Jump to content

Meizu m2 - Xiaomi Redmi 2 - THL 2015 ή κάποιο άλλο;

aeras78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω κινητό έως το πολύ 130 ευρώ, οθόνη μέχρι 5", RAM 2GB+,16GB+, με σχετικά καλή κάμερα.

Aπό ένα πρόχειρο ψάξιμο κατέληξα στα εξής:

http://www.gsmarena.com/meizu_m2-7455.php

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_2-6884.php

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-thl-2015-a

Ανάμεσα στα παραπάνω ποιο προτείνετε;

Το Kimovil όπου είδα συγκριτικά και βαθμολογίες, θεωρείται αξιόπιστο?

Edited by aeras78

Προσωπικά θα πήγαινα στο xiaomi αλλά και το m2 δεν πάει πίσω ( απλά εγω δεν μπορώ καθόλου το flyme )

Το kimovil είναι σαν το skroutz ένα πράγμα

Προσωπικά θα πήγαινα στο xiaomi αλλά και το m2 δεν πάει πίσω ( απλά εγω δεν μπορώ καθόλου το flyme )

Το kimovil είναι σαν το skroutz ένα πράγμα

To Kimovil πέρα από τις τιμές, έχει βαθμολογίες που παρουσιάζουν κάποια κινητά πολύ καλά όπως πχ το Doogee F3 Pro (9.9) ή το Cubot H1(9,6), γι'αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο...

To Kimovil πέρα από τις τιμές, έχει βαθμολογίες που παρουσιάζουν κάποια κινητά πολύ καλά όπως πχ το Doogee F3 Pro (9.9) ή το Cubot H1(9,6), γι'αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο...

Όπως είπα είναι σαν το skroutz,όποιος θέλει κάνει αξιολόγηση

Επίσης δεν έχει όλα τα μαγαζία που διαθέτουν το προιόν.

Κι εγώ μεταξύ αυτών των δυο κινητών είμαι και δεν μπορώ να αποφασίσω. Το meizu m2 έχει λίγο πιο καλά χαρακτηριστικά, αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο αξιόπιστο..:confused: Έχω μπερδευτεί!

Αν και εγώ είναι xiaomi fan με λίγα λόγια ,πήγαινε για το redmi 2 και μόνον για την υποστήριξη που έχει από το ελληνικό φόρουμ και την εβδομαδιαία αναβάθμιση σε rom .To meizu καλό, γρήγορο ,ποιοτικό, αλλά να μην έχει ελληνικά ή rom και να βάζεις locale για μετάφραση δε λέει ,επίσης δεν έχει ράδιο και μπαταρία αποσπώμενη .Επίσης αν δε κάνω λάθος τη θέση της μιας sim τη καταλαμβάνει ή microSD ... Edited by tpapo
Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Αν και εγώ είναι xiaomi fan με λίγα λόγια ,πήγαινε για το redmi 2 και μόνον για την υποστήριξη που έχει από το ελληνικό φόρουμ και την εβδομαδιαία αναβάθμιση σε rom .To meizu καλό, γρήγορο ,ποιοτικό, αλλά να μην έχει ελληνικά ή rom και να βάζεις locale για μετάφραση δε λέει ,επίσης δεν έχει ράδιο και μπαταρία αποσπώμενη .Επίσης αν δε κάνω λάθος τη θέση της μιας sim τη καταλαμβάνει ή microSD ...

Καταλήγω στο Xiaomi τελικά, αυτό που θέλω να δω τώρα είναι από που να το παραγγείλω φθηνά (δε με ενδιαφέρει χρόνος παράδοσης) και ποιό ακριβώς μοντέλο γιατί υπάρχουν 2, το Redmi 2 και το Redmi 2S ή Pro. Επίσης από που θα το παρω με έτοιμη rom στα ελληνικά χωρίς να χρειαστεί να κάνω εγώ κάτι;:worry:

• 3 weeks later...

Καλημέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θέλω λίγο την βοήθεια σας.

1. Το Μ2 δουλεύει out of the box γιατι δεν είμαι σχετικός με ROM κτλ. Απλά σαν μέσος χρήστης θα έχω πρόβλημα.

2. Εχει λυθεί το θέμα με την ελληνική γλώσσα; Γιατί βλέπω ότι στο vickmall το στέλνουν με multi.

3. Το 3G με cosmocarta θα δουλεύει;

4. Τι κάρτα SIM παίρνει;

5. Το flyme είναι δύσκολο στην χρήση; Μοιάζει με το iOS;

Παιδιά ευχαριστώ. Αν πάρω απαντήσεις θα το παραγγέιλω σήμερα για να προλάβω και το ΣΚ.

Σκέφτομαι για αυτό.

http://www.vickmall.com/me...5-1-white.html

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)