αν έχει βγάλει προβλήματα σαν παρτίδες και έχετε χρειαστεί το σέρβις της Huawei τι εμπειρία έχετε. Ευχαριστώ πολύ

Κωστα έχεις δοκιμάσει force ota update με framework?

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Καλημέρα στο παρεακι. Θα ήθελα παρακαλώ την βοήθεια σας στο εξής. Θέλω καλή κάμερα κυρίως με Android. Στο αντίστοιχο νήμα μου πρότειναν προς έκπληξή μου το 5χ όπου είδα ότι έχει 1.55 pixel size. Ωστόσο μετά είδα ότι και το 6p φέρει την ίδια κάμερα και είναι πιο δυνατό. Η ερώτηση μου είναι λοιπόν αν η συσκευή έχει βγει καλή, αν έχει βγάλει προβλήματα σαν παρτίδες και έχετε χρειαστεί το σέρβις της Huawei τι εμπειρία έχετε. Ευχαριστώ πολύ

Γειά σου φίλε λοιπόν

Η συσκευή δουλεύει απροβληματιστα

Δεν έχω ακούσει κάτι για προβληματικες παρτίδες ούτε έχω διαβάσει κάτι αντίστοιχο εδώ μέσα τύπου lg g4

Όσο για το σέρβις νομίζω το έχει η arvato εδώ οι απόψεις διίστανται

Άμα το έχει η αρβατο αχρείαστη να ναι τέτοιο χάλι. Ωραία σε ευχαριστώ! Η κάμερα είναι τόσο καλή όσο λενε; είναι κάνεις σας πρωην κάτοχος note 4 να ξέρει να κάνει σύγκριση;

Όπως είναι γνωστό από πιο παλιά : http://www.androidpolice.com/2013/11/20/google-engineer-dan-morrill-sheds-some-light-on-the-nexus-ota-process-urges-you-to-never-clear-google-service-framework-data/

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Δεν έχω κάνει ποτέ OTA αφού δεν μένω ποτέ με stock recovery! :lol::lol:

Υ.Γ.: Android drain ακόμα εδώ. Δεν διορθώθηκε.

Google Pixel 9 Pro XL

Καλημερα σας .Θα ήθελα παρακαλώ την βοήθεια σας .Παω να περασω με sideload απο adb 1,0,43 την 7.0.0 (NRD90U) τωρα ειμαι στην mtc20f και μου πεταει ενα error, cant read sideload filename.zip (opou φιλεναμε ονομα αρχειου) εχω δοκιμασει να κανω rename to αρχειο,να αλαξω drivers,τιποτα εχω αλλαξει υπολογιστη παλι τα ιδια ε λεω δεν μπορει το αρχειο φταιει το ξανακατεβασα παλι τα ιδια.

Τι γινετε ρε παιδια τι φταει και δεν περναει το update?

προσεξα οτι οταν το τηλ ειναι σε κατασταση fastboot oi ypologistes den to βλεπουν sto device manager ειναι σωστο αυτο?

Να σας πω οτι ακολουθισα βημ προς βημα τις οδηγειες απο την google .

:help::help::help:

Edited by akisjon

Καλημερα σας .Θα ήθελα παρακαλώ την βοήθεια σας .Παω να περασω με sideload απο adb 1,0,43 την 7.0.0 (NRD90U) τωρα ειμαι στην mtc20f και μου πεταει ενα error, cant read sideload filename.zip (opou φιλεναμε ονομα αρχειου) εχω δοκιμασει να κανω rename to αρχειο,να αλαξω drivers,τιποτα εχω αλλαξει υπολογιστη παλι τα ιδια ε λεω δεν μπορει το αρχειο φταιει το ξανακατεβασα παλι τα ιδια.

Τι γινετε ρε παιδια τι φταει και δεν περναει το update?

προσεξα οτι οταν το τηλ ειναι σε κατασταση fastboot oi ypologistes den to βλεπουν sto device manager ειναι σωστο αυτο?

Να σας πω οτι ακολουθισα βημ προς βημα τις οδηγειες απο την google .

:help::help::help:

Δίνεις από recovery την εντολή ή από fastboot; από recovery πρέπει.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU