Jump to content

Doogee HOMTOM HT6

kwnana
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλλο πρόβλημα.

Ενώ στην αρχή η λειτουργία ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ λειτουργούσε κανονικά τώρα καμμία εφαρμογή δεν μπορεί να βάλει υπηρεσία εκεί.

Δοκίμασα και με το greenify, με το app lock και άλλες εφαρμογές που ξέρω ότι βάζουν μία καταχώρηση εκει αλλά τίποτα.

Βάσει του χρόνου που δημιουργήθηκε το πρόβλημα ίσως να φταίει κάτι από τα παρακάτω

Αναβαθμιση στην R15

Εγκατασταση xposed 9 το apk μόνο χωρίς φλασάρισμα και επειδή δεν είχα κανει root ακόμα το απεγκατεστησα.

Εγκατασταση gravity box και επειδη δεν είχα xposed δεν λειτουργούσε και το απεγκατεστησα.

Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει ?

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

zenix με κάρτα δεν νομιζω να μπορεί να γίνιε αγορά εκτός αν εχει αλλαξει κάτι τους τελευταίους μήνες.

Εγώ την αγορά την έκανα με διπλό λογαριασμό στο paypal.

Μηπως πρεπει οι εφαρμογες να ειναι στο autostart για να εχουν προσβασιμοτητα? Στο redmi note 2 που ειχα, επρεπε καθε φορα να ενεργοποιω την προσβασιμοτητα για να δουλευει. Οταν του εδωσα δικαιωματα autostart δουλευε κανονικα.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

• Απαντήσεις 543
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά καμία εφαρμογή δεν μπορεί να βάλει services στο μενού ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Δοκίμασα με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, με φλασάρισμα της αρχικής R12 και με ΟΤΑ έκανα αναβάθμιση μέχρι την R15, ακόμα και με φλασάρισμα της R15.

Με τίποτα από όλα αυτά δεν κατάφερα να κάνω να λειτουργήσει το μενού ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Οι προεγκατεστημένες επιλογές ( εκφώνηση κωδικών, περιστροφή οθόνης, έξοδος κειμένου σε ομιλία, μεγάλο κείμενο κ.λ.π. ) λειτουργούν κανονικά απλώς οι εφαρμογές δεν μπορούν να εγκαταστήσουν εκεί υπηρεσίες ή μπορεί να εγκαθιστούν αλλά να μην είναι ορατές γιατί μέσα από το μενού της κάθε εφαρμογής υπάρχει προτροπή ή ακόμα και αυτόματη μετάβαση στο μενού ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ προκειμένου να ενεργοποιήσω την υπηρεσία.

Στο φλασάρισμα της ROM είχα επιλέξει όλα εκτός από τον preloader.

Τώρα έχω την R15 rooted, με TWRP recovery και XPOSED.

Τελικά καμία εφαρμογή δεν μπορεί να βάλει services στο μενού ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Δοκίμασα με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, με φλασάρισμα της αρχικής R12 και με ΟΤΑ έκανα αναβάθμιση μέχρι την R15, ακόμα και με φλασάρισμα της R15.

Με τίποτα από όλα αυτά δεν κατάφερα να κάνω να λειτουργήσει το μενού ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Οι προεγκατεστημένες επιλογές ( εκφώνηση κωδικών, περιστροφή οθόνης, έξοδος κειμένου σε ομιλία, μεγάλο κείμενο κ.λ.π. ) λειτουργούν κανονικά απλώς οι εφαρμογές δεν μπορούν να εγκαταστήσουν εκεί υπηρεσίες ή μπορεί να εγκαθιστούν αλλά να μην είναι ορατές γιατί μέσα από το μενού της κάθε εφαρμογής υπάρχει προτροπή ή ακόμα και αυτόματη μετάβαση στο μενού ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ προκειμένου να ενεργοποιήσω την υπηρεσία.

Στο φλασάρισμα της ROM είχα επιλέξει όλα εκτός από τον preloader.

Τώρα έχω την R15 rooted, με TWRP recovery και XPOSED.

Τι ακριβως θες να κανεις με την προσβασιμοτητα?

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Εφαρμογες που χρησιμοποιω βαζουν καποιες υπηρεσιες εκει τις οποιες ενεργοποιω και οι εφαρμογες αποκτουν περισσοτερο ελεγχο σε λειτουργιες του τηλεφωνου. Το clean master π.χ. ζηταει συνεχως να ενεργοποιησω την υπηρεσια που μου λεει οτι εχει εγκαταστησει εκει αλλα εγω δεν βρισκω οπως και καμμια αλλη οπως αυτες για ευρεση τηλεφωνου σε περιπτωση κλοπης, greenify, app lock κ.λ.π.

Έχεις δίκιο. Κι εμένα έτσι συμπεριφέρεται. Φοράει την R15 και δοκιμάζοντας το greenify σε πετάει στις ρυθμίσεις πρόσβασης χωρίς να υπάρχει τίποτα να ενεργοποιήσεις. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει γιατί δε χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή που να χρειάζεται κάτι τέτοιο, αλλά είναι όντως περίεργο.

Οταν παρελαβα και ειχε νομιζω την R12 αυτο λειτουργουσε κανονικα. Μετα την αναβαθμιση ομως οχι και συνεχιζει να μην λειτουργει οταν εβαλα ξανα την R12. Τωρα το εχω παλι με την R15.

Ερωτηση για τους γνωστες : Αν βγει νεα αναβαθμιση μπορω κανοντας unroot να την βαλω η οχι ?

Εναλακτικα αν παρω backup φλασαρω καθαρη την R15, κανω την αναβαθμιση και επαναφερω το backup με twrp θα ειμαι ενταξει η θα επανερθει η rooted R15 ?

Θα πρέπει να το ξανακάνεις εργοστασιακό(unroot, recovery) λογικά για να πάρεις ota αναβάθμιση.

Αν πάρεις backup , φλασάρεις καθαρή rom, δεν έχει νόημα. Αν κάνεις restore το συγκεκριμένο backup θα ξαναγίνει ακριβώς όπως όταν το πήρες. Καλύτερα να περιμένεις όταν βγει αναβάθμιση να κυκλοφορήσει σε αρχείο που περνάει με flashtool, να την κάνεις και μετά να το ρουτάρεις. Μαντεύω πως θες να αποφύγεις το factory reset, αλλά μάλλον δεν υπάρχει τρόπος.

Εχει συχνες αναβαθμισεις το τηλεφ.? Αν εχει ειναι δικοπο μαχαιρι το ρουταρισμα του.

Για μαζικο σβησιμο ολων των προσφατων εφαρμογων και οχι μια μια εχετε βρει λυση ?

Αν εισαι ρουτ, τιτανιουμ backup , διαλεγεις τις εφαρμογες που θες και κανεις απεγκατασταση.

Μάλλον εννοεί όταν κρατάει παρατεταμένα το κεντρικό πλήκτρο που του ανοίγει ο "task manager" με τις ανοιχτές εφαρμογές, ότι θα ήθελε με ένα πλήκτρο να τις κλείνει όλες, όπως έχουν μερικές συσκευές. Δυστυχώς δε γίνεται από τη μάνα του. Νομίζω με root και xposed ίσως μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα.

Μπαταρία τέρας, απροβληματιστο, δουλεύει άψογα και δεν κολλάει πουθενά. Μπορείτε να το προτιμήσετε. Edited by kostasw

Μπαταρία τέρας, απροβληματιστο, δουλεύει άψογα αλλά δυστυχώς μετά από ένα μήνα ή γυναίκα δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με το μέγεθος οπότε αν κάποιος ενδιαφέρετε μπορεί να στείλει.

Για αυτο εχουμε και τις αγγελιες φιλε μου,εδω δεν ειναι το καταλληλο νημα....:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ναι έχεις δίκιο απλά δεν τις βλέπω τις αγγελίες ακόμα. Άλλαξα το προηγούμενο μήνυμα για να μην υπάρξει κάποιο θέμα.

Ναι έχεις δίκιο απλά δεν τις βλέπω τις αγγελίες ακόμα. Άλλαξα το προηγούμενο μήνυμα για να μην υπάρξει κάποιο θέμα.

Έχεις ΠΜ, τσεκαρε το

In the down down of the writing we became robes...

Το κινητό για τα χρήματα που κοστίζει είναι άψογο και πλέον με την custom ρομ που του έχω απο το oukitel k6000 βγάζω και μια επιπλέον ώρα χρήση οθόνης.To μόνο μειονέκτημα είναι το πλαστικό sim slot που μου έσπασαν πάλι τα αυτάκια αλλά δεν παίρνω άλλο μιας και ουσιαστικά δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στο κινητό πέραν του αισθητικού

Το κινητό για τα χρήματα που κοστίζει είναι άψογο και πλέον με την custom ρομ που του έχω απο το oukitel k6000 βγάζω και μια επιπλέον ώρα χρήση οθόνης.To μόνο μειονέκτημα είναι το πλαστικό sim slot που μου έσπασαν πάλι τα αυτάκια αλλά δεν παίρνω άλλο μιας και ουσιαστικά δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στο κινητό πέραν του αισθητικού

Τι πλεονεκτήματα έχει σε σχέση με τις άλλες stock ΡΟΜs;;;

In the down down of the writing we became robes...

Πέρα απο την λίγο καλύτερη αυτονομία,τις άσπρες αντι μαύρες ρυθμίσεις για όποιον δε του αρέσει σε μαύρο,την ίσως καλύτερη κάμερα καθώς έχουν γράψει οι Ρώσοι οτι οι drivers απο την ρομ του Doogee Τ6 έχουν καλύτερο αποτέλεσμα αλλά προσωπικά δεν είδα τεράστια διαφορά και αυτοί οι drivers μπορούν να περαστουν και στην στοκ ρομ αν είσαι root με twrp.

Σωστά.Εγώ πέρασα για δοκιμή αυτή την ρομ και αφού δεν έχει κάποιο bug συν την καλύτερη μπαταρία,μένω σε αυτή μέχρι να βγει κάποια καλύτερη.

Πέρα απο την λίγο καλύτερη αυτονομία,τις άσπρες αντι μαύρες ρυθμίσεις για όποιον δε του αρέσει σε μαύρο,την ίσως καλύτερη κάμερα καθώς έχουν γράψει οι Ρώσοι οτι οι drivers απο την ρομ του Doogee Τ6 έχουν καλύτερο αποτέλεσμα αλλά προσωπικά δεν είδα τεράστια διαφορά και αυτοί οι drivers μπορούν να περαστουν και στην στοκ ρομ αν είσαι root με twrp.

Δηλαδη ποση αυτονομια ειχε πριν και μετα με την χρηση που κανεις εσυ? SOT?