djkostas20 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/997fafbd0d826cd65edbcda18fe73215.jpg Γιατί μου βγάζει έτσι την εφαρμογή του Facebook ρε παιδιά το κινητό? Λείπει ένα εικονίδιο από την μπάρα πάνω και οι 360 φωτογραφίες δεν λειτουργούν, μου τις βγάζει στασιμες, ενώ σε άλλες συσκευές φαίνονται κανονικά. (φωτογραφία 360 που ανέβασα εγώ κιόλας). Έτσι είναι και σε εσάς? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Τι εννοείς πως στην βγάζει? Έτσι δεν θα έπρεπε να βγαίνει? Για το 360 που λες δεν ξέρω τι είναι αυτό. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Τι εννοείς πως στην βγάζει? Έτσι δεν θα έπρεπε να βγαίνει? Για το 360 που λες δεν ξέρω τι είναι αυτό. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Λείπει ένα εικονίδιο από την πάνω μπάρα! Αυτό των αιτηματων φιλίας. Μπήκε προσθηκη στην εφαρμογή για εισαγωγή φωτογραφιών 360 μοιρων. Εμένα τις βγάζει στασιμες, ακόμα και αυτές που ανεβάζω εγώ. Αν χρησιμοποιείς την εφαρμογή δες το προφίλ του zuckerberg έχει ανεβάσει δύο φώτο. Όχι βίντεο, φωτό! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δεν ξέρω. Εμένα τα έχει. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το κινητό. Ίσως κάποιο update. Κλείσε την εφαρμογή και ξανάνοιξε την. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Η USB-C είναι προδιαγραφών 2.0, 3.0 ή 3.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Η USB-C είναι προδιαγραφών 2.0, 3.0 ή 3.1; http://lmgtfy.com/?q=nexus+6p+usb+c+speed Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Αυτό εχει να κάνει με την μεταφορά δεδομένων και όχι με την ταχύτητα της φόρτισης σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Αυτό εχει να κάνει με την μεταφορά δεδομένων και όχι με την ταχύτητα της φόρτισης σωστά; Ναι η ταχύτητα φόρτισης εξαρτάται πάνω από όλα από το φορτίο ρεύματος που στέλνει ο φορτιστής. Με αυτόν που έρχεται το τηλέφωνο, που βγάζει DC 5V, 3A, και φαντάζομαι με ανάλογου φορτίου φορτιστές, το κινητό φορτίζει τάχιστα, και το γράφει κιόλας στο κάτω μέρος της οθόνης (lock screen εννοώ). EDIT: Ξέχασα να αναφέρω ότι πλέον με το USB-C η ταχύτητα φόρτισης εξαρτάται και από την ποιότητα του καλωδίου. Αυτό που έχω αγοράσει π.χ. δεν μου βγάζει με κανένα φορτιστή rapid charge. Το μαμίσιο δουλεύει μιά χαρά όμως. Edited June 15, 2016 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ξέρει κανείς αν στην χθεσινή νέα 4th beta N ,δουλεύει πλέον σωστά το skype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Είμαι με unlocked bootloader και μου ήρθε αναβάθμιση ότα.μπορω να την εγκαταστησω ή πρέπει να γίνει χειροκίνητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Στο Pixel C παιζει μια χαρα το Skype με N 4th dev Sent from my Pixel C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Στο Pixel C παιζει μια χαρα το Skype με N 4th dev Sent from my Pixel C using Tapatalk Σε ευχαριστώ. Θα την ξαναβαλω μάλλον το Σ/Κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Είμαι με unlocked bootloader και μου ήρθε αναβάθμιση ότα.μπορω να την εγκαταστησω ή πρέπει να γίνει χειροκίνητα? Up..................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Up..................... Μπορείς αν δεν είσαι ρουτ ή δεν έχεις αλλάξει κανένα recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Μπορείς αν δεν είσαι ρουτ ή δεν έχεις αλλάξει κανένα recovery. Υπάρχει κάποιο λινκ να το κάνω χειροκίνητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Υπάρχει κάποιο λινκ να το κάνω χειροκίνητα; Βαλε την με το toolkit ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Έχω εγώ λινκ στον οδηγό... Δες εκεί πως περνάς stock images Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Έχω εγώ λινκ στον οδηγό... Δες εκεί πως περνάς stock images Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ευχαριστώ πάρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Υπαρχει καποια ρυθμιση για φωνητικές εντολες? Με BT να κανω κληση χωρις να εχω το τηλέφωνο στα χερια μου? Γινεται? Δεν ειμαι root Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-huawei-nexus-6p-32gb-gkri/prod7940194pp/ Δυο τελευταία πρέπει να εχει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-huawei-nexus-6p-32gb-gkri/prod7940194pp/ Δυο τελευταία πρέπει να εχει ;) Με πρόλαβες πριν το ποστάρω κι εγώ. Παρήγγειλα το τρίτο από το τέλος. Πως τα πάει ο 810 με τις θερμοκρασίες; Έχω άσχημη εμπειρία από το Z5 compact Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Λέτε να είναι η αρχή της πτώσης της τιμής του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Λέτε να είναι η αρχή της πτώσης της τιμής του; Δύσκολο nexus (πλην της lg και αυτό λόγο κατασκευής) δεν ρίχνουν ιδιαίτερα της τιμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Είναι και σχεδόν 8 μήνες τηλέφωνο. Λογικό είναι να έχει μια πτώση επιτέλους. Με την Ν πάντως που έχω φαίνεται πολύ δυνατό.Ειδικά το multi δουλεύει υποδειγματικά και με την απόδοση της κάμερας να συνεχίζει να είναι από τις top πιστεύω θα κρατήσει την αξία του. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-huawei-nexus-6p-32gb-gkri/prod7940194pp/ Δυο τελευταία πρέπει να εχει ;) Και η vodafone, τοσο το πηγε, αλλα δυστυχως μονο σε μαυρο χρωμα το φερνει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Και η vodafone, τοσο το πηγε, αλλα δυστυχως μονο σε μαυρο χρωμα το φερνει. :) Γνωρίζεις μήπως αν έχει το λογότυπο της vodafone στην συσκευή η κατά την εκκίνηση?αυτό θα με ξενέρωνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts