bill33 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Ούτε με το ext4 unpacker έγινε δουλειά, ούτε με το 7z. Μου φαίνεται, δυστυχώς, πως δεν γίνεται τίποτα. Για δοκίμασε με το universal extractor http://www.legroom.net/software/uniextract Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros11 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Koίτα ότι γίνεται,γίνεται..Απλά αυτός είναι ο απλός τρόπος.Μετά θα πρέπει να μπεις στα πιο "βαθιά" με linux διανομή κτλ για να κάνεις δουλειά Πάντως για το ht6 υπάρχουν ήδη αρκετές έτοιμες ρομ http://forum.xda-developers.com/android/general/guide-homtom-ht6-twrp-root-roms-mods-t3296277 οπότε μπορείς να δοκιμάσεις κάποια άλλη edit Τώρα διάβασα και το προηγούμενο μήνυμα σου.Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις port rom.Δοκίμασε να δεις αν μπορείς να φλασάρεις το twrp recovery με sp flash tools απο http://forum.xda-developers.com/android/general/guide-homtom-ht6-twrp-root-roms-mods-t3296277 βάλε το twrp 3.0.2 και μετά φλάσαρε κάποια ρομ απο τις διαθέσιμες.Προσωπικά είχα μείνει ικανοποιημένος απο την Aorom v1 Λοιπόν. Ακολούθησα τον οδηγό στο τέλος της σελίδας "UNBRICK GUIDE" και όλα καλά. Ξανά έγινε κινητό. Σας ευχαριστώ παιδιά. :up::respect::thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros11 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Λοιπόν το κινητό ξανά έγινε κινητό αλλά κάνει τα χαζά που έκανε και πριν. Προφανώς έχει θέμα με την οθόνη. Κάνει περίπου ότι έχει στο βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=Fcwktj-mYJI Το θέμα είναι, πως αν είναι οθόνη γιατί το κάνει μόνο όταν συνδέεται στο internet; Θα το πάρω αύριο στα χέρια μου να δω μπας φαίνεται κάτι σε σχέση με την μπαταρία (μήπως φούσκωσε και πιέζει την οθόνη). Αλλά και πάλι : γιατί το κάνει μόνο όταν συνδέεται στο internet; (έτσι μου λένε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Ειναι οντως περίεργο να το κάνει μόνο στο ιντερνετ.Ποια ρομ του έβαλες? Μήπως φταίει η ρομ? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros11 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 (edited) Την R17 τελικά γιατί αυτή είχε το android scatter file. Η "Oukitel K6000_Aorom v1" που πρότεινες δεν είχε το android scatter file. Αύριο θα το πάρω στα χέρια μου και το πρώτο που θα κάνω είναι να ανοίξω το πίσω καπάκι (δεν ξέρω κατά πόσο εύκολα ανοίγει) για να δω αν οφείλεται στην μπαταρία που πιέζει την οθόνη. Edit: Ξαναρώτησα και όντως ισχύει, το ότι το κάνει μόνο στο internet. Περίεργο. Μετά από επανεκκίνηση συνέρχεται ή αν δεν συνδεθεί καθόλου παραμένει μια χαρά, αλλά αν συνδεθεί αρχίζει να κολλάει Την rom του Oulitel πως την περνάμε; Προφανώς όχι με flash tool, αλλά πως; Edited November 22, 2016 by lazaros11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Έχει κάτι σχετικό εδώ στο 5ο post που έχει τίτλο touchscreen fix tutorial : http://forum.xda-developers.com/android/general/guide-homtom-ht6-twrp-root-roms-mods-t3296277 Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Την R17 τελικά γιατί αυτή είχε το android scatter file. Η "Oukitel K6000_Aorom v1" που πρότεινες δεν είχε το android scatter file. Αύριο θα το πάρω στα χέρια μου και το πρώτο που θα κάνω είναι να ανοίξω το πίσω καπάκι (δεν ξέρω κατά πόσο εύκολα ανοίγει) για να δω αν οφείλεται στην μπαταρία που πιέζει την οθόνη. Edit: Ξαναρώτησα και όντως ισχύει, το ότι το κάνει μόνο στο internet. Περίεργο. Μετά από επανεκκίνηση συνέρχεται ή αν δεν συνδεθεί καθόλου παραμένει μια χαρά, αλλά αν συνδεθεί αρχίζει να κολλάει Την rom του Oulitel πως την περνάμε; Προφανώς όχι με flash tool, αλλά πως; Αυτή περνάει απευθείας απο τη συσκευή με το twrp recovery.Περνάς στη συσκευή μέσω του sp flash tools το twrp recovery και μέσω αυτού φλασάρεις το zip αρχείο της rom Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros11 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Να είσαι καλά. Αύριο που θα πάρω το κινητό στα χέρια μου θα δοκιμάσω πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goalkeeper Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 υπαρχει καταστημα στην αθηνα να αλλαζει μπαταρια στο ht6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 προσπαθω να μεταφερω τις εφαρμογες απο την εσωτερικη καρτα που εχει γεμισει στην καρτα μνημης 16γιγα που εχει η γυναικα μου στο κινητο και δεν μου βγαζει πουθενα την επιλογη για να κανω την μετακινηση... υπαρχει καποιο κολπο που δεν το ξερω..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adreas195 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Καλησπερα σας, εχω το ht6 το οποιο τον τελευταιο καιρο κλεινει μονο του μολις δεχθει κληση , επισης δειχνει να φορτιζει απο το 1% στο 100% σε λιγα λεπτα. Πιθανοτατα ειναι προβλημα στην μπαταταρια καθως δειχνει συνεχεια λαθος ενδειξη η μπαταρια και κλεινει μονο του ακομα κ αν δειχνει 60% μπαταρια μολις ανοιξω ιντερνετ η δεχθει κληση χωρις προειδοποιηση. Αν εχει καποιος μπαταρια η το κινητο για ανταλακτικα παρακαλω να επικοινωνησει με μνμ. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Παιδιά μια ερώτηση πως αλλάζω τα εικονίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doggie33 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 καλησπερα παιδες δεν ξερω αν γραφω καλα εδω.... με λενε σαββα και ειμαι στο φορουμ 7 χρονια απο τα οποια απο σημερα μπαινω εερργα εδω λοιπον ηθελα να ρωτησω εχω το κινητο περιπου 10 μηνες ολα κομπλε ευχαρηστημενος απο χρηση μπαταριας ηχο και λοιπα....το μονο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι μαλλον βαθμονομησης.....ουτε μνμ δεν μπορω να γραψω.....εχετε κατι να προτεινετε????? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 καλησπερα παιδες δεν ξερω αν γραφω καλα εδω.... με λενε σαββα και ειμαι στο φορουμ 7 χρονια απο τα οποια απο σημερα μπαινω εερργα εδω λοιπον ηθελα να ρωτησω εχω το κινητο περιπου 10 μηνες ολα κομπλε ευχαρηστημενος απο χρηση μπαταριας ηχο και λοιπα....το μονο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι μαλλον βαθμονομησης.....ουτε μνμ δεν μπορω να γραψω.....εχετε κατι να προτεινετε????? ευχαριστω Ισως να εξηγήσεις λίγο καλύτερα τι εννοείς;Τι πρόβλημα έχεις με τα μηνύματα;Τι εννοείς με το θέμα βαθμονόμισης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doggie33 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 καλημερα!!!!!!!!!!εχεις δικιο κοιτα ακομα και στο pin πατας 4 και γραφει 1 πατας 5 γραφει 2 και στα μνμτ παιρνει αλλα γραμματα αν θες γραψεις ξ παιρνει το υ και επισης πολλες φορες πιανει και τις λεξεις τις ετοιμες απο πανω τελος παντων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Calibrate την οθόνη αφής εννοεί ότι θα ήθελε να κάνει. Έχεις βάλει μήπως tempered glass; Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doggie33 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Calibrate την οθόνη αφής εννοεί ότι θα ήθελε να κάνει. Έχεις βάλει μήπως tempered glass; Sent from my Moto X Play απο την πρωτη μερα αδερφε.....αλλα αυτο το κανει τους τελευταιους 4 μηνες να πω οτι εκανα λαθος ειναι ht3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 απο την πρωτη μερα αδερφε.....αλλα αυτο το κανει τους τελευταιους 4 μηνες να πω οτι εκανα λαθος ειναι ht3 Βγάλτο τότε να δεις. Αρα είσαι και σε λάθος θέμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doggie33 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 χαχαχαχαχαχαχα σαν να εχεις ενα δικιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts