Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα sot από μόνα τους δεν λένε τπτ! Όπως και η χρήση. Άλλος εννοεί βαριά τα συνεχόμενα social media και ατελείωτο browsing και άλλος Pokemon Go!

Ή χρήση Maps για να πας κάπου.

Ο μέσος όρος των χρηστων αν δεις στο XDA είναι στις 4-5 ώρες τη μέρα και τον βγάζει μέχρι να πέσει για ύπνο χωρίς φόρτιση!

Το s7 edge όντως έχω ακούσει και εγώ για την μπαταρία του. Ας μην είχε knox και λοιπά και θα το συζητούσα.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Και όμως Κώστα δεν χρειάζεται πείραγμα δουλεύει εξαιρετικά out off the box,το αγοράζεις και ξενοιαζεις δεν φλασαρεις ρομ δεν ασχολείσαι πλέον.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγω δεν τα λαμβανω υποψιν μου. Ο ενας μπορει να βγαζει 3 ωρες οθονης και ο αλλος 6

Τους ακουω ομως οταν συγκρινουν το SOT με άλλα τηλεφωνα που ειχαν οι ιδιοι, ετσι μπορει να βγει συμπερασμα.

Ποιο xda, γελαω με τα παιδια εκει. Ατυπος διαγωνισμος sot ειναι, τους βλεπω και στο 5χ που εχω και πεφτω κατω απο τα γελια.

Αλλος αναφερει 7 ωρες sot με το 5χ, και γενικα το νορμαλ που βλεπω στο θεμα του 5χ ειναι ~4 ωρες :lol:

Και που και που βγαινουν νορμαλ χρηστες και ρωτανε και λενε "γιατι εγω βγαζω μονο 2-3 ωρες ρε παιδια";

Φιλε, εχω το S6 edge εδω και καμια βδομαδα.

Πραγματικα, για ανθρωπους που δεν εχουν τη λοξα να πειραζουν τα κινητα τους, ειναι φανταστικο. Τρομερη εσωτερικη, τρομερη οθονη, τρομερο chipset. 2600mah μπαταρια και θεριζει με 2k οθονη.

Ξερω οτι με εχετε βαρεθει να κραζω το 6p, αλλα σε μερικα πραγματα εχω απολυτο δικιο.

Η εσωτερικη του 6p και ο 810 ειναι για κλαματα, ειναι εμφανεστατη η διαφορα υπερ του S6, φανταζομαι πως θα ειναι με το S7.

Περιμενω με αγωνια τα νεα Νexus, ελπιζω να εχουμε καλες διαφορες απο τα τωρινα και σε τομεις που δεν ακουμε στα reviews αλλα κανουν τη διαφορα, οπως η nand, ο ηχος στα earphones κλπ

Δεν έχεις σε όλα άδικο αλλά σε μερικά είσαι προκατελειμενος ας πούμε τώρα για το s6 edge που λες,έχει χειρότερο shot σίγουρα από το nexus,χειρότερη κάμερα και για μένα μικρή οθόνη,οπότε δεν νομίζω να είναι ανώτερη υλοποίηση.

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι να λεμε τωρα, ο 808 και ο 810 ειναι πατατες στο θεμα ενεργεια, ακομα και αυτος που φοραει το 6p

Φοραει 3450 μπαταρια και εχει και amoled οθονη. Επρεπε να πηγαινει πολυ καλυτερα.

Η διαφορα θα φανει με τα επομενα Nexus, οπου μικρο/μεγαλο θα πηγαινουν καλυτερα απο τα τωρινα.

Επειδή σε βλέπω πολύ σίγουρο στο ότι τα επόμενα νεξους θα έχουν καλύτερη αυτονομία από τα ήδη υπάρχοντα,εχεις καμιά πληροφορία από google;μήπως δουλευεις σε αυτην ή έχεις κανέναν ceo γνωστό;πολύ σιγουριά βρε παιδί μου.....(βλέπω και αυτή την υπογραφή που έχεις γιαυτό ρωταω..)

vag74 you know me!

Δεν είναι μόνο το θέμα του πειράγματος με άλλη ρομ.

Δεν έχω διαβάσει τι γίνεται πλέον με knox αλλά προσωπικά θέλω να μπορώ να κάνω με ευκολία τουλάχιστον 2 πράγματα.

Ρουτ και custom recovery. Πάντα με επιστροφή άμα χρειαστεί.

Καθώς η χρήση του LMT για μένα είναι απαραίτητη. Αλλά και γενικότερα. Θέλω να έχω το δικαίωμα να είμαι διαχειριστής της συσκευής μου.

Επίσης γνωρίζεις ότι είμαι φαν του εντελώς στοκ android σαν UI. Κανένα λειτουργικό εταιρείας δεν μου αρέσει. Καλά για TouchWiz δεν το συζητώ καν.

Άντε ίσως το Oxygen της OP που όμως είναι σαν στοκ απλά με τις παραμετροποιησεισ που λείπουν.

Επίσης εγώ δεν θέλω πολλά πολλά. Ένα text only battery percentage, center clock και custom tiles και βασικό για εμένα ρυθμιζομενο μέγεθος navbar έως και απόκρυψης τελείως.

Google Pixel 9 Pro XL

vag74 you know me!

Δεν έχω διαβάσει τι γίνεται πλέον με knox αλλά προσωπικά θέλω να μπορώ να κάνω με ευκολία τουλάχιστον 2 πράγματα.

Καθώς η χρήση του LMT για μένα είναι απαραίτητη. Αλλά και γενικότερα. Θέλω να έχω το δικαίωμα να είμαι διαχειριστής της συσκευής μου.

Επίσης γνωρίζεις ότι είμαι φαν του εντελώς στοκ android σαν UI. Κανένα λειτουργικό εταιρείας δεν μου αρέσει. Καλά για TouchWiz δεν το συζητώ καν.

Άντε ίσως το Oxygen της OP που όμως είναι σαν στοκ απλά με τις παραμετροποιησεισ που λείπουν.

Επίσης εγώ δεν θέλω πολλά πολλά. Ένα text only battery percentage, center clock και custom tiles και βασικό για εμένα ρυθμιζομενο μέγεθος navbar έως και απόκρυψης τελείως.

I know Κώστα απλώς ο tw πλέον είναι αλλού και τος διαφημίσεις πλέον τις πετάς χωρίς root εγώ είμαι οκ

100% φωτισμός??? Lol!!! Να υποθέσω 2-2,5 ώρες?

Α οκ ανησυχισα απλα, λέω κάτι δεν πάει καλά, από Mate 8 προέρχονται και μου φάνηκαν 2.5 ώρες περίεργο, λέω πάει κάτι πάει στραβά

Γλύτωσε ταξίδι επιστροφή τότε χοχοχ

Δεν έχεις σε όλα άδικο αλλά σε μερικά είσαι προκατελειμενος ας πούμε τώρα για το s6 edge που λες,έχει χειρότερο shot σίγουρα από το nexus,χειρότερη κάμερα και για μένα μικρή οθόνη,οπότε δεν νομίζω να είναι ανώτερη υλοποίηση.

Σαφως εχει χειροτερο SOT και σαφως οι βραδυνες του ειναι πολυ πολυ χειροτερες.

Ο Exynos ομως ειναι φανερα πιο γρηγορος, η NAND του ειναι ετη φωτος μπροστα και η καμερα αξιοπιστη και πανγρηγορη.

Επειδή σε βλέπω πολύ σίγουρο στο ότι τα επόμενα νεξους θα έχουν καλύτερη αυτονομία από τα ήδη υπάρχοντα,εχεις καμιά πληροφορία από google;μήπως δουλευεις σε αυτην ή έχεις κανέναν ceo γνωστό;πολύ σιγουριά βρε παιδί μου.....(βλέπω και αυτή την υπογραφή που έχεις γιαυτό ρωταω..)

Σαφως και ειμαι σιγουρος, γιατι 820 >>> 810/808

vag74 you know me!

Καπως ετσι ημουν και εγω μεχρι περυσι, τα ιδια ελεγα (αντι για lmt ομως ειχα swipe navigation)

Kαι μεγαλα τηλεφωνα και ρουτ κλπ

Και πηρα ενα Redmi 3 για δευτερο και ειδα το φως το αληθινο και μου αλλαξε ολη η νοοτροπια

Παιδια καλησπερα εχω το p9 plus και θελω να παρω το 6p. Μ αρεσει πολυ το καθαρο αντροιντ και οι μεγαλες οθόνες.αξιζει λετε η αλλαγή η να περιμενω το νεο nexus?

Στάλθηκε από το VIE-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχεις κινητό ενός μήνα και θές να πάρεις ενός χρόνου???? :shock:

Google Pixel 9 Pro XL

Αν θέλει οπωσδήποτε στοκ android τότε ας περιμένει το νέο 5.5 να δει ή O&O 3.Δεν έχει νόημα να πάρει 6p

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προφανώς... Για αυτό και έκανα και εγώ την ερώτηση. Να έχεις το P9 plus και να θες να πας στο 6P μου ακούγεται κάπως. Περιμένεις και πας για τα νέα νέξους.

Google Pixel 9 Pro XL

Καλησπέρα σε όλους, αντιμετωπιζω ένα πρόβλημα με το σήμα του τηλεφώνου. Από σήμερα το πρωί δεν βρίσκει σήμα το κινητό. Έχω κάνει restart, αλλαγή δικτύων μόνο 2g, αλλαγή κάρτας sim. Η sim μου σε αλλη συσκευή δουλεύει κανονικά. Το κινητό είχε περασμένη την pure Nexus με elemental kernel και το γύρισα σε τελείως stock κατάσταση με κλειδωμένο bootloader. Και πάλι δεν βρίσκει σήμα. Λογικά είναι hardware πρόβλημα και θα χρειαστεί να πάει στην arvato? Το επισκευάζουν εδώ ή το στέλνουν στο εξωτερικό και μένουμε καιρό χωρίς συσκευή?

Καλησπέρα σε όλους, αντιμετωπιζω ένα πρόβλημα με το σήμα του τηλεφώνου. Από σήμερα το πρωί δεν βρίσκει σήμα το κινητό. Έχω κάνει restart, αλλαγή δικτύων μόνο 2g, αλλαγή κάρτας sim. Η sim μου σε αλλη συσκευή δουλεύει κανονικά. Το κινητό είχε περασμένη την pure Nexus με elemental kernel και το γύρισα σε τελείως stock κατάσταση με κλειδωμένο bootloader. Και πάλι δεν βρίσκει σήμα. Λογικά είναι hardware πρόβλημα και θα χρειαστεί να πάει στην arvato? Το επισκευάζουν εδώ ή το στέλνουν στο εξωτερικό και μένουμε καιρό χωρίς συσκευή?

Το imei το δείχνει κανονικά φίλε

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει απλός τροπος να βάλω battery percentage?

Μόνο με ρουτ

Υπάρχει απλός τροπος να βάλω battery percentage?

http://www.androidcentral.com/inside-marshmallow-system-ui-tuner

χωρίς root. Αλλά δεν φαίνεται! Είναι ποσοστό μέσα στην μπαταρία!

Google Pixel 9 Pro XL

Το imei το δείχνει κανονικά φίλε

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόνο με ρουτ

Το imei το δείχνει κανονικά. Έχω backup βέβαια. Λες να δοκιμάσω να κάνω επαναφορά;

Πιθανόν να είναι hardware. Ναι η arvato το κάνει αλλά τα στέλνει αν θυμάμαι καλά τσεχια....

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Πιθανόν να είναι hardware. Ναι η arvato το κάνει αλλά τα στέλνει αν θυμάμαι καλά τσεχια....

αν τα στελνει τσεχια πολυ καλα ειναι (ουσιαστικά γλυτοσε απο τα χερια του χαρου)

Για να μην γεμίζω το παρόν νήμα με άχρηστες πληροφορίες, υπάρχει αντίστοιχο για αξεσουάρ; Αναφέρομαι και πάλι για tempered glass, καθώς, το δεύτερο κατά σειρά Nillkin παρουσίασε ρωγμή/σπάσιμο

Για να μην γεμίζω το παρόν νήμα με άχρηστες πληροφορίες, υπάρχει αντίστοιχο για αξεσουάρ; Αναφέρομαι και πάλι για tempered glass, καθώς, το δεύτερο κατά σειρά Nillkin παρουσίασε ρωγμή/σπάσιμο

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01DU0TQTM/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B018LRKWYC/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

Εγγυηση και τα δύο ...

αν τα στελνει τσεχια πολυ καλα ειναι (ουσιαστικά γλυτοσε απο τα χερια του χαρου)

Το ελπίζω! Θα το δούμε σε μερικές μέρες που θα επιστρέψω από τις διακοπές!

Υπάρχει thread:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=432341

μπορείς να δοκιμάσεις και εκεί να ρωτήσεις.

Αποστόλης

Εμένα μου βρωμάει radio band. Πείραξες τίποτα με κανα secret code ; Πχ *#*#4636*#*# ;

Υπάρχει θέμα στο nexus 5x και το 6p και άμα αλλάξεις radio band θα πρέπει να περάσεις custom rom που να μπορείς να επιλέξεις το σωστό. Έκανα την ίδια ******* σε nexus 5x προχθές και το διόρθωσα :P

http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/help/baseband-error-china-t3238867 Από δω συγκεκριμένα. (Έχει και rom για 6p νομίζω στο thread)

Πείραξα μετά το πρόβλημα όμως. Προσπαθούσα να δοκιμάσω διάφορα. Λες να με σώσεις με το παραπάνω? Η rom κάνει για το 6p η πρέπει να ψάξω στο xda. Αν είναι να το ξεκλειδώσω πάλι και να περάσω custom recovery να φλασαρω!