Jump to content

Doogee X5 pro

bbbb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εικονίδιο καταγραφής οθόνης φεύγει απο το κρυφό system ui tuner.Πατάς και κρατάς στο εικονίδιο ρυθμίσεων απο την μπάρα ειδοποιήσεων και εμφανίζεται το system ui tuner.Ρυθμίσεις-->system ui tuner-->γρήγορες ρυθμίσεις και καταργείς το screen record

Βattery drain παρατήρησα όταν τρέχει το parallel space.Εβαλα 2ο λογαριασμό viber και whatsup για το 2ο νούμερο και ενώ λειτουργεί όπως πρέπει,το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep.Kαι μια προσθήκη που παρατήρησα στο στιγμιότυπο οθόνης είναι ότι μετά την λήψη του δίνει δυνατότητες όπως αποθήκευση συγκεκριμένου μέρους της εικόνας,ζωγραφική-χειρόγραφη σημείωση

Δεν το χρησιμοποιώ το parallel για να μπορέσω να κρίνω. Αυτές τις επιλογές στο screenshot τις είδα στην τύχη γιατί screenshot βγάζω πάντα με το κουμπί στα quick settings αλλά για να βγάλω την εικόνα που ανέβασα πριν έπρεπε να το κάνω με τα πλήκτρα και έτσι είδα τις επιλογές! Ναι από εκεί που είπες όντως έφυγε αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα λίγο η όλη ιστορία με τα εικονίδια στα quick settings γιατί και δεν μου αρέσουν και με το gravitybox τα έχω ορίσει όπως θέλω αλλά δεν πιάνει το παλιό default που τα είχα έτσι: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161209/9635e082a35f6036b010bf521eb7e9e5.jpg και στην πρώτη σειρά τώρα μου βγάζει 3 εικονίδια! Μήπως έχεις δει και τίποτα για αλλαγή των εικονίδιων?

Edit: Όρισα 3 πλακιδια ανά σειρά και έθεσα το μέγεθος στο 10% επιπλέον και το τελικό αποτέλεσμα είναι το επιθυμητό!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161209/8ee7bbe1ee5a66c46b1c234b0781d7eb.jpg

Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edit2: Μετά από κάθε επανεκκίνηση χάνεται η ρύθμιση και πρέπει να μπω στο gravitybox να τα κάνω πάλι! Μου φαίνεται αύριο θα περάσω πάλι αυτή που είχα γιατί σε κάτι τέτοιες λεπτομέρειες κολλάω εγώ!

Edited by GiannisSma

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά από ένα χρόνο χρήσης με την εργοστασιακή μεμβράνη στην οθόνη και μετά από μια πτώση πριν από κάνα μήνα πήρε λίγο αέρα πάνω την γωνία δεξιά και γενικά από την αρχή είχα θέμα με λίγο κακή απόκριση του digitizer όμως τώρα είχε παρά γίνει και ήταν τίγκα στην γρατζουνιά. Πήρα την απόφαση πριν λίγο και έβγαλα την μεμβράνη και πέρασα το temperated glass που είχε έρθει στην παραγγελία μου μαζί με την συσκευή και δεν πέρασα ποτέ γιατί η ζελατίνα ήταν τέλεια τοποθετημένη! Κάθισε τέλεια ακριβώς στο κέντρο χωρίς καμιά φουσκάλα και κανένα χνούδι. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από την απόκριση της αφής και επίσης με το να βλέπω τόσο καθαρά στην οθόνη νιώθω ότι πήρα νέο κινητό! Στο δεύτερο σκέλος αυτού του ποστ που κάνω έτσι για την ιστορία, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που έχει την συσκευή αυτή ανενεργή επειδή ενδιαφέρομαι για την μπαταρία. Η δική μου δεν κρατάει καθόλου πλέον χωρίς να έχει φουσκώσει δεν έχει καλή απόδοση και κλείνει η συσκευή μόνη της, ορισμένες φορές ενώ δείχνει ότι φορτίζει δεν το κάνει και γενικά έχει πέσει. Αν υπάρχει κάποιος ας μου πει εδώ ή με pm!

Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είσαι σίγουρος ότι έχει πρόβλημα η μπαταρία σου? Απ' ότι έχω διαβάσει εδώ και σε άλλα φόρουμ, αλλά και από προσωπική εμπειρία υπάρχει θέμα με τα ποσοστά που εμφανίζει η συσκευή σχετικά με την ενέργεια της μπαταρίας τα οποία πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έχω παρατηρήσει κι εγώ αρκετές φορές περίεργα φαινόμενα σχετικά με την φόρτιση και τη διάρκεια. Αυτό που ανακάλυψα είναι ότι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο η συσκευή ουσιαστικά δεν έχει φορτιστεί καλά. Δηλαδή, έχει τύχει κάποιες φορές να βάλω τη συσκευή για φόρτιση και ενώ δείχνει να είναι πλήρως φορτισμένη φτάνει πολύ γρήγορα(μισή με μία ώρα) σε επίπεδα κάτω του 15%. Κάποια στιγμή λοιπόν δοκίμασα ενώ η συσκευή έδειχνε πλήρως φορτισμένη αλλά αποφορτιζόταν πολύ γρήγορα, να την απενεργοποιήσω και να τη συνδέσω κλειστή. Τότε είδα ότι η ενέργεια της μπαταρίας σε αυτή την κατάσταση έδειχνε πολύ πιο κάτω(γύρω στα 25%). Αφήνοντας τη έτσι να φτάσει στο 100% επανήλθε στα φυσιολογικά δεδομένα. Αυτό λοιπόν κάνω πλέον κάθε φορά που εμφανίζεται πρόβλημα μειωμένης διάρκειας της ενέργειας της μπαταρίας και έτσι επανέρχεται.

Είσαι σίγουρος ότι έχει πρόβλημα η μπαταρία σου? Απ' ότι έχω διαβάσει εδώ και σε άλλα φόρουμ, αλλά και από προσωπική εμπειρία υπάρχει θέμα με τα ποσοστά που εμφανίζει η συσκευή σχετικά με την ενέργεια της μπαταρίας τα οποία πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έχω παρατηρήσει κι εγώ αρκετές φορές περίεργα φαινόμενα σχετικά με την φόρτιση και τη διάρκεια. Αυτό που ανακάλυψα είναι ότι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο η συσκευή ουσιαστικά δεν έχει φορτιστεί καλά. Δηλαδή, έχει τύχει κάποιες φορές να βάλω τη συσκευή για φόρτιση και ενώ δείχνει να είναι πλήρως φορτισμένη φτάνει πολύ γρήγορα(μισή με μία ώρα) σε επίπεδα κάτω του 15%. Κάποια στιγμή λοιπόν δοκίμασα ενώ η συσκευή έδειχνε πλήρως φορτισμένη αλλά αποφορτιζόταν πολύ γρήγορα, να την απενεργοποιήσω και να τη συνδέσω κλειστή. Τότε είδα ότι η ενέργεια της μπαταρίας σε αυτή την κατάσταση έδειχνε πολύ πιο κάτω(γύρω στα 25%). Αφήνοντας τη έτσι να φτάσει στο 100% επανήλθε στα φυσιολογικά δεδομένα. Αυτό λοιπόν κάνω πλέον κάθε φορά που εμφανίζεται πρόβλημα μειωμένης διάρκειας της ενέργειας της μπαταρίας και έτσι επανέρχεται.

Drain από κάποια εφαρμογή δεν έχω σίγουρα πάντως. Δες ας πούμε με μια εφαρμογή τι τάσεις δίνει στην μπαταρία. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170108/5d7613f018f1c5bf8d36ea716054e284.jpg

Και δεν είναι ότι απλά εμπιστεύομαι μια τέτοια εφαρμογή και στο πολύμετρο μου δίνει πλήρως φορτισμένη από την συσκευή 4.05 volt ενώ αν ήταν καλή θα έπρεπε να μου δώσει 4.2 και 4.3 στις πολύ αρχές. Οπότε δεν είναι θέμα ότι πρέπει να κάνω calibration από κακές φορτίσεις.

Drain από κάποια εφαρμογή δεν έχω σίγουρα πάντως. Δες ας πούμε με μια εφαρμογή τι τάσεις δίνει στην μπαταρία. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170108/5d7613f018f1c5bf8d36ea716054e284.jpg

Και δεν είναι ότι απλά εμπιστεύομαι μια τέτοια εφαρμογή και στο πολύμετρο μου δίνει πλήρως φορτισμένη από την συσκευή 4.05 volt ενώ αν ήταν καλή θα έπρεπε να μου δώσει 4.2 και 4.3 στις πολύ αρχές. Οπότε δεν είναι θέμα ότι πρέπει να κάνω calibration από κακές φορτίσεις.

μπαταρια θα βρεις στο vifocal

μπαταρια θα βρεις στο vifocal

Μπαταρία ξέρω που θα βρω. Και από Ελλάδα στο σκρουτζ μπορώ να πάρω απλά είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποιος χρήστης στον οποίο περισσεύει ή θέλει να την δώσει. Θα περιμένω ακόμα λίγο μήπως υπάρχει κάποιος!

Ξαφνικά και χωρίς να πειράξω κάτι, δεν εμφανίζει την ένδειξη 4g, την ίδια ώρα που άλλες τέσσερις συσκευές στην οικογένεια έχουν κανονικά και ενώ είναι κλειδωμένο σε 4g....Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Ξαφνικά και χωρίς να πειράξω κάτι, δεν εμφανίζει την ένδειξη 4g, την ίδια ώρα που άλλες τέσσερις συσκευές στην οικογένεια έχουν κανονικά και ενώ είναι κλειδωμένο σε 4g....Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Όταν λες δεν εμφανίζει την ένδειξη σε ποίο σημείο εννοείς ακριβώς? Δεν έχεις καν πρόσβαση στο ίντερνετ ούτε με 3G ή από την μπάρα απουσιάζει το σύμβολο 4G ενώ έχεις ίντερνετ? Το έχεις επιλέξει το 4G από τις ρυθμίσεις?

Όταν λες δεν εμφανίζει την ένδειξη σε ποίο σημείο εννοείς ακριβώς? Δεν έχεις καν πρόσβαση στο ίντερνετ ούτε με 3G ή από την μπάρα απουσιάζει το σύμβολο 4G ενώ έχεις ίντερνετ? Το έχεις επιλέξει το 4G από τις ρυθμίσεις?

Nαι, κανονικά. Διορθώθηκε σήμερα και η αιτία ήταν ότι είχε μέσα μηδενικό υπόλοιπο (F2G).

Με το που έκανα την ανανέωση χρόνου επανήρθε και το 4g.

Κλείνει επομένως όταν έχεις μηδενικό υπόλοιπο.

Παύλος Παυλίδης 

Nαι, κανονικά. Διορθώθηκε σήμερα και η αιτία ήταν ότι είχε μέσα μηδενικό υπόλοιπο (F2G).

Με το που έκανα την ανανέωση χρόνου επανήρθε και το 4g.

Κλείνει επομένως όταν έχεις μηδενικό υπόλοιπο.

Άρα δεν είχες γενικά ίντερνετ, ούτε και σε 3G λόγω του μη διαθέσιμου υπόλοιπου. Σωστά? Στο what's up πάντως αν έχεις <=0.99 και >0 έχεις ίντερνετ αν ανοίξεις τα δεδομένα ακόμη και με 0ΜΒ.

Άρα δεν είχες γενικά ίντερνετ, ούτε και σε 3G λόγω του μη διαθέσιμου υπόλοιπου. Σωστά? Στο what's up πάντως αν έχεις <=0.99 και >0 έχεις ίντερνετ αν ανοίξεις τα δεδομένα ακόμη και με 0ΜΒ.

Nαι, δεν είχα γενικά ίντερνετ, αλλά μου έκανε εντύπωση ότι έκλεισε μόνο η ένδειξη του 4g, η οποία και επανήλθε αμέσως μετά την ανανέωση χρόνου.

Παύλος Παυλίδης 

Nαι, δεν είχα γενικά ίντερνετ, αλλά μου έκανε εντύπωση ότι έκλεισε μόνο η ένδειξη του 4g, η οποία και επανήλθε αμέσως μετά την ανανέωση χρόνου.

Εμένα πάντως αν έχω το δίκτυο στο 4G αν κλείσω τα δεδομένα και τα ανοίξω πάλι δεν έχω ίντερνετ γενικά. Αν το έχω 3G και ανοίξω τα δεδομένα με ανοιχτά δεδομένα πρέπει να επιλέξω 4G για να έχω ίντερνετ πάντως με 4G. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό αλλά δεν το χρησιμοποιώ γενικά πολύ το 4G οπότε δεν με πειράζει κιόλας.

H πρώτη μπαταρία που είχα το έπαθε αυτό πάνω στο 5μηνο χρήσης αλλά προσωπικά φορτίζω σε εξωτερικό φορτιστή-πατέντα με 5v-2A με αποτέλεσμα να γεμίζει στο 90% σε περίπου 1 ώρα.Τώρα πια απο 2058mah που έδινε μέγιστο στην αρχή,τώρα φτάνει μέχρι τα 1650mah και φυσικά κρατάει ανάλογα.

Με ποιον πάροχο το δουλεύεις;

Αν ρωτάς εμένα, κοσμοτε έχω. Αλλά και στην άλλη κάρτα που είναι βονταφον το ίδιο κάνει.

H πρώτη μπαταρία που είχα το έπαθε αυτό πάνω στο 5μηνο χρήσης αλλά προσωπικά φορτίζω σε εξωτερικό φορτιστή-πατέντα με 5v-2A με αποτέλεσμα να γεμίζει στο 90% σε περίπου 1 ώρα.Τώρα πια απο 2058mah που έδινε μέγιστο στην αρχή,τώρα φτάνει μέχρι τα 1650mah και φυσικά κρατάει ανάλογα.

Εγώ το φορτίζω με έναν σαμσουνγκ που έχω από την προ προηγούμενη συσκευή μου γιατί με βολεύει το καλώδιο και σε μήκος και σε ποιότητα στο βύσμα όπως κουμπώνει και κάθεται στην θύρα. Έχω κάνει πάντως στον ένα χρόνο και κάτι που έχω την συσκευή και φορτίσεις με 1.5 αμπερ φορτιστή αλλά για παραπάνω αμπερ δεν έτυχε!

Αν ρωτάς εμένα, κοσμοτε έχω. Αλλά και στην άλλη κάρτα που είναι βονταφον το ίδιο κάνει.

Εγώ το έχω αυτό πολύ συχνά με Cosmote μόνο.

Εγώ το έχω αυτό πολύ συχνά με Cosmote μόνο.

Όπως είπα όμως επειδή δεν το χρησιμοποιώ πολύ το 4G μόνο αν είναι ανάγκη, βασικά για να κατεβάσω ένα μεγάλο αρχείο το χρησιμοποιώ και για την κατανάλωση μπαταρίας επίσης δεν το προτιμώ.

Εγώ το φορτίζω με έναν σαμσουνγκ που έχω από την προ προηγούμενη συσκευή μου γιατί με βολεύει το καλώδιο και σε μήκος και σε ποιότητα στο βύσμα όπως κουμπώνει και κάθεται στην θύρα. Έχω κάνει πάντως στον ένα χρόνο και κάτι που έχω την συσκευή και φορτίσεις με 1.5 αμπερ φορτιστή αλλά για παραπάνω αμπερ δεν έτυχε!

Oταν φορτίζεις πάνω στη συσκευή και 2Α φορτιστή να βάλεις,πάνω απο 5v/1A δε θα πάρει.Εγώ πχ το δοκίμασα και με τον ταχυφορτιστή του homtom ht6 που είναι 9v/2A αλλά μόνο όταν σύνδεα το ht6 και απο το 0 μέχρι το 90% έδινε αυτή την τάση και μετά 5/2A και το x5 pro παίρνει μέγιστο 5v/1A

Το HT6 υποστηρίζει το ίδιο γρήγορη φόρτιση που μπορεί να αναγνωρίσει τον δικό του φορτιστή και να τραβήξει 9v από αυτόν. Αν συνδέσεις όμως άλλο κινητό που δεν το υποστηρίζει θα δουλέψει σαν απλός φορτιστής των 5v.

Καλημερα, εχω το κνητο εδω και 1 μνα, το προβλημα μου ειναι ενω συνδεεται κανονικα σε 3g δικτυο,

δεν μου βγαζει το εικονιδιο στη οθονη για να ξερω οτι ειναι συνδεμενο, το σημα του wifi εμφανιζεται κανονικα.

doogee-x5max_pro-android6.0-20160623_183711

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συγνωμη τωρα το προσεξα, ειμαι σε λαθος νημα....... :worry:

Μόλις πέρασα την 6άρα του snowcatpda v4. Στο needrom στο θέμα της 3.1 και μετά στο λινκ που δίνει για το site του θα την βρείτε. Υπάρχει και έκδοση χωρίς gapps. Από ότι τσεκαρα λίγο στο site του είδα ότι δουλεύει και την 7 αλλά και μία έκδοση mui 8 όπου έχει ανεβάσει και πρόσφατα μία stable έκδοση. Η custom 6 v4 που πέρασα τώρα έχει δύο εβδομάδες που βγήκε αλλά δεν ενημερώνει το needrom αλλά το δικό του site και μπαίνω συχνά στο needrom και δεν έβλεπα καμία αλλαγή και από περιέργεια μπήκα στο site του.

Εν τω μεταξύ έβγαλε και νέα έκδοση με android 7.Eιχα δοκιμάσει την beta 0.3 και δούλευε εκπληκτικά καλά για τα χαρακτηριστικά του κινητού και ως beta έκδοση