KALTS Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Ωραια θα το δοκιμάσω... Έχω και άλλο πρόβλημα, με το multitasking τις κλήσεις και τις επαθές κάποιες φορές δεν μου τις ανοίγει κατευθείαν το παρατήρησα όταν φεύγω από έναν χώρο με wi-fi και δουλεύουν τα δεδομένα τότε συνίθως το κάνει γιατί; Το παρατήρησε κανείς; Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Κανένα πρόβλημα. Το κινητό λειτουργεί απροβλημάτιστα!!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Ωραια θα το δοκιμάσω... Έχω και άλλο πρόβλημα, με το multitasking τις κλήσεις και τις επαθές κάποιες φορές δεν μου τις ανοίγει κατευθείαν το παρατήρησα όταν φεύγω από έναν χώρο με wi-fi και δουλεύουν τα δεδομένα τότε συνίθως το κάνει γιατί; Το παρατήρησε κανείς; Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Κάνε clear το cashe που σου είπε ο @djkostas και μετα βλέπουμε για τα προβλήματα που έχεις μπορείς να ξαναπερασεις την ρομ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 (edited) Θα δικιμάσω clear cashe. Rom όχι δεν το διακινδυνεύω έτσι κόλλησα το Mate S και το έστειλα Arvato.Δοκίμασα να μπω recovery mode αλλα όταν βγάζει το ρομποτάκι με το θαυμαστικό δεν κάνει τίποτα με volume up και power δεν μου βγαζει μενου για clear cache. Edited March 7, 2016 by KALTS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Εντάξει το έκανα wipe cache patrition. Και τι γίνεται με αυτόνδεν είδα διαφορά σεωκάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Μολις παραγγειλα απο eshop το γυαλι της bluestar και ηθελα να σε ρωτησω αν εισαι ευχαριστημενος! Αν ειμαι απο τι νεα παρτίδα τους .απλος κρύβουν των αισθητήρα .που ειναι κατο απο το ηχείο και οταν παίρνεις τηλ μαυρίζει η οθονη γιατι νομιζει οτι το εχεις στο αυτί.. Ενώ με την προηγούμενη παρτίδα ειχε κενό στον αισθητήρα και δούλευε άψογα.. Αυτο έτυχε σε ενα δεν ξερω αν έτυχε. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Μολις παραγγειλα απο eshop το γυαλι της bluestar και ηθελα να σε ρωτησω αν εισαι ευχαριστημενος! Αν ειμαι απο τι νεα παρτίδα τους .απλος κρύβουν των αισθητήρα .που ειναι κατο απο το ηχείο και οταν παίρνεις τηλ μαυρίζει η οθονη γιατι νομιζει οτι το εχεις στο αυτί.. Ενώ με την προηγούμενη παρτίδα ειχε κενό στον αισθητήρα και δούλευε άψογα.. Αυτο έτυχε σε ενα δεν ξερω αν έτυχε. Εγώ πάντως είχα πάρει της Volte-tel από ένα eshop εδώ Ελλάδα και το μετάνιωσα διότι μαυριζε η οθόνη. Ακόμα δεν έβγαλα άκρη αλλά μετά ακριβώς παρήγγειλα Orzly γυαλί και βρήκα την υγειά μου. Όχι μόνο γιατί έχει εγκοπή για το proximity Sensor αλλά και γιατί δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση η ποιότητα των δύο. Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 (edited) Αν ειμαι απο τι νεα παρτίδα τους .απλος κρύβουν των αισθητήρα .που ειναι κατο απο το ηχείο και οταν παίρνεις τηλ μαυρίζει η οθονη γιατι νομιζει οτι το εχεις στο αυτί.. Ενώ με την προηγούμενη παρτίδα ειχε κενό στον αισθητήρα και δούλευε άψογα.. Αυτο έτυχε σε ενα δεν ξερω αν έτυχε. Δεν ξερω φιλε να σου πω ποια παρτιδα ειναι, το βραδυ θα την παρω και θα ενημερωσω. EDIT: το γυαλι καλο φαινεται, με ελαφρια κλιση στις ακρες και ανοιγμα για το proxymity sensor. Εγώ πάντως είχα πάρει της Volte-tel από ένα eshop εδώ Ελλάδα και το μετάνιωσα διότι μαυριζε η οθόνη. Ακόμα δεν έβγαλα άκρη αλλά μετά ακριβώς παρήγγειλα Orzly γυαλί και βρήκα την υγειά μου. Όχι μόνο γιατί έχει εγκοπή για το proximity Sensor αλλά και γιατί δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση η ποιότητα των δύο. Και εγω θα παραγγειλω Orzly απλα ηθελα να ειχα ενα για προστασια απο την πρωτη μερα.. Ασχετο αλλα σημερα μου ηρθε η spigen ultra hybrid και μπορω να πω (χωρις να ειμαι σιγουρος) πως την εχουν αλλαξη σε σχεση με τα βιντεο που ειδα στο youtube και εξηγω, η διαφορα που παρατηρησα ειναι στο fingerprint scanner οπου σε βιντεο ειχα δει πως απλα ειναι ενα κυκλακι ενω στην δικη μου ειναι λιγο οβαλ και ειναι λιγο πιο λεπτη στο κατω μερος για να καθετε το δακτυλο..την θηκη θα την τεσταρω οταν μου ερθει το κινητο..απλα αναφερω καποιες παρατηρησεις μου για την θηκη! Edited March 8, 2016 by MrGeo Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Και εμένα έτσι είναι... Στρογγυλό άνοιγμα αλλά οβάλ μέχρι να έρθει στο επίπεδο της θήκης. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Και εμένα έτσι είναι... Στρογγυλό άνοιγμα αλλά οβάλ μέχρι να έρθει στο επίπεδο της θήκης. Α μαλιστα..αρα μαλλον δεν την ειχα παρατηρησει σωστα.. :D Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Η orzly είναι εξαιρετικο tempered αλλά θα έλεγα να δείτε και την nillkin h+ pro εγώ έχω επάνω την intelliglass αλλά έχω stand by και orzly και nillkin Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Κάποιος που είχε s6 edge plus και τώρα το nexus μπορεί να μου πει αν αξίζει η μεταβαση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Εγώ φίλε μου είχα το edge plus το είχα ρουταρει αλλά υπήρχε μια μίση ρομ και δύο κερνελ για να παίξεις και έτσι το έστειλα με συνοπτικές διαδικασίες τώρα αν δεν θες Ρουτ και γενικά πείραγμα κάθησε με το edge plus καλύτερα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Βγήκαν και οι καινούργιες αναβαθμίσεις Μαρτίου από google, με αρκετές βελτιώσεις στην ασφάλεια. Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Πότε θα τις πάρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Όταν σου έρθει μέσω ΟΤΑ ή απλά κατεβάζεις και περνάς. Εϊναι κανά 2 μέρες που έχουν βγει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Όταν σου έρθει μέσω ΟΤΑ ή απλά κατεβάζεις και περνάς. Εϊναι κανά 2 μέρες που έχουν βγει. Μετα απο πόσες μερες έρχεται συνήθως το ota update;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Μπορεί και 2 εβδομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 αφήστε το update και τρεχάτε για android N preview :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Ρε παιδιά στις κλήσεις δεν γίνεται να βγαίνουν οι πρόσφατες κατευθείαν και όχι οι αγαπημένες (με αστέρι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Βγήκε αρκετά νωρίς develeloper android N! Όσοι πιστοί κατεβαστε! Εγώ από αύριο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Εγω ειδα αυτο το βιντεο και ενθουσιαστηκα.. :D Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Εμενα τωρα μου ηρθε. Ota 66 mb.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Έλα πάμε για Ν Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Για βαλτε την n και πείτε τι γινεται :D Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts