Jump to content

Dual sim ,4G, 5"

antonis_kiriazis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,ψάχνω για την κυρά αντικαταστάτη του xiaomi red rice 1S....γιατί δεν την καλύπτει πλέον :lol:

Οπωσδήποτε δίκαρτο,αν είναι εφικτό η μία να είναι 4G και σίγουρα 4.7- 5 ίντσες μαξ.

Να έχει καλή αυτονομία και αξιοπρεπή κάμερα.

Θα προτιμούσα από Ελλάδα για ποιο άμεσα που μπορεί να γίνει και χρήση πιστωτικής,κοντά στα 300€,αλλιώς από εξωτερικό γύρω στα 200€?

Ευχαριστώ.

Το Xiaomi 2 pro μπαίνει στα υπόψιν,το mi4i εξαιρετικό αλλά τι κόλλημα είναι αυτό να μην βάζουν card slot....

Τα lenovo μου αρέσουν αλλά το συγκεκριμένο είδα πως είναι 5.5" και το Ρ8 το έχω στα υπόψιν αλλά για να βάλεις κάρτα μνήμης πρέπει να χαραμίσεις μία σιμ....

Ωπα δεν πρόσεξα το μέγεθος του lenovo sorry.

Το redmi 2 pro είναι ότι πρέπει και ακριβώς ανάμεσα στο μέγεθος που θες.

Το βλέπω αν και η αλήθεια είναι πως δεν μου πολύ αρέσει προσωπικά.Θα δούμε και τι θα πει ο χρήστης βέβαια...

Θα κοιτάξω και καμιά εναλλακτική,ευχαριστώ.

Το βλέπω αν και η αλήθεια είναι πως δεν μου πολύ αρέσει προσωπικά.Θα δούμε και τι θα πει ο χρήστης βέβαια...

Θα κοιτάξω και καμιά εναλλακτική,ευχαριστώ.

δεν κατανοώ γιατί πλασάρονται τα xiaomi ως τόσο κορυφαία όταν για την Ελλάδα λείπουν βασικές συχνότητες, και δεν μιλάμε μόνο για την 800άρα για 4G που λείπει από όλα τα μοντέλα της (έτσι και αλλιώς δεν χρησιμοποιείται ακόμα η 800άρα εδώ), αλλά ακόμα και η 900άρα που είναι βασική συχνότητα 3G για Vodafone και Wind λείπει από το redmi 2.

Θα σου πρότεινα να δεις το meizu M2 (αν και δεν έχει ραδιόφωνο και κλασικά την 800άρα σε 4G), το είδα σε γκρι από κοντά και με ένα doogee valencia 2-κάτι, το meizu υπέρκομψο σε σχέση με το άλλο...

δες λίγο εδώ, έχουν αρχίσει να παραλαμβάνουν οι φίλοι που το έχουν παραγγείλει

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=420311

Αυτό με την συχνότητα δεν το είχα προσέξει είναι αλήθεια.Δηλαδή με το xiaomi σε vodafone το 4G θα έχει θέμα;

Βέβαια το meizu M2 όντως είναι υπερκομψο σε σχέση με το xiaomi ,το ραδιόφωνο δεν είναι πρόβλημα όσο η έλλειψη συγχρόνως 2 σιμ και κάρτας μνήμης και λιγότερο τα Ελληνικά.

Αυτό με την συχνότητα δεν το είχα προσέξει είναι αλήθεια.Δηλαδή με το xiaomi σε vodafone το 4G θα έχει θέμα;

Βέβαια το meizu M2 όντως είναι υπερκομψο σε σχέση με το xiaomi ,το ραδιόφωνο δεν είναι πρόβλημα όσο η έλλειψη συγχρόνως 2 σιμ και κάρτας μνήμης και λιγότερο τα Ελληνικά.

την 800άρα μπάντα για 4G δεν την έχει κανένα από τα δύο, και λείπει από τα περισσότερα Κινέζικα, δεν είναι άμεσο πρόβλημα γιατί δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η πλήρης αξιοποίησή της, αλλά σε 1 χρόνο από τώρα θα χρειάζεται για μακρυνή κάλυψη 4G. το πρόβλημα του xiaomi είναι η έλλειψη της 900αρας, η οποία χρησιμοποιείται σήμερα κατά κόρον για 3G, ιδίως από Vodafone κ Wind.

Για την έλειψη πραγματικού dual sim έχεις ένα δίκιο, αλλά αν ο χρήστης δεν είναι advanced νομίζω οτι τα 16GB εσωτερικής μνήμης αρκούν, οπότε μπορείς να θυσιάσεις το sd slot για 2η sim. Όπως και να έχει, μιλάμε για κινητό των 130 ευρώ, δεν μπορεί να τα έχει όλα τέλεια...

Το huawei p8 lite θα υπάρχει από Τετάρτη και σε καλύπτει. Επίσης το doggee X5 Pro στο τέλος του μήνα παίζουν όλες οι μπάντες. Πολύ φτηνό αλλά πλαστικουρα. Το huawei honor 4x από vickmall επίσης έχει την 800αρα.

Και εγώ είμαι στο ψάξιμο και θέλω οπωσδήποτε την 800 και βλέπω δυστυχώς ότι δεν υπήρχε στα επώνυμα κινέζικα (από Κίνα κατευθείαν).

Το huawei p8 lite θα υπάρχει από Τετάρτη και σε καλύπτει. Επίσης το doggee X5 Pro στο τέλος του μήνα παίζουν όλες οι μπάντες. Πολύ φτηνό αλλά πλαστικουρα. Το huawei honor 4x από vickmall επίσης έχει την 800αρα.

Και εγώ είμαι στο ψάξιμο και θέλω οπωσδήποτε την 800 και βλέπω δυστυχώς ότι δεν υπήρχε στα επώνυμα κινέζικα (από Κίνα κατευθείαν).

Tο P8Lite έχει ήδη προταθεί αν και δεν είναι pure dual sim, το Honor 4X που λες δεν έχει την 800άρα και είναι και 5,5 ίντσες - γενικά με τα Huawei θέλει πολύ προσοχή ποιά version του κάθε μοντέλου θα βρεις για να σε καλύψει από μπάντες, στα Κινέζικα καταστήματα δεν βρίσκεις εύκολα ευρωπαϊκά μοντέλα. Η Doogee πάλι είναι μια εταιρία που δίνει ψεύτικα χαρακτηριστικά στα presales της και κανένα κινεζομάγαζο δεν το διορθώνει οπότε δεν θα βασιζόμουν 100% για τις μπάντες - άσε που το Χ5 ΠΡΟ που προτείνεις δεν έχει καν 900/1800 στο 3G το οποίο είνια σοβαρότερο πρόβλημα από το να λείπει η 800άρα στο 4G.

το πρόβλημα του xiaomi είναι η έλλειψη της 900αρας, η οποία χρησιμοποιείται σήμερα κατά κόρον για 3G, ιδίως από Vodafone

Αυτό από πότε? .

Αυτό από πότε? .

μιλάμε για το xiaomi redmi 2 και σύμφωνα με τα specs του gsmarena δεν έχει τo 900/1800 για HSDPA αλλά το 850/1900, τώρα αν υπάρχει variant για ευρωπαϊκό HSDPA μπορεί και να κάνω λάθος, θέλει προσοχή όμως γιατί και εγώ παλιότερα με lenovo είχα 3G μόνο στα 2100...

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_2-6884.php

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_204055.html

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-2-red-rice-2-4g-fdd-lte-msm8916-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-miui-6-1280-720p-smartphone-green-pink-yellow.html

Tο P8Lite έχει ήδη προταθεί αν και δεν είναι pure dual sim, το Honor 4X που λες δεν έχει την 800άρα και είναι και 5,5 ίντσες - γενικά με τα Huawei θέλει πολύ προσοχή ποιά version του κάθε μοντέλου θα βρεις για να σε καλύψει από μπάντες, στα Κινέζικα καταστήματα δεν βρίσκεις εύκολα ευρωπαϊκά μοντέλα. Η Doogee πάλι είναι μια εταιρία που δίνει ψεύτικα χαρακτηριστικά στα presales της και κανένα κινεζομάγαζο δεν το διορθώνει οπότε δεν θα βασιζόμουν 100% για τις μπάντες - άσε που το Χ5 ΠΡΟ που προτείνεις δεν έχει καν 900/1800 στο 3G το οποίο είνια σοβαρότερο πρόβλημα από το να λείπει η 800άρα στο 4G.

Το doogee X5 το έχω και έχει κανονικά 3g... Με wind.. Στα 900 δεν δουλεύει αν δεν κάνω λάθος;

Το honor έχει κυκλοφορήσει και στα 800 είχε δοθεί λινκ από συμφορουμιτη.

Ούτε το gsmarena θεωρώ ότι είναι 100% έγκυρο...

Το doogee X5 το έχω και έχει κανονικά 3g... Με wind.. Στα 900 δεν δουλεύει αν δεν κάνω λάθος;

Το honor έχει κυκλοφορήσει και στα 800 είχε δοθεί λινκ από συμφορουμιτη.

Ούτε το gsmarena θεωρώ ότι είναι 100% έγκυρο...

Φίλε μου δεν διεκδικώ κάποιο αλάθητο γιατί πολύ απλά η μόνη αξιόπιστη πηγή πληροφορίας για τις μπάντες είναι συνήθως η ίδια η εταιρία - και αυτό όχι πάντα. Έτσι υπάρχουν Xiaomi, Huawei και Doogee (μιας και για αυτά μιλάμε εδώ) που θα έχουν για 3G το βασικό τρίπτυχο 900/1800/2100 που έχουμε στην Ελλάδα και υπάρχουν και αυτά που έχουν το τρίπτυχο 850/1900/2100 - δεν σημαίνει οτι δεν θα δουλεύει καθόλου το 3G, απλά αν ο πάροχος δίνει 3G στα 900/1800 στο συγκεκριμένο σημείο εσύ θα είσαι με GSM, αν δίνει σε 2100 τότε θα έχεις και εσύ 3G. Το έχω πάθει με το lenovo A660 παλιότερα.

Το να πετύχεις όμως ευρωπαϊκή έκδοση του μοντέλου που σε ενδιαφέρει από κινεζομάγαζο (και κινέζικη τιμή) θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.

μιλάμε για το xiaomi redmi 2 και σύμφωνα με τα specs του gsmarena δεν έχει τo 900/1800 για HSDPA αλλά το 850/1900, τώρα αν υπάρχει variant για ευρωπαϊκό HSDPA μπορεί και να κάνω λάθος, θέλει προσοχή όμως γιατί και εγώ παλιότερα με lenovo είχα 3G μόνο στα 2100...

Όχι η ερώτηση μου ήταν για το από πότε χρησιμοποιείται σήμερα κατά κόρον για 3G η 900άρα...

Γιατί τελευταία φορά που είχα δει ήταν η 2100 εντός πόλης

Απλά ενημερωτικά το ρωτάω μιας και όπως είπα λογικά θα χω μείνει πίσω.

Όχι η ερώτηση μου ήταν για το από πότε χρησιμοποιείται σήμερα κατά κόρον για 3G η 900άρα...

Γιατί τελευταία φορά που είχα δει ήταν η 2100 εντός πόλης

Απλά ενημερωτικά το ρωτάω μιας και όπως είπα λογικά θα χω μείνει πίσω.

Αυτό εξαρτάται από το φάσμα συχνοτήτων που έχει ο κάθε πάροχος και την στρατηγική ανάπτυξης δικτύου ανά περιοχή, από το τρίπτυχο 900/1800/2100 που μπορεί να υποστηρίξει 3G το 2100 χρησιμοποιείται σε αστικές περιοχές και το 900 για μεγαλύτερες αποστάσεις, ενώ το 1800 μπορεί να καλύψει και 3G και 4G. Η Vodafone έχει μεγαλύτερο φάσμα από τους άλλους στα 900 (15Χ) και στα 2100(20Χ), και δεδομένου οτι μέχρι να καθαρίσουν οι συχνότητες στα 800 χρησιμοποιεί 1800 κυρίως για 4G, οι κύριες συχνότητες της για 3G είναι 900/2100. Δες λίγο στο thread τις vodafone, υπάρχουν σχετικά μηνύματα.

Άρα πάνω κάτω όπως τα ήξερα είναι,ναι το είχα κοιτάξει γι'αυτό και ρώτησα.

Και ρώτησα για την vodafone συγκεκριμένα γιατί είχα xiaomi 2 φορές και έχουν και φίλοι μου,3G είχα και έχουν παντού και γεμάτο πάντα το σήμα κι ας λείπει η 900.

Όπως και να'χει ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Τείνω προς το huawei p8 lite αν όντως έρθει και στα 169€.

Μου αρέσει και πιστεύω πως αν το δει από κοντά θα της αρέσει το design του.Από τα 16gb τουλάχιστον θα έχει καμιά 10ρια ελεύθερα πιστεύω για τις φωτογραφίες αφού θα χρησιμοποιηθεί με τις 2 σιμ.

Το meizu M2 αν και είναι αρκετά όμορφο απορρίπτεται αφού δεν δέχεται ξεχωριστούς ήχους κλήσης για κάθε σιμ από ότι έμαθα στο αντίστοιχο νήμα και κατά δεύτερον δεν υποστηρίζει Ελληνικά.

Ακόμα κοιτάω και για καμιά δεύτερη εναλλακτική σε περίπτωση που δεν έρθει το Ρ8 σε αυτήν τη τιμή γιατί παρά είναι καλή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Άκυρο και το huawei αφού η wind το ξανά έφερε αλλά αυτή τη φορά στα 269.

Έχουν 2 φίλοι το elephone p6000 και είναι ευχαριστημένοι,οπότε μιας και βγήκε η pro έκδοση του με 3GB μνήμη dual sim και υποδοχή κάρτας μνήμης καθώς και μπαταρία στα 2700,θέτει σοβαρή υποψηφιότητα.

Άμα δεν το βιάζεσαι καλή επιλογή φαίνεται, αλλά θα πρέπει να περιμένεις κανένα 15νθήμερο να παραλάβουν τα πρώτα παιδιά και να μας πούνε τι λέει.

Δυστυχώς το χρειάζεται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Όταν λένε πως υπάρχει σε στοκ σε ευρωπαϊκή αποθήκη,αυτό σημαίνει πως εκτός από την αποφυγή του τελωνείου,έρχεται και πολύ πιο γρήγορα;

Σε κανένα 10ημερο δηλαδή ή είναι πολύ αισιόδοξο; :lol:

Δυστυχώς το χρειάζεται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Όταν λένε πως υπάρχει σε στοκ σε ευρωπαϊκή αποθήκη,αυτό σημαίνει πως εκτός από την αποφυγή του τελωνείου,έρχεται και πολύ πιο γρήγορα;

Σε κανένα 10ημερο δηλαδή ή είναι πολύ αισιόδοξο; :lol:

Από ποιό κατάστημα?

Μέχρι στιγμής από εδώ http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_213251.html?wid=3 το έχω βρει Ευρώπη,αν δεν το βρω και κάπου αλλού σε λευκό.