akalos Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Την ΜΜ την έχουν δώσει κανονικότατα. Απλά δεν έχει έρθει ΟΤΑ αλλά μέσω LG bridge. Είναι επίσημη tool της LG για αναβάθμιση? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Edited May 10, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Είναι επίσημη tool της LG? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk ναι βρε κανονικά. Το LG bridge είναι το επίσημο tool της LG Edited May 10, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μονο μεσω ΟΤΑ ειναι απαλαγμενες απο προβληματακια το λεω εκ πειρας και απο αλλη κιολας μαρκα κινητου οποιος θελει να μην ασχολειται με μικρομα....ες μονο μεσω ΟΤΑ. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Όχι ρε φίλε, φυσικά και μας ενδιαφέρουν οι αλλαγές στις version... Απλά μου χτύπησε κάπως το "έχει βελτιωθεί μακράν" ... Πάντως το έχω ξαναπεί... δεν σκοπεύω ακόμα να πάω σε Μ.Μ αν δεν σιγουρευτώ 100% ότι είναι οκ... ιδίως αν πρόκειται για (κατά την γνώμη μου πάντα) για επουσιώδεις βελτιώσεις... Τι να σου πω, εμένα μου φάνηκε πολύ εμφανής η διαφορά, δεν προσπαθώ να σε πείσω να βάλεις ΜΜ, αυτά που διαπίστωσα έγραψα. Ούτως ή άλλως κι εγώ όταν πρωτοβγηκε η ΜΜ έγραφα ότι επιφυλασσομαι γιατί διάβαζα διάφορα για grain στην φωτογραφία και χειρότερο ήχο στα ακουστικά, που ευτυχώς δεν επιβεβαιωθηκαν. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 ναι βρε κανονικά. Το LG bridge είναι το επίσημο tool της LG Και γιατί δέν το δίνει OTA? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Μονο μεσω ΟΤΑ ειναι απαλαγμενες απο προβληματακια το λεω εκ πειρας και απο αλλη κιολας μαρκα κινητου οποιος θελει να μην ασχολειται με μικρομα....ες μονο μεσω ΟΤΑ. Ενδεχομένως και να έχεις δίκιο απλά στο G3 η 5.0 δεν μου ήρθε ποτέ ΟΤΑ μόνο μέσω pc suite, ομοίως και στο G2 που έχω. Πάντα στα μεγάλα updates ισχύει το κάθε αρχή και δύσκολη και σίγουρα υπάρχουν και bugs τα οποία η beta users δεν έχουν βρει. Σε επερχόμενα updates σίγουρα θα ομαλοποιήθει η κατάσταση (τουλάχιστον ελπίζω). Εγώ κάνω σχεδόν πάντα τα update και μέχρι τώρα δεν μου έχει βγει σε κακό εννοώντας οτι δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα πέραν των μικροbugs. Ίσως έχω συνηθίσει απο το nexus 6 που έσκαγαν τα update βροχή . Και γιατί δέν το δίνει OTA? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Δεν γνωρίζω τον λόγο αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Edited May 10, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Δεν γνωρίζω τον λόγο αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Στο build number τι έχετε? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Στο build number τι έχετε? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk αν κοιτάω σωστά είναι MRA58K στο δικό μου. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Σωστά κοιτάς..Πέρισυ του οκτώμβρη Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Σωστά κοιτάς..Πέρισυ του οκτώμβρη Sent from my Nexus 5 using Tapatalk πώς το βρήκες αυτό? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Google it.....στο Nexus 5 είναι MOB30H Χθες ήρθε... Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Google it.....στο Nexus 5 είναι MOB30H Χθες ήρθε... Sent from my Nexus 5 using Tapatalk αααααα Οκ. Δεν μου είχε πάει ποτέ το μυαλό να το googlaρω. Thanks Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Είναι bug της 6.0 αλλά διορθώθηκε με update ..τουλάχιστον στα Nexus 5 που ξερω Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Ρε παιδιά να σας πω κάτι που μου κάνει να δω αν το κάνει και σε εσάς; μου το έκανε και το προηγούμενο μου τηλ, το g3 τον τελευταίο καιρό. Όταν κλείνω το Wi-Fi κι ενώ έχω ανοικτά τα δεδομένα δεν πιάνει σήμα 3g ή 4g... Ακόμα κι αν τα κλείσω και τα ξανανοίξω πάλι τίποτα... Ο μόνος τρόπος είναι να το βάλω σε airplane mode για μια στιγμή και μετά επανέρχονται... Το έχει παρατηρήσει κανείς; δεν το κάνει πάντα αλλά τις περισσότερες φορές το κάνει και μου σπάει τα νεύρα.. Δεν είναι λογικό. Έχω την 6άρα Το κάνει και στο V10 (έχω την 6.0) , μου το έκανε και στο G4. Μάλλον είναι κάποιο bug της 6.0 Τι είπατε τωρα ρε παιδιά.. :eek: Το παθαινα στο Note 5,νομιζω οτι εφταιγε η κομμενη sim,αλλαζω sim,αλλαζω συσκευή (s6 edge+) τα ιδια..Φρικαρα.Πριν 3 μερες περασα ενα τελευταιο update και δεν εχει ξαναγίνει. Ελπιζω να φτιαξει με update σε ολους,ειναι τραγικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Περίεργο, γιατί δεν μου έχει συμβεί από την ημέρα που πέρασα την 6 στο V10, όσες φορές καθημερινά χρειάζομαι τα δεδομενα κινητής είναι άψογα, έτσι όπως το περιγράφεται είναι σπαστικό όντως και ελπίζω να διορθωθεί για όλους. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Περίεργο, γιατί δεν μου έχει συμβεί από την ημέρα που πέρασα την 6 στο V10, όσες φορές καθημερινά χρειάζομαι τα δεδομενα κινητής είναι άψογα, έτσι όπως το περιγράφεται είναι σπαστικό όντως και ελπίζω να διορθωθεί για όλους. Και εμένα δεν το κάνει πάντα αλλά κάποιες φορές Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Και εμένα δεν το κάνει πάντα αλλά κάποιες φορές Μάλιστα, αυτό το κάποιες φορές με προβλημάτισε οπότε θα το παρακολουθήσω και εγώ:happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Οφείλω να πω ευχαριστώ δημόσια στον Dr electronics που πήρε πίσω το V10 και μου επέστρεψε στο ακέραιο τα χρήματα μου και άμεσα! Είχα αμφιβολίες περί μη ύπαρξης ταινίας ασφαλείας και το δέχτηκε πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Οφείλω να πω ευχαριστώ δημόσια στον Dr electronics που πήρε πίσω το V10 και μου επέστρεψε στο ακέραιο τα χρήματα μου και άμεσα! Είχα αμφιβολίες περί μη ύπαρξης ταινίας ασφαλείας και το δέχτηκε πίσω. Μια χαρά τότε, να φανταστώ θα πάρεις άλλο? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μια χαρά τότε, να φανταστώ θα πάρεις άλλο? Έτσι λέω Τάκαρε, αν και έχω την πρόκληση του xiaomi mi5 και ίσως huawei mate 8! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Έτσι λέω Τάκαρε, αν και έχω την πρόκληση του xiaomi mi5 και ίσως huawei mate 8! Μετά το V10 σου προτείνω να πας μόνο σε Mate 8 ή να περιμένεις την έλευση του GALAXY NOTE 6.... Πάντως μετά από 2,5 μήνες με το Mate 8 δεν θα μπορούσα να ξανά γυρίσω σε V10... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Παιδιά καλησπέρα!!Μετα απο ενα χρονο με το 6 plus ηρθε η ώρα να αλλάξω παραστάσεις!Γλυκοκοιταζω το v10 διότι ειναι αρκετά ενδιαφέρον και όμορφο κινητό!Θεωρειτε αυτήν την κίνηση πισωγύρισμα και γενικά ποιες οι εντυπώσεις σας απο το v10? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Παιδιά καλησπέρα!!Μετα απο ενα χρονο με το 6 plus ηρθε η ώρα να αλλάξω παραστάσεις!Γλυκοκοιταζω το v10 διότι ειναι αρκετά ενδιαφέρον και όμορφο κινητό!Θεωρειτε αυτήν την κίνηση πισωγύρισμα και γενικά ποιες οι εντυπώσεις σας απο το v10? Όταν λες 6 Plus εννοείς αυτό με τους 2 πυρήνες, το 1GB RAM, τα 16GB ROM, και 8MP κάμερα? Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Όταν λες 6 Plus εννοείς αυτό με τους 2 πυρήνες, το 1GB RAM, τα 16GB ROM, και 8MP κάμερα? Στάλθηκε από το LG V10 μου Αυτο απλα με τα 128 γίγα ραμ!Μην πάμε όμως σε αντιπαράθεση ,μην ξεχνάς οτι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των iPhones ειναι το λειτουργικό που λογω του οτι ειναι γραμμένο σε γλώσσα c έναντι της Java των android δεν τρώει ποτε χαζό κολλήματα !Ειχα πολλα android και γνωρίζω γι αυτο το λέω! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Έτσι λέω Τάκαρε, αν και έχω την πρόκληση του xiaomi mi5 και ίσως huawei mate 8! Το 1ο ουτε να το σκεφτεις....το 2ο ανετα θα στο προτεινα. Και προτου προλαβετε να ρωτησετε...ναι τα ειχα και τα 2. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Αυτο απλα με τα 128 γίγα ραμ!Μην πάμε όμως σε αντιπαράθεση ,μην ξεχνάς οτι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των iPhones ειναι το λειτουργικό που λογω του οτι ειναι γραμμένο σε γλώσσα c έναντι της Java των android δεν τρώει ποτε χαζό κολλήματα !Ειχα πολλα android και γνωρίζω γι αυτο το λέω! Το v10 δεν ξερει τι ειναι τα χαζοκοληματα, αλλα εσυ να αφησεις το μηλο, συνηθως οι αηφονακιδες δεν μπορουν να αλλαξοπιστησουν εχουν συνιθισει χωρις μπλε δοντι ραδιοφωνο το απλο λιτο λειτουργικο κλπ.Ξανασκεψουτο μην μετανιωσεις. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts