Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κώστα κάπου στο xda έχει όλα τα μόντεμ αν βρω χρόνο θα βάλω λινκ εναλλακτικά κατέβασε το factory image της 6.0.0 αποσυμπιεσετο και περνά με fastboot το ράδιο

Τίποτα φιλέ δεν έκανες είναι γνωστό πρόβλημα του ράδιο στην 6.0.1 θα το φτιάξουν κάποια στιγμή

Στέφανε αυτό κάνω ήδη. Κατεβάζω το τελευταίο 6.0 και θα εξάγω το radio διότι είδα ότι το λένε radio στα nexus.

EDIT: Τελικά είμαι πανίβλακας... Είχε πατηθεί και είχε ανοίξει η άλλη συσκευή με την δεύτερη κάρτα. Λαι για αυτό έχανε τα δεδομένα. Τώρα που την έκλεισα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με το ράδιο της 6.0.1 είμαι ακόμα

Πάντως σαν πρώτη εμπειρία χρήσης το κινητό είνα πραγματικά φοβερό. Απίστευτα γρήγορο. Βέβαια πιστεύω ότι δεν μπορείς να μείνεις στοκ ακόμα και αν θες ή δεν έχεις όρεξη για μόντες. Λείπουν βασικά πράγματα από το στοκ android. Τα 2 πιο βασικά που θεωρώ εγώ είναι τα quicktiles τα οποία δεν είναι επεξεργάσιμα και δεν έχουν πολλές επιλογές όπως mode δικτύου ή αυτόματη φωτεινότητα κλπ. Και το άλλο βασικό για εμένα είναι το ποσοστό μπαταρίας στην status bar. Επιλογές που δεν καταλαβαίνω γιατί η google αποφεύγει να τις εισάγει. Χάνει πολύ στην χρηστικότητα το τηλέφωνο και δεν είναι και κάτι τόσο δύσκολο.

Τώρα σαν μέγεθος είναι όντως λίγο μεγαλύτερο από τα γούστα μου. όχι τόσο η οθόνη όσο ότι θα μπορούσε να έχει μικρότερα πάνω&κάτω. Αλλά σαν feeling την νιώθεις πάρα πολύ premium. "Βαρύ" στο χέρι, νιώθεις ότι κρατάς το κινητό και αυτό είναι ωραίο. Ενώ και η αίσθηση που αφήνει η υφή του είναι πάρα πολύ καλή.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

EDIT: Τελικά είμαι πανίβλακας... Είχε πατηθεί και είχε ανοίξει η άλλη συσκευή με την δεύτερη κάρτα. Λαι για αυτό έχανε τα δεδομένα. Τώρα που την έκλεισα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με το ράδιο της 6.0.1 είμαι ακόμα

Ποια άλλη συσκευή; Δεν σε πιάνω, μας το εξηγείς λίγο;

Πάντως σαν πρώτη εμπειρία χρήσης το κινητό είνα πραγματικά φοβερό. Απίστευτα γρήγορο. Βέβαια πιστεύω ότι δεν μπορείς να μείνεις στοκ ακόμα και αν θες ή δεν έχεις όρεξη για μόντες. Λείπουν βασικά πράγματα από το στοκ android. Τα 2 πιο βασικά που θεωρώ εγώ είναι τα quicktiles τα οποία δεν είναι επεξεργάσιμα και δεν έχουν πολλές επιλογές όπως mode δικτύου ή αυτόματη φωτεινότητα κλπ. Και το άλλο βασικό για εμένα είναι το ποσοστό μπαταρίας στην status bar. Επιλογές που δεν καταλαβαίνω γιατί η google αποφεύγει να τις εισάγει. Χάνει πολύ στην χρηστικότητα το τηλέφωνο και δεν είναι και κάτι τόσο δύσκολο.

Αυτό το δοκίμασες; http://www.androidcentral.com/inside-marshmallow-system-ui-tuner

Αποστόλης

Αυτό το δοκίμασες; http://www.androidcentral.com/inside-marshmallow-system-ui-tuner

Όντως και τα δύο αυτά έχουν προστεθεί στην ΜΜ :D

Έχω δύο κάρτες sim στον ίδιο αριθμό. Δεν λειτουργούν όμως παράλληλα. Δεν γίνεται.

Μμμμμμ δεν το ήξερα αλλά και πάλι δεν επαρκεί. Από tiles δεν έχει τίποτα και το ποσοστό ΟΚ αλλά μέσα στην μπαταρία ζήτημα αν φαίνεται. Ευχαριστώ πάντως. Όχι ότι θα μείνω σε στοκ απλώς λέω

Google Pixel 9 Pro XL

Εντάξει έχει γίνει φοβερή δουλεία στην mm αλλά δεν παίρνεις nexus να το αφήσεις στοκ

Μόνο και μόνο για να βγαλεις αυτό το απαίσιο white ui του στοκ χαχαχα

Edited by Stef08
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Καλά ναι αν και το έβγαλα με τα layers. Γενικώς πάντα το είχα με black theme ή έστω dark.

Σε κάμερα χρησιμοποιείτε καμία άλλη εφαρμογή για καλύτερη απόδοση.

Σε selfie υπάρχει καμία που να δημιουργεί λευκό πλαίσιο σαν δημιουργία ψευτικου φλας?

Google Pixel 9 Pro XL

Τώρα σαν μέγεθος είναι όντως λίγο μεγαλύτερο από τα γούστα μου. όχι τόσο η οθόνη όσο ότι θα μπορούσε να έχει μικρότερα πάνω&κάτω. Αλλά σαν feeling την νιώθεις πάρα πολύ premium. "Βαρύ" στο χέρι, νιώθεις ότι κρατάς το κινητό και αυτό είναι ωραίο. Ενώ και η αίσθηση που αφήνει η υφή του είναι πάρα πολύ καλή.

Περιμένοντας για καμιά βδομάδα ακόμα το Amazon Γαλλίας (το οποίο μου το στέλνει μέσω Γερμανίας και ακόμα να "πετάξει" για Ελλάδα, απλά απαράδεκτοι), να σε ρωτήσω αν όπως κι εγώ ερχόμενος από G3, πιστεύεις ότι το μέγεθος του συνηθίζεται τελικά. Κι εμένα το άγχος μου ήταν αυτό με το 6p, καθώς θεωρούσα το G3 ότι καλύτερο από άποψη οθόνης προς μέγεθος. Απλά ιδανικό. Τώρα το έχω λίγο άγχος αν θα συνηθίσω τα bezels του 6p.

off / d.

Περιμένοντας για καμιά βδομάδα ακόμα το Amazon Γαλλίας (το οποίο μου το στέλνει μέσω Γερμανίας και ακόμα να "πετάξει" για Ελλάδα, απλά απαράδεκτοι), να σε ρωτήσω αν όπως κι εγώ ερχόμενος από G3, πιστεύεις ότι το μέγεθος του συνηθίζεται τελικά. Κι εμένα το άγχος μου ήταν αυτό με το 6p, καθώς θεωρούσα το G3 ότι καλύτερο από άποψη οθόνης προς μέγεθος. Απλά ιδανικό. Τώρα το έχω λίγο άγχος αν θα συνηθίσω τα bezels του 6p.

Εγώ φίλε μου έρχομαι από G2 και μου πήρε περίπου 2 μέρες να το συνηθίσω. Πλέον δεν το σκέφτομαι καθόλου. Μπήκε αυτόματα στο φάκελο συστήματος του εγκεφάλου μου. :p

Και 7" να πάρεις συνηθίζεται πιστεύω άμεσα... Μια μέρα είμαι μαζί του και είναι μια χαρά. Απλώς μιλάω για ιδανικές καταστάσεις.

Με τον τρόπο που είπε το παιδί λίγα ποστ πριν για τα tiles και αυτή την εφαρμογή κάπως έβαλα κάποια πράγματα μέσα. Βέβαια από αύριο θα μπεί άλλη ρομ που θα τα έχει αλλά έτσι για το καλό του ψαξίματος.

Google Pixel 9 Pro XL

Έφαγα κι εγώ το άκυρο μου. Ήρθε η ups 15 λεπτά πριν φτάσω σπίτι. Πήρα τηλέφωνο αμέσως μόλις μπήκα και είπαν ότι δε μπορεί να έρθει ξανά σήμερα. Το θέμα είναι ότι δε μπορείς να κλείσεις μια συγκεκριμένη ώρα, μου λένε 11:00 - 18:00.

Τέλος πάντων, Δευτέρα θα το πάρει η γυναίκα μου και 31 θα το έχω στα χέρια μου μιας και θα λείπω ως τότε. Κρίμα πραγματικά.

Υπάρχουν αρκετές και καλές θα τις βρείς μόνος σου ή γνώμη μου είναι να ξεκινήσεις με pure nexus εξαιρετική και σταθερή ως ωρας θα πρότεινα να την συνδιασεις με elemental x kernel , αλλά πάντα εγώ λέω φλασαρε τες όλες για να δείς ποιά είναι η καλύτερη :p

Κώστα κάπου στο xda έχει όλα τα μόντεμ αν βρω χρόνο θα βάλω λινκ εναλλακτικά κατέβασε το factory image της 6.0.0 αποσυμπιεσετο και περνά με fastboot το ράδιο

Τίποτα φιλέ δεν έκανες είναι γνωστό πρόβλημα του ράδιο στην 6.0.1 θα το φτιάξουν κάποια στιγμή

Καλά η Google θα πρέπει να έχει μαλωσει με τους radio drivers

Στην 5.0 5.1 δεν έμπαινε για sleep ποτέ και ξεσκιζε την μπαταρία... Στην 6 μπαίνει μια και για πάντα για sleep

Θα κάνουν επιτέλους καμία σταθερή έκδοση η στην 4.4 σταμάτησαν?

Σούπερ πάει... Άντε για να ξεκινήσω σήμερα! Το doze πάντως κάνει δουλειά. Όλο το βράδυ έμεινε στο 16% από τις 12.30 εως τώρα. Θα έλεγα πλέον είμαι εντυπωσιασμένος από αυτό το feature. Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Παιδιά το έχω εδώ και μια βδομάδα(το πήρα απ το ιταλικό amazon) το κινητό πραγματικά δεν υπάρχει είναι ότι πιο γρήγορο έχει περάσει απ τα χέρια μου, να τονίσω οτι δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το σήμα, η μπαταρία του πολύ καλή, το δακτυλικό αποτύπωμα όλα τα λεφτά... είχα στην κατοχή μου iPhone, όλη την σειρά note, htc m7 και m8 αλλά πραγματικά μέσα σε μια βδομάδα τα έσβησε όλα είναι με διαφορά το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ

Καλοριζικο φιλέ μου να το χαρείς, είναι πραγματικά πολύ καλή συσκευή

Να ρωτήσω κάτι, όταν είναι σε doze έρχονται κανονικά push notifications από WhatsApp, Viber, και όλα αυτά?

Επιβεβαιωνω και εγώ. Κανονικότατα. Και εκεί είναι η διαφορά πλέον σε σχέση με παλιότερα ή με την χρήση greenify amplify Poweramp που καμία φορά δημιουργούσαν θέμα σε αυτό το κομμάτι.

Google Pixel 9 Pro XL

Γιατί όμως έχει την επιλογή να εξαιρέσεις κάποιες εφαρμογές από το doze, αφού έρχονται κανονικά όλα τα push?

Γιατί όμως έχει την επιλογή να εξαιρέσεις κάποιες εφαρμογές από το doze, αφού έρχονται κανονικά όλα τα push?

Γιατί σε κάποιες εφαρμογές, π.χ. σε αυτές που κάνουν tracking το στίγμα του χρήστη συνεχώς, οι οποίες είναι ειδικές περιπτώσεις και μπορεί να θέλεις να τις εξαιρέσεις έτσι ώστε να δουλευόυν απροβλημάτιστα.

Αποστόλης

Στεφανε πραγματικά με ενδιαφέρει ένα feedback από σένα. Παρήγγειλα την spigen από Αμερική πριν ενα μηνα λόγω τιμής αλλά ακόμα δεν έχει έρθει. Πρέπει να χάθηκε το δέμα. Πες αν είναι καλή και στην αίσθηση με το τζάμι του τηλεφώνου. Με ενδιαφέρει να την αγοράσω!

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.