Jump to content

Doogee HOMTOM HT6

kwnana
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν είχα γύρω στις 10 ώρες sot και συνολική διάρκεια χρήσης 30 ωρών περίπου και τώρα φτάνω άνετα 11 σε διάστημα 32 ωρών περίπου δηλαδή καμμιά ώρα επιπλέον sot

εν τω μεταξύ είδα στο ebay ότι τα εξαρτήματα για ασύρματη-επαγωγική φόρτιση κοστίζουν περίπου ένα 5€υρω και παρήγγειλα για δοκιμή.Αν θα με βολέψει είναι άλλο θέμα,αφού απο την στιγμή που το κινητό δεν την υποστηρίζει απο "μαμά" πρέπει να έχεις κουμπωμένο στη micro usb και στην πλάτη του κινητό το qi wirelless εξάρτημα.Μου ήρθε πρώτα αυτό και τώρα περιμένω και το κομμάτι που μπαίνει στον φορτιστή και ακουμπάει πάνω το κινητό..

Edited by bbbb

• Απαντήσεις 543
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αμα το ρουταρουμε πως θα παιρνουμε τις αναβαθμισεις ρε παιδια? Ακουω οτι ειναι ψιλοσυχνες. Τα τηλεφωνα που εχω μεχρι τωρα ειναι ολα ρουτ γιατι χρησιμοποιω πολυ apps οπως το lucky patcher , greenify κ.λ.π αλλα δεν ειχαν αναβαθμισεις. Αμαρτια δεν ειναι να κανω το ιδιο στο homtom, αφου βλεπω οτι υποστηριζεται απο την εταιρεια? Υπαρχει κανας τροπος και ρουτ να ειναι και τις αναβαθμισεις να παιρνουμε χωρις να ξαναστηνουμε απο την αρχη το τηλεφ.?

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πριν είχα γύρω στις 10 ώρες sot και συνολική διάρκεια χρήσης 30 ωρών περίπου και τώρα φτάνω άνετα 11 σε διάστημα 32 ωρών περίπου δηλαδή καμμιά ώρα επιπλέον sot

Αρα αν μεινεις σε αυτην δεν θα εχεις αναβαθμισεις ε?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Ναι δε θα παίρνω αναβαθμίσεις αλλά εδώ που τα λέμε δε μου λείπουν κιόλας οι αναβαθμίσεις τους σε σχέση με την ρομ που έχω τώρα,εκτος και αν μας δώσουν την MM οπότε σε αυτή την περίπτωση θα ξαναβάλω την γνήσια μέσω sp flash tools για να κάνω την αναβάθμιση.

Κάτι άλλο. Στα βιβλιαράκια της συσκευασίας, αναφέρεται το sar της συσκευής;

Δεν νομιζω, καθοτι οι κινεζοι δεν εχουν την υποχρεωση να το κανουν. Ετσι κι αλλιως δεν βγαζεις ευκολα συμπερασμα διοτι αλλιως το μετρανε στην ευρωπη αλλιως αμερικη κ.λ.π

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Το γράφει στην πρώτη σελίδα του user manual ότι το μέγιστο που μετρήθηκε είναι 0,936w/kg με όριο τα 1,6

Δεν νομιζω, καθοτι οι κινεζοι δεν εχουν την υποχρεωση να το κανουν. Ετσι κι αλλιως δεν βγαζεις ευκολα συμπερασμα διοτι αλλιως το μετρανε στην ευρωπη αλλιως αμερικη κ.λ.π

Είχα μια τελευταία ελπίδα. :lol:

Το γράφει στην πρώτη σελίδα του user manual ότι το μέγιστο που μετρήθηκε είναι 0,936w/kg με όριο τα 1,6

Αυτό είναι πολύ καλό. Ευχαριστώ! Τώρα το μόνο πρόβλημα που μένει είναι να δω αν θα με φτάνουν τα 16gb εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου... :worry:

Πάντως, το "αδερφάκι" δε βλέπω να το φέρνουν σε άλλες πόλεις, πέρα από τη 1 που το βρίσκω. Για Ελλάδα μιλάω πάντα.

Huawei Nova 5T

Αυτό είναι πολύ καλό. Ευχαριστώ! Τώρα το μόνο πρόβλημα που μένει είναι να δω αν θα με φτάνουν τα 16gb εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου... :worry:

Πάντως, το "αδερφάκι" δε βλέπω να το φέρνουν σε άλλες πόλεις, πέρα από τη 1 που το βρίσκω. Για Ελλάδα μιλάω πάντα.

Εγω παντως θα περιμενω να δω κανα hands on του oukitel k6000 pro για να δω ποιο θα παρω

Τι θελεις να βαλεις μεσα. Εγω το εχω φορτωσει με δεκαδες εφαρμογες για οτιδηποτε μπορεις να φανταστεις και επιπλεον με χαρτες gps 2.5 gb αλλα μενουν ακομα τουλαχιστον 7 gb ελευθερα.

Εγω παντως θα περιμενω να δω κανα hands on του oukitel k6000 pro για να δω ποιο θα παρω

Ο σχεδιασμός του ht6 μ' έχει κερδίσει. Θα 'θελα, για πρακτικούς λόγους, να είχε έρθει και σε άλλα καταστήματα, το t6 (το doogee αδερφάκι), αλλά μόνο το πίσω αποσπώμενο καπάκι, δε δικαιολογεί την παραπάνω τιμή.

Τι θελεις να βαλεις μεσα. Εγω το εχω φορτωσει με δεκαδες εφαρμογες για οτιδηποτε μπορεις να φανταστεις και επιπλεον με χαρτες gps 2.5 gb αλλα μενουν ακομα τουλαχιστον 7 gb ελευθερα.

Έχεις μια παραπάνω "εγγύηση", με τη micro sd. Από γύρη στιγμή που έχω 2 αριθμούς, αυτή ακυρώνεται. Βέβαια, αυτό είναι το τελευταίο που με απασχολεί.

Μπορώ να postάρω link, από κάποιο κατάστημα; Θέλω να ρωτήσω αν το ξέρει κάποιος και αν είναι αξιόπιστο...

Huawei Nova 5T

Έχεις μια παραπάνω "εγγύηση", με τη micro sd. Από γύρη στιγμή που έχω 2 αριθμούς, αυτή ακυρώνεται. Βέβαια, αυτό είναι το τελευταίο που με απασχολει.

Και εγω ετσι σκεφτομουν πριν το παρω αλλα ειδα οτι υπαρχουν πολλα ελευθερα gb στην εσωτερικη μνημη.

Υπαρχει και το mod με 2 καρτες sim και micro sd ταυτοχρονα αλλα πρεπει να ξεκολλησεις το τσιπακι απο την sim και να το κολλησεις επανω στην micro sd. Αυτο ειχα σκεφτει να κανω αλλα ειδα οτι δεν χρειαζεται.

Και εγω ετσι σκεφτομουν πριν το παρω αλλα ειδα οτι υπαρχουν πολλα ελευθερα gb στην εσωτερικη μνημη.

Υπαρχει και το mod με 2 καρτες sim και micro sd ταυτοχρονα αλλα πρεπει να ξεκολλησεις το τσιπακι απο την sim και να το κολλησεις επανω στην micro sd. Αυτο ειχα σκεφτει να κανω αλλα ειδα οτι δεν χρειαζεται.

Χμ.. Αυτό είναι κάτι που δε θα κάνω. Θα έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι ίσως ξεκολλήσει το τσιπ, από την sd. Το καλό θα ήταν να έρθει και το Τ6, αλλά Αθήνα δεν υπάρχει πουθενά.

Huawei Nova 5T

Ο σχεδιασμός του ht6 μ' έχει κερδίσει. Θα 'θελα, για πρακτικούς λόγους, να είχε έρθει και σε άλλα καταστήματα, το t6 (το doogee αδερφάκι), αλλά μόνο το πίσω αποσπώμενο καπάκι, δε δικαιολογεί την παραπάνω τιμή.

Έχεις μια παραπάνω "εγγύηση", με τη micro sd. Από γύρη στιγμή που έχω 2 αριθμούς, αυτή ακυρώνεται. Βέβαια, αυτό είναι το τελευταίο που με απασχολεί.

Μπορώ να postάρω link, από κάποιο κατάστημα; Θέλω να ρωτήσω αν το ξέρει κάποιος και αν είναι αξιόπιστο...

Το καπακι απο το doogee t6 φευγει? Δηλαδη ειναι αποσπωμενη μπαταρια?

Μπορεις να ποσταρεις το καταστημα...

Με κάτι τέτοιο το άνοιξα εγώ για να μια επισκευή και όλα πήγαν καλά :

http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1y07fJVXXXXbRXpXXq6xXFXXXf/220788743/HTB1y07fJVXXXXbRXpXXq6xXFXXXf.jpg

Απλά δεν είναι για να το κάνεις συχνά γιατί θα αποκτήσει τριγμούς. Αν χρειαστεί πάντως, η μπαταρία δεν είναι τόσο δύσκολο να αλλαχτεί.

Με κάτι τέτοιο το άνοιξα εγώ για να μια επισκευή και όλα πήγαν καλά :

http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1y07fJVXXXXbRXpXXq6xXFXXXf/220788743/HTB1y07fJVXXXXbRXpXXq6xXFXXXf.jpg

Απλά δεν είναι για να το κάνεις συχνά γιατί θα αποκτήσει τριγμούς. Αν χρειαστεί πάντως, η μπαταρία δεν είναι τόσο δύσκολο να αλλαχτεί.

Ευχαριστώ για την απάντηση . θέλω να αλλάξω οθόνη.

Xiaomi redmi note 7

Παιδιά το κινητό το έχει στο Banggood ως προσφορά στα 99,99$ και σκέφτομαι να το πάρω για 2η συσκευή για δοκιμή της μεγάλης οθόνης (τέλος πάντων λίγο μεγαλύτερης του G2 που έχω τώρα).

Να το χτυπήσω σε αυτή την τιμή? (αν προλάβω βέβαια γιατί είναι φλας σέιλ και προπαραγγελία για 10 τεμάχια μόνο) (θα είναι ξανά διαθέσιμο λέει από τις 21/3).

Τα αξίζει αυτά τα χρήματα ή να κοιτάξω κάτι άλλο?

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Παιδιά το κινητό το έχει στο Banggood ως προσφορά στα 99,99$ και σκέφτομαι να το πάρω για 2η συσκευή για δοκιμή της μεγάλης οθόνης (τέλος πάντων λίγο μεγαλύτερης του G2 που έχω τώρα).

Να το χτυπήσω σε αυτή την τιμή? (αν προλάβω βέβαια γιατί είναι φλας σέιλ και προπαραγγελία για 10 τεμάχια μόνο) (θα είναι ξανά διαθέσιμο λέει από τις 21/3).

Παναγιώτης

Αξιζει φιλε μου σε αυτη αλλα ακομη και στην κανονικη του τιμη!

Αλλα μην τρεφεις και πολλες ελπιδες οτι θα προλαβεις. Δεν χανεις τιποτα βεβαια να δοκιμασεις. Εμεις μαζι σου ειμαστε! :)

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Παναγιώτης

Αμα μπεις στο kimovil θα το βρεις στο tomtop γυρω στα 96€. Οποτε μην σκας για το banggood. Το εχουν και πιο φτηνα στο aliexpress αλλα δεν ξερω αν λογω των cc μπορεις να αγορασεις. Αληθεια εκτος revolut υπαρχει αλλος τροπος να παρεις απο ali?

Το καπακι απο το doogee t6 φευγει? Δηλαδη ειναι αποσπωμενη μπαταρια?

Μπορεις να ποσταρεις το καταστημα...

Ναι, από όσα έχω διαβάσει. ΑΛΛΑ, σε μερικά βίντεο που είδα σήμερα, οι κάρτες sim πάλι με το συρτάρι με το HT6 μπαίνουν. :worry:

Το διασταύρωσα σήμερα. :lol: Thanks, πάντως.

Huawei Nova 5T

Αμα μπεις στο kimovil θα το βρεις στο tomtop γυρω στα 96€. ....................

Εχουνε μεταφορικα αυτοι! :mad:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Το δυνατο σημειο του κινητου, η αυτονομια του ξεπερασε καθε προσδοκια. Απο τις 9 το πρωι της Κυριακης μεχρι πριν απο λιγο η μπαταρια του εχει φτασει στο 23%. Συνολο περιπου 59 ωρες με 12,5 ωρες ανοιχτη οθονη, εκ των οποιων πολλες ωρες με wifi, 2 ωρες κλησεις και περιπου 1 ωρα GPS. Με 23% που μενουν μου βγαζει ακομα 20 ωρες αναμονη.

Το δυνατο σημειο του κινητου, η αυτονομια του ξεπερασε καθε προσδοκια. Απο τις 9 το πρωι της Κυριακης μεχρι πριν απο λιγο η μπαταρια του εχει φτασει στο 23%. Συνολο περιπου 59 ωρες με 12,5 ωρες ανοιχτη οθονη, εκ των οποιων πολλες ωρες με wifi, 2 ωρες κλησεις και περιπου 1 ωρα GPS. Με 23% που μενουν μου βγαζει ακομα 20 ωρες αναμονη.

Πραγματικά εντυπωσιακό

Πως έκανες τις αρχικές φορτίσεις;;

In the down down of the writing we became robes...