Jump to content

Samsung Galaxy S5 Neo

spiros1314
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από τα πλην το δακτυλικό αποτυπώμα δουλεύει άθλια ούτως ή άλλως στο κανονικό s5. To ir είναι όντως έλλειψη.

Τα χειρότερα χαρακτηριστικά (αν έχει) δεν φαίνονται πουθενά καθότι παρέλειψες(υπόθετω καταλάθος) ότι το neo τρέχει το android 5.1.1 με το νέο tw συν τα θέματα και όλες οι νέες stock εφαρμογές.

Η συσκευή(s5 neo) πάει μπάλα , καλύτερα από το note edge.(όταν το χα stock).

Καλημερα...στα τεχνικα χαρακτηριστικα εννοω οτι σε θεμα επεξεργαστη το s5 neo αν και εχει οκταπυρηνο ειναι πιο αδυναμος απο τον snapdragon 801 του s5 ....αν και ποτε δεν βλεπω επιδοσεις π.χ AntuTu το neo εχει πολυ μικροτερο σκορ απο το κανονικο.....

Αυτο εννοουσα ....

Και οντος το δακτυλικο αποτυπωμα στο s5 δουλευει χαλια....

• Απαντήσεις 479
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα...στα τεχνικα χαρακτηριστικα εννοω οτι σε θεμα επεξεργαστη το s5 neo αν και εχει οκταπυρηνο ειναι πιο αδυναμος απο τον snapdragon 801 του s5 ....αν και ποτε δεν βλεπω επιδοσεις π.χ AntuTu το neo εχει πολυ μικροτερο σκορ απο το κανονικο.....

Αυτο εννοουσα ....

Και οντος το δακτυλικο αποτυπωμα στο s5 δουλευει χαλια....

To 8πύρηνος/4πύρηνος δεν έχει καμία αξία.

Ο 801 είναι καλύτερος του επεξεργαστή του s5 neo, ΑΛΛΆ το s5 neo επειδή τρέχει 5.1.1 σε συνδυασμό με το νέο tw έχει στην πράξη εμφανώς ανώτερη απόδοση(Βασικά μέρα με τη νύχτα). Η samsung είναι σεσημασμένη για την τραγική τακτική της να μην δίνει νέο λογισμικό στις παλιές τις συσκευές, αλλιώς τα s5(όπως και τα note 4) με το νέο tw θα μεταμορφώνονταν.(Τουλάχιστον στα 2α έχει δώσει 5.1.1)

To 8πύρηνος/4πύρηνος δεν έχει καμία αξία.

Ο 801 είναι καλύτερος του επεξεργαστή του s5 neo, ΑΛΛΆ το s5 neo επειδή τρέχει 5.1.1 σε συνδυασμό με το νέο tw έχει στην πράξη εμφανώς ανώτερη απόδοση(Βασικά μέρα με τη νύχτα). Η samsung είναι σεσημασμένη για την τραγική τακτική της να μην δίνει νέο λογισμικό στις παλιές τις συσκευές, αλλιώς τα s5(όπως και τα note 4) με το νέο tw θα μεταμορφώνονταν.(Τουλάχιστον στα 2α έχει δώσει 5.1.1)

Επειδη φιλος εχει το s5 neo το εχω συγκρινει νε το δικο μου το s5 και τουλαχιστον στον τομεα που εγω ενδιαφερομαι και εχει να κανει με πλοηγηση το s5 πραγματικα ειναι λιγο πιο γρηγορο,αλλα η διαφορα αυτη ειναι αμελητεα γιατι ουσιαστηκα κανεις απλος χρηστης δεν προκειτε να δει την σιαφορα ουτε θα τον ενοχλησει....οσο αφορα το tw εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει μιας και δεν το δουλευω....

Τωρα οσο αφορα την Samsung και το ανεκδοτο που λεγετε αναβαθμησεις ενω περιμεναμε την 6 τελικα απ τα λεγομενα της θα δωσει απευθειας την N με οτι αυτο σημαινει....

Ισως τον Μαιο που θα δωσει την αναβαθμηση να μην εχω το S5 αλλα αν ειναι να την δωσει για να βγαλει την υποχρεωση απεναντη στην google και δεν δουλεψει ωστε η συσκευη να ειναι λειτουργηκη καλυτερα να την αφησει με την 5.

Εχει καποια λειτουργια στο τηλ. Ωστε να φαινεται στο laptop π.χ η σε αλλη οθονη η οθονη του κνητου;δηλ. Να σερφαρω στο κινητο και να συνδεετεαι ασυρματα με την οθονη του laptop...

Παιδια, το πήρα κι εγώ χθες. Πολύ ωραίο τηλεφωνακι και επιστροφη για εμενα στη Samsung και τις amoled απο το galaxy sii :happy:

Το φορτισα μεχρι 100% χθες, να περιμενω τωρα να σβησει μονο του ή να το βαλω γυρω στο 20% να φορτισει; Τι ειναι καλύτερο;

Παιδια, το πήρα κι εγώ χθες. Πολύ ωραίο τηλεφωνακι και επιστροφη για εμενα στη Samsung και τις amoled απο το galaxy sii :happy:

Το φορτισα μεχρι 100% χθες, να περιμενω τωρα να σβησει μονο του ή να το βαλω γυρω στο 20% να φορτισει; Τι ειναι καλύτερο;

Μην την ξεζουμίζεις, δεν είναι καλό.

Στο 10-20% βάλτο στη φόρτιση και άστο να φουλάρει.

Τουλάχιστον οι 5-10 πρώτες φορτίσεις φρόντισε να είναι πλήρεις.(Από 10-20% ως 100%).

Καλορίζικο :)

Κάποιες φήμες λένε ότι το τηλεφωνάκι δεν θα πάρει την Marshmallow :(

...και κάποιες άλλες λένε ότι θα πάει απευθείας στην Ν :confused:

Oneplus5 8/128 Android 10

To ειχα το κινητο πριν 5 μηνες και το ξαναπηρα και οφειλω να πω οτι στην αυτονομια με εκπλησει ευχαριστα. Τοτε που το ειχα εβγαζε 3μιση ωρες οθονης τωρα βγαζει πολυ περισσοτερο... Εβγαλε 3 μιση απο το 80% που το πηρα και περισσευει και ενα 25%...

Θυμαμαι οτι υπηρχε επιλογη να αφαιρεσω το ρολοι καιρου απο την οθονη κλειδωματος αλλα τωρα δεν το βρισκω....

Edited by GMF80

Κάποιες φήμες λένε ότι το τηλεφωνάκι δεν θα πάρει την Marshmallow :(

...και κάποιες άλλες λένε ότι θα πάει απευθείας στην Ν :confused:

Τελικα ολα τα s5 οπως ολα δειχνουν θα παρουν την Μ και λογικα θα ειναι το τελευταιο μεγαλο update...

Οι φημες που λεγανε για διαθεση της Ν κατευθειαν απο την στιγμη που αρχισε η διαθεση της Μ θα μεινουν μονο φημες...

Παίδες καλημέρα! Γνωρίζει κανείς αν αυτή η micro sd είναι καλή για το s5 neo? Θέλω να αγοράσω μία και έχω χαθεί με τόσες μάρκες και τιμές... Απλά θέλω να έχει καλή απόδοση και να μην κολλάει το κινητό (και να μη πληρώσω και καμιά περιουσία).. Επίσης βίντεο γίνεται να αποθηκεύσεις κατευθείαν καθώς το τραβάς μέσα στην κάρτα?? Εσείς ποιες κάρτες χρησιμοποιείτε και ποιες είναι οι εντυπώσεις σας?? Ευχαριστώ πολύ!

http://s16.postimg.org/qvvat64wl/kingston_micro_sd.jpg

1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7

Εγω την εχω αυτη ακριβως φιλε απο το 2014 και την εχω χρησιμοποιήσει σε 2 κινητα. LG G3 και τωρα το S5 neo. Απροβληματιστη μου εχει βγει ως τωρα.

To ειχα το κινητο πριν 5 μηνες και το ξαναπηρα και οφειλω να πω οτι στην αυτονομια με εκπλησει ευχαριστα. Τοτε που το ειχα εβγαζε 3μιση ωρες οθονης τωρα βγαζει πολυ περισσοτερο... Εβγαλε 3 μιση απο το 80% που το πηρα και περισσευει και ενα 25%...

Θυμαμαι οτι υπηρχε επιλογη να αφαιρεσω το ρολοι καιρου απο την οθονη κλειδωματος αλλα τωρα δεν το βρισκω....

Ρυμισεις /οθονη κλειδ.και ασφαλεια/προβολη πληροφοριων

Το κινητο μας τι επεξεργαστη εχει; exynos?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ασχετο..οταν λες το ξαναπηρες; Το εχασες το προηγουμενο δηλ;

Καλησπερα μολις πηρα ενα s5 neo απο τον αδερφο μου που ειναι ολλανδια αλλα ειναι κλειδωμενο σε εκει δικτυο αν και μπαινει στο ιντερνετ με 4g.... μπορω να κανω κατι για να δουλεψει εδω;

Καλησπέρα αντιμετωπίζει κανείς (μάλλον )υπερθέρμανση της συσκευής? Μετά από 10 λεπτά στο YouTube το Phone info δείχνει cpu 69 βαθμούς το τηλέφωνο καίει πίσω και κολλάει .

Καλησπέρα αντιμετωπίζει κανείς (μάλλον )υπερθέρμανση της συσκευής? Μετά από 10 λεπτά στο YouTube το Phone info δείχνει cpu 69 βαθμούς το τηλέφωνο καίει πίσω και κολλάει .

Όχι ποτέ κάτι τέτοιο και το έχω μισό χρόνο. Ούτε καίει ούτε κολλάει. Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει η συσκευή σου ή είναι ελαττωματική η μπαταρία της.

Το πήγα στο service και είπαν επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και να μην κάνω ενημερώσεις εφαρμογών από play store γιατί ζορίζεται ο επεξεργαστής αλλά πρόβλημα δεν έχει.

Ναι σε εξουσιοδοτημενο. Οι ενημερώσεις μπορεί να μην είναι συμβατές και να δημιουργηθεί πρόβλημα. Οκ λέω θα το κάνω και θα στο φέρω ξανά από βδομάδα γιατί δεν θα έχει λυθεί τίποτα. Τα δικά σας από θερμοκρασία που κυμαίνονται?

Ναι σε εξουσιοδοτημενο. Οι ενημερώσεις μπορεί να μην είναι συμβατές και να δημιουργηθεί πρόβλημα. Οκ λέω θα το κάνω και θα στο φέρω ξανά από βδομάδα γιατί δεν θα έχει λυθεί τίποτα. Τα δικά σας από θερμοκρασία που κυμαίνονται?

Αυτό που σου είπαν περί update των εφαρμογών ήταν τρελό καραγκιοζιλίκι.. Θα τους είχα πετάξει το κινητό στο κεφάλι. Πάνε και πες τους ότι υπερθερμαίνεται και κολλάει και απαιτείς να γίνει service ή να αλλαχτεί η συσκευή. Από θερμοκρασίες δεν ξέρω πως πάει το δικό μου γιατί αν και το έχω μέσα σε θήκη σιλικόνης από day 1 δεν ζεστάθηκε ποτέ τόσο έτσι ώστε να μου φανεί περίεργο να ελέγξω θερμοκρασίες. Ακόμα και όταν παίζω κανένα game είναι χλιαρό το κινητό.

Και μένα μου ακούστηκε περίεργο αλλά είπα μπας και . Από βδομάδα μόλις βρω χρόνο θα ξαναπάω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.