Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μερικα αξεσουαρ που παραγγειλα και αναμενω σχετικα συντομα:

Pouch:

Adore June Classic case for LG V10 - original Cordura® - black

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B016WDIZZ0?redirect=true&ref_=ya_st_dp_summary

Πλεον η καθιερωμενη επιλογη μου σε οποια συσκευη κι αν μεταβω...

Και μια θηκη:

LG V10 Case, OBLIQ [shock Absorption][Flex Pro] [black]

http://www.amazon.com/gp/product/B016WSNTC4?psc=1&redirect=true&ref_=od_aui_detailpages00

Αν και για διάφορους λόγους όταν παρουσιάστηκε το κινητό δεν το θεωρούσα ναυαρχίδα, πλέων είναι μονόδρομος.

Το g5 δεν ελκει ενώ αυτό λάμπει σαν κόσμημα πλέων.

Το θέμα είναι η μπαταρία του αν και δεν το έχω.. Αλλά πιστεύω ότι με την 6 θα στρώσει έστω και λίγο.

Αν και για διάφορους λόγους όταν παρουσιάστηκε το κινητό δεν το θεωρούσα ναυαρχίδα, πλέων είναι μονόδρομος.

Το g5 δεν ελκει ενώ αυτό λάμπει σαν κόσμημα πλέων.

Το θέμα είναι η μπαταρία του αν και δεν το έχω.. Αλλά πιστεύω ότι με την 6 θα στρώσει έστω και λίγο.

O μόνος λόγος να μην το θεωρήσεις ναυαρχίδα είναι ο 808, αλλά είναι τελείως ψυχολογικό, στην πράξη συμπεριφέρεται άψογα όπως και το g4.

Για μπαταρία είναι δεδομένο ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, τουλάχιστον από το feedback που δίνουν οι χρήστες του, γενικά είναι η αχίλλειος πτέρνα των lg.

Αν θες οπωσδήποτε μπαταρία πας στο mate 8, αλλά χάνεις άλλα που για μένα είναι πιο σημαντικά, ζυγίζεις τις προταιρεότητες σου και κρίνεις ανάλογα.

Προσωπικά, αν άλλαζα το n.edge με κάτι αυτό θα ήταν το v10, & θα το συνόδευα με μια 2η μπαταρία.(όπως κάνω και στην τωρινή μου συσκευή).

Όχι δεν αλλάζω εταιρία είμαι με g3 τώρα. Θα περιμένω να πεσει η τιμή του και θα το πάρω μάλλον. Ότι μπαταρία και να έχει ούτως ή άλλως μέρα δεν μου βγάζει. Με το dose θα έχει καλή αναμονή κάτι που θα το βοηθήσει λίγο. Πειράματα και άλλες ρομ δεν με ενδιαφέρουν οπότε μια χαρά ακούγεται. Απλά ελπίζω να διορθώσει η τιμή του λίγο. Είναι αρκετά ακριβό.

Απο μπαταρια πιανει τις 4 ωρες συνεχους χρησης και μενει και ενα 11% περιπου μπαταρια.Τωρα να πω κατι για καποιους γκρινιαρηδες οτι ειναι μεγαλο δε μπορω να το δουλευω με ενα χερι και αλλες παπατζες.Το κινητο αυτο εχει λειτουργια και μπορεις σε οποιαδηποτε οθονη βρισκεσαι να την μικρενει και να στην φερνει στο χερι σου κυριολεκτικα οποτε τσαμπα η γκρινια.Και ολα αυτα με μια κινηση.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Απο μπαταρια πιανει τις 4 ωρες συνεχους χρησης και μενει και ενα 11% περιπου μπαταρια.Τωρα να πω κατι για καποιους γκρινιαρηδες οτι ειναι μεγαλο δε μπορω να το δουλευω με ενα χερι και αλλες παπατζες.Το κινητο αυτο εχει λειτουργια και μπορεις σε οποιαδηποτε οθονη βρισκεσαι να την μικρενει και να στην φερνει στο χερι σου κυριολεκτικα οποτε τσαμπα η γκρινια.Και ολα αυτα με μια κινηση.

Για τη μπαταρία, δεν χρειάζεται να λες ώρες κλπ, καθώς είναι τελείως σχετικά και δεν βγαίνει συμπέρασμα, οι 4 ώρες δεν λένε τίποτα.

Απλά, σε σχέση με g2 με παρόμοια χρήση, πως τα πάει?

Για το μέγεθος διαφωνώ και γω κάθετα, η συσκευή ανήκει στα phablet και έξ' ορισμού πρέπει να είναι ταψί.

Το θέμα είναι αν στο μέγεθος που έχει, δίνει την ανάλογη οθόνη & αυτό το πετυχαίνει άριστα, αφού στο ίδιο μέγεθος με το iPhone 6s plus δίνει 5,7" συν τη 2η. Φαίνεται άλλωστε αφού έχει ελάχιστα bezel :up:

Μακάρι να ήταν και μεγαλύτερο και να έδινε 6" συν τη 2η.

Γκρίνια θα μπορούσε να υπάρχει για το μέγεθος του g4, που θεωρητικά ανήκει στη mainstream κατηγορία, το v10 οφείλει να είναι τεράστιο.

Όχι δεν αλλάζω εταιρία είμαι με g3 τώρα. Θα περιμένω να πεσει η τιμή του και θα το πάρω μάλλον. Ότι μπαταρία και να έχει ούτως ή άλλως μέρα δεν μου βγάζει. Με το dose θα έχει καλή αναμονή κάτι που θα το βοηθήσει λίγο. Πειράματα και άλλες ρομ δεν με ενδιαφέρουν οπότε μια χαρά ακούγεται. Απλά ελπίζω να διορθώσει η τιμή του λίγο. Είναι αρκετά ακριβό.

Το κινητο εχει καλη αναμονη και μην ξεχνατε οτι φορτιζει ταχυστα.

Αυτή την στιγμή βρίσκω το μεγεθος του απόλυτα ερωτικό... Χε χε χε. Αυτό το μεγεθος περίμενα να έχει το ακατανομαστο... Κρίμα. Άρα μάλλον είναι μονόδρομος η συσκευή. Οσον αφορά την μπαταρία... Πραγματικά μην το συγκρίνετε με το g2. Σε εμένα το 2αρι κρατούσε μέχρι το βράδυ και είχα και 20% καβατζα.. Ενώ με την ίδια χρήση το 3αρι δεν φτάνει απόγευμα... Αλλά λέω ότι είναι καλό με την μπαταρία αυτή.

Και το λέω γιατί ήξερα τι έπαιρνα... Θυσίαζα μπαταρία για όλα τα άλλα και δεν με χάλασε... Το ίδιο πιστεύω και για το βε10.. Το μόνο που φοβάμαι είναι που δεν ξέρω γιατί η ελτζι το έβγαλε.. Εαν είναι κάποιο μοντέλο για άλλη αγορά και δεν περπατήσε άρα θα το χαντακωσει...

Αυτή την στιγμή βρίσκω το μεγεθος του απόλυτα ερωτικό... Χε χε χε. Αυτό το μεγεθος περίμενα να έχει το ακατανομαστο... Κρίμα. Άρα μάλλον είναι μονόδρομος η συσκευή. Οσον αφορά την μπαταρία... Πραγματικά μην το συγκρίνετε με το g2. Σε εμένα το 2αρι κρατούσε μέχρι το βράδυ και είχα και 20% καβατζα.. Ενώ με την ίδια χρήση το 3αρι δεν φτάνει απόγευμα... Αλλά λέω ότι είναι καλό με την μπαταρία αυτή.

Και το λέω γιατί ήξερα τι έπαιρνα... Θυσίαζα μπαταρία για όλα τα άλλα και δεν με χάλασε... Το ίδιο πιστεύω και για το βε10.. Το μόνο που φοβάμαι είναι που δεν ξέρω γιατί η ελτζι το έβγαλε.. Εαν είναι κάποιο μοντέλο για άλλη αγορά και δεν περπατήσε άρα θα το χαντακωσει...

Για το τελευταίο είναι σεσημασμενη η lg, απλά η συσκευή είναι άριστη, ακόμα και χωρίς υποστήριξη να μείνει είναι μια χαρά. (Φυσικά απαράδεκτη η lg αν κάνει κάτι τέτοιο)

Όσο για τη σύγκριση με το g2, το βάζω ως σημείο αναφοράς, επειδή το είχα, για να δω που κινείται αυτό, δεν είναι ανάγκη να το φτάνει.

Π.χ. Η συσκευή που έχω τώρα αν σου πω ότι βγάζει 2ωρες οθόνης δεν θα καταλάβεις τίποτα, αν σου πω όμως ότι με παρόμοια χρήση είναι στο 60% του g2 θα καταλάβεις με μεγάλη ακρίβεια που κυμαίνεται η αυτόνομα της.

Το ίδιο ρωτώ και για το v10. Αν δεν θέλετε με g2(Δεν καταλαβαίνω γιατί όχι βέβαια), κάντε με άλλη γνωστή συσκευή τη σύγκριση, πάντα με παρόμοια χρήση, το ίδιο μου κάνει. Συμπέρασμα αξιόπιστο(σχετικά) βγαίνει μόνο έτσι.

Για το τελευταίο είναι σεσημασμενη η lg, απλά η συσκευή είναι άριστη, ακόμα και χωρίς υποστήριξη να μείνει είναι μια χαρά. (Φυσικά απαράδεκτη η lg αν κάνει κάτι τέτοιο)

Όσο για τη σύγκριση με το g2, το βάζω ως σημείο αναφοράς, επειδή το είχα, για να δω που κινείται αυτό, δεν είναι ανάγκη να το φτάνει.

Π.χ. Η συσκευή που έχω τώρα αν σου πω ότι βγάζει 2ωρες οθόνης δεν θα καταλάβεις τίποτα, αν σου πω όμως ότι με παρόμοια χρήση είναι στο 60% του g2 θα καταλάβεις με μεγάλη ακρίβεια που κυμαίνεται η αυτόνομα της.

Το ίδιο ρωτώ και για το v10. Αν δεν θέλετε με g2(Δεν καταλαβαίνω γιατί όχι βέβαια), κάντε με άλλη γνωστή συσκευή τη σύγκριση, πάντα με παρόμοια χρήση, το ίδιο μου κάνει. Συμπέρασμα αξιόπιστο(σχετικά) βγαίνει μόνο έτσι.

Εγω εχω και τα δυο τωρα που γραφω πιστευω οτι φτανει στο 55% λειτουργιας του τζι2 με παρομοια χρηση.Να πω ακομα οτι το τζι2 στην διαρκεια της νυχτας απο 100% μετα απο 7 ωρες αναμονης ειναι 100% Ενω αντοιστιχα το v10 στο 98% αν βοηθαει καπου αυτο.

Εγω εχω και τα δυο τωρα που γραφω πιστευω οτι φτανει στο 55% λειτουργιας του τζι2 με παρομοια χρηση.

Eυχαριστώ για την ενημέρωση, γύρω στο 60% το υπόλογιζα και γω. :)

Τι βουτιά είναι αυτή που γράφει στις τιμές.. Πολύ ωραία. Μέχρι το καλοκαίρι το βλέπω σε καλά επίπεδα.

Παιδιά η οθόνη είναι η ίδια ακριβώς που έχει και το G4;

Ιδια σε αναλυση καλυτερη σε εκτελεση.

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι βουτιά είναι αυτή που γράφει στις τιμές.. Πολύ ωραία. Μέχρι το καλοκαίρι το βλέπω σε καλά επίπεδα.

Αν περιμενεις το καλοκαιρι δε θα υπαρχει τπτ υποθετω και ποσο νομιζεις θα παει 300 ευρω?

Ιδια σε αναλυση καλυτερη σε εκτελεση.

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν περιμενεις το καλοκαιρι δε θα υπαρχει τπτ υποθετω και ποσο νομιζεις θα παει 300 ευρω?

Δεν τη λες και καλύτερη...τόσο σε ανάλυση (ίδια ανάλυση, μεγαλύτερη οθόνη, οπότε και λιγότερα ppi) όσο και σε φωτεινότητα (532 έναντι 432 nits) το g4 είναι μπροστά...

432nits?

Στον ήλιο πως είναι; Ειδικά σε σύγκριση με G, G3

Περιμένω να πέσει 430 (350 με τιμολόγιο δηλαδή...)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δεν τη λες και καλύτερη...τόσο σε ανάλυση (ίδια ανάλυση, μεγαλύτερη οθόνη, οπότε και λιγότερα ppi) όσο και σε φωτεινότητα (532 έναντι 432 nits) το g4 είναι μπροστά...

Μη στεκεσαι στα νουμερα αλλα στην πραξη ξερεις ειχα και το τζι4 οταν λεω καλυτερο δεν εννοω με τεραστια διαφορα απλα λιγο καλυτερη υλοποιηση σε οθονη ασπρα μαυρα κλπ.

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

432nits?

Στον ήλιο πως είναι; Ειδικά σε σύγκριση με G, G3

Περιμένω να πέσει 430 (350 με τιμολόγιο δηλαδή...)

Εγω στον ηλιο μια χαρα βλεπω και εχει εξαιρετικη αυτοματη φωτεινοτητα χωρις τα κουσουρια του τζι4?

Παιδιά ελεύθερη ram πόση δίνει; επίσης, έχετε δει απο κοντά το μαύρο και το άσπρο; ποιο λέτε είναι καλύτερο; Edited by Arachtos

Παιδιά ελεύθερη ram πόση δίνει; επίσης, έχετε δει απο κοντά το μαύρο και το άσπρο; ποιο λέτε είναι καλύτερο;

Τιιιι σημασια εχει η ραμ δε κολλαει πουθενα και οση χρειαζεται την απελευθερωνει μονο του 4γκιγκα ειναιι.Και τα 2 ωραια αλλα το μαυρο πιο εντυπωσιακο για μενα.

Σου δίνει μια ιδέα πόσο multitasking σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις το πόση ελεύθερη δίνει μετά από επανεκκίνηση

Λογικά 2 στα δίνει σίγουρα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.