Βασίλης Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Και γιατι να μην εχει γινει το αναποδο; :blink: Να εχει κλεψει η citroen το σημα;; :rolleyes: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Που ειναι και το πιο πιθανο δηλαδη! Χα χα, με κανατε και γελασα παντως! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 douleia den eixe o diaolos evaze ta paidia tou xeri :p Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Πολύ καλό Φίλιππος! Κι εγώ δεν ήξερα τον συνδιασμό...αισθητικά είναι σαφώς ανώτερα τα ελληνικά!...για μένα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 το σήμα της Σιτροέν αναπαριστά τα δόντια από δύο διαδοχικά γρανάζια :cool: Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dr_Michael (19 Δεκ. 2004 , 12:59) Εδώ δεν ξέρουμε να γράφουμε Ελληνικά, τα εισαγωγικά μας πείραξαν; σωστος.Ας μαθουμε Ελληνικα και μετα βλεπουμε για τα εισαγωγικα,σημεια στιξης κτλ Εγω παντως δεν πιστευω οτι χρειαζεται σταυροφορια για κατι γιατι με την ιδια λογικη χρειαζεται σταυροφορια για πολλα πραγματα. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vigo (19 Δεκ. 2004 , 17:53) san grafistas pou eimai kai me spoudes grammatografias aisthitika, ta symbola tou latinikou alfabhtou einai pio KALOSXEDIASMENA apo ayta tou ellhnikou logw tis gerhs meleths pou rixane stin dysi epi 400 xronia gia tin kalligrafia twn grammatwn tin eyanagnosia tous kai tin armoniki syndesi tou enos stoixeiou dipla sto allo to ellhniko alfabhto antegrafh kakhn kakws apo xeirografa kai den epexergasthke aisthitika arketa logw tou mikrou koinou pou apeythynetai, mono ston ellhnismo dhladh i akalaisthisia, se sxesi me ta latinika, twn ellhnikwn stoixeiwn afora kyriws ta mikra (peza) grammata afou den ypirxan stin arxaiotita bre! :) ayta :wacko: :cry: :( :blink: Δε πάμε καλααα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Κοντά στον αφανισμό βρίσκονται τα ελληνικά εισαγωγικά! Σε μεγάλο μέρος του έντυπου τύπου και σε ολόκληρο το διαδίκτυο χρησιμοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά πλέον τα ξένα εισαγωγικά ", αντί των ελληνικών, και αισθητικά ανώτερων, « και ». Είναι στο χέρι μας να αντισταθούμε στην αφομοίωση! Τα ελληνικά εισαγωγικά βγαίνουν με το πάτημα του αριστερού alt και των πλήκτρων [{ ή }]. http://pyralopex.de/misc/ee.jpg Διάδωσέ το! :blink: Οταν λεμε παταμε το αριστερο ALT, μπορει και να εννοουμε πατάμε το δεξι... ; :blink: :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. January 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 :blink: Οταν λεμε παταμε το αριστερο ALT, μπορει και να εννοουμε πατάμε το δεξι... ; Δεξί για εσένα, αριστερό για το πληκτρολόγιο :p Ντάξ, γράψε λάθως ;) Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 To ελληνικό ερωτηματικό ; που υπάρχει στο ελληνικό πληκτρολόγιο; Γιατί όταν έχω ελληνικά στο πληκτρολόγιο αναγκάζομαι να το γυρνάω στα αγγλικά για να βάζω το αντίστοιχο θαυμαστικό τους ;… Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. January 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 To ελληνικό ερωτηματικό ; που υπάρχει στο ελληνικό πληκτρολόγιο; Γιατί όταν έχω ελληνικά στο πληκτρολόγιο αναγκάζομαι να το γυρνάω στα αγγλικά για να βάζω το αντίστοιχο θαυμαστικό τους ;… Στη θέση του Q. Και, shift+q=άνω και κάτω τελεία Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Στη θέση του Q. Και, shift+q=άνω και κάτω τελεία Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, την άνω κ κάτω τελεία το ήξερα... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 To ελληνικό ερωτηματικό ; που υπάρχει στο ελληνικό πληκτρολόγιο; Γιατί όταν έχω ελληνικά στο πληκτρολόγιο αναγκάζομαι να το γυρνάω στα αγγλικά για να βάζω το αντίστοιχο θαυμαστικό τους ;… Μια μικρη διορθωση... Το ";" δεν ειναι το θαυμαστικο στα Αγγλικα, αλλα η ανω τελεια.. Το θαυμαστικο ειναι το ιδιο με το δικο μας !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Ουπς δεν το ξερα... :o Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Ρε αλλή δουλειά δν έχετε και ξεψυρίζετε τα @#$$%#$ σας!!! Ακούς εκεί "Σταυροφορία για τη διάσωση των ελληνικών εισαγωγικών"! Ρε αντί να κάνετε καμιά "σταυροφορία" για τις χιλιάδες ανθρώπων που χάθηκαν στην Ταϊλάνδη ή για τον αγώνα κατά του AIDS κάθεστε και τσακώνεστε για το αν πρέπει να χρησιμοποιούμε " ή « ». Ρε δεν πάμε καλά λέω εγώ... PS: Για όσους δεν το καταλάβαίνουν, η γλώσσα εξελίσσεται συνεχώς μαζί με τους ανθρώπους. Αν τα ελληνικά εισαγωγικά κάποια στιγμή χαθούν θα είναι επειδή δεν είναι λειτουργικά ή είναι αντιαισθητικά. Αν συνεχίσουμε έτσι σε λίγο βλέπω να τσακωνόμαστε για τον αν πρεπει να ξαναβαζουμε περισπωμενες, δασείες κλπ... Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Ρε αλλή δουλειά δν έχετε και ξεψυρίζετε τα @#$$%#$ σας!!! Ακούς εκεί "Σταυροφορία για τη διάσωση των ελληνικών εισαγωγικών"! Ρε αντί να κάνετε καμιά "σταυροφορία" για τις χιλιάδες ανθρώπων που χάθηκαν στην Ταϊλάνδη ή για τον αγώνα κατά του AIDS κάθεστε και τσακώνεστε για το αν πρέπει να χρησιμοποιούμε " ή « ». Ρε δεν πάμε καλά λέω εγώ... PS: Για όσους δεν το καταλάβαίνουν, η γλώσσα εξελίσσεται συνεχώς μαζί με τους ανθρώπους. Αν τα ελληνικά εισαγωγικά κάποια στιγμή χαθούν θα είναι επειδή δεν είναι λειτουργικά ή είναι αντιαισθητικά. Αν συνεχίσουμε έτσι σε λίγο βλέπω να τσακωνόμαστε για τον αν πρεπει να ξαναβαζουμε περισπωμενες, δασείες κλπ... Εμείς δεν έχουμε άλλη δουλειά, εσύ που έχεις γιατί ασχολήσαι μαζί μας...; Ασχολήσου με την δουλειά σου και άσε εμάς εδώ στο «χαβά» μας αγαπητε! :mad: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Πάντως μετά την δημοσιέυση αυτού του thread άρχισα να χρησιμοποιώ τα ελληνικά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Κι εγώ το ίδιο :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Πάντως μετά την δημοσιέυση αυτού του thread άρχισα να χρησιμοποιώ τα ελληνικά. :) ...και εγώ! :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Εύγε Φίλιππε! :) Και πάντα είχα απορία πως βγαίνουν τα ρημαδιασμένα τα Ελληνικά εισαγωγικά και ντρεπόμουν να ρωτήσω... :o Βέβαια, δεν ξέρω αν θα καταφέρω να τα χρησιμοποιώ, αλλά καλό είναι να ξέρουμε. :) Η άνω τελεία, δεν πρόσεξα να ειπώθηκε κάπου με ποιο συνδιασμό βγαίνει... :o Μήπως θα μπορούσες να μας πεις; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. February 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Αριστερό ALT κρατημένο και 0183 από το αριθμητικό πληκτρολόγιο ->· Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Αριστερό ALT κρατημένο και 0183 από το αριθμητικό πληκτρολόγιο ->· Θεός! Δεν το ήξερα. (και φυσικά όποιος ξέρει κάτι που δεν ξέρω είναι θεός :p) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Γειά σου lewton, είμαι ένας από τους θεούς* (δωδεκάθεο το κάναμε εδώ και μας βλέπω να μας κυνηγάνε :D). Έχε λοιπόν υπόψην σου ότι αν πας στο character map στα Accessories -> System Tools, εκτός από άνω τελεία παίζουν και άλλα ωραία και μάλιστα τα περισσότερα έχουν συνδιασμούς πλήκτρων με τους οποίους βγαίνουν™. ;) * Όχι δεν είμαι ψώνιο... :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Γειά σου lewton, είμαι ένας από τους θεούς* (δωδεκάθεο το κάναμε εδώ και μας βλέπω να μας κυνηγάνε :D). Έχε λοιπόν υπόψην σου ότι αν πας στο character map στα Accessories -> System Tools, εκτός από άνω τελεία παίζουν και άλλα ωραία και μάλιστα τα περισσότερα έχουν συνδιασμούς πλήκτρων με τους οποίους βγαίνουν™. ;) * Όχι δεν είμαι ψώνιο... :p Thanks θεέ Αιμίλιε. :p (πάντως πριν έγραψα όλο αυτό το κατεβατό γιατί με ένα σκέτο ευχαριστώ δεν έπιανα το όριο των χαρακτήρων). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Μπορει να μου πει καποιος τι σας κανει να πιστευετε οτι τα << >> ειναι (αποκλειστικα) ελληνικα εισαγωγικα? :confused: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts