djkostas20 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Το QFuse υπάρχει. Τον λογο ύπαρξης δεν τον γνωρίζει κανείς. Το σίγουρο είναι ότι δεν το τριγγάρει ούτε το ξεκλείδωμα bootloader, ούτε το κλείδωμα ξανά, ούτε η custom recovery, ούτε custom rom/kernel και ρουταρίσμα κτλ. Op;ote den yp;arxei u;ema. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Απο το απογευμα ειμαι και εγω στο club με ασημι 32αρι ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Έστω και για αγορά από εξωτερικό αν χρειαστεί, μπορείτε να προτείνετε καλώδια usb a->c , usb c->c (δύο ακόμα δηλαδή σαν αυτά που υπάρχουν στη συσκευασία) όπως και κάποιο tempered glass που να κάθεται άριστα στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Έστω και για αγορά από εξωτερικό αν χρειαστεί, μπορείτε να προτείνετε καλώδια usb a->c , usb c->c (δύο ακόμα δηλαδή σαν αυτά που υπάρχουν στη συσκευασία) όπως και κάποιο tempered glass που να κάθεται άριστα στην οθόνη. Γυαλί intelliglass Για καλώδιο αύριο θα έχω type c to usb 3.0 της anker αν και από τα reviews της amazon λένε τα καλύτερα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Γυαλί intelliglass Για καλώδιο αύριο θα έχω type c to usb 3.0 της anker αν και από τα reviews της amazon λένε τα καλύτερα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια απο τις 3 της Intelli ? Την απλη , την case friendly η την pro ? Με απλή αποστολή ερχεται με ΕΛΤΑ ? Μπορείς να δώσει λινκ απο το καλώδιο ? A->C ειναι η C->C ? Θα ηθελα και απο τα δύο. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Ας γράψω τις πρώτες μου εντυπώσεις για το 6p... Σε προηγούμενο ποστ είπα ότι καλόμαθα στην ευκολία του root και του καθαρού android από τα nexus 4 & 5 και με έκανε να βαρεθώ γρήγορα το G4 που είχα πιο πριν. Η οθόνη του G4 για τα γούστα μου ήταν η απόλυτη ποιότητα απεικόνισης. Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλες τόσο καλά καλιμπραρισμένες οθόνες lcd. Ποτέ δεν μου άρεσαν οι amoled και εννοείται ότι δεν μου αρέσει του 6p. Το άσπρο μου ματώνει τα μάτια και ευτυχώς με root μπορείς να την σουλουπώσεις. Επίσης τα αρνητικά της οθόνης τα βλέπω όταν βρίσκομαι σε χώρο με χαμηλό φωτισμό. Όταν υπάρχει φως σχεδόν το ξεχνάω να το παρατηρήσω γιατί ανεβαίνει η φωτεινότητα και η οθόνη αποδίδει καλύτερα. Πάμε στα καλά... επιτέλους μαύρο! (να πω και ένα καλό για την οθόνη). Όλα είναι τόσο smooth, σε ορισμένα σημεία είναι τόσο πιο γρήγορο από το G4 που σε κάνει να νομίζεις ότι το 6p βγήκε 1 χρόνο μετά. Ποιότητα κατασκευής άψογη. Η μπαταρία με τον τρόπο που το χρησιμοποιώ (μπορεί να μην ανοίξω καθόλου 4g μέσα σε μια μέρα) μου βγάζει περίπου μισή μέρα παραπάνω από το G4. Αυτά μέχρι τώρα... Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Ποια απο τις 3 της Intelli ? Την απλη , την case friendly η την pro ? Με απλή αποστολή ερχεται με ΕΛΤΑ ? Μπορείς να δώσει λινκ απο το καλώδιο ? A->C ειναι η C->C ? Θα ηθελα και απο τα δύο. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις ... Έχω δοκιμάσει και τις 2 εκτός από την case friendly, είναι πολύ καλές και δεν είχα θέμα με τις θήκες, και αυτές είναι spigen. Ή λεπτή είναι όλα τα λεφτά 0,2mm. https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B011995DDO/ref=ya_aw_oh_bia_dp?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0197TU662/ref=oh_aui_i_d_old_o1_img?ie=UTF8&psc=1 Για το καλώδιο μόνο έχει 423 reviews με 5 star. Σήμερα λογικά θα το πάρω αν δω κάτι αρνητικό θα το γράψω Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παρατήρησα και γω θέμα με την κατανάλωση εχθες το βράδυ και έκανα εγκατάσταση την τελευταία έκδοση υπηρεσίες google.τώρα μου εμφανίζει συνεχώς μνμ πρόβλημα με τις google υπηρεσίες. Έχετε ιδέα τι πρέπει να κάνω;Δοκιμασα να αντικαταστήσω με εργοστασιακές αλλά δε μ αφηνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Καλησπέρα , έχω περασμένο το Ν beta 2 και ενώ είχα στην οθόνη το νέο σχήμα φακέλων , ξαφινκά εχθές άλλαξε με το προηγούμενο. 'Όχι ότι ειναι τοσο σημαντικό , αλλά μου έκανε εντύπωση και γιαυτό ήθελα να ρωτήσω αν το παρατήρησε κανείς άλλος.? Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Ας γράψω τις πρώτες μου εντυπώσεις για το 6p... Σε προηγούμενο ποστ είπα ότι καλόμαθα στην ευκολία του root και του καθαρού android από τα nexus 4 & 5 και με έκανε να βαρεθώ γρήγορα το G4 που είχα πιο πριν. Η οθόνη του G4 για τα γούστα μου ήταν η απόλυτη ποιότητα απεικόνισης. Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλες τόσο καλά καλιμπραρισμένες οθόνες lcd. Ποτέ δεν μου άρεσαν οι amoled και εννοείται ότι δεν μου αρέσει του 6p. Το άσπρο μου ματώνει τα μάτια και ευτυχώς με root μπορείς να την σουλουπώσεις. Επίσης τα αρνητικά της οθόνης τα βλέπω όταν βρίσκομαι σε χώρο με χαμηλό φωτισμό. Όταν υπάρχει φως σχεδόν το ξεχνάω να το παρατηρήσω γιατί ανεβαίνει η φωτεινότητα και η οθόνη αποδίδει καλύτερα. Πάμε στα καλά... επιτέλους μαύρο! (να πω και ένα καλό για την οθόνη). Όλα είναι τόσο smooth, σε ορισμένα σημεία είναι τόσο πιο γρήγορο από το G4 που σε κάνει να νομίζεις ότι το 6p βγήκε 1 χρόνο μετά. Ποιότητα κατασκευής άψογη. Η μπαταρία με τον τρόπο που το χρησιμοποιώ (μπορεί να μην ανοίξω καθόλου 4g μέσα σε μια μέρα) μου βγάζει περίπου μισή μέρα παραπάνω από το G4. Αυτά μέχρι τώρα... Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Oλα καλα, διαφωνω καθετα στο θεμα που συγκρινεις με το G4 και λες οτι το 6p παει πολυ πιο γρηγορα. Το G4 ειναι εφαμιλλα γρηγορο, μαλιστα η εσωτερικη του ισως ειναι και πιο γρηγορη. Δεν ειχα κανενα προβλημα πουθενα με το G4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παρατήρησα και γω θέμα με την κατανάλωση εχθες το βράδυ και έκανα εγκατάσταση την τελευταία έκδοση υπηρεσίες google.τώρα μου εμφανίζει συνεχώς μνμ πρόβλημα με τις google υπηρεσίες. Έχετε ιδέα τι πρέπει να κάνω;Δοκιμασα να αντικαταστήσω με εργοστασιακές αλλά δε μ αφηνει Ίσως βοηθήσει αν κάνεις ένα γενικό καθάρισμα του Cache, (Settings -> Storage & USB -> Cache Data) και στο καπάκι μια επανεκκίνηση. Αν έχεις custom recovery μπορείς να δοκιμάσεις από εκεί να κάνεις clear cache/dalvik. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παίζει μία χαρά το anker και στα 2 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160514/4dc36b595263cb3ee9e9c5a1495b5cb1.jpg Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 (edited) Oλα καλα, διαφωνω καθετα στο θεμα που συγκρινεις με το G4 και λες οτι το 6p παει πολυ πιο γρηγορα. Το G4 ειναι εφαμιλλα γρηγορο, μαλιστα η εσωτερικη του ισως ειναι και πιο γρηγορη. Δεν ειχα κανενα προβλημα πουθενα με το G4. Σε ορισμένες εφαρμογές βλέπω έντονη διάφορα υπερ του 6p ειδικά στο scroll. Και αντίθετα με σένα νιώθω ότι τα read/write της μνήμης του 6p είναι καλύτερα του g4. Αν και όπως βλέπω στο xda δεν έχουν όλα τα 6p τις ίδιες μνήμες. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited May 14, 2016 by alanthast0s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Εδώ και καιρό είχα πρόβλημα με το SBH52 και τη μουσική. Τρελά πηδήματα σε σημείο να μην ακούς καθόλου. Με το καλώδιο απ' ευθείας στη συσκευή δεν είχα πρόβλημα. Μόνο με ενεργό το SBH52. Συνέβαινε και με custom rom αλλά και με τις preview που τρέχω. Όσο για τις εφαρμογές μουσικής το έκανε με όλες. Και έχω αρκετές εγκατεστημένες. Τη Δευτέρα που μας πέρασε έκανα πάλι format γιατί είπα να βάλω τη CM13 αλλά γύρισα αμέσως στην N Preview 2. Έχω βάλει μόνο το VLC και τον καινούριο Foobar2000. Χτες και σήμερα που πήγα για περπάτημα δεν έκανε το παραμικρό πήδημα ο Foobar2000. Όλα ήταν τέλεια. Δεν ξέρω τι φταίει σε αυτό. Μήπως μπερδεύεται το κινητό με τις τόσες εφαρμογές και δεν ξέρει που να δώσει προτεραιότητα; Και τώρα που έχω μία καθαρή μουσικής κάνει σωστή δουλειά; Η μουσική μου είναι διάφορες ποιότητες από MP3 @ 320 Kbps έως FLAC @ 1Mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Τις τελευταίες μέρες έχω σοβαρό θέμα με το android os. Έχω ήδη τα τελευταία play services περασμενα με το patch Απριλίου και βλέπω να είναι συνέχεια στην 1η θέση πάνω και από οθόνη . Έχω κάνει clear cache και είμαι στοκ σε όλα. Υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με αυτό ή να τραβήξω επαναφορά εργοστασιακων? Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Τις τελευταίες μέρες έχω σοβαρό θέμα με το android os. Έχω ήδη τα τελευταία play services περασμενα με το patch Απριλίου και βλέπω να είναι συνέχεια στην 1η θέση πάνω και από οθόνη . Έχω κάνει clear cache και είμαι στοκ σε όλα. Υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με αυτό ή να τραβήξω επαναφορά εργοστασιακων? Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk υπάρχει όντως σαν θέμα (κρατάει το android OS awake το κινητό) , αν και λίγο δύσκολο να βρεις τι ακριβώς φταίει..προς το παρόν κάνε restart κάθε 1-2 μέρες και θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Έχω δοκιμάσει και τις 2 εκτός από την case friendly, είναι πολύ καλές και δεν είχα θέμα με τις θήκες, και αυτές είναι spigen. Ή λεπτή είναι όλα τα λεφτά 0,2mm. https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B011995DDO/ref=ya_aw_oh_bia_dp?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0197TU662/ref=oh_aui_i_d_old_o1_img?ie=UTF8&psc=1 Για το καλώδιο μόνο έχει 423 reviews με 5 star. Σήμερα λογικά θα το πάρω αν δω κάτι αρνητικό θα το γράψω Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραίος,χτύπησα και εγω το καλώδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Έχω παρατηρήσει μιας και έχω το κινητό 1 μήνα ότι μου τρώει πολλά δεδομένα χωρίς να βλέπω βιντεακια η να κατεβαζω φωτογραφίες.Ξέρει κάνεις για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Έχω παρατηρήσει μιας και έχω το κινητό 1 μήνα ότι μου τρώει πολλά δεδομένα χωρίς να βλέπω βιντεακια η να κατεβαζω φωτογραφίες.Ξέρει κάνεις για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό; 4G έχεις για δίκτυο??? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Μόνιμα ανοιχτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ρυθμίσεις -> Χρήση δεδομένων για να δεις τι σου καταναλώνει τα δεδομένα. Δεν έχει σημασία αν το έχεις ρυθμίσει σε 4G ή 3G, το μόνο που αλλάζει είναι η ταχύτητα. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Παιδιά καλημέρα ενδιαφέρομαι για μια μεταχειρισμενη συσκευή με απόδειξη αγοράς από Γερμανία ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα και αν ναι ποίος την καλύπτει ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Μόνιμα ανοιχτο Ρυθμίσεις -> Χρήση δεδομένων για να δεις τι σου καταναλώνει τα δεδομένα. Δεν έχει σημασία αν το έχεις ρυθμίσει σε 4G ή 3G, το μόνο που αλλάζει είναι η ταχύτητα. Sent from Nexus 6 Ισχύει αυτό που λές. Ωστόσο αν και εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω, η αναφορά για μεγαλύτερη κατανάλωση σε 4g έχει αναφερθεί κατά καιρούς από πολλούς. Πρόσφατα "τεχνικός" της cosmote είπε στον φίλο μου ότι σε 4g η κατανάλωση είναι 4 φορές πάνω. Του λέω αυτό που λες δεν γίνεται. Δεν το πιστεύω. Εκτός και αν εκτός του site πχ που φορτώνεις στέλνουν και άλλα δεδομένα μαζί που με 3g/H+ δεν το κάνουν. Τι να πω. Εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω μέσα από τις όσες γνώσεις αλλά ακούω πολλούς που το αναφέρουν οπότε το μόνο που μπορώ να εξηγήσω είναι κάποια μπινιά των εταιρειών κινητής. Ο "τεχνικός" όπως μου είπε ο φίλος μου δεν του ανέφερε πως και τι και γιατί αλλά ότι συμβαίνει. Τώρα αν είναι μπαρούφα ή όχι δεν ξέρω. Για μένα έτσι και αλλιώς είναι μαρκάν το πιο άχρηστο feature και ο λόγος μπαταρίας/κέρδους το κάνει να μην αξίζει καν. Παιδιά καλημέρα ενδιαφέρομαι για μια μεταχειρισμενη συσκευή με απόδειξη αγοράς από Γερμανία ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα και αν ναι ποίος την καλύπτει ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ισχύει. Και σε όλα τα κινητά ισχύει Βαγγέλη και ας λένε εδώ μερικές εταιρείες ότι δεν το εισάγουμε και δεν το δεχόμαστε. Αλλά εδώ το δέχονται έτσι και αλλιώς από όσο ξέρω. Arvato νομίζω έχει το σέρβις Huawei. Edited May 17, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ισχύει αυτό που λές. Ωστόσο αν και εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω, η αναφορά για μεγαλύτερη κατανάλωση σε 4g έχει αναφερθεί κατά καιρούς από πολλούς. Πρόσφατα "τεχνικός" της cosmote είπε στον φίλο μου ότι σε 4g η κατανάλωση είναι 4 φορές πάνω. Του λέω αυτό που λες δεν γίνεται. Δεν το πιστεύω. Εκτός και αν εκτός του site πχ που φορτώνεις στέλνουν και άλλα δεδομένα μαζί που με 3g/H+ δεν το κάνουν. Τι να πω. Εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω μέσα από τις όσες γνώσεις αλλά ακούω πολλούς που το αναφέρουν οπότε το μόνο που μπορώ να εξηγήσω είναι κάποια μπινιά των εταιρειών κινητής. Ο "τεχνικός" όπως μου είπε ο φίλος μου δεν του ανέφερε πως και τι και γιατί αλλά ότι συμβαίνει. Τώρα αν είναι μπαρούφα ή όχι δεν ξέρω. Για μένα έτσι και αλλιώς είναι μαρκάν το πιο άχρηστο feature και ο λόγος μπαταρίας/κέρδους το κάνει να μην αξίζει καν. Πιο πολύ για μπαρούφα μου φαίνεται. :p Αρχικά, η κατανάλωση γίνεται από τη συσκευή του χρήστη. Ο πάροχος και η 3G/4G κεραία/κυψέλη που συνδέεσαι απλά σου παρέχει την υπηρεσία. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να ισχύει το παραπάνω, είναι να υπολογίζεται η κατανάλωση ανά ώρα, αλλά πάλι το τελικό αποτέλεσμα το ίδιο θα είναι. Για παράδειγμα, έστω ότι κατεβάζεις ένα αρχείο και το 4G κατεβάζει 10GB/ώρα, ενώ το 3G κατεβάζει 2.5GB/ώρα. Θεωρητικά, φαίνεται σε αυτή την ώρα το 4G να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση, αλλά όταν ολοκληρώσει τη λήψη το 3G, 10GB θα έχουν καταναλωθεί κι από τα δύο. Πάντως, κι εγώ δεν το θεωρώ απαραίτητο. Στις περισσότερες περιοχές υπάρχει καλό 3G σήμα, και οτιδήποτε κι αν κάνεις από ένα smartphone γίνεται άνετα από πλευράς ταχύτητας. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Κι εγώ ήμουν 100% αρνητικός ότι η μπάντα που συνδέεσαι επηρεάζει την κατανάλωση αλλά και σε μένα έχει παρουσιαστεί. Ίσως οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν κατά κόρον ίντερνετ να μην κάνουν σχεδόν καθόλου συμπίεση όταν είσαι σε 4g, όπως πχ το Facebook και ο chrome. Άσχετα αν έχουν ή όχι αντίστοιχες ρυθμίσεις. Το YouTube πχ αν έχεις καλή σύνδεση σε πετάει σε FHD ή ακόμα και σε 1440p από μόνο του. Sent from my Nexus 6P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts