bas13 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 @komias2 Ενώ το χεις πάει πολύ καλά, βάζεις αυτό το ''κατά κάποιους'' & μου το χαλάς. :p Αυτά είναι τα μείον της συσκευής, αλλά όχι κατά κάποιους, κάποιους μπορεί να τους ενοχλούν & κάποιους όχι, αυτό το δέχομαι, αλλά τόσο η (επιεικώς) μέτρια μπαταρία, όσο και το bleeding στη 2η οθόνη είναι αντικειμενικότατα μείον της συσκευής & πρέπει να φροντίσει να τα λύσει στο διάδοχο. Υ.γ. Όπως κάθε συσκευή, έτσι και η συγκεκριμένη (ακόμα και με λυμένα τα παραπάνω μείον), είναι δεδομένο ότι δεν κάνει για όλους. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 @komias2 Συμφωνω σε ολα αλλα βαλε στα μειον και το Image retention που παθεινει η οθονη... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 @komias2 Συμφωνω σε ολα αλλα βαλε στα μειον και το Image retention που παθεινει η οθονη... Δε μπορω γιατι εγω δε βλεπω τιποτα τετοιο Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 @komias2 Συμφωνω σε ολα αλλα βαλε στα μειον και το Image retention που παθεινει η οθονη... Για το συγκεκριμένο έχω διαβάσει ελάχιστα παράπονα. Ακόμα και αν μου τύχει, δεν θα το βάλω στα μείον, εκτός και αν πάρει μαζικές διαστάσεις. (όπως π.χ. τα bootloop του G4, ή τα ραγίσματα σε G3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 @komias2 Ενώ το χεις πάει πολύ καλά, βάζεις αυτό το ''κατά κάποιους'' & μου το χαλάς. :p Αυτά είναι τα μείον της συσκευής, αλλά όχι κατά κάποιους, κάποιους μπορεί να τους ενοχλούν & κάποιους όχι, αυτό το δέχομαι, αλλά τόσο η (επιεικώς) μέτρια μπαταρία, όσο και το bleeding στη 2η οθόνη είναι αντικειμενικότατα μείον της συσκευής & πρέπει να φροντίσει να τα λύσει στο διάδοχο. Υ.γ. Όπως κάθε συσκευή, έτσι και η συγκεκριμένη (ακόμα και με λυμένα τα παραπάνω μείον), είναι δεδομένο ότι δεν κάνει για όλους. :) Με συγχωρεις γραφω το καποιους γιατι δεν ενοχλει ολους αλοιμονο καθε κινητη συσκευη εχει τα θεματα της αλλα για μενα τα συγκεκριμενα ειναι ψηγματα δε θελω να παρεξηγηθω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Με συγχωρεις γραφω το καποιους γιατι δεν ενοχλει ολους αλοιμονο καθε κινητη συσκευη εχει τα θεματα της αλλα για μενα τα συγκεκριμενα ειναι ψηγματα δε θελω να παρεξηγηθω. Έτσι, όπως το διατύπωσες ήταν λίγο ασαφές. Το ξέρω ότι κατα βάθος αμφότεροι το ίδιο εννοούσαμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Και για να μη λετε οτι εχω μετοχες θα σας πω εγω τι ηθελα πχ καλυτερη φωτεινοτητα στον νταλα ηλιο τυπου 640 xl και ενα δυο κλικ πιο δυνατο εξωτερικο ηχειο αυτα ολα τα αλλα με ικανοποιουν. Και ξεχασα να αναφερω την εξαιρετικη λειτουργια αυτοματης φωτεινοτητας αν και πολλοι δεν την χρησιμοποιουν. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 ΑΝακαιφαλαιωση. LG V10 +ΟΘΟΝΗ Μεγεθος Πιασιμο αισθηση στο χερι Αψογο ηχο ακουστικου ,ηχειου εξωτερικου,DAC , Πανεμορφο στιβαρο ποιπτικο απροβληματιστο αλαγκαριστο Β οθονη 2 καμερες σελφι ευρυγωνιες Πισω καμερα που σκιζει και σε βιντεο λογω χειροκινητων ρυθμισεων Αφαιρουμενη μπαταρια Καρτα μνημης Ανθεκτικο σε κακουχιες Γρηγορο ιντερνετ Σημα κινητης με ενισχυση απο 5 γραμμες ως 1 απροσκοπτη λειτουργια κλησεων Σμικρινση οθονης για κοντοδαχτυλους Αψογο σερβις στο 95% των περιπτωσεων Και τιμη προκληση. - Μπαταρια κατα καποιους Διαρροη φωτος στην β οθονη στο πισσα σκοταδι"για καποιους που δεν πιανονται πουθενα και δεν ειναι ευχαριστημενοι με τιποτα :lol: ΥΓ"πειτε με ηλιθιο"Αλλα να ειναι καλα η lg που μετα το g2 εβγαλε αυτο το κινητο.:) Φιλε komias βαλε και το ραδιο,που πολλοι δεν το εχουνε!;):) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Βλέπω ότι εκφράζονται παράπονα για το σήμα του κινητού...σωστά και κατά την γνώμη μου. Το βγαλα λοιπόν απο τις βελτιστοποιήσεις τη μπαταρίας και νομίζω οτι έφτιαξε αρκετά..Κάντε το και σεις και πέστε αν βλέπετε διαφορά LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΑΝακαιφαλαιωση. LG V10 +ΟΘΟΝΗ Μεγεθος Πιασιμο αισθηση στο χερι Αψογο ηχο ακουστικου ,ηχειου εξωτερικου,DAC , Πανεμορφο στιβαρο ποιπτικο απροβληματιστο αλαγκαριστο Β οθονη 2 καμερες σελφι ευρυγωνιες Πισω καμερα που σκιζει και σε βιντεο λογω χειροκινητων ρυθμισεων Αφαιρουμενη μπαταρια Καρτα μνημης Ανθεκτικο σε κακουχιες Γρηγορο ιντερνετ Σημα κινητης με ενισχυση απο 5 γραμμες ως 1 απροσκοπτη λειτουργια κλησεων Σμικρινση οθονης για κοντοδαχτυλους Αψογο σερβις στο 95% των περιπτωσεων Και τιμη προκληση. - Μπαταρια κατα καποιους Διαρροη φωτος στην β οθονη στο πισσα σκοταδι"για καποιους που δεν πιανονται πουθενα και δεν ειναι ευχαριστημενοι με τιποτα :lol: ΥΓ"πειτε με ηλιθιο"Αλλα να ειναι καλα η lg που μετα το g2 εβγαλε αυτο το κινητο.:) Το πιάσιμο στο χέρι παίζει μεγάλο ρολο για μένα τι να το κάνω το σούπερ ντουπερ κινητό αν δεν μου κάθεται καλά? LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Βλέπω ότι εκφράζονται παράπονα για το σήμα του κινητού...σωστά και κατά την γνώμη μου. Το βγαλα λοιπόν απο τις βελτιστοποιήσεις τη μπαταρίας και νομίζω οτι έφτιαξε αρκετά..Κάντε το και σεις και πέστε αν βλέπετε διαφορά LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πιάσιμο στο χέρι παίζει μεγάλο ρολο για μένα τι να το κάνω το σούπερ ντουπερ κινητό αν δεν μου κάθεται καλά? LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Mαλλον λαθος ειδες το σημα του κινητου μια χαρα ειναι αυτο εξηγω παραπανω εγω προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει θεμα Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Mαλλον λαθος ειδες το σημα του κινητου μια χαρα ειναι αυτο εξηγω παραπανω εγω προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει θεμα Δεν γίνεται να βλέπω λάθος μπάρες :p μετά την σχετική ρύθμιση, ισως παλι έτυχε,έχω και wind που μια αστάθεια την έχει και θέλει παρακολούθηση για να σιγουρευτώ. Όχι οτι εχω πρόβλημα μη παρεξηγηθούμε απλά θα ήθελα να ναι καλύτερο LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εγω που προηλθα απο g4 ,s6 , z5 μου φαινεται πως σε θεμα σηματος είναι πολυ καλο. Αρκετα ανωτερο απο αλλες συσκευές. Οπως και η οθονη που ειναι χαρμα οφθαλμων,και ποσο μαλλον κατω απο τον ηλιο. Για την δευτερη οθονη εγω ρωτησα στα προηγουμενα ποστ, απλα οντας νεος με την συσκευη δεν γνωριζα πως είναι σφαλμα του μοντελου, αλλα το εμαθα τωρα Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλησπερες :) παιδιά προσωπικές επισημάνσεις κάνουμε, εξάλλου αυτός είναι ο πιο ουσιαστικός ρόλος στο νήμα και όχι εαν το λευκό είναι καλύτερο του μαύρου :happy: και στο θέμα αυτό μας έριξε η lg αφού τους υπόλοιπους τρεις χρωματισμούς δεν τους είδαμε στα μέρη μας έστω και ελέω μέσω σκτρουτζ......από την 6 και μετά δεν είδα εκτός εαν μου διαφεύγει κάποιο uptade για την διόρθωση αυτών των μικρών θεμάτων, ελπίζω τουλάχιστον να δούμε και την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση στο θηρίο μας και να μην ξεχαστεί από την έλευση του διαδόχου του. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Δεν γίνεται να βλέπω λάθος μπάρες :p μετά την σχετική ρύθμιση, ισως παλι έτυχε,έχω και wind που μια αστάθεια την έχει και θέλει παρακολούθηση για να σιγουρευτώ. Όχι οτι εχω πρόβλημα μη παρεξηγηθούμε απλά θα ήθελα να ναι καλύτερο LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Το σημα των παροχων αστα ποναει και μη μετρας μπαρες ακομα και μια μπαρα να εχει αρκει να εχεις απροσκοπτη συνομιλια,και να αναφερω οτι με 5 μπαρες σε διαφορα κινητα ουτε κληση δε μπορουσα να κανω και σιγουρα οι παροχοι εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Βλέπω ότι εκφράζονται παράπονα για το σήμα του κινητού...σωστά και κατά την γνώμη μου. Το βγαλα λοιπόν απο τις βελτιστοποιήσεις τη μπαταρίας και νομίζω οτι έφτιαξε αρκετά..Κάντε το και σεις και πέστε αν βλέπετε διαφορά LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πιάσιμο στο χέρι παίζει μεγάλο ρολο για μένα τι να το κάνω το σούπερ ντουπερ κινητό αν δεν μου κάθεται καλά? LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Τι εβγαλες ακριβώς από τις βελτιστωποιησεις? Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εγω που προηλθα απο g4 ,s6 , z5 μου φαινεται πως σε θεμα σηματος είναι πολυ καλο. Αρκετα ανωτερο απο αλλες συσκευές. Οπως και η οθονη που ειναι χαρμα οφθαλμων,και ποσο μαλλον κατω απο τον ηλιο. Για την δευτερη οθονη εγω ρωτησα στα προηγουμενα ποστ, απλα οντας νεος με την συσκευη δεν γνωριζα πως είναι σφαλμα του μοντελου, αλλα το εμαθα τωρα Δεν ειναι σφαλμα φιλε μου εμεις το λεμε ετσι ειναι φυσικο του "ψεγαδι" και αμελητεο Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 ελπίζω τουλάχιστον να δούμε και την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση στο θηρίο μας Κανονικά θα έπρεπε να αναβαθμίζεται για χρόνια, αλλά τουλάχιστον την Ν, τη θεωρώ δεδομένη. Θα μιλάμε για γκάφα ολκής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Είχα wp μέχρι πριν λίγες μέρες... Το έδωσα γιατί τα έκανε συνεχόμενα μαντάρα με τις εφαρμογές. Ναι ξέρω. Έχει τις ίδιες εφαρμογές όπως κια το Android... Έτσι λένε όλοι όσοι θέλουν να περάσουν σε wp. Μολις τολμήσεις να πατήσεις YouTube τρως το πρώτο σοκ... Ανοίγει ο edge... Και μπαίνεις από εκεί... Ανοίγεις το onenote να δουλέψεις και απλά δεν... Συγχρονισμοι στο ναδίρ. Και όταν θα θέλει η συσκευή. Δεν είναι το ίδιο παιδιά. Τα wp έχουν θέματα, πιθανόν διαφορετικά από τα θέματα που έχουν τα Android αλλά σίγουρα τα τελευταία είναι σαφώς καλύτερα και πιο λειτουργικά. 3 μήνες δουλειά στο εργοστάσιο σε θέματα αποθήκης πήγε στραφι λόγο αδυναμίας σωστού συγχρονισμού. Το v10 ανοίγει το onenote γρήγορα και απλά πυροβολεί σε κάθε συγχρονισμό. Και κάθε φορά που ελέγχω εάν αυτό που έγραψα συγχρονιστικε με πιάνουν τα γέλια γιατί μου έχετε η εικόνα του wp που είχα.... Και η σύγκριση είναι αστεία. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) Τι εβγαλες ακριβώς από τις βελτιστωποιησεις? Sent from my awesome LG V10 Black Το δίκτυο Και στη δουλειά τώρα που το βλέπω εχει βελτιωθεί...χμ...θα το παρακολουθήσω LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Edited August 16, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Το έκανα και εγώ. Για να δούμε. Thx man. Όταν πάω σπίτι θα το ελέγξω. Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εγώ έβγαλα το δίκτυο και το Wi-Fi. Για να δούμε... "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Γιατί το κάνετε αυτό έχετε χάσει κλήσεις ή δεν είχατε καλή επικοινωνία; Δε σας καταλαβαίνω :O Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εγώ δεν έχω καν καταλάβει τι κάνατε,πάντως με το σήμα δεν έχω κανένα πρόβλημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εγώ πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το σήμα του κινητού ούτε με το wifi. Το μόνο σκαλωμα που έφαγε ήταν όταν του έβαλα ακουστικά αμάρκα για ν ακούσω ραδιόφωνο και κόλλησε, το επανεφερα μόνο βγάζοντας την μπαταρία Στάλθηκε από το LG-H960 μου Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εγώ πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το σήμα του κινητού ούτε με το wifi. Το μόνο σκαλωμα που έφαγε ήταν όταν του έβαλα ακουστικά αμάρκα για ν ακούσω ραδιόφωνο και κόλλησε, το επανεφερα μόνο βγάζοντας την μπαταρία Στάλθηκε από το LG-H960 μου Αυτο με τα ακουστικα μου το εχει κανει κι εμενα!:) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts