ALXGS Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Έκλεισα διάφορες μλκίες όπως το S health, το NFC, κάποιες άχρηστες χειρονομίες όπως αυτή που καλεί μόνο του αν το βάλεις στο αυτί κοιτώντας μια επαφή, απενεργοποίησα αρκετές μη χρειαζούμενες (για μένα) εφαρμογές, απενεργοποίησα όλες τις πάνβαρες και μεγάλες εφαρμογές microsoft (word excell powerpoint) και κατέβασα το WPS Office που είχα και στο παλιό μου κινητό για να ανοίγω τέτοια αρχεία. Αυτή τη στιγμή είναι σε χρήση 11 ώρες από το πρωί που το έβγαλα από τη φόρτιση και έχω ασχοληθεί λίγο μαζί του. Το wifi το έχω όλη μέρα ανοιχτό και έρχονται διάφορα email κτλ. Οθόνη έχω 1 ώρα Το ποσοστό της μπαταρίας είναι στο 84% Περισσότερη μπαταρία τρώνε οι εφαρμογές με "αρχηγό" το σύστημα android καταρχήν μετά η kernel μετά το system όπως λέει το gsam και ακολουθούν Chrome κτλ. Facebook δεν δούλεψα καθόλου σήμερα. Αυτή είναι αποδεκτή η κατανάλωση, αλλά προς το παρών επιφυλάσσομαι καθώς δεν ασχολήθηκα πολύ μαζί του. Αλλά σαν αναμονή είναι ΟΚ σε σχέση με πριν. Αυτό το NFC τρώει πολύ? Πιστεύω όλοι αυτοί οι αισθητήρες τρώνε τον άμπακο! Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Λογικα αν οι αισθητηρες θα τρωνε μονο οταν τους χρησιμοποιεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Nαι.. παίζει, αλλά γιατί βελτιώθηκε τόσο πολύ η αναμονή? Σε 13 ώρες αναμονής και χωρίς καθόλου χρήση, θα είχα μείωση 26% μπαταρίας + τη 1 ώρα χρήση οθόνης θα ήμουν σίγουρα στο 65 με 70% μπαταρία, ενώ είμαι στο 82% (και εκείνη την κατανάλωση μου την έβγαζε με wifi και data κλειστά, ενώ σήμερα το wifi το έχω από τις 7:30 το πρωί μόνιμα ανοιχτό. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πωωωωω μόλις τώρα το είδα. Το Galaxy apps τρώει τα κέρατά του! Απενεργοποίηση άμεσα!:ninja: Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Δεν ξέρω εμένα με τους αισθητήρες όλους ανοιχτους η κατανάλωση σε αναμονή ήταν 2 % σε 15 ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Περίεργα πράγματα :wacko: Τέσπα... εμένα τώρα πάει καλά. 1 ημέρα και 2 ώρες χρήση και με 3 ώρες και 15 λεπτά οθόνη με υπόλοιπο 56%. Λογικά με αυτό το 56% θα βγάλω και όλη τη μέρα σήμερα. Έτσι ναι! :cool: Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Ναι, ετσι λέει... Οταν φτάσω σε τέτοια επίπεδα μπορεί να το κρατήσω... Γιατί τώρα το έχω βάλει αγγελία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 καλημερα παιδια.Μη κουραζεστε αδικα.τα αχρηστα πραγματα,αισθητηρες,ακομη και το εφε ξεκλειδωματος τις οθονης ,κατι εφαρμογες τυπου facebooκ κτλ γονατιζουν την μπαταρια.Ακομη και στο νοτε2 το δικο μου το οποιο μου βγαζει χαλαρα 2 μερες,οταν τα ειχα ολα αυτα ανοικτα ειχα μιση ημερα λιγοτερη αυτονομια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Εγώ μόλις πέταξα ότι άχρηστο είχε μέσα η samsung, και έκλεισα αισθητήρες που δεν χρησιμοποιώ, η μπαταρία βελτιώθηκε κατακόρυφα! Κοιτάξτε τη φωτό. Από πρωι Σαββάτου στις 7:30 μέχρι Κυριακή βράδυ μεσάνυχτα η μπαταρία στο 23% και 6 ώρες οθόνη. Άσχημα δε το λες αν σκεφτεις πως το 23% έχει πολύ ακόμα να δώσει σε οθόνη. Εκτιμώ άλλο ένα 2ωρο, ίσως και περισσότερο. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Mια χαρά είναι. Απλά το καλύτερο για την μπαταρία είναι να το φορτίζεις γύρω στο 20%. Βέβαια αφού έχει αποσπώμενη και να χαλάσει σε ενα χρόνο την αλλάζεις με κάνα 20αρικο... Εγώ δεν έχω τέτοιους χρόνους γιατί χρησιμοποιώ data για σύνδεση στο internet αυτές τις μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Τις καθημερινές κι όση ώρα είμαι στη δουλειά έχω κι εγώ τα data ανοιχτά. Aπό χτες το πρωί δηλαδή που έφυγα από το σπίτι και χρήση όλη μέρα έπεσα για ύπνο με 55% μπαταρία. Ξύπνησα πάλι με 55% μπαταρία! Δεν έχασε καθόλου μέσα σε 7 ώρες!!!! Λογικά θα βγάλω ΟΛΗ τη μέρα άνετα με την υπόλοιπη μπαταρία:) Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλημρρα... Πως κλεινουμε εφαρμογες που δεν τις χρησιμοποιουμε??? Ευχαριστω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 καλημερα παιδια.απο καμερα πως παει γενικως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Διαχείριση εφαρμογών/την εφαρμογή που θες/απενεργοποίηση Θα σου πει κάτι βλακείες ότι μπορεί να μη δουλευει σωστά το τηλέφωνο μετά (ειδικά αν είναι κάποιες προεγκατεστημένες όπως το galaxy apps που είναι πάνβαρο! Αυτό πήρε πρώτο πρώτο πόδι:lol: Η κάμερα είναι πάρα πολύ καλή ακόμα κακ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης έχει και πολύ δυνατό φλας! Σας μιλάει άνθρωπος που έχει τρέλα με τη φωτογραφία έχοντας μια από τις πολύ καλές compact φωτογραφική της Canon (σειράς S) που βγάζει απίστευτες φωτογραφίες, καθώς επισης και κάτοχος Nikon dslr μηχανής και άρα έχω πολύ καλό μέτρο σύγκρισης για τη κάμερα του κινητού. Εμένα δεν με ενδιέφερε ποτέ η κάμερα των κινητών γιατί πάντα τραβούσα με τις φωτογραφικές μου,, αλλά σε αυτό εντυπωσιάστηκα από τις ικανότητές της. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Ξέρει κανένας γιατί, όταν με καλούν κάποιοι η φωτογραφία τους (που έχω στην επαφή) πιάνει τη μισή οθόνη και όταν με καλούν κάποιοι άλλοι, η φωτό βγαίνει μια σταλιά μέσα σε ένα κυκλάκι? Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Μετα τον πρωτο συγχρονισμο,ξετικαρε τον συγχρονισμό επαφών από τον google λογαριασμό σου και βάλε καινούργιες φωτό.Σε εμένα στο s6 πλέον τις δείχνει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 OK... θα το δοκιμάσω Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπερα παιδια.ηθελα να ρωτησω στο σκοτάδι με φλας εστιαζει γρηγορα?Εχω παρατηρησει οτι μεταξυ των μοντελων υπαρχει χαοτικη διαφορα σε αυτο το θεμα.Στο Α5 που ειχα η εστιαση ηταν της υπομονης.το αποτελεσμα καλο αλλα εκνευριστικη η καθυστερηση.Στο νοτε2 που εχω τωρα,η εστιαση ειναι αστραπιαια.το ιδιο και στο s3 του αδερφου μου.Τι γινεται στο Νεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Μια χαρα γρηγορα εστιαζει. Γενικως η καμερα εχει πολυ γρηγορη εστιαση και ληψη Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 ok ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Από την Τρίτη είμαι και εγώ με το κινητό του θέματος. Απόλυτα ευχαριστημένος και μόνο θετικά βλέπω στο τηλέφωνο. Πολύ ποιοτική κατασκευή επίσης. Δεν κολλάει πουθενά και είναι γρήγορα σε όλα του. Για 300€ νομίζω ότι είναι best deal στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Του έβαλα μια λεπτή θήκη σιλικόνης της Puro και ένα tempered glass 9Η της Forever και είναι κουκλί. Έχει βρει κανένας κάποιο link που να αναφέρει πιθανή ημερομηνία μετάβασης σε Android Marshmallow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καταρχήν καλορίζικο. Κατά τ άλλα κοιτα να το ευχαριστηθείς όπως είναι... καινούριο είναι εξαλλου... και όταν είναι να έρθει η αναβάθμιση θα έρθει:) Εγώ προερχόμενος από την 4.4.2 κιτκατ, μια χαρά εξερευνώ ακόμα την 5.1.1 λολιποπ Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mortum Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 (edited) Καλησπερα! Κατοχος του κινητου εδω και λιγο καιρο, πολυ ευχαριστημενος σε ολα! Ενα προβλημα μονο αντιμετοπιζω δεν συχρονιζοντε αυτοματα τα e mail το viber και το widget του καιρου π.χ. μου εχουν στηλει κατι και δεν ερχετε και αν ανοιξω το viber ερχοντε ολα μαζι η αν μπω στο e mail και κανω μονος μου συχρονισμο ερχοντε τα e mail, εχω κοιταξει ολες τις ρυθμισεις και ειναι ενταξη, δεν ειχα ποτε παρομοιο προβλημα σε αλλη συσκευη ( s4, note 3 neo, g2) καμια ιδεα? Edited November 15, 2015 by mortum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλησπερα! Κατοχος του κινητου εδω και λιγο καιρο, πολυ ευχαριστημενος σε ολα! Ενα προβλημα μονο αντιμετοπιζω δεν συχρονιζοντε αυτοματα τα e mail το viber και το widget του καιρου π.χ. μου εχουν στηλει κατι και δεν ερχετε και αν ανοιξω το viber ερχοντε ολα μαζι η αν μπω στο e mail και κανω μονος μου συχρονισμο ερχοντε τα e mail, εχω κοιταξει ολες τις ρυθμισεις και ειναι ενταξη, δεν ειχα ποτε παρομοιο προβλημα σε αλλη συσκευη ( s4, note 3 neo, g2) καμια ιδεα? Αν εννοείς στην εφαρμογή e-mail τότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν την χρησιμοποιώ. Η εφαρμογή όμως Gmail τρέχει απροβλημάτιστα. Και το Viber που το χρησιμοποίησα μια φορά δούλεψε και αυτό σωστά. Μήπως έχεις στο wifi policy να κλείνει το wifi όταν είναι κλειστή η οθόνη? Τσέκαρε το λιγάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mortum Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Αν εννοείς στην εφαρμογή e-mail τότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν την χρησιμοποιώ. Η εφαρμογή όμως Gmail τρέχει απροβλημάτιστα. Και το Viber που το χρησιμοποίησα μια φορά δούλεψε και αυτό σωστά. Μήπως έχεις στο wifi policy να κλείνει το wifi όταν είναι κλειστή η οθόνη? Τσέκαρε το λιγάκι. Το e mail ειναι οκ, το gmail viber hangout εχουν θεμα, και παρατηρησα το εξης οταν τρεχουν στο παρασκινιο ερχοντε ειδοποιησεις κανονικα, αν κλεισω ολες τις καρτελες δεν ερχοντε ειδοποιησεις παρα μονο αν ανοιξω την εφαρμογη εγω, το κοιταξα το wifi παλι, εχω δει ολες τις ρυθμισεις πολλες φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts