djkostas20 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Στεφανε πραγματικά με ενδιαφέρει ένα feedback από σένα. Παρήγγειλα την spigen από Αμερική πριν ενα μηνα λόγω τιμής αλλά ακόμα δεν έχει έρθει. Πρέπει να χάθηκε το δέμα. Πες αν είναι καλή και στην αίσθηση με το τζάμι του τηλεφώνου. Με ενδιαφέρει να την αγοράσω! Και εγώ πήρα τη Spigen καθώς την βρήκα 5 λίρες και άλλες τόσες την Ultra Hybrid και τις χτύπησα... Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Επειδή την orzly την είχα για πάνω από χρόνο στο opo ήξερα τι αγοραζα ,προσωπική μου άποψη είναι ότι πρόκειται για ενα από τα καλύτερα glass που κυκλοφορούν στο εμπόριο , είναι φοβερή η αίσθηση της προσωπικά δεν καταλαβαίνω διαφορά από όταν το είχα γυμνό το τηλέφωνο άψογη και εύκολη εφαρμογή ,δυστυχώς όμως για εμένα το συγκεκριμένο tempered δεν είναι γραφτό να μείνει στο τηλέφωνο μου το πρώτο που πσραγγειλα ήρθε σπασμένο ευτυχώς το είχα πάρει από amazon και μου το αντικατέστησαν χωρίς δεύτερη κουβέντα το δεύτερο που ήρθε σήμερα μου έπεσε από τα χέρια κατά την τοποθέτηση και έκανε ένα μικρό ράγισμα επάνω δεξιά, το φορεσα πάντως μέχρι να μου έρθει το inteliglass που μου έστειλε φίλος από Αμερική Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ευχαριστώ στεφανε και λυπάμαι για την ατυχία σου. Έχω δει πολλά θετικά review για το intelli. Για το ozrly είδα ένα βίντεο και δεν ειμαι σίγουρος αλλά παρατήρησα να καθρεφτίζει έντονα και ιδιαίτερα σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Μπορεί να είμαι υπερβολικός αλλά αυτό μου έκανε εντύπωση. Ή μόνες εμπειρίες που είχα από γυαλιά ήταν spigen και μια αγγλική screenknight. Εξαιρετική θα έλεγα. Είχα μείνει αγώνος από ποιότητα. Δυστυχώς όμως δεν έχει βγάλει κάτι για το nexus. Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Δεν έχω παρατηρήσει καθρέφτισμα με την orzly νομίζω ότι θα μείνεις ικανοποιημενος Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ευχαριστώ στεφανε και πάλι! Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Σήμερα μου έβγαλε μύνημα το fit ότι επειδή δεν χρησιμοποιείται θα απενεργοποιηθεί για βελτίωση της μπαταρίας! Wow! Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Παιδιά, μία ερώτηση: για να ενεργοποιηθεί το doze πρέπει να κάνουμε κάτι; έχω διαβάσει ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, αλλά αν πας ρυθμίσεις->μπαταρία->βελτιστοποίηση μπαταρίας λέει χωρίς βελτιστοποίηση. δεν πρέπει αυτό να το γυρίσουμε στο "όλες οι εφαρμογές"; Edit: βλακεία δικιά μου. αυτό απλά σου φέρνει όλες τις εφαρμογές που δεν μπορούν να βελτιστοποιηθούν. οπότε άκυρη η ερώτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Σήμερα μου έβγαλε μύνημα το fit ότι επειδή δεν χρησιμοποιείται θα απενεργοποιηθεί για βελτίωση της μπαταρίας! Wow! Πλάκα κάνεις! Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, πολύ καλό.... Πείραξες κάτι στις ρυθμίσεις ή έγινε εντελώς ξεκάρφωτα; Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Όχι δεν χρειάζεται κατι για να ενεργοποιηθεί και αν θυμάμαι καλά ένα τέτοιο μήνυμα για μια άλλη εφαρμογή που δεν χρησιμοποιουσα είχα δει και όταν δουλευα το note 5 με 5.1.1 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 απο καμερα πως παει το κινητο? σε βραδυνες φτανει τις αλλες ναυαρχιδες? η απλα εχει καμερα νεξους κλασσικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Ή low light capture είναι ένα από τα ατού της συσκευής Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Ή low light capture είναι ένα από τα ατού της συσκευής Έλα? Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Με Google Camera? Έκπληξη μου προκαλεί... Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 απο καμερα πως παει το κινητο? σε βραδυνες φτανει τις αλλες ναυαρχιδες? η απλα εχει καμερα νεξους κλασσικα? Οι βραδυνές είναι που κάνουν τη διαφορά. Έχω βγάλει φωτογραφία και μ έχει αφήσει ικανοποιημένο πολύ πάνω από το μέσο όρο.... και ναι, με Google κάμερα όσο και να φαίνεται περίεργο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Πλάκα κάνεις! Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, πολύ καλό.... Πείραξες κάτι στις ρυθμίσεις ή έγινε εντελώς ξεκάρφωτα; Όχι απλά μου έγραψε πέρασε ένα μήνας χωρίς να χρησιμοποιείται. Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Πλάκα κάνεις! Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, πολύ καλό.... Πείραξες κάτι στις ρυθμίσεις ή έγινε εντελώς ξεκάρφωτα; Κάτι τέτοιο υπήρχε εδώ και 3 χρόνια στο στα Huawei, στο pure Android ναι πρώτη φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Εκτός των Amazon υπάρχει κάποιο άλλο site να παρακολουθώ για αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Το expansys το έχει σίγουρα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Ωραία. :) Ξέμεινα μέσα στις γιορτές και έχω τρελαθεί. Εδώ θα έρθει στις αντίστοιχες τιμές του εξωτερικού; Δε μιλάω φυσικά για τους παρόχους ή τις αλυσίδες αλλά για τα "μικρά" μαγαζιά. Αν είναι να περιμένω λίγες μέρες και να δώσω τα χρήματά μου σε τοπικό μαγαζί. Αν όμως είναι και έρθει με τίποτα 700άρες και να κάνει καιρό να πέσει τότε ας μου λείπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Δεν νομίζω ή τιμή του να είναι διαφορετική από αυτή που βλέπεις έξω περίπου τόσο θα έχει και στο Σκρουτζ όταν έρθει πιστεύω Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Για να πέσει, αν πέσει, θα περάσει αρκετός καιρός πιστεύω. Επίσημα Ελλάδα έρχεται 10 Ιανουαρίου. Λογικά στα 649 οπότε ίδια τιμή. Αποκλείεται να πέσει τόσο γρήγορα. Αν έχεις υπομονή μπορείς να περιμένεις μέχρι άνοιξη να δεις τι θα παίξει από τιμές Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ξέρω φυσικά ότι θα αργήσει να πέσει. Απλά βλέπω στα Amazon πολύ φτηνότερες τιμές και κάποιοι από δω έχετε πει και για 500€ flash offer. Γι 'αυτό ρωτάω. Πχ στην Ιταλία έχει 559€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ναι εντάξει το Αμαζον έχει κάνει κάποιες προσφορές... Εδώ το βλέπω δύσκολο. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Και μακάρι να κάνουν! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demarko007 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλώς με βρήκες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλώς με βρήκες ! Μεγιες μεγιες και καλοδούλευτο το εργαλείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλορίζικο!! Αν δει κανείς flashdeal στα 499 ας ρίξει ένα σχόλιο μπας και προλάβουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts