Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.amazon.it/Huawei-Smartphone-Display-pollici-Fotocamera/dp/B017EOVF6C/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1450299485&sr=1-1&keywords=nexus+6p

απο οτι βλεπω το δινει το ιταλικο με OTG.

Στους ovelclockers ειχαν ενα θεμα με τα type c πρεπει να βρεις καλο και συμβατο.

Type C παντως πουλανε αρκετοι.

Ευχαριστώ.

Πιο πολύ με ενδιαφέρει να δω τι θα κάνω με το powerbank. Άρχισα το διάβασμα στο xda. Θα ενημερώσω όταν βγάλω άκρη.

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/16/ac3af074f6a11bf483732ee19919f317.jpg

https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/16/5c283f39267b72c33a6d3d278ab83c9c.jpg

Να μιλήσουμε και λίγο για την μπαταρία

Πολύ δυνατή η μπαταρία του

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και το s6 plus κουρμπα έχει φιλέ αλλά γλιστράει χειρότερα και από χελι

αν εννοεις το s6 edge plus,Που λογικα αυτο εννοεις,δεν εχει καμια απολυτως κουρμπα απο πισω,οποτε λογικο να γλυστραει ειδικα χωρις θηκη.

παντως το 6p θα το σκεφτομουν γι αγορα,αν ειχε λιγο μικροτερες διαστασεις.

εχει βεβαια και τον 810,αλλα αυτο θα το εβαζα σε δευτερη μοιρα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

αν εννοεις το s6 edge plus,Που λογικα αυτο εννοεις,δεν εχει καμια απολυτως κουρμπα απο πισω,οποτε λογικο να γλυστραει ειδικα χωρις θηκη.

παντως το 6p θα το σκεφτομουν γι αγορα,αν ειχε λιγο μικροτερες διαστασεις.

εχει βεβαια και τον 810,αλλα αυτο θα το εβαζα σε δευτερη μοιρα.

Από όσο έχω διαβάσει δεν έχει θέματα υπερθέρμανσης οπότε μια χαρά ο 810

Stef η μπαταρία είναι όντως καλή! Ωραία νούμερα. Βγάζει υπεραρκετό sot μέσα στην ημέρα.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Δεν έχει θέμα grip το 6p και με θήκη και χωρίς δεν ένιωσα ποτέ ότι θα γλίστρησει τώρα παιχνίδια δεν παίζω ΣΚΣ υπερθέρμανση δεν έχω δει ποτέ μου σε αυτή τη συσκευή
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Ακόμα να έρθει το κινητό, κανονικα εχθές στις 16/12 θα έπρεπε να το παραλάβω συμφωνα με το amazon.de! Που είναι το κινητο μου ρεεεεε ??? Απαιτώ επιστροφή όλου του ποσού για ψυχική οδύνη !

Καλά εδώ εμένα το amazon μου έστειλε email να δώσω feedback στον πωλητή για tempered glass που έχω παραγγείλει εδώ και ενάμιση μήνα και δεν έχω παραλαβή ακόμα

Ακόμα να έρθει το κινητό, κανονικα εχθές στις 16/12 θα έπρεπε να το παραλάβω συμφωνα με το amazon.de! Που είναι το κινητο μου ρεεεεε ??? Απαιτώ επιστροφή όλου του ποσού για ψυχική οδύνη !

Κι εγώ είχα παραγγείλει ένα 64άρι aluminium από amazon.de και μου ήρθε χτες (κι εμένα μέχρι 16/12 ήταν η παράδοση). Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Ερχόμενος από G2 φοβόμουν λίγο το μέγεθος αλλά σε καμιά βδομάδα θα το έχω συνηθίσει.

Με το καλό να μου έρθει και εμένα. Έφυγε παραγγελία σε expansys για το 32αρι με ενδοκοινοτική και κουπόνι στα 520. Μια χαρά. Ελπίζω Δευτέρα-Τρίτη να το έχω.

Google Pixel 9 Pro XL

Με το καλό να μου έρθει και εμένα. Έφυγε παραγγελία σε expansys για το 32αρι με ενδοκοινοτική και κουπόνι στα 520. Μια χαρά. Ελπίζω Δευτέρα-Τρίτη να το έχω.

Δεν έχω ιδέα τι είναι η "ενδοκοινοτική" αλλά παίζει τρόπος να το πάρουμε και εμείς με 520; :p:happy::shifty:

Αποστόλης

Δεν έχω ιδέα τι είναι η "ενδοκοινοτική" αλλά παίζει τρόπος να το πάρουμε και εμείς με 520; :p:happy::shifty:

Εταιρικό ΑΦΜ για να γλιτώσεις το ΦΠΑ

Το θέμα είναι ότι έφαγα άκυρο καθώς μου ακύρωσαν την κάρτα. Όπως μου είπαν στο expansys λόγω capital controls

Edit: την ξανά έβαλα μέσω Paypal το Paypal μου γράφει ότι έγινε η χρέωση. Περιμένω confirmation όμως.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Εταιρικό ΑΦΜ για να γλιτώσεις το ΦΠΑ

Την ήπιαμε δλδ...

υπομονή... αν το εντοπίσει κάποιος κάπου στα 500 ας μας ειδοποιήσει.

Πάντως χτες ο Γοογλης το έριξε στο Αμέρικα στα $450

Άραγε για πόσο καιρό ακόμα θα το χρυσοπληρώνουμε στην Ευρώπη;

Αποστόλης

Το θέμα είναι ότι έφαγα άκυρο καθώς μου ακύρωσαν την κάρτα. Όπως μου είπαν στο expansys λόγω capital controls

Με τι καρτα ? Νομιζω μονο Αmerican Express δεν εχει τετοια θεματα. Αλλιως προσπαθησε στις 12 το βραδυ.

Να σε ρωτησω, σε ποιο expansys το δωσες ? Στο γαλλικο ειδα οτι εχει 669, δλδ 20e λιγοτερα απο το com.gr. Μιλαω για το 64αρι το οποιο βλεπω λεει σε 1 ημερα διαθεσιμοτητα, σωστα ?

(κουπονι ειχες δικο σου ή παιζει καπου προσφορα?)

off / d.

Με τι καρτα ? Νομιζω μονο Αmerican Express δεν εχει τετοια θεματα. Αλλιως προσπαθησε στις 12 το βραδυ.

Να σε ρωτησω, σε ποιο expansys το δωσες ? Στο γαλλικο ειδα οτι εχει 669, δλδ 20e λιγοτερα απο το com.gr. Μιλαω για το 64αρι το οποιο βλεπω λεει σε 1 ημερα διαθεσιμοτητα, σωστα ?

(κουπονι ειχες δικο σου ή παιζει καπου προσφορα?)

Mastercard. Το Paypal το δέχτηκε τελικά.

Κουπόνι είχε για το 32αρι 15€. Ουσιαστικά τα μεταφορικά αφού και από αυτό γίνεται αφαιρεση ΦΠΑ.

Από ότι βλέπω λέει στην παραγγελία awaiting stock αρα έχει προχωρήσει στην αποθήκη.

Ξεκινάω το στήσιμο το PC λοιπόν. sdk tools και λοιπά.

Google Pixel 9 Pro XL

Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι PayPal και MasterCard δέχεται το expancys μιας και έτσι αγόρασα και εγώ το 6p

Λοιπόν έχοντας ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες αναζήτησης και διαβάσματος στο xda. Από όσους το έχετε κάνει. Προτείνετε παλαιά μέθοδος root με μονταρισμένο boot.img ή την καινούρια σε δοκιμαστικό στάδιο systemless διαδικασία? Έλεγα να δοκιμάσω την δεύτερη. Νέξους έχουμε, στην πηγή είμαστε γιατί να μην δώσουμε και feedback στο community με τι γίνεται. :p

Αν και δεν ξέρω πόσο θα αντέξω με στοκ rooted και δεν θα φύγω σε custom.

Επίσης διαβάζοντας λίγο για layers είδα ότι σε MM υποστηρίζονται out of the box. Άρα πιθανόν να μην χρειάζεται ρομ που να το υποστηρίζει όπως γινόταν μέχρι τώρα. Απλά εγκαθιστάς στην εφαρμογή. Σίγουρα θα το δοκιμάσω και αυτό.

btw http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6455273#post6455273 Μπήκα λίγο στην διαδικασία να διευκολύνω όσους θέλουν. Θέλει διορθώσεις. Όποιος θέλει να βοηθήσει ευπρόσδεκτος.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Φίλε Κώστα μια χαρά είναι και οι δύο μέθοδοι Ρουτ τα οφέλη του systemless δεν επηρεάζουν την καθημερινή χρήση της συσκευής μου οπότε αν και πέρασα από systemless χρησιμοποιω τον παλιό τρόπο ούτως ή άλλως με ένα unsu zip που κυκλοφορεί στο xda μπορείς άνετα να γυρίσεις σε systemless γρήγορα χωρίς κανένα πρόβλημα οσο για τα layers υπάρχουν ρομ που υποστηρίζουν layers που έχουν κάποια script για να δουλεύουν και οι ρομ με cmte δεν έχω γνώμη αν δουλεύουν out of the box σε marshmallow ούτε έχω διαβάσει ποτέ κάτι σχετικό άλλωστε τα layers συνεχώς αναβαθμίζονται και θα πρέπει και οι ρομ να κάνουν update τα σκριπτ

Για να επανερθω στο systemless υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που ακόμα δεν είναι συμβατές όπως το v4A που δουλεύω

Edited by Stef08

Σε ευχαριστώ Stef. Κοίτα ακόμα και η εφαρμογή λέει ότι στην 6.0 υποστηρίζει Stock Rom & Custom roms supporting Layers. Από ότι φαίνεται σε στοκ κατάσταση υποστηρίζεται κατευθείαν η λειτουργία τους.

Google Pixel 9 Pro XL

Για να δουλέψουν τα layers χρειάζεται να γρσφτεις beta tester και να κατεβάσεις το τελευταίο manager οπότε δύσκολο το βλέπω αν και σε στοκ δεν το δοκιμασα γιατί το κρατησα έτσι μια ωρα χαχα

Έλεγα να μείνω στοκ για 3-4 ημέρες. Μετά είναι σίγουρο. Δεν θα αντέξω....

Google Pixel 9 Pro XL

https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/18/96f2494952a36ef7f3495b2000bca18f.jpg

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Ναι φίλε έχεις δίκιο λάθος δικό μου ,χαρά στο κουράγιο σου πάντως που διαβάσες 35 σελίδες στο νήμα το 6p για να μας πεις που έχει κουρμπα το note 5...

Αυτήν τη θήκη φιλέ μου από που την πήρες;

το site ειναι https://www.begoos.com/13-nexus-6p-6-5x-5-4

εχει paypal και τρακ number με καθε παραγγελια με μεταφορικα στα 3 ευρω απο λεττονια. Το εμπιστευτικα απο τα πολλα θετικα reviews.

Ενα ακομη θετικο ειναι οτι εχει και μαγνητακι. Αυτα για τους λατρεις αυτων των θηκων. Ξερω δεν αρεσουν σε ολους αυτες οι θηκες γτ οι περισσοτεροι προτιμουν να εχουν αμεση προσφαση στην οθονη του, αλλα επειδη το βαζω σε τσαντακι με κλειδια δεν θα ηθελα την οθονη και το πισω μερος να ερχεται σε επαφη με το τηλεφωνο και επισης η ομορφια και η ποιοτητα του υλικου ειναι αριστη.:happy:

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.