Amyntaios Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ε ποσο να πάει πια??? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160519/e3c7e07d582882577c64926bafacd52f.jpg Κι έχει ακόμα....Μόλις το έβαλα σε edge απο wifi που ήταν μετά τις 4 το απόγευμα Sent from my LG-H960 :confused: :confused: :confused: Πλάκα κάνεις;;; Με τί χρήση; Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ε ποσο να πάει πια??? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160519/e3c7e07d582882577c64926bafacd52f.jpg Κι έχει ακόμα Sent from my LG-H960 Χαχα... Το γύρισα και εγώ σε 3g από το μεσημέρι και μετά και αύριο θα δω αν έχω διαφορά. Σίγουρα σε ταχύτητα ίντερνετ δεν βλέπω και κάτι αξιοσημείωτο μιας και δεν βλέπω YouTube κτλ από Data άρα προς το παρόν με καλύπτει. Εκλεισα και αυτο της LG από το κρυφό μενού και αύριο θα δω αν κατάφερα κάτι. Να σου δώσω να καταλάβεις τώρα τρέχω την σχεδόν φουλ δεύτερη φόρτιση και κοίτα οθόνη... Και έχω 35% μπαταρία https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160519/471aa078ba5db105d57a0bea12c81a6a.jpg Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Παιδια με τη χρηση ειναι αυτα τα SOT που βλεπω?ρωταω γιατι ειναι σημαντικο. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Μεσαία χρήση παιδιά...τα γνωστά....το 4g αν δεν έχεις καλό σημα ειδικά...ρουφάει Μια φορά το πρωί φορτισμα..μια χαρά Sent from my LG-H960 Edited May 19, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Παιδια με τη χρηση ειναι αυτα τα SOT που βλεπω?ρωταω γιατι ειναι σημαντικο. Εγώ έχω γράψει πιο πάνω αν δεις boy μου. 5+ ώρες βλέπω μόνο αν είμαι όλη μέρα σε wifi και η χρήση είναι κάνενα εικοσαλεπτο κλήσεις, αρκετο fb, αρκετό browsing, σελιδες ειδησεογραφικες μέσω app, tapatalk και πολύ μα πολύ WhatsApp περίπου στα 100+ μηνύματα την μέρα Edit : και σίγουρα καμία 20αρια φωτογραφίες την μέρα και κανένα βίντεο περίπου 2-3 λεπτών Σε σχέση με το g4 λίγο καλύτερη αυτονομία βλέπω στη δική μου χρήση και συσκευή Edited May 19, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Χαχα... Το γύρισα και εγώ σε 3g από το μεσημέρι και μετά και αύριο θα δω αν έχω διαφορά. Σίγουρα σε ταχύτητα ίντερνετ δεν βλέπω και κάτι αξιοσημείωτο μιας και δεν βλέπω YouTube κτλ από Data άρα προς το παρόν με καλύπτει. Εκλεισα και αυτο της LG από το κρυφό μενού και αύριο θα δω αν κατάφερα κάτι. Να σου δώσω να καταλάβεις τώρα τρέχω την σχεδόν φουλ δεύτερη φόρτιση και κοίτα οθόνη... Και έχω 35% μπαταρία https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160519/471aa078ba5db105d57a0bea12c81a6a.jpg Ρε Τάκη θα μας τρελάνεις? Αφού το πρόγραμμα λέει 144% . Δηλαδή αυτές τις 5 ώρες τις έβγαλες με σχεδόν 1.5 μπαταρία. Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Απ' οτι βλεπω το wifi δεν το εχεις συνεχεια ανοιχτο ε?το held awake 6 ωρες???κατι τελευταιο!Greenify χρησιμοποιεις? Edit:To 144% τωρα το προσεξα...Wtf??bug ειναι αυτο η κατι αλλο? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Εγώ έχω γράψει πιο πάνω αν δεις boy μου. 5+ ώρες βλέπω μόνο αν είμαι όλη μέρα σε wifi και η χρήση είναι κάνενα εικοσαλεπτο κλήσεις, αρκετο fb, αρκετό browsing, σελιδες ειδησεογραφικες μέσω app, tapatalk και πολύ μα πολύ WhatsApp περίπου στα 100+ μηνύματα την μέρα Edit : και σίγουρα καμία 20αρια φωτογραφίες την μέρα και κανένα βίντεο περίπου 2-3 λεπτών Σε σχέση με το g4 λίγο καλύτερη αυτονομία βλέπω στη δική μου χρήση και συσκευή Πάνω κατω τα ίδια....πολύ messenger εγώ και καμία 10αρια κλησεις Ευχαριστημενος απόλυτα Sent from my LG-H960 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Απ' οτι βλεπω το wifi δεν το εχεις συνεχεια ανοιχτο ε?το held awake 6 ωρες???κατι τελευταιο!Greenify χρησιμοποιεις? Edit:To 144% τωρα το προσεξα...Wtf??bug ειναι αυτο η κατι αλλο? Δεν χρησιμοποιω greenify όχι. Δεν το χρησιμοποιώ όλη μέρα το WiFi μόνο σπίτι αλλά μερικές φορές όπως σήμερα το ξεχνάω ανοιχτό. Και σήμερα γύρισα 9 πάρα σπίτι οπότε έπαιξε πολύ Data Ρε Τάκη θα μας τρελάνεις? Αφού το πρόγραμμα λέει 144% . Δηλαδή αυτές τις 5 ώρες τις έβγαλες με σχεδόν 1.5 μπαταρία. Στάλθηκε από το LG V10 μου Γιατί να σε τρελάνω..??? Γράφω ότι τρέχω την δεύτερη φόρτιση της ημέρας Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Το wifi το εχω να κλείνει όταν σβήνει η οθόνη Sent from my LG-H960 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Απ' οτι βλεπω το wifi δεν το εχεις συνεχεια ανοιχτο ε?το held awake 6 ωρες???κατι τελευταιο!Greenify χρησιμοποιεις? Edit:To 144% τωρα το προσεξα...Wtf??bug ειναι αυτο η κατι αλλο? Έγραψα ότι είμαι στη δεύτερη σχεδόν φουλ φόρτιση κοινώς την καταναλωνω τώρα για αυτο το λέει έτσι, το έχω βάλει να μηδενιζει όταν έχω πλήρη φόρτιση όχι στη μερική φόρτιση Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Το κινητο το αγόρασα με android 5.0 και αναβαθμιστηκα καποια στιγμη μεσω lg bridge σε 6.0 . Δεν εχει νοημα να πω τι αλλαξε και αν αξιζει,τα ειχαμε συζητησει τοτε εκτενως,μην επαναλαμβανομαστε. Για μενα αξιζει,απο πλευρας χαρακτηριστικων νεων που ηρθαν. Απο πλευρας μπαταριας,ισως να βελτιωθηκε ελαφρα στην αρχη,αλλα μετα διαπιστωσα οτι δεν ειχε και μεγαλη διαφορα. Προσωπικα,πιστευω οτι το doze της 6.0 είναι μια μεγιστη μουφα και γελαω οτι στο android N θα βελτιωθει κι αλλο. Και στο v10 και στο s6 που αναβαθμισα σε 6.0 δεν ειδα βελτιωση ουτε φυσικα σε standby,οπου και στα δυο τηλεφωνα ειχα/εχω αρκετο drain. Την καλυτερη αποδοση σε μπαταρία εχω οταν χρησιμοποιω το τηλέφωνο εντατικα και ειναι αρκετα καλη. Αναβαθμιστε ή μην αναβαθμιζετε ,αλλα η μπαταρια δεν ειναι λογος αναβαθμισης ή μη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Παντως νομιζω μεγα σφαλμα της ελτζι να μην το εισαγει κανονικα αυτο το τηλεφωνο,το τζι5 παντως απατο θα παει και κριμα η τιμη του πεφτει πολυ γρηγορα νομιζω.:( Θα συμφωνήσω απόλυτα! Τραγική LG :down: Αν και δεν συγκρίνονται οι 2 συσκευές λόγω διαφορετικής κατηγορίας, αλλά όπως και να χει, αν ήταν να διαλέξω ένα από τα δύο για να εισάγω αυτό δεν θα ήταν το g5. Στην πράξη πάντως όποιος το θέλει το βρίσκει και καλημμένος από εγγύηση από είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novwn1 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Την υπηρεσία εύρεσης τοποθεσίας την έχετε απενεργοποιημένη; Και αν ναι από που το κάνεις αυτό; Νομίζω τρώει πολύ μπαταρία αυτό. Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Σσωραιος.. :cool: Πότε τα περιμένεις; Αν είναι τώρα στα κοντά να μας πεις εκτυπώσεις, αν αργούν να τα πάρω και ότι βγει! :rolleyes: Edit. Εκτυπώσεις;; Χαχαχαχα..ερε κράτος! Άτιμε κορεκτορα! 25 Μαΐου έως 15 Ιουνίου παράδοση!!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Την υπηρεσία εύρεσης τοποθεσίας την έχετε απενεργοποιημένη; Και αν ναι από που το κάνεις αυτό; Νομίζω τρώει πολύ μπαταρία αυτό. Το remote call servise λες?αν ναι εγω το πέταξα.... Sent from my LG-H960 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητο το αγόρασα με android 5.0 και αναβαθμιστηκα καποια στιγμη μεσω lg bridge σε 6.0 . Δεν εχει νοημα να πω τι αλλαξε και αν αξιζει,τα ειχαμε συζητησει τοτε εκτενως,μην επαναλαμβανομαστε. Για μενα αξιζει,απο πλευρας χαρακτηριστικων νεων που ηρθαν. Απο πλευρας μπαταριας,ισως να βελτιωθηκε ελαφρα στην αρχη,αλλα μετα διαπιστωσα οτι δεν ειχε και μεγαλη διαφορα. Προσωπικα,πιστευω οτι το doze της 6.0 είναι μια μεγιστη μουφα και γελαω οτι στο android N θα βελτιωθει κι αλλο. Και στο v10 και στο s6 που αναβαθμισα σε 6.0 δεν ειδα βελτιωση ουτε φυσικα σε standby,οπου και στα δυο τηλεφωνα ειχα/εχω αρκετο drain. Την καλυτερη αποδοση σε μπαταρία εχω οταν χρησιμοποιω το τηλέφωνο εντατικα και ειναι αρκετα καλη. Αναβαθμιστε ή μην αναβαθμιζετε ,αλλα η μπαταρια δεν ειναι λογος αναβαθμισης ή μη. Συμφωνώ για το doze απο πρωτο χέρι Κάτοχος nexus γαρ Sent from my LG-H960 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Και με 3g πάλι στα ίδια είμαι... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160520/b3ddb86f008d1c371bfaa28615e68944.jpg Edited May 20, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Από σήμερα και εγώ κάτοχος του V10! Μετά από ένα διάλειμμα με το redmi note 3 κατάλαβα ότι ναι μεν πληρώνεις "φθηνά" στην αρχή όμως σου βγαίνει ακριβά στη συνέχεια. Η ποιότητα κατασκευής και η κάμερα του δεν άξιζαν με τίποτα. Κατά τα άλλα για κάποιον που θέλει βασικά πράγματα και δεν είναι power user είναι μια χαρά. Δε μπορούσε όμως να φτάσει το G2 μου, που θεωρώ μέχρι στιγμής το καλύτερο κινητό που πέρασε από τα χέρια μου. Από Δευτέρα λοιπόν περιμένω το V10 σε λευκό χρώμα καθώς το νταβατζιλίκι για το μαύρο δεν ήθελα να το πληρώσω. Μόνο θέμα είδα τη μπαταρία.. Θα δω πως θα πάει. Η κάμερα του όμως φαίνεται φοβερή και αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που το επέλεξα. Θέλω να ρωτήσω τώρα. Βλέπω από το κατάστημα που το παρήγγειλα πως θα έρθει με 5.1.1. Η 6 θα έρθει OTA; Αν όχι πως αναβαθμίζω σωστά; Edited May 20, 2016 by kotsos4u Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Από σήμερα και εγώ κάτοχος του V10! Μετά από ένα διάλειμμα με το redmi note 3 κατάλαβα ότι ναι μεν πληρώνεις "φθηνά" στην αρχή όμως σου βγαίνει ακριβά στη συνέχεια. Η ποιότητα κατασκευής και η κάμερα του δεν άξιζαν με τίποτα. Κατά τα άλλα για κάποιον που θέλει βασικά πράγματα και δεν είναι power user είναι μια χαρά. Δε μπορούσε όμως να φτάσει το G2 μου, που θεωρώ μέχρι στιγμής το καλύτερο κινητό που πέρασε από τα χέρια μου. Από Δευτέρα λοιπόν περιμένω το V10 σε λευκό χρώμα καθώς το νταβατζιλίκι για το μαύρο δεν ήθελα να το πληρώσω. Μόνο θέμα είδα τη μπαταρία.. Θα δω πως θα πάει. Η κάμερα του όμως φαίνεται φοβερή και αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που το επέλεξα. Θέλω να ρωτήσω τώρα. Βλέπω από το κατάστημα που το παρήγγειλα πως θα έρθει με 5.1.1. Η 6 θα έρθει OTA; Αν όχι πως αναβαθμίζω σωστά; Με το καλό να το δεχτείς... Δεν είχα δει την διαφορά του μαύρου σε σχέση με το άσπρο στη τιμή μέχρι που το είπες... 30€ διαφορά το φθηνότερο μαύρο από το φθηνότερο λευκό... Μάλιστα... Και σε άσπρο είναι πάρα πολύ όμορφο, εγώ το έχω σε μαύρο αλλά το έχει πάρει η αδερφή της γυναίκας μου σε λευκό και πραγματικά είναι τέλειο. Αν το είχα δει πριν το αγοράσω ενδεχομένως και να το σκεφτόμουν Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Ακαλε και Τάκαρε μια σημαντική ερώτηση! Ποιας χώρας είναι τα κινητά σας; έχω δει διαφορά στις μπαταρίες αναλόγως τη χώρα προέλευσης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Με το καλό να το δεχτείς... Δεν είχα δει την διαφορά του μαύρου σε σχέση με το άσπρο στη τιμή μέχρι που το είπες... 30€ διαφορά το φθηνότερο μαύρο από το φθηνότερο λευκό... Μάλιστα... Και σε άσπρο είναι πάρα πολύ όμορφο, εγώ το έχω σε μαύρο αλλά το έχει πάρει η αδερφή της γυναίκας μου σε λευκό και πραγματικά είναι τέλειο. Αν το είχα δει πριν το αγοράσω ενδεχομένως και να το σκεφτόμουν Σε ευχαριστώ πολύ :) Θα είναι η πρώτη λευκή συσκευή μου! Μπορείς να με κατατοπίσεις με το θέμα της αναβάθμισης; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Ακαλε και Τάκαρε μια σημαντική ερώτηση! Ποιας χώρας είναι τα κινητά σας; έχω δει διαφορά στις μπαταρίες αναλόγως τη χώρα προέλευσης! Ρουμανίας Σε ευχαριστώ πολύ :) Θα είναι η πρώτη λευκή συσκευή μου! Μπορείς να με κατατοπίσεις με το θέμα της αναβάθμισης; Κοίτα αναβάθμιση ακόμα σε ΟΤΑ δεν έχει έρθει η 6.0. Αν θες μέσω του official πρόγραμματος της LG το LG bridge μπορείς να την περάσεις. Δεν φλασαρεις τίποτα εσύ ούτε παρεμβαινεις στη συσκευή για να έχει τυχόν πρόβληματα απλά κάνεις την αναβάθμιση ενσύρματα. Όταν με το καλό σου έρθει σε περίπτωση που θες να αναβαθμίσεις εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε αν και θα δεις και μόνος σου είναι πανεύκολη διαδικασία, ένα κουμπί πατάς ουσιαστικά Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Κοίτα αναβάθμιση ακόμα σε ΟΤΑ δεν έχει έρθει η 6.0. Αν θες μέσω του official πρόγραμματος της LG το LG bridge μπορείς να την περάσεις. Δεν φλασαρεις τίποτα εσύ ούτε παρεμβαινεις στη συσκευή για να έχει τυχόν πρόβληματα απλά κάνεις την αναβάθμιση ενσύρματα. Όταν με το καλό σου έρθει σε περίπτωση που θες να αναβαθμίσεις εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε αν και θα δεις και μόνος σου είναι πανεύκολη διαδικασία, ένα κουμπί πατάς ουσιαστικά Πολύ ωραία κατεβάζω και το bridge να είμαι έτοιμος. Ακόμη μια ερώτηση. Αφού γίνει η αναβάθμιση να κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ή δεν χρειάζεται; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλυτερα να κανεις πριν μια επαναφορα και μια μετα την αναβαθμιση!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Ακαλε και Τάκαρε μια σημαντική ερώτηση! Ποιας χώρας είναι τα κινητά σας; έχω δει διαφορά στις μπαταρίες αναλόγως τη χώρα προέλευσης! ROM .... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160520/f10425c9e623e45c8cea1d55854e73e7.jpg Χορεύει λέμε Μια επαναφορά ποτέ δεν έβλαψε το αντίθετο... Sent from my LG-H960 ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστώ πολύ :) Θα είναι η πρώτη λευκή συσκευή μου! Μπορείς να με κατατοπίσεις με το θέμα της αναβάθμισης; Απο το ίδιο μαγαζί ψωνισαμε συνονοματε...χαχα Sent from my LG-H960 Edited May 20, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts