Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραια θα το δοκιμάσω... Έχω και άλλο πρόβλημα, με το multitasking τις κλήσεις και τις επαθές κάποιες φορές δεν μου τις ανοίγει κατευθείαν το παρατήρησα όταν φεύγω από έναν χώρο με wi-fi και δουλεύουν τα δεδομένα τότε συνίθως το κάνει γιατί; Το παρατήρησε κανείς; Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα;

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωραια θα το δοκιμάσω... Έχω και άλλο πρόβλημα, με το multitasking τις κλήσεις και τις επαθές κάποιες φορές δεν μου τις ανοίγει κατευθείαν το παρατήρησα όταν φεύγω από έναν χώρο με wi-fi και δουλεύουν τα δεδομένα τότε συνίθως το κάνει γιατί; Το παρατήρησε κανείς; Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα;

Κάνε clear το cashe που σου είπε ο @djkostas και μετα βλέπουμε για τα προβλήματα που έχεις μπορείς να ξαναπερασεις την ρομ

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Θα δικιμάσω clear cashe. Rom όχι δεν το διακινδυνεύω έτσι κόλλησα το Mate S και το έστειλα Arvato.Δοκίμασα να μπω recovery mode αλλα όταν βγάζει το ρομποτάκι με το θαυμαστικό δεν κάνει τίποτα με volume up και power δεν μου βγαζει μενου για clear cache. Edited by KALTS

Μολις παραγγειλα απο eshop το γυαλι της bluestar και ηθελα να σε ρωτησω αν εισαι ευχαριστημενος!

Αν ειμαι απο τι νεα παρτίδα τους .απλος κρύβουν των αισθητήρα .που ειναι κατο απο το ηχείο και οταν παίρνεις τηλ μαυρίζει η οθονη γιατι νομιζει οτι το εχεις στο αυτί.. Ενώ με την προηγούμενη παρτίδα ειχε κενό στον αισθητήρα και δούλευε άψογα.. Αυτο έτυχε σε ενα δεν ξερω αν έτυχε.

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Μολις παραγγειλα απο eshop το γυαλι της bluestar και ηθελα να σε ρωτησω αν εισαι ευχαριστημενος!

Αν ειμαι απο τι νεα παρτίδα τους .απλος κρύβουν των αισθητήρα .που ειναι κατο απο το ηχείο και οταν παίρνεις τηλ μαυρίζει η οθονη γιατι νομιζει οτι το εχεις στο αυτί.. Ενώ με την προηγούμενη παρτίδα ειχε κενό στον αισθητήρα και δούλευε άψογα.. Αυτο έτυχε σε ενα δεν ξερω αν έτυχε.

Εγώ πάντως είχα πάρει της Volte-tel από ένα eshop εδώ Ελλάδα και το μετάνιωσα διότι μαυριζε η οθόνη. Ακόμα δεν έβγαλα άκρη αλλά μετά ακριβώς παρήγγειλα Orzly γυαλί και βρήκα την υγειά μου. Όχι μόνο γιατί έχει εγκοπή για το proximity Sensor αλλά και γιατί δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση η ποιότητα των δύο.

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

Δεν ξερω φιλε να σου πω ποια παρτιδα ειναι, το βραδυ θα την παρω και θα ενημερωσω.

EDIT: το γυαλι καλο φαινεται, με ελαφρια κλιση στις ακρες και ανοιγμα για το proxymity sensor.

Εγώ πάντως είχα πάρει της Volte-tel από ένα eshop εδώ Ελλάδα και το μετάνιωσα διότι μαυριζε η οθόνη. Ακόμα δεν έβγαλα άκρη αλλά μετά ακριβώς παρήγγειλα Orzly γυαλί και βρήκα την υγειά μου. Όχι μόνο γιατί έχει εγκοπή για το proximity Sensor αλλά και γιατί δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση η ποιότητα των δύο.

Και εγω θα παραγγειλω Orzly απλα ηθελα να ειχα ενα για προστασια απο την πρωτη μερα..

Ασχετο αλλα σημερα μου ηρθε η spigen ultra hybrid και μπορω να πω (χωρις να ειμαι σιγουρος) πως την εχουν αλλαξη σε σχεση με τα βιντεο που ειδα στο youtube και εξηγω, η διαφορα που παρατηρησα ειναι στο fingerprint scanner οπου σε βιντεο ειχα δει πως απλα ειναι ενα κυκλακι ενω στην δικη μου ειναι λιγο οβαλ και ειναι λιγο πιο λεπτη στο κατω μερος για να καθετε το δακτυλο..την θηκη θα την τεσταρω οταν μου ερθει το κινητο..απλα αναφερω καποιες παρατηρησεις μου για την θηκη!

Edited by MrGeo
Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t.

Και εμένα έτσι είναι... Στρογγυλό άνοιγμα αλλά οβάλ μέχρι να έρθει στο επίπεδο της θήκης.

Google Pixel 9 Pro XL

Και εμένα έτσι είναι... Στρογγυλό άνοιγμα αλλά οβάλ μέχρι να έρθει στο επίπεδο της θήκης.

Α μαλιστα..αρα μαλλον δεν την ειχα παρατηρησει σωστα.. :D

Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t.

Η orzly είναι εξαιρετικο tempered αλλά θα έλεγα να δείτε και την nillkin h+ pro εγώ έχω επάνω την intelliglass αλλά έχω stand by και orzly και nillkin

Εγώ φίλε μου είχα το edge plus το είχα ρουταρει αλλά υπήρχε μια μίση ρομ και δύο κερνελ για να παίξεις και έτσι το έστειλα με συνοπτικές διαδικασίες τώρα αν δεν θες Ρουτ και γενικά πείραγμα κάθησε με το edge plus καλύτερα

Βγήκαν και οι καινούργιες αναβαθμίσεις Μαρτίου από google, με αρκετές βελτιώσεις στην ασφάλεια.

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Όταν σου έρθει μέσω ΟΤΑ ή απλά κατεβάζεις και περνάς. Εϊναι κανά 2 μέρες που έχουν βγει.

Google Pixel 9 Pro XL

Όταν σου έρθει μέσω ΟΤΑ ή απλά κατεβάζεις και περνάς. Εϊναι κανά 2 μέρες που έχουν βγει.

Μετα απο πόσες μερες έρχεται συνήθως το ota update;;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Ρε παιδιά στις κλήσεις δεν γίνεται να βγαίνουν οι πρόσφατες κατευθείαν και όχι οι αγαπημένες (με αστέρι)

Για βαλτε την n και πείτε τι γινεται :D

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.