djkostas20 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Μόνο και μόνο για 1-2 εφαρμογές και 1-2 τροποποιήσεις το ρουτ είναι απαραίτητο. Π.χ. πολύ χρήσιμη εως απαραίτητη εφαρμογή είναι το Naptime!!! Ειδικά πλέον που έχει προσθέσει και το Disable Sensors. Όποιος έχει διαβάσει για το Doze και πως αυτό λειτουργεί, πότε μπαίνει και πότε όχι και τα διάφορα ελαττώματα του, μπορεί αμέσως να καταλάβει πόσο δουλειά κάνει αυτή η εφαρμογή με agreessive και disable sensors ενεργοποιημένα. Να προλάβω. Κανένα πρόβλημα με ειδοποιήσεις. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω κανένα. Όλα τα notifications σκάνε κανονικά! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Τελευταία ερώτηση πριν ξεκίνησω να ροοταρω.υπαρχει πιθανότητα να στραβωσει κάτι και να χάσω εγγύηση ή να πάθει κάτι το κινητό που δε θα έχει επιστροφή????επίσης θα μου έρχονται οι αναβαθμίσεις ότα;;;;; Edited June 8, 2016 by foten21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 "Μπρικάρισμα" nexus χωρίς επιστροφή δεν θυμάμαι να έχω ακούσει. Φυσικά εαν είσαι ρουτ στη θεωρία εγγύηση δεν έχεις αν και κανονικά για τα Nexus σύμφωνα με google δεν ισχύει αυτό. Εδώ πάντως στο Ελλάντα δεν θα το ρίσκαρα να στείλω ρουταρισμένο κινητό σε σερβις. Η επιστροφή σε στοκ κατάσταση όπως το πήρες είναι αστεία. Για να στραβώσει τώρα? Δεν έχω ακούσει έναν να του στράβωσε. Είναι εύκολο. Αλλά διάβασε πρώτα όλον τον οδηγό. Και ακόμα καλύτερα να διαβάσεις τον κανονικό του XDA καθώς δεν τον έχω ανανεώσει τον δικό μου σε περίπτωση που έχουν γίνει αλλαγές!!! OTA εαν δεν βάλεις Custom recovery νομίζω έχεις. Αλλά δεν ξέρω αν μένει το ρουτ. Νομίζω το χάνεις. Γενικότερα σε αυτό το θέμα των ΟΤΑ με πιάνεις μη ενημερωμένο μιας και δεν μένω ποτέ με την στοκ ρομ και άρα δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται με τα ΟΤΑ. Πλέον όμως η google δίνει και OTA σαν αρχεία προς κατέβασμα και πέρασμα. Αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Εγώ με dirty unicorns, μόλις έβαλα το τελευταίο xposed παγωνει το τηλέφωνο μετά από 10 λεπτά χρήσης και κάνει reboot μόνο του. Οπότε το έβγαλα, και άρα δεν μπορώ να βάλω amplify, και τα έξτρα του greenify. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Με το greenify πάντως να ξέρεις πολλοί έχουν αναφέρει εν τέλει μεγαλύτερη κατανάλωση στην ΜΜ από ότι θυμάμαι. Ένας από αυτούς ήμουν και εγώ. Για αυτό και δεν το έβαλα! Τώρα για το xposed σε DU. Δεν ξέρω τι παίζει και που σκαλώνει. Μήπως στην έκανε κάποιο άλλο module? Μπορεί τα reboot να μην οφείλονται στο xposed το ίδιο αλλά κάποιου module. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Με το greenify πάντως να ξέρεις πολλοί έχουν αναφέρει εν τέλει μεγαλύτερη κατανάλωση στην ΜΜ από ότι θυμάμαι. Ένας από αυτούς ήμουν και εγώ. Για αυτό και δεν το έβαλα! Τώρα για το xposed σε DU. Δεν ξέρω τι παίζει και που σκαλώνει. Μήπως στην έκανε κάποιο άλλο module? Μπορεί τα reboot να μην οφείλονται στο xposed το ίδιο αλλά κάποιου module. Γεια σου Κώστα! Μπα τα μοναδικα modules που είχα ήταν για το greenify και το amplify. Εσύ ποια ρομ έχεις? Για το greenify δεν ξέρω, απλά έχω βάλει μέσα Facebook, AirDroid, WiFi map και κάτι τέτοια που έτρεχαν από πίσω μόνιμα και τα κάνει hibernated. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Γεια σου Κώστα! Μπα τα μοναδικα modules που είχα ήταν για το greenify και το amplify. Εσύ ποια ρομ έχεις? Για το greenify δεν ξέρω, απλά έχω βάλει μέσα Facebook, AirDroid, WiFi map και κάτι τέτοια που έτρεχαν από πίσω μόνιμα και τα κάνει hibernated. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ότι γράφω στην υπογραφή μου έχω. Krexus(Έλληνας dev) + ElementalX. Για μένα που θεωρώ τα πολλά features αχρείαστα είναι ιδανική. Λίγα και καλά. Stock εμπειρία. Εγώ με greenify είχα δει πτώση 20% σε μπαταρία. Ίσως το greenify να μην αφήνει το Doze να μπει. Facebook,Airdroid έχω και εγώ. Αλλά δεν υπάρχει λόγος για hibernate. Το Facebook έχει κάποια wakelocks αλλά σε λογικά επίπεδα από την στιγμή που θέλω να έχω notifications του, airdroid δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ! Να φανταστείς: Airdroid δεν υπάρχει πουθενά ούτε στον stock battery monitor ούτε στις καρτέλες partial wakelocks και alarms του BBS. Για το Facebook: Stock battery monitor: 1% τελευταίο στην λίστα BBS alarm tab: 19% 3ο στην λίστα. Ελάχιστα παραπάνω το messenger(22%) και 25% τα G services αν δεν κάνω λάθος. Το Naptime κάνει θαύματα!!!! Το Greenify όταν το είχα, στο BBS ήταν από το πρώτο στην λίστα! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ότι γράφω στην υπογραφή μου έχω. Krexus(Έλληνας dev) + ElementalX. Για μένα που θεωρώ τα πολλά features αχρείαστα είναι ιδανική. Λίγα και καλά. Stock εμπειρία. Εγώ με greenify είχα δει πτώση 20% σε μπαταρία. Ίσως το greenify να μην αφήνει το Doze να μπει. Facebook,Airdroid έχω και εγώ. Αλλά δεν υπάρχει λόγος για hibernate. Το Facebook έχει κάποια wakelocks αλλά σε λογικά επίπεδα από την στιγμή που θέλω να έχω notifications του, airdroid δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ! Να φανταστείς: Airdroid δεν υπάρχει πουθενά ούτε στον stock battery monitor ούτε στις καρτέλες partial wakelocks και alarms του BBS. Για το Facebook: Stock battery monitor: 1% τελευταίο στην λίστα BBS alarm tab: 19% 3ο στην λίστα. Ελάχιστα παραπάνω το messenger(22%) και 25% τα G services αν δεν κάνω λάθος. Το Naptime κάνει θαύματα!!!! Το Greenify όταν το είχα, στο BBS ήταν από το πρώτο στην λίστα! Θα αναφέρω ξανά μετά από ώρες για σιγουριά, αλλά οι πρώτες ενδείξεις μετά από μισή μέρα μου δείχνουν ότι για άλλη μια φορά ο djKostas έχει δίκιο για το Naptime. To Greenify έχει αχρηστευτεί τελείως μετά τo android 6.x. Το έχω πληρωμένο, τα πάντα όλα, και δεν κάνει απολύτως καμμία διαφορά στην κατανάλωση. Ίσως είναι το doze, ίσως είναι γενικά η δομή του MM, αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι δεν δουλεύει όπως lollipop και πίσω εποχές. Άσε που είναι το απόλυτο pain in the *** για να το ρυθμίσεις. To naptime το είχα παλιά αλλά δεν με είχε ενθουσιάσει. Όμως με τις τελευταίες προσθήκες ο franco το έχει μπουρώσει αρκετά. Και πραγματικά με 2 tick είσαι έτοιμος, το σετάρεις και το ξεχνάς. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Έχει βάλει κανείς intelliglass armor pro ή intelliglass max coverage ? Κάθονται καλά? Έχω διαβάσει τα καλύτερα,απλα ζητώ επιβεβαίωση και από κάποιον εδώ που να έχει περάσει τις συγκεκριμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ότι γράφω στην υπογραφή μου έχω. Krexus(Έλληνας dev) + ElementalX. Για μένα που θεωρώ τα πολλά features αχρείαστα είναι ιδανική. Λίγα και καλά. Stock εμπειρία. Εγώ με greenify είχα δει πτώση 20% σε μπαταρία. Ίσως το greenify να μην αφήνει το Doze να μπει. Facebook,Airdroid έχω και εγώ. Αλλά δεν υπάρχει λόγος για hibernate. Το Facebook έχει κάποια wakelocks αλλά σε λογικά επίπεδα από την στιγμή που θέλω να έχω notifications του, airdroid δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ! Να φανταστείς: Airdroid δεν υπάρχει πουθενά ούτε στον stock battery monitor ούτε στις καρτέλες partial wakelocks και alarms του BBS. Για το Facebook: Stock battery monitor: 1% τελευταίο στην λίστα BBS alarm tab: 19% 3ο στην λίστα. Ελάχιστα παραπάνω το messenger(22%) και 25% τα G services αν δεν κάνω λάθος. Το Naptime κάνει θαύματα!!!! Το Greenify όταν το είχα, στο BBS ήταν από το πρώτο στην λίστα! δεν ανεβάζεις τις ρυθμίσεις του naptime? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Μετά από την μεγάλη βοήθεια ειδικά από τον @djkostas η μπαταρία μου είναι εξαιρετική,pure nexus+Franko r20+xposed +amplify+naptime φωτεινότητα auto 50%, επίσης φαίνεται στα screenshot το πρόβλημα που έχω με το 2%πτώση σε ορισμένες φορές του ποσοστού της μπαταρίας https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160608/cd1adf97ce24344adc102b3c8c0cf8f9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160608/cc150dec485ca060636fef314bf62a3c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160608/e84a6690309624aa4616c518b9f83706.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160608/953f629cc7cc1e2c67619e24cfbfaf09.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160608/4cadf64cc6b580660cab37bd65330870.jpg Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 8, 2016 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 δεν ανεβάζεις τις ρυθμίσεις του naptime? Δεν χρειάζεσαι ρυθμίζεις. Δύο διακοπτάκια βάζεις στο ON @vag74 πολύ καλοί χρόνοι! Στο είπα ότι ήθελε λίγο σεταρισματάκι :p Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 @djkostas20 έχεις αλλάξει governor στον elementalx ή είσαι με στοκ? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Δεν χρειάζεσαι ρυθμίζεις. Δύο διακοπτάκια βάζεις στο ON @vag74 πολύ καλοί χρόνοι! Στο είπα ότι ήθελε λίγο σεταρισματάκι :p ειδοποιήσεις στο gmail έρχονται στην ώρα τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 ειδοποιήσεις στο gmail έρχονται στην ώρα τους? Ναι δεν έχω κανένα θέμα @djkostas20 έχεις αλλάξει governor στον elementalx ή είσαι με στοκ? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk stock. Καλύτερος από Interactive στο Nexus δεν υπάρχει πιστεύω. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Το Naptime είναι στην ουσία το Doze της Ν; Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Το Naptime είναι στην ουσία το Doze της Ν; Sent from Nexus 6 Όχι... Το Naptime υπάρχει προ N. Είναι απλά πιο επιθετικό "αγνοώντας" κάποια πράγματα που δεν το κάνει το Doze. Τώρα αν προφανώς στην Ν έχει βελτιωθεί το Doze που θα καταστήσει το naptime "άχρηστο" όπως καλή ώρα έχει γίνει με το Greenify αυτό μένει να το δούμε! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Όχι... Το Naptime υπάρχει προ N. Είναι απλά πιο επιθετικό "αγνοώντας" κάποια πράγματα που δεν το κάνει το Doze. Τώρα αν προφανώς στην Ν έχει βελτιωθεί το Doze που θα καταστήσει το naptime "άχρηστο" όπως καλή ώρα έχει γίνει με το Greenify αυτό μένει να το δούμε! Ναι, το γνωρίζω πως υπάρχει προ Ν, απλά τώρα διάβασα τι κάνει ακριβώς. Στην παρουσίαση του Ν αναφέρθηκε πως το Doze πλέον θα είναι πιο "επιθετικό", μπαίνοντας σε λειτουργία αμέσως μετά το κλείσιμο της οθόνης, ό,τι γίνεται ήδη στο Naptime δηλαδή. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Παρελαβα σημερα, περιμενω και αυριο να ερθει η sim και να αρχισω την επεξεργασια :p http://i.imgur.com/ftLtluQl.jpg Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Παρελαβα σημερα, περιμενω και αυριο να ερθει η sim και να αρχισω την επεξεργασια :p http://i.imgur.com/ftLtluQl.jpg Καλορίζικο ! Έγραψε τις εντυπώσεις σου από το intelliglass pro σε παρακαλώ όταν το εγκαταστησεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ναι, το γνωρίζω πως υπάρχει προ Ν, απλά τώρα διάβασα τι κάνει ακριβώς. Στην παρουσίαση του Ν αναφέρθηκε πως το Doze πλέον θα είναι πιο "επιθετικό", μπαίνοντας σε λειτουργία αμέσως μετά το κλείσιμο της οθόνης, ό,τι γίνεται ήδη στο Naptime δηλαδή. Sent from Nexus 6 Πιθανότατα να είναι η ίδια βελτίωση, μπορεί και όχι! Δεν ξέρω τι υλοποίηση έχει κάνει η google και τι ο dev. Ίσως του dev να είναι πιο agressive. Για την google μένει να φανεί πως θα λειτουργεί το Doze σε πραγματικές συνθήκες χρήσης. Το θέμα είναι ότι το naptime αυτή τη στιγμή καθιστά από μόνο του MUST το root θεωρώ. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Έβαλα και εγώ την krexus με elementalx που έχει ο Κώστας, και το κινητό φαίνεται πως πάει σταθερά πιο γρήγορα από cm based roms. Μου λείπει βέβαια το cm engine theme αλλά μου κάνουν και τα layers. Ίσως τα themes της cm είναι ο λόγος που μου φαινόταν -και που μάλλον είναι- πιο αργές οι cm based ρομς(?). Δεν ξέρω.. Πάντως στο XDA υπάρχει ένα τοπικ που γράφουν αρκετοί πως οι στοκ based ρομς είναι πιο γρήγορες και η καλύτερη επιλογή. Μέχρι στιγμής πάντως : - το amplify που με du μου έκανε κόλπα το exposed εδώ δουλεύει κανονικά. - το naptime με το agressive doze, δουλεύει υποδειγματικα, και το κινητό βγαίνει από την βαθειά υπνωση σίγουρα πιο γρήγορα από την du. - είχα αφήσει από χθες το βράδυ 5 εφαρμογές να τρέχουν από πίσω, και σήμερα το πρωί άνοιξαν αστραπιαία από το multitasking, λες και της άνοιξα πριν λίγα δευτερόλεπτα. Χωρίς την βοήθεια του djkostas πάντως σίγουρα δεν θα περνούσα την krexus! Μπράβο φίλε που ψάχνεσαι και μας βοηθάς. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Έβαλα και εγώ την krexus με elementalx που έχει ο Κώστας, και το κινητό φαίνεται πως πάει σταθερά πιο γρήγορα από cm based roms. Μου λείπει βέβαια το cm engine theme αλλά μου κάνουν και τα layers. Ίσως τα themes της cm είναι ο λόγος που μου φαινόταν -και που μάλλον είναι- πιο αργές οι cm based ρομς(?). Δεν ξέρω.. Πάντως στο XDA υπάρχει ένα τοπικ που γράφουν αρκετοί πως οι στοκ based ρομς είναι πιο γρήγορες και η καλύτερη επιλογή. Μέχρι στιγμής πάντως : - το amplify που με du μου έκανε κόλπα το exposed εδώ δουλεύει κανονικά. - το naptime με το agressive doze, δουλεύει υποδειγματικα, και το κινητό βγαίνει από την βαθειά υπνωση σίγουρα πιο γρήγορα από την du. - είχα αφήσει από χθες το βράδυ 5 εφαρμογές να τρέχουν από πίσω, και σήμερα το πρωί άνοιξαν αστραπιαία από το multitasking, λες και της άνοιξα πριν λίγα δευτερόλεπτα. Χωρίς την βοήθεια του djkostas πάντως σίγουρα δεν θα περνούσα την krexus! Μπράβο φίλε που ψάχνεσαι και μας βοηθάς. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk +1 Εγώ πάντα σε όλα τα κινητά μου ήμουν υπέρ των AOSP παρά των CM. Πάντα τις ένιωθα πιο smooth! Πόσο μάλλον εδώ στην πηγή. Δεν νομίζω ότι φταίει η CMTE πάντως για αυτό. Η Krexus είναι ιδανική για όποιον είναι μινιμαλιστής και δεν θέλεις 15.000 features. Έχει όλες τις βασικές μόντες που λείπουν από το android αλλά όχι τα άπειρα πειράγματα. Αφήνει μόνο Layers όπως είναι και natively supported στην M. Βέβαια εδώ έχουμε το παράδοξο της google με μερικές δικές της εφαρμογές που θα πρέπει αν θες να τις έχεις themed σωστά να τις περάσεις με Mod για να είναι themed ready και να μην τις κάνεις update μέχρι να βγει το νέο mod με τις ενημερωμένες εκδόσεις σε theme ready.(Μεγάλο αρνητικό για εμένα που έκοψα να χρησιμοποιώ θέματα - μεγάλος fan του inverted black UI - ειδικά σε AMOLED). Ελπίζω ότι η google στην N θα το αλλάξει. Όπως πρόσθεσε την υποστήριξη των layers θα αφήσει και το πιο ελεύθερο themeαρισμα. Δεν το βλέπω αλλά ελπίζω. Αλλά αυτό ίσχυε και στην CMTE!!! Το μεγάλο θετικό για μένα των layers σε σχέση με CMTE είναι η επιλογή μία προς μία των εφαρμογών κάτι που η CMTE δεν σε αφήνει να αλλάξεις! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Παρελαβα σημερα, περιμενω και αυριο να ερθει η sim και να αρχισω την επεξεργασια :p http://i.imgur.com/ftLtluQl.jpg Καλορίζικο και καλοδούλευτο!!!! Εύχομαι να το χαρείς! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Παρελαβα σημερα, περιμενω και αυριο να ερθει η sim και να αρχισω την επεξεργασια :p http://i.imgur.com/ftLtluQl.jpg Με γειά σου!! :up: Σε τι τιμή το βρήκες? Το γυαλί προστασίας χρειάζεται όντως? Δεν έχει gorilla glass 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts