Mark_K Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Αν κάτι δεν κάνει επαφή μπορεί να εμφανιστεί/εξαφανιστεί ακόμα και με κάποιον κραδασμό. Σε κάθε περίπτωση ο συγχρονισμός δεν είναι κάτι που να επενεργεί με τέτοιο τρόπο που να ξεκολλήσει κάτι. Να μιλούσαμε για reset ναι. Για αυτό πιθανολογώ πως είναι κάτι συμπτωματικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomagios Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Ναι κατάλαβα πως το εννοείς.Θα το αφήσω να δω αν θα το ξανακάνει.Πάντως δεν θυμάμαι ούτε να μου έπεσε κάτω ούτε τίποτα. Έχετε καμία καλή πρόταση για backup αν θελήσω να του κάνω factory defaults?Δεν είμαι ροοτ και έχω την τελευταία R09.2015.12.01. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) Μολις παρελαβα και εγω και ειμαι πανευτυχης !!! Εξαιρετικο vfm !!! Ειχε την r11 και αναβαθμισε αμεσως στην r12. Δεν ξερω αν εχει ξαναγραφει. Οταν το τηλεφωνο φορτιζει και ειναι κλειδωμενο εμφανιζεται επανω αριστερα η ποσοστιαια ενδειξη της μπαταριας. Οταν το ξεκλειδωσω εξαφανιζεται. Υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω ποσοστιαια ενδειξη μπαταριας ; Στις ρυθμισεις δεν βρηκα κατι σχετικο. Edited March 1, 2016 by skiace Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μολις παρελαβα και εγω και ειμαι πανευτυχης !!! Εξαιρετικο vfm !!! Ειχε την r11 και αναβαθμισε αμεσως στην r12. Δεν ξερω αν εχει ξαναγραφει. Οταν το τηλεφωνο φορτιζει και ειναι κλειδωμενο εμφανιζεται επανω αριστερα η ποσοστιαια ενδειξη της μπαταριας. Οταν το ξεκλειδωσω εξαφανιζεται. Υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω ποσοστιαια ενδειξη μπαταριας ; Στις ρυθμισεις δεν βρηκα κατι σχετικο. Μιας και είσαι νέος στην παρέα καλό είναι να διαβάσεις όλο το θέμα ή να πας στο πρώτο ποστ και να δεις τους συνδέσμους που έχουν προστεθεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomagios Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Η R09 δεν ειναι η τελευταια?Στις ενημερώσεις δεν μου βγάζει κάτι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Η R09 δεν ειναι η τελευταια?Στις ενημερώσεις δεν μου βγάζει κάτι!!!! Η R12 είναι η τελευταία και μπορείς να την περάσεις με τις οδηγίες που θα βρεις στον αναλυτικό οδηγό που υπάρχει σύνδεσμος στο πρώτο πόστ του θέματος! ΥΓ: Κάνουμε μια αναζήτηση πριν ρωτήσουμε κάτι και αν πάλι δεν το βρούμε(γιατί κακά τα ψέματα δεν έχει και την καλύτερη φόρμα αναζήτησης το φορουμ) και μετά ρωτάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μιας και είσαι νέος στην παρέα καλό είναι να διαβάσεις όλο το θέμα ή να πας στο πρώτο ποστ και να δεις τους συνδέσμους που έχουν προστεθεί! ok να όμως κατι που δεν βρηκα οσο και αν εψαξα. υπαρχει τροπος ενημερωσης των ειδοποιήσεων πχ μηνυματος, μαιλ, κτλ η η οθονη παραμενει παντα σκοτεινη και πρεπει να την ανοίξεις για να ελεγξεις αν εχεις κατι ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 ok να όμως κατι που δεν βρηκα οσο και αν εψαξα. υπαρχει τροπος ενημερωσης των ειδοποιήσεων πχ μηνυματος, μαιλ, κτλ η η οθονη παραμενει παντα σκοτεινη και πρεπει να την ανοίξεις για να ελεγξεις αν εχεις κατι ; Ρυθμίσεις->Ήχος και ειδοποίηση->Ειδοποίηση. Και λογικά για αυτό που ζητάς αρκεί να απενεργοποιήσεις την λειτουργία αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Ρυθμίσεις->Ήχος και ειδοποίηση->Ειδοποίηση. Και λογικά για αυτό που ζητάς αρκεί να απενεργοποιήσεις την λειτουργία αυτή. Δηλαδη εννοεις να απενεργοποιησω την ηχητικη ειδοποιηση για να εχω οπτικη ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Δηλαδη εννοεις να απενεργοποιησω την ηχητικη ειδοποιηση για να εχω οπτικη ; Ωπ λάθος μου! Εκείνο που σου είπα σου προσφέρει κάποιες ειδοποιήσεις με τον τρόπο που λες. Ενεργοποιεί δηλαδή την οθόνη και βλέπεις τι έχεις αλλα είναι κάπως φτωχό και γενικά δεν με καλύπτει γιαυτό σου προτείνω αυτό το heads-up notifications που έχεις πολλές επιλογές και είναι μακράν το καλύτερο από τα υπόλοιπα που υπάρχουν στο play Store. Αν πάντως θέλεις το stock τότε σου είπα θα πας Ρυθμίσεις->Ήχος και ειδοποίηση->Ειδοποιήση και θα δεις την επιλογή Ειδοποίηση κατά το κλείδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Ωπ λάθος μου! Εκείνο που σου είπα σου προσφέρει κάποιες ειδοποιήσεις με τον τρόπο που λες. Ενεργοποιεί δηλαδή την οθόνη και βλέπεις τι έχεις αλλα είναι κάπως φτωχό και γενικά δεν με καλύπτει γιαυτό σου προτείνω αυτό το heads-up notifications που έχεις πολλές επιλογές και είναι μακράν το καλύτερο από τα υπόλοιπα που υπάρχουν στο play Store. Αν πάντως θέλεις το stock τότε σου είπα θα πας Ρυθμίσεις->Ήχος και ειδοποίηση->Ειδοποιήση και θα δεις την επιλογή Ειδοποίηση κατά το κλείδωμα. Οκ σε ευχαριστω. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 (edited) Λοιπόν μπορώ να επιβεβαιώσω πως ακολουθώντας τον οδηγό καλιμπραρίσματος του proximity sensor που αναφέρθηκε κανα δυο σελίδες πριν διορθώθηκε το πρόβλημα με τα τυχαία πατήματα κουμπιών (και ως εκ τούτου και τυχαίες δονήσεις) κατά τη διάρκεια κλήσεων. Εδώ και 2 μέρες δηλαδή που το έκανα σταμάτησε η γκρίνια του έτερου ημισυ για το θέμα (δικό της είναι το κινητό), επομένως είναι σχεδόν σίγουρο ότι το θέμα λύθηκε :) Τώρα μένει να βρεθεί αξιόπιστος τρόπος να δείχνει η μπαταρία το σωστό ποσοστό και να μην κλείνει το κινητό από το 15% και μετά θα είμαι ευτυχισμένος χωρίς να πονάνε τα αυτιά μου από το μπιρι μπιρι. Edited March 3, 2016 by Kaboomzer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παιδια αξιζει τα λευτα του? ειχε κανεις καποιο προμπ με το hardware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Λοιπόν μπορώ να επιβεβαιώσω πως ακολουθώντας τον οδηγό καλιμπραρίσματος του proximity sensor που αναφέρθηκε κανα δυο σελίδες πριν διορθώθηκε το πρόβλημα με τα τυχαία πατήματα κουμπιών (και ως εκ τούτου και τυχαίες δονήσεις) κατά τη διάρκεια κλήσεων. Εδώ και 2 μέρες δηλαδή που το έκανα σταμάτησε η γκρίνια του έτερου ημισυ για το θέμα (δικό της είναι το κινητό), επομένως είναι σχεδόν σίγουρο ότι το θέμα λύθηκε :) Τώρα μένει να βρεθεί αξιόπιστος τρόπος να δείχνει η μπαταρία το σωστό ποσοστό και να μην κλείνει το κινητό από το 15% και μετά θα είμαι ευτυχισμένος χωρίς να πονάνε τα αυτιά μου από το μπιρι μπιρι. Αν έχεις περάσει xposed μπορείς μέσα από το gravitybox να εμφανίσεις το ποσοστό της μπαταρίας αλλιώς δες και τον τρόπο που υπάρχει στο θέμα εδώ. Τις λίγες φορές που μου έχει κλείσει από μπαταρία δεν ήταν τόσο μεγάλο το ποσοστό που μου έκανε shutdown. Ήταν κάτω από 5% ή στο 5% αλλά για στο 15% είναι αρκετά ψηλά και δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο και η εξοικονόμηση ενέργειας που την έχω στην επιλογή: Ποτέ (Ρυθμίσεις->Μπαταρία->3 τελείες πάνω δεξιά->Εξοικονόμηση μπαταρίας->Αυτόματη ενεργοποίηση->Ποτέ) Παιδια αξιζει τα λευτα του? ειχε κανεις καποιο προμπ με το hardware? Υπάρχουν πολλές κρητικές και σχόλια για την συσκευή στο θέμα. Ρίξε μια ματιά και αν έχεις κάποια απορία τότε ρώτα, τώρα με μια γενική ερώτηση παιδιά αξίζει τα λεφτά του αν διάβαζες λίγο το θέμα θα το έβλεπες μόνος σου. Θα απαντηθεί και το 2ο ερώτημα σου που αφορά τα προβλήματα που σε ενδιαφέρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Είμαι κάτοχος του x5pro r9, που ήρθε με r7 κ πήγε σε r9 με wireless update. Διάβασα ότι δεν υπάρχει πλέον wireless update to v12, παρά μόνο μέσω flash tool, από τις οδηγίες της 1ης σελίδας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζουμε τον λόγο που σταμάτησε η διαδικασία wireless update. (Δεν έχω κάνα μεγάλο ζόρι, αλλά δε με χαλούσε να γίνεται με το πάτημα ενός πλήκτρου, χωρίς να χάσω τίποτα από τις ρυθμίσεις κ εφαρμογές...) Επίσης, αν αξίζει να κάνω την αναβάθμιση σε r12. Υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις; Ευχαριστώ όλους για την συνεισφορά τους στην ενημέρωση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Είμαι κάτοχος του x5pro r9, που ήρθε με r7 κ πήγε σε r9 με wireless update. Διάβασα ότι δεν υπάρχει πλέον wireless update to v12, παρά μόνο μέσω flash tool, από τις οδηγίες της 1ης σελίδας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζουμε τον λόγο που σταμάτησε η διαδικασία wireless update. (Δεν έχω κάνα μεγάλο ζόρι, αλλά δε με χαλούσε να γίνεται με το πάτημα ενός πλήκτρου, χωρίς να χάσω τίποτα από τις ρυθμίσεις κ εφαρμογές...) Επίσης, αν αξίζει να κάνω την αναβάθμιση σε r12. Υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις; Ευχαριστώ όλους για την συνεισφορά τους στην ενημέρωση!!! Καλώς όρισες στην παρέα! Οι εμφανής διαφορές είναι 2 και τις έχω ποσταρει με screenshot μερικές σελίδες πριν. Δεν έχει σταματήσει το OTA update απλά μάλλον στο να πάρεις την ενημέρωση με OTA καθυστερεί ή κάτι τέτοιο σε σχέση με την απευθείας διάθεση της rom από την εταιρία.(Μια υπόθεση δική μου είναι αυτό χωρίς να ξέρω ότι ισχύει κάτι τέτοιο!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Τώρα μένει να βρεθεί αξιόπιστος τρόπος να δείχνει η μπαταρία το σωστό ποσοστό και να μην κλείνει το κινητό από το 15% και μετά θα είμαι ευτυχισμένος χωρίς να πονάνε τα αυτιά μου από το μπιρι μπιρι. Προσωπικα την λυση αυτου του προγραμματος δεν την βολευτηκα. Τα ψηφια εμφανιζονται μεσα στο σχημα της μπαταριας, γεγονος οου τα καθιστα αδυνατο να διαβαστουν. Καποιος αλλος τροπος που να εμφανιζονται ευαναγνωστα, οπως η ωρα η η συνδεση, υπαρχει ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Προσωπικα την λυση αυτου του προγραμματος δεν την βολευτηκα. Τα ψηφια εμφανιζονται μεσα στο σχημα της μπαταριας, γεγονος οου τα καθιστα αδυνατο να διαβαστουν. Καποιος αλλος τροπος που να εμφανιζονται ευαναγνωστα, οπως η ωρα η η συνδεση, υπαρχει ; Μόνο με xposed και gravitybox που έχει και άλλα σχέδια και επιλογές για θέση του ποσοστού και μέγεθος. Τώρα αν υπάρχει και κάτι άλλο δεν γνωρίζω αλλά από αυτά που έχουν ειπωθεί στο θέμα το gravitybox είναι το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παιδια αξιζει τα λευτα του? ειχε κανεις καποιο προμπ με το hardware? Δε ξέρω αν είναι θέμα hardware αλλά στο δικό μου δε λειτουργεί σωστά το digitizer, πρέπει να το πατάω λίγο πιο κάτω από εκεί που θέλω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Δε ξέρω αν είναι θέμα hardware αλλά στο δικό μου δε λειτουργεί σωστά το digitizer, πρέπει να το πατάω λίγο πιο κάτω από εκεί που θέλω :( Eκανες μια επαναφορα?Εισαι ο μονος που αναφερει κατι τετοιο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Τι επαναφορά; Εργοστασιακών ρυθμίσεων; Όχι δεν έχω κάνει. Δε το κάνει πάντα. Κυρίως στο πληκτρολόγιο και στο chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Τι επαναφορά; Εργοστασιακών ρυθμίσεων; Όχι δεν έχω κάνει. Δε το κάνει πάντα. Κυρίως στο πληκτρολόγιο και στο chrome. Ναι,εαν το κανει μονο σε αυτα που αναφερεις δεν ειναι θεμα hardware. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Δε ξέρω αν είναι θέμα hardware αλλά στο δικό μου δε λειτουργεί σωστά το digitizer, πρέπει να το πατάω λίγο πιο κάτω από εκεί που θέλω :( Τι επαναφορά; Εργοστασιακών ρυθμίσεων; Όχι δεν έχω κάνει. Δε το κάνει πάντα. Κυρίως στο πληκτρολόγιο και στο chrome. Διευκρίνισε λίγο αν το κάνει κατά την φόρτιση ή γενικά και εκτός ρεύματος. Αν το κάνει μόνο στην φόρτιση κατά πάσα πιθανότητα είναι διαρροή ρεύματος από την θύρα το οποίο είναι συχνό φαινόμενο και πολύ συχνότερο στα iphone. Κάτι τέτοιο παίζει να γίνεται και σε εμάς γιατί αυτό που αναφέρεις το έχω και εγώ και το έχω γράψει στο θέμα αλλά μόνο κατά την φόρτιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Όχι καμία σχέση με φόρτιση. Με το TouchPal μου το κάνει όταν προσπαθώ να πατήσω τους αριθμούς πάνω από τα γράμματα. Πρέπει να πατάω στην ουσία στο γράμμα από κάτω για να πιάσω τον αριθμό που θέλω. Επίσης το κάνει πολύ συχνά στον chrome και μέσα στις ιστοσελίδες και όταν επιλέγω κάποιον σελιδοδείκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Όχι καμία σχέση με φόρτιση. Με το TouchPal μου το κάνει όταν προσπαθώ να πατήσω τους αριθμούς πάνω από τα γράμματα. Πρέπει να πατάω στην ουσία στο γράμμα από κάτω για να πιάσω τον αριθμό που θέλω. Επίσης το κάνει πολύ συχνά στον chrome και μέσα στις ιστοσελίδες και όταν επιλέγω κάποιον σελιδοδείκτη. Εγώ με το TouchPal δεν έχω κανένα θέμα απολύτως! Αν και την γραμμή αριθμών δεν την έχω ενεργοποιημένη με βολεύει το swipe down για τον αριθμό που θέλω στο αντίστοιχο γράμμα. Και τον Chrome δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου Mozilla πάντα. Αν στο κάνει μόνο στην γραμμή αριθμών πάντως απενεργοποίησε την και δες αν συνεχίζει μπορεί να είναι σφάλμα του TouchPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts