Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια προσπάθησα απ το Ισπανικό amazon για αγορα με καρτα Πειραιώς και έφαγα άκυρο .

Παιδια σε επικοινωνία μου με την τράπεζα Πειραιώς μου ειπαν οτι η αγορά κινητών τηλεφώνων απο το amazon πέφτει πανω στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου και απαγορεύεται απ το υπουργείο οικονομικών (CC) , οποιαδήποτε αλλη αγορά εκτός συσκευής επιτρέπετε .

giphy.gif

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με αμεχ alpha από αμαζον ιτ δεν είχα κανένα θέμα...

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Με αμεχ alpha από αμαζον ιτ δεν είχα κανένα θέμα...

Φίλε Χρήστο την Enter λες της American express ?

giphy.gif

Ναι ακριβως, και μαλιστα καινουργια μετα απο τα CC.

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/19/ec54df0b894f998451bb0bcade73c79e.jpg

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/19/83d987785905a7610d2e0c9a8377203c.jpg

Ήρθε @chris1984

Ακολουθεί ένα πρόχειρο αποπακετάρισμα!

Edited by left_ace

Μεγιες μεγιες... περιμένουμε περαιτέρω εντυπώσεις :)
giphy.gif

Σε πρώτη φάση μπορώ να πω ότι ή οθόνη είναι φανταστική και προέρχομαι από το nexus 6

Παιδια σε επικοινωνία μου με την τράπεζα Πειραιώς μου ειπαν οτι η αγορά κινητών τηλεφώνων απο το amazon πέφτει πανω στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου και απαγορεύεται απ το υπουργείο οικονομικών (CC) , οποιαδήποτε αλλη αγορά εκτός συσκευής επιτρέπετε .

Γιατι παιρνετε τις τραπεζες ρε παιδια? Παπατζες σας λενε... Εχω παρει μπολικα πραγματα (και κινητα φυσικα) απο αμαζον (γερμανικο, ιταλικο, ισπανικο) τους τελευταιους μηνες...

Για κανε μια δοκιμη μετα τα μεσανυχτα σημερα...

Γιατι παιρνετε τις τραπεζες ρε παιδια? Παπατζες σας λενε... Εχω παρει μπολικα πραγματα (και κινητα φυσικα) απο αμαζον (γερμανικο, ιταλικο, ισπανικο) τους τελευταιους μηνες...

Για κανε μια δοκιμη μετα τα μεσανυχτα σημερα...

Kαι ομως Βαγγελη... αμέσως μετα έκανα αγορά αθλητικά παπούτσια και 2 βιβλια απ το ιδιο amazon και η αγορα εγινε κανονικά... προφανώς το πρόβλημα ειναι στην Πειραιώς και την καρτα της... σε οτι αφορά αγορα συσκευής .

giphy.gif

Ή Πειραιώς έχει όριο τα 600 ευρώ... Το κινητό έχει μεγαλύτερη αξία..

Ναι, αυτο ειναι το προβλημα της Πειραιως. Μονο το ποσο ελεγχει, συστημικα εννοειται πως δεν ελεγχουν τι ειναι αυτο που αγοραζεις Χαρη. Για αυτο σου λεω οτι λενε παπατζες...

Το οριο αφορά γενικες αγορές οχι συσκευή , αυτο που πηγα να αγοράσω ηταν ενα sony κινητό αξιας 270 ευρώ για μια φιλη , και οπως έγραψα και πριν αμέσως μετα εκανα αγορα 190 ευρω (οχι συσκευη) και περασε κανονικα .

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, αυτο ειναι το προβλημα της Πειραιως. Μονο το ποσο ελεγχει, συστημικα εννοειται πως δεν ελεγχουν τι ειναι αυτο που αγοραζεις Χαρη. Για αυτο σου λεω οτι λενε παπατζες...

Το πιστεύεις τωρα αυτό που λες ? οτι δεν ελέγχετε την αγοράζεις ?

Βαγγέλη οι άνθρωποι ηταν σαφείς... δεν μπορείς με την καρτα μας να αγοράσεις κινητο τηλέφωνο απο το amazon .

Τεσπα το Nexus το πήρα απ το expansys ...ούτως η αλλος εμένα μου βγαίνει σε πολυ καλη τιμή .

Ομως είμαστε εκτος θέματος με τα των τραπεζών ... οποτε ας αφήσουμε να γράψει και κάποιος που το εχει την γνώμη του για το 6p .

Edited by ampelift
giphy.gif

Το οριο αφορά γενικες αγορές οχι συσκευή , αυτο που πηγα να αγοράσω ηταν ενα sony κινητό αξιας 270 ευρώ για μια φιλη , και οπως έγραψα και πριν αμέσως μετα εκανα αγορα 190 ευρω (οχι συσκευη) και περασε κανονικα .

Βαγγέλη οι άνθρωποι ηταν σαφείς... δεν μπορείς με την καρτα μας να αγοράσεις κινητο τηλέφωνο απο το amazon .

Όπως λες και εσύ είναι το όριο γενικό 600 αλλά μου είπε ότι υπάρχουν cc και στα είδη που αγοραζεις αλλά και από πoιον αγοραζεις πχ οικιακές συσκευές είδη ενδυσης

Edited by chris1984

Λοιπον στα του τηλεφωνου..... οπως εχετε δει στα review τα πραγματα ειναι ετσι. Η αισθηση στο χερι είναι premium ειναι υπαρχει η αισθηση οτι ειναι ελαφρυ σε σχεση με τα 178 γρμ. Πρωτη εντυπωση μου εκανε η οθόνη... απλα φανταστικη με φοβερα χρωματα, ειναι super amoled ιδια με το note 5 απλα στην samsung την εχουνε ρυθμιση με τερμα τον κορεσμο... εδω υπαρχει μια φυσικη ωραια πολυ ευκρινης οθονη. Το αποτυπωμα.... απλα πολυ γρηγορο...Ηχεια πολυ δυνατα και πολυ ποιοτικα.... Η καμερα πολυ καλη... δεν εχω την εχω δοκιμασει αρκετα αλλα ειμαι σιγουρος οτι σ6 edge plus εχει καλύτερη. Απο ταχυτητα ειναι πολυ γρηγορο, πιο γρηγορο απο το nexus 6.... αισθητα πολυ πιο γρηγορο...την φορτιση απο 19%-100% την εκανε σε 1 ωρα και 20 λεπτα...

Εκανα ελεγχο να δω για καποιες αστοχιες πχ καποιοι χρηστες ανεφεραν στο δικτυο για την οθονη για κιτρινισμα για τα ηχεια... ολα προς το παρον βαινουν καλος...bend test δεν κανω:nagger:... επισης η ποιοτητα κλησης πολυ καλη και φανταστικη με τα sony sh52 με nfc λειτουργουν αψογα

Οσοι εχουν nexus 6 η μεταβαση αξιζει οχι μονο απο θεμα hardware αλλα και απο θεμα μεγεθους.. ναι ειναι μεγαλο σε υψος οπως το 6 αλλα λεπτοτερο με λιγοτερο παχος και στο χερι καθεται ωραια. Σε θεμα μπαταριας πρεπει να περασει καμια εβδομαδα να βγαλω καποιο συμπερασμα. Τα πρωτα μηνυματα ειναι θετικα παντως αν βγαλει κατι στραβο θα το γραψω. Θα ανεβασουμε και σε λιγο μαζι με τον @ left_ace βιντεο με unboxing. Προς το παρον αυτα. Και ελπιζω να μην βγαλει κανενα θεμα... πρωτες παρτιδες ειναι αυτες!!Επισης κατα την εκκινηση του κινητου ηρθε και η αναβαθμιση του νοεμβριου.

Οσο για το android os 6.0 ειναι πολυ θετικες, νομιζω η καλυτερη της εκδοση μεχρι στιγμης.

Edited by chris1984

Τεσπα το Nexus το πήρα απ το expansys ...ούτως η αλλος εμένα μου βγαίνει σε πολυ καλη τιμή .

Ομως είμαστε εκτος θέματος με τα των τραπεζών ... οποτε ας αφήσουμε να γράψει και κάποιος που το εχει την γνώμη του για το 6p .

Χάρη για να κλείνει το θέμα, θα σου στείλω screenshot με αγορά από Αμαζόν με κάρτα Πειραιώς, ημερομηνία προχθεσινή, κόστος 450 ευρώ, κινητό τηλέφωνο.

Και φυσικά δεν ελέγχει την ώρα της αγοράς η τράπεζα τι είναι αυτό που αγοράζεις. Εκ των υστέρων φυσικά μπορούν να το δουν, όταν το Αμαζόν στείλει τα Παραστατικα για να εκταμιευθουν τα χρήματα, την ώρα της αγοράς όμως φυσικά και δεν υπάρχουν συστήματα για να γίνει κάτι τέτοιο,δεν είναι τόσο προχω οι τράπεζες μας, δυστυχώς.

End of story, πάμε στα του κινητου...

Edited by v@gelis

Αχ ρε Chris 1984 τι μας κανείς τέτοιες δύσκολες μέρες. Κάτι τέτοια διαβάζουμε και θα ρίξουμε κανόνι στον ενφια. Πραγματικά διαβάζω τα καλύτερα. Λίγο καλύτερη να ήταν η κατάσταση και θα το είχα ήδη χτυπήσει.

Αυτό που κρατάω από τη συσκευή είναι η ποιότητα κατασκευής, το λειτουργικό που πάει μπάλα που δεν έχει σχέση με τη Lollipop και το ξεζούμισμα της μπαταρίας που ήθελε να του κάνει ο @chris1984 αλλά αυτό δεν έλεγε να πέσει. Πρέπει να έχει γίνει πολύ προσεκτική δουλειά όσο αφορά την αυτονομία. Μένει να το δούμε στη συνέχεια.

Αχ ρε Chris 1984 τι μας κανείς τέτοιες δύσκολες μέρες. Κάτι τέτοια διαβάζουμε και θα ρίξουμε κανόνι στον ενφια. Πραγματικά διαβάζω τα καλύτερα. Λίγο καλύτερη να ήταν η κατάσταση και θα το είχα ήδη χτυπήσει.

Μακάρι παιδιά να μπορέσετε να το πάρετε!αξίζει κάθε ευρώ!και όσο το χρησιμοποιώ μου το επιβεβαιώνει!

Αυτο που στα Nexus μετα απο καθε αναβαθμιση ή καθε καινουργια συσκευη, 'ειναι αισθητα πιο γρηγορο', δεν το καταλαβαινω.

Τερμα Placebo effect, εχω nexus απο το 4 και ολα το ιδιο σφαιρα πανε. Μονο το 6 στην αρχη ειχε καποια θεματα, τωρα ειναι μπομπα.

Λοιπόν από θέμα μπαταρίας χθες από 100 % το πρωί με χρήση μέτρια προς έντονη με μηνύματα τηλ youtube καο skype βιντεοκληση 10 λεπτη σήμερα πρωί είχε 60% τα συμπέρασμα δικά σας.. Edited by chris1984

Σήμερα με ειδοποίησε το expansys ότι έγινε. shipped ή συσκευή ,για να δούμε
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Σήμερα με ειδοποίησε το expansys ότι έγινε. shipped ή συσκευή ,για να δούμε

Με το καλο να σου ερθει και να το χαρεις οσο μπορεις! Περιμενουμε και απο σενα εντυπωσεις!

Μα βέβαια αναλυτικά μάλιστα ελπίζω όμως να μην είναι αλήθεια τα περί προβλήματος στις κλήσεις
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

κοιταξε με οσους εχω μιλησει και ειναι αρκετοι απο χθες κανενας δεν μου ανεφερε τπτ. Μην ξεχνας οτι εχουμε ευρωπαικο μοντελο. Αυτοι που το ανεφεραν πιθανον να ειναι αμερικανοι. Υποθεση κανω.. εως τωρα δεν εχω παρατηρησει κανενα θεμα και μαλιστα απο το πρωι οποιος παιρνει τον ρωταω αν ακουγομαι καλα για να παρω απαντηση ναι γτ ρωτας??:lol: