Jump to content

Doogee HOMTOM HT6

kwnana
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Homtom ht6--->το πρώτο μου κινέζικο κινητό που παίρνει τον δρόμο επιστροφής για κίνα.Ακουγα χθες μουσική και με παίρνει ο ύπνος.Ξυπνάω το πρωϊ και το βρίσκω κλειστό.Το βάζω για φόρτιση και δεν ανάβει με τίποτε.Οπότε επικοινώνησα με banggood και μου έδωσαν διεύθυνση επιστροφής..

Χρήστο δοκίμσες να το "ξυπνήσεις" με κάποιο τρόπο και δεν ξύπναγε η κατ' ευθείαν πήρε τον μακρύ δρόμο της επιστροφής;

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

• Απαντήσεις 543
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σωκράτη δοκίμασα με διάφορους φορτιστές και καλώδια πέρα απο τα δικά του αλλά δεν κάνει κάτι.Αν η μπαταρία ήταν αποσπώμενη θα δοκίμαζα να την φορτίσω με τον φορτιστή πατέντα αλλά τώρα πρέπει να ανοιχθεί το κινητό.Δεν το έχω στείλει ακόμη.Οποιαδήποτε ιδέα καλοδεχούμενη..

Σωκράτη δοκίμασα με διάφορους φορτιστές και καλώδια πέρα απο τα δικά του αλλά δεν κάνει κάτι.Αν η μπαταρία ήταν αποσπώμενη θα δοκίμαζα να την φορτίσω με τον φορτιστή πατέντα αλλά τώρα πρέπει να ανοιχθεί το κινητό.Δεν το έχω στείλει ακόμη.Οποιαδήποτε ιδέα καλοδεχούμενη..

Ξελιγωθηκε ή μπαταρία του

Αστο.στο φορτιστή καμία 1-2 ώρες

Και μετά δοκίμασε να το ξυπνήσεις με τα τρία κουμπιά πατημενα.

Ψάξε έχει θέματα στο διαδίκτυο

Τα ίδια πάθαινε και ένα moto g που ειχα

In the down down of the writing we became robes...

Το άφησα πάνω απο 2 ώρες αλλά δυστυχώς τίποτε

Εdit

Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Σωκράτη για την ιδέα που μου έδωσε και τώρα το κινητό φορτίζει κανονικά!! Εκοψα ένα micro usb καλώδιο και σύνδεσα την usb άκρη το + και - απευθείας σε μετασχηματιστή που δίνει 9v τάση (ευτυχώς εχω έναν τέτοιο στη δουλειά) και με το που τον σύνδεσα άναψε κατευθείαν το λαμπάκι. Κάπως αργά αλλά φορτίζει.Ο δικός του φορτιστής δίνει μεν 9v αλλά μόνο όταν αναγνωρίσει το κινητό.Ετσι όταν τον συνέδεα έδινε 5v με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεκινήσει.

Edited by bbbb

Το άφησα πάνω απο 2 ώρες αλλά δυστυχώς τίποτε

Εdit

Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Σωκράτη για την ιδέα που μου έδωσε και τώρα το κινητό φορτίζει κανονικά!! Εκοψα ένα micro usb καλώδιο και σύνδεσα την usb άκρη το + και - απευθείας σε μετασχηματιστή που δίνει 9v τάση (ευτυχώς εχω έναν τέτοιο στη δουλειά) και με το που τον σύνδεσα άναψε κατευθείαν το λαμπάκι. Κάπως αργά αλλά φορτίζει.Ο δικός του φορτιστής δίνει μεν 9v αλλά μόνο όταν αναγνωρίσει το κινητό.Ετσι όταν τον συνέδεα έδινε 5v με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεκινήσει.

ξελιγωθηκε η μπαταρια

εχασε το 3-4% που αφηνει το λογισμικο του κινητου για να μπορεσει να ξυπνησει αν πεσει η μπαταρια στο 3-4%

το κανουν ολα τα κινητα

Σωστά.Να γιατι δε θα ξαναπάρω κινητό με μη αποσπώμενη μπαταρία..

ειναι σουπερ κινητο

απλα να εχεις το νου σου να μη σου ξελιγωνεται

Σωστά.Να γιατι δε θα ξαναπάρω κινητό με μη αποσπώμενη μπαταρία..

Αφού τώρα ξέρουμε τον τρόπο!!!:)

Φύλαξε το κομένο καλώδιο....μην χρειαστεί να ξανακόψεις άλλο:lol:

Ναι δεν αντιλέγω ότι είναι σούπερ κινητό αλλά αυτό ήταν μια λεπτομέρεια που με ξενέρωσε.Ευτυχώς όμως γλίτωσε το μακρύ ταξίδι στην κίνα.Σωκράτη εννοείται αυτό.Το άφησα περίπου 40 λεπτά στον μετασχηματιστή και πήρε κοντά στα 150mah σύμφωνα με το battery meter και έδειχνε 4%.Μετά το έβαλα στον κανονικό του φορτιστή και το άφησα να φορτίσει κλειστό μέχρι να φτάσει στο 100%

...πήρε κοντά στα 150mah σύμφωνα με το battery meter και έδειχνε 4%...

Υπάρχει κάποια αναντιστοιχία με τα νούμερα... Με 4% θα έπρεπε να έχει πάρει περίπου 250mAh!!

Nαι λογικά αυτό συμβαίνει γιατί το battery meter λέει στα specs του ότι μετράει μεταξύ 3-7v.Οπότε στα 9v δε μπορεί να μετρήσει σωστά.Και τώρα που το έχω συνδεδεμένο με τον γνήσιο φορτιστή έχει φτάσει στο 75% και λέει ότι πήρε 2200mah ενώ όταν το συνδέω με κανονικό φορτιστή 5v-2A στο 75% δείχνει περίπου τα διπλάσια.Και απο το λίγο που το έψαξα το ίδιο θέμα με τη μέτρηση έχουν και στο 4pda με αυτό το μετρητή.

Ενημερωτικά είδα πως υπάρχει και αυτός εδώ που μετράει μέχρι τα 15v και υποστηρίζει και το fast charge

Edited by bbbb

Πήρα το κινητό, όλα οκ. Η στοκ εφαρμογή της κάμερας μου εμφανίζει ένα bug. Αν τραβήξεις 2-3 φωτογραφίες, σχεδόν πάντα από τη στιγμή εκείνη και έπειτα όταν πατάς σε κάποιο σημείο στην οθόνη να εστιάσει, εμφανίζεται η προηγούμενη φωτογραφία που τραβήχτηκε και παράλληλα ακούγεται ο ήχος της εστίασης. Το έχει κανείς άλλος αυτό;

Nαι κάποιες φορές μου το κάνει και μένα αυτό σε συνεχόμενες φωτογραφίες.Σου έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση στην R15; Είδα ότι υπάρχει στο needrom για πέρασμα με flash tools αλλά ως ota δεν μου την εμφανίζει. Edited by bbbb

Όχι. Έκανε μία όταν το πήρα προχθές, και άλλη μία εχθές και βλέπω πως είναι στην 14. Αν δω τίποτα θα ενημερώσω.

Παιδιά όλα ωραία για αυτό το κινητό. Θέλω να το πάρω αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα για ένα λόγο. Ανταλλακτικά έχει; Οθόνη έχει που είναι το πιο ευθραστο; Βρίσκεις κάπου; Έχω το coolpadF1 και πριν το πάρω τότε κοίταξα πρώτα εάν υπάρχουν ανταλλακτικά. Σε αυτό υπάρχουν ανταλλακτικά άραγε ή πέφτει σπάει και τέλος το κινητο και πεταμένα τα 100 ευρώ;

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά αυτά τα έχω δει. Οθόνη δεν έχω βρει πουθενα.

Πιστεύω πως δύσκολα θα χρειαστείς οθόνη. Αν σου πέσει κάτω και σπάσει πχ, το digitizer θα χρειαστεί αλλαγή στις περισσότερες περιπτώσεις.

Επίσης το φέρνει και η αντιπροσωπεία. Λογικά αν χρειαστεί θα έχουν και οθόνες αν έχουν σέρβις για αυτά.

Aφου γίνεις root πας με έναν root explorer πχ root browser και μετονομάζεις το αρχείο bootaudio.mp3 στο /system/media

Aφου γίνεις root πας με έναν root explorer πχ root browser και μετονομάζεις το αρχείο bootaudio.mp3 στο /system/media

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Xiaomi redmi note 7