aeras78 Δημοσιεύτηκε September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 22, 2015 (edited) Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω κινητό έως το πολύ 130 ευρώ, οθόνη μέχρι 5", RAM 2GB+,16GB+, με σχετικά καλή κάμερα. Aπό ένα πρόχειρο ψάξιμο κατέληξα στα εξής: http://www.gsmarena.com/meizu_m2-7455.php http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_2-6884.php http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-thl-2015-a Ανάμεσα στα παραπάνω ποιο προτείνετε; Το Kimovil όπου είδα συγκριτικά και βαθμολογίες, θεωρείται αξιόπιστο? Edited September 23, 2015 by aeras78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkouroub Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Θα πρότεινα το Meizu M2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Προσωπικά θα πήγαινα στο xiaomi αλλά και το m2 δεν πάει πίσω ( απλά εγω δεν μπορώ καθόλου το flyme ) Το kimovil είναι σαν το skroutz ένα πράγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeras78 Δημ. September 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Προσωπικά θα πήγαινα στο xiaomi αλλά και το m2 δεν πάει πίσω ( απλά εγω δεν μπορώ καθόλου το flyme ) Το kimovil είναι σαν το skroutz ένα πράγμα To Kimovil πέρα από τις τιμές, έχει βαθμολογίες που παρουσιάζουν κάποια κινητά πολύ καλά όπως πχ το Doogee F3 Pro (9.9) ή το Cubot H1(9,6), γι'αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 To Kimovil πέρα από τις τιμές, έχει βαθμολογίες που παρουσιάζουν κάποια κινητά πολύ καλά όπως πχ το Doogee F3 Pro (9.9) ή το Cubot H1(9,6), γι'αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο... Όπως είπα είναι σαν το skroutz,όποιος θέλει κάνει αξιολόγηση Επίσης δεν έχει όλα τα μαγαζία που διαθέτουν το προιόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Εγώ το kimovil πιο πολύ ενδεικτικά το βλέπω να πω την αλήθεια. Ως προς το τόπικ εγώ θα πήγαινα στο xiaomi Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itisme21 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Κι εγώ μεταξύ αυτών των δυο κινητών είμαι και δεν μπορώ να αποφασίσω. Το meizu m2 έχει λίγο πιο καλά χαρακτηριστικά, αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο αξιόπιστο..:confused: Έχω μπερδευτεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeras78 Δημ. September 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Υπάρχει κάποιο συγκριτικό τους ή έστω ένα αναλυτικό review στα αγγλικά;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 (edited) Αν και εγώ είναι xiaomi fan με λίγα λόγια ,πήγαινε για το redmi 2 και μόνον για την υποστήριξη που έχει από το ελληνικό φόρουμ και την εβδομαδιαία αναβάθμιση σε rom .To meizu καλό, γρήγορο ,ποιοτικό, αλλά να μην έχει ελληνικά ή rom και να βάζεις locale για μετάφραση δε λέει ,επίσης δεν έχει ράδιο και μπαταρία αποσπώμενη .Επίσης αν δε κάνω λάθος τη θέση της μιας sim τη καταλαμβάνει ή microSD ... Edited September 26, 2015 by tpapo Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeras78 Δημ. September 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Αν και εγώ είναι xiaomi fan με λίγα λόγια ,πήγαινε για το redmi 2 και μόνον για την υποστήριξη που έχει από το ελληνικό φόρουμ και την εβδομαδιαία αναβάθμιση σε rom .To meizu καλό, γρήγορο ,ποιοτικό, αλλά να μην έχει ελληνικά ή rom και να βάζεις locale για μετάφραση δε λέει ,επίσης δεν έχει ράδιο και μπαταρία αποσπώμενη .Επίσης αν δε κάνω λάθος τη θέση της μιας sim τη καταλαμβάνει ή microSD ... Καταλήγω στο Xiaomi τελικά, αυτό που θέλω να δω τώρα είναι από που να το παραγγείλω φθηνά (δε με ενδιαφέρει χρόνος παράδοσης) και ποιό ακριβώς μοντέλο γιατί υπάρχουν 2, το Redmi 2 και το Redmi 2S ή Pro. Επίσης από που θα το παρω με έτοιμη rom στα ελληνικά χωρίς να χρειαστεί να κάνω εγώ κάτι;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλημέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θέλω λίγο την βοήθεια σας. 1. Το Μ2 δουλεύει out of the box γιατι δεν είμαι σχετικός με ROM κτλ. Απλά σαν μέσος χρήστης θα έχω πρόβλημα. 2. Εχει λυθεί το θέμα με την ελληνική γλώσσα; Γιατί βλέπω ότι στο vickmall το στέλνουν με multi. 3. Το 3G με cosmocarta θα δουλεύει; 4. Τι κάρτα SIM παίρνει; 5. Το flyme είναι δύσκολο στην χρήση; Μοιάζει με το iOS; Παιδιά ευχαριστώ. Αν πάρω απαντήσεις θα το παραγγέιλω σήμερα για να προλάβω και το ΣΚ. Σκέφτομαι για αυτό. http://www.vickmall.com/me...5-1-white.html Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts