Jump to content

Σύνδεση στο Internet με κάρτα από περίπτερο

StR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

opoios kserei ti prepei na kano ia na apoktiso mia tetoi sindesi as mou pei!!!

pas aplos kai perneis mia karta apo to periptero kai baineis internete i prepei a kaneis aitisi se kapoia etaireia klp???

http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg

απλα πας στο περιπτερο και ζητας μια απο τις netcartes που κυκλοφορουν

στο πισω μερος τις καρτας λεει ακριβως τι πρεπει να κανεις για να συνδεθεις.δεν χρειαζεται καμια αιτηση σε καμια εταιρια. ριξε και μια ματια στο σαιτ της netacarta :cool:

Μη θεωρηθεί διαφήμιση Plz. Απλή πληροφόρηση. :p

To περιοδικό ΤΟMMOROW, στο τεύχος Οκτωβρίου δίνει 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ σύνδεση με ΤΕLLAS (έως και 128 Kbps).

6 € που κάνει το περιοδικό, και με 1 μήνα free σύνδεση είναι πολύ καλά θα λεγα.

Υ.Γ: Και για να μη μπερδέψουν κάποιοι την έννοια FREE. Free από την άποψη της μηνιαίας συνδρομής. Τον ΕΠΑΚ τον χρεωνόμαστε κανονικότατα.

Don't criticize... what you can't understand...!

Αρχικό Μήνυμα από τον StR

me to pou patiseis connect sindeese i an exei poli kosmo mporei na se petaei ekso??

Για μια περιοδο που χρησιμοποιουσα νετκαρτα εκανε αμεσως connect δεν ειχα κανενα προβλημα . :happy:

Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την StR

opoios kserei ti prepei na kano ia na apoktiso mia tetoi sindesi as mou pei!!!

pas aplos kai perneis mia karta apo to periptero kai baineis internete i prepei a kaneis aitisi se kapoia etaireia klp???

Perneis thn karta.Kaneis new connection me user, psswd kai epak opws grafoun sthn karta k mpaineis xalara.8a sunodeuetai h karta apo odhgeies logika...

Αρχικό Μήνυμα από τον dmitsos

Η καρτα των 10 ωρων κανει 8 ευρω

Η καρτα των 20 ωρων κανει 15 ευρω

και η 40 ωρων κανει 28 ευρω :)

Αυτές είναι τιμές για ADSL; :confused:

αυτες τις καρτες εχει.

Δεν τις χωριζει σε κατηγοριες. Μπορεις να παρεις μια των 8 ευρω και να μπεις 10 ωρες σε 56kbps ή 10 ωρες ADSL 1024....

Και εγω δεν διαφημιζω να μην μπερδευομαστε :)

http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg

ADSL με κάρτα! Απίστευτο! Εύγε! Το έχει δοκιμάσει κανείς? Πάντως την εξυπηρέτηση πελατών 9011 τι την θέλουν?

Αρχικό Μήνυμα από τον thman

αυτες τις καρτες εχει.

Δεν τις χωριζει σε κατηγοριες. Μπορεις να παρεις μια των 8 ευρω και να μπεις 10 ωρες σε 56kbps ή 10 ωρες ADSL 1024....

Και εγω δεν διαφημιζω να μην μπερδευομαστε :)

Το έχεις δοκιμάσει; Δεν νομίζω συνδεση PSTN και ADSL να έχουν την ίδια τιμή! :o

• 8 months later...
re paidia peite mou epitelous ti ginetai me tis xrewseis ths NETCARTA?? plhrwneis 8euro mpaineis 10wres (30 pleon) kai ayto htan? den xrewnesai ston ote tipota? please na apanthsei kapoios pou einai sigouros! :!:
[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ειπε κανεις οτι δεν χρεωνεσαι τιποτα στον ΟΤΕ. Χρεωνεσαι κανονικα την κληση στο ΕΠΑΚ!!!!

(Δεν ξερω αν μπορει να δουλεψει ο συνδυασμος χρονοκαρτας ΟΤΕ και ΝΕΤκαρτας, και κατα ποσο συμφερει βεβαια!)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

παλίοτερα με χρονοκάρτα κλήση σε ΕΠΑΚ δεν γίνοταν εκτός αν άλλαξε κάτι που δεν το νομίζω.

Παιδιά επειδή εγώ μπαίνω μόνο με Netcarta δεν νομίζω να χρεώνεσαι τίποτα άλλο. Μόνο τα λεφτά που δίνεις για την κάρτα. Εκτός αν κάνω κάποιο λάθος.

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Μα και βέβαια χρεώνεσαι από τον ΟΤΕ βάση του ΕΠΑΚ βέβαια που αν θυμάμαι καλά είναι περίπου 130 δρχ την ώρα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 ( 9 Ιούν. 2004 , 14:15)

Παιδιά επειδή εγώ μπαίνω μόνο με Netcarta δεν νομίζω να χρεώνεσαι τίποτα άλλο. Μόνο τα λεφτά που δίνεις για την κάρτα. Εκτός αν κάνω κάποιο λάθος.

Εννοείται ότι χρεώνεσαι ...αυτό είναι σίγουρο κ ξεκάθαρο! :!: :!: :!:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 9 Ιούν. 2004 , 20:31)

Εννοείται ότι χρεώνεσαι ...αυτό είναι σίγουρο κ ξεκάθαρο! :!: :!: :!:

...αναφέρεται άλλωστε και στο site της netcarta που δόθηκε παραπάνω...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 ( 9 Ιούν. 2004 , 14:15)

ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΑΚ:

Καθημερινά 08.00 - 22.00 1 Μ.Χ. / 266 sec ή € 0,352 / ώρα

Καθημερινά 22.00 - 08.00 1 Μ.Χ. / 532 sec ή € 0,176 / ώρα

Χρεώνεσαι κανονικότατα τον ΕΠΑΚ ακόμα και με κάρτες προπληρωμένου ιντερνετ. :whistle:

Ok. Thanx και απο εμένα γιατί πραγματικά δεν το ήξερα...

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

ρε σεις εγω παιρνω συχνα καρτες. πληρωνεις μονο την καρτα και τις ωρες που μπαινεις. αμα μπεις 10 ωρες πληρωνεις 10 επι 60 δραχμες ( εαν ειναι βαδυνες ωρες, αλλιως 120 σραχμες την ωρα ) συν φπα που ειναι λιγο περισσοτερο απ' οτι ειναι στην συνδεση. αμα μπαινεις παρα πολλες ωρες δεν συμφαιρει εκτος και εαν παιρνεις καρτα των 30 ευρω που μπαινεις απεριοριστες ωρες μεσα σε εναν μηνα...