Jump to content

Cubot H1

chalk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει καποια επιλογη ωστε τα βιντεακια να μην αποθηκευονται σε αρχεια 3GP;το ρωταω διοτι θελω να τα περασω σε στικακι ωστε να τα βλεπω στην τηλεοραση αλλα δεν τα αναγνωριζει.επισης εγκατεστησα στον υπολογιστη προγραμμα μετατροπης αρχειων αλλα ουτε αυτο τα βλεπει!!καμια ιδεα;

Αν έχεις smart tv δοκίμασε με screen mirroring και δε χρειάζεσαι καμία μετατροπή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 493
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εφόσον υπάρχει αυτή η επιλογή γιατί έχω δει σε αρκετά 6735 ότι την έχουν αφαιρέσει

Παράθεση από mindtrapper >

Χαμηλώνει μόνο του δηλαδή, αλλά αν το πας εσύ πάνω μετά μένει εκεί και ακούγεται κανονικά; Έχεις βρει κάτι για να μην χαμηλώνει μόνο του;

οχι δεν εχω βρει κατι

εκανα reset to factory settings και ολα ΟΚ

• 3 weeks later...
Γεια σας και απο εμενα εχω μια ερωτηση το Η1 εχει notification led το οποιο ειναι κοκκινο στην φορτιση και πρασινο οταν φορτισει. Εγω μπλε δεν ειδα ποτε σε ειδοποιηση πχ αναπ κληση η sms ουτε σε φορτιση ουτε οταν ειναι εκτος φορτισης. Εχω την r16 root και twrp. Οποιος μπορει να βοηθησεις ευχαριστω πολυ

Ειναι τσεκαρισμενο αλλα δεν το αναβει το led. Μηπως φταιει η r16;ξερεις καποιο τροπο να το ελεγξω? Και μηπως μπορεις να μου πεις με τη συχνοτητα αναβοσβηνει σε εσενα πχ 1/3 δευτερα η 1/λεπτο? Ευχαριστω

@georgepacu αναβοσβήνει ανά δευτερόλεπτο, δεν ξέρω τρόπο να ελέγξεις. με r16 είμαι κι εγώ.

@bbbb ωραίος! αλλά θέλει πολλή δουλειά η εφαρμογή ακόμα (πχ στην εγγραφή βίντεο, στην αρχή και στο τέλος ακούγεται το μισό ηχητικό μήνυμα έναρξης/λήξης εγγραφής)

Στάλθηκε από το H1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

λοιπον τελικα εγινε factory reset και επρεπε να μην κανω επαναφορα απο google του backup αλλιως εαν εκανα δεν λειτουργουσε το led. τωρα λειτουργει πλεον, εγινε και root ver 2.46 και twrp 2.8.7.3 εχει εγκατασταθει. για την ωρα ειμαι στην R15. Μπορει καποιος να μου πει πως εγκαθιστω xposed κα να βαλει λινκ για τα αρχεια?? ευχαριστω πολυ

Μου εχει χαλασει το μεγαφωνο και δεν βρισκω διαθεσιμο ανταλακτικο.

Γνωριζετε αν ταιριαζει το μεγαφωνο απο καποιο αλλο μοντελο για να παραγγειλω ?

Ευχαριστω

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπερα παιδες ! Πρωτη φορα εδω, πρωτη φορα κ σε φορουμ γενικοτερα.. οποτε και επικαλουμαι την κατανοηση την υπομονη κ την καλη σας διαθεση... :p Πρωτη φορα επισης τρωω τετοιο σκαλωμα με κινητο που εχω φαει τα λυσσακα μου να βρω λυσεις σε θεματακια που ουδεποτε με ειχαν απασχολησει στο παρελθον με αλλα android κινητα αφου τα ειχα μονο για χρηση τηλεφωνου! απεκτησα κ εγω λοιπον ενα cubot H1 ..... Χαρα τρελη..! το λατρεψα...! αλλα οι αποριες μου πολλες (αρκετες εκ των οποιων βεβαια μου λυθηκαν διαβαζοντας τις συζητησεις σας εδω) και θα τις θεσω εν καιρω για να μη με πεταξετε με τις κλωτσιες εξω ακομα δεν μπηκα.. :p θα ξεκινησω με δυο λοιπον.. Πρωτον.. εχει κανεις αλλος θεματα με τον ηχο? εμενα για παραδειγμα μου παραπονιουνται συχνα οι συνομιλητες οτι δεν μακουνε καθαρα κατα διαστηματα και δευτερον... που στα κομματια ειναι οι ρυθμισεις ιντερνετ???? θελω να ρυθμισω για παραδειγμα πως θα ανοιγω συνδεσμους... Γενικοτερα εχω την εντυπωση οτι οι ρυθμισεις που με αφηνει να του κανω ειναι λιγες. Αν εχει διαθεση κανεις να μου απαντησει θα το εκτιμουσα... Αυτα για αρχη κ βλεπουμε.. :O

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. στοπ.

Μια βλαχα απο χωριο. στοπ... :blink:

Καλησπερα παιδες ! Πρωτη φορα εδω, πρωτη φορα κ σε φορουμ γενικοτερα.. οποτε και επικαλουμαι την κατανοηση την υπομονη κ την καλη σας διαθεση... :p Πρωτη φορα επισης τρωω τετοιο σκαλωμα με κινητο που εχω φαει τα λυσσακα μου να βρω λυσεις σε θεματακια που ουδεποτε με ειχαν απασχολησει στο παρελθον με αλλα android κινητα αφου τα ειχα μονο για χρηση τηλεφωνου! απεκτησα κ εγω λοιπον ενα cubot H1 ..... Χαρα τρελη..! το λατρεψα...! αλλα οι αποριες μου πολλες (αρκετες εκ των οποιων βεβαια μου λυθηκαν διαβαζοντας τις συζητησεις σας εδω) και θα τις θεσω εν καιρω για να μη με πεταξετε με τις κλωτσιες εξω ακομα δεν μπηκα.. :p θα ξεκινησω με δυο λοιπον.. Πρωτον.. εχει κανεις αλλος θεματα με τον ηχο? εμενα για παραδειγμα μου παραπονιουνται συχνα οι συνομιλητες οτι δεν μακουνε καθαρα κατα διαστηματα και δευτερον... που στα κομματια ειναι οι ρυθμισεις ιντερνετ???? θελω να ρυθμισω για παραδειγμα πως θα ανοιγω συνδεσμους... Γενικοτερα εχω την εντυπωση οτι οι ρυθμισεις που με αφηνει να του κανω ειναι λιγες. Αν εχει διαθεση κανεις να μου απαντησει θα το εκτιμουσα... Αυτα για αρχη κ βλεπουμε.. :O

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. στοπ.

Μια βλαχα απο χωριο. στοπ... :blink:

για την πρωτη ερωτηση πολυ πιθανον ειναι να μην εχεις καλο σημα

CUBOT H1

Δεν ισχυει γιατι με την προηγουμενη συσκευη δεν ειχα θεμα στους ιδιους χωρους κ επιπλεον απο handsfree ακουστικα με ακουνε μια χαρα.. :? Σε ευχαριστω για την απαντηση.

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο! Παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω 4G με το τηλέφωνό σας πιάνετε ? εγώ παρόλο που έχω την επιλογή 4G στις ρυθμίσεις στην επιλογή δικτύου δεν πιάνει, ούτε βεβαια Η+ . Η κάρτα είναι vodafone κ μόνο για internet ... την κάρτα που την είχα στο ΝΟΤΕ 3 επιανε 4G Κανονικά ...καμιά βοήθεια.....???

καλημερα.θα ηθελα να ρωτησω κατι.οταν η μπαταρια φτασει στο 10% ποση ωρα κανει να φορτισει πληρως;σε μενα κανει 5 ωρες περιπου.ειναι φυσιολογικο;

5 ώρες είναι πολλές....το δικό μου δε κανει τόσο πολύ.την επόμενη φορά που θα τελειώσει (δεν τελειώνει κ ευκολα...)θα μετρήσω ακριβώς κ θα ενημερώσω....

1.4A δείχνει το μαραφέτι μου ότι τραβάει από τον μαμίσιο φορτιστή. Αν υποθέσουμε ότι στο 10% η μπαταρία θέλει 4000-4500mA για το 100% πρέπει να κάνει περίπου 3 ώρες να γεμίσει.

καλημερα.θα ηθελα να ρωτησω κατι.οταν η μπαταρια φτασει στο 10% ποση ωρα κανει να φορτισει πληρως;σε μενα κανει 5 ωρες περιπου.ειναι φυσιολογικο;

φυσιολογικο πρεπει να ειναι,απο το 10% περιπου τοσο κανει να φορτισει

CUBOT H1

σε ευχαριστω πολυ.κατι αλλο.οταν μου τηλ καποιος και ειναι στην αναμονη και θελω να του μιλησω δεν μπορω να κανω εναλλαγη κλησης.μου λεει αδυνατη η εναλλαγη.τι πρεπει να κανω;

το μέτρησα κ εγώ από 10% στο 100% σε 3 ώρες ο φορτιστής είναι αυτός που υπήρχε στην συσκευασία κ είναι 2Α.

το μέτρησα κ εγώ από 10% στο 100% σε 3 ώρες ο φορτιστής είναι αυτός που υπήρχε στην συσκευασία κ είναι 2Α.

και εγω τον ιδιο φορτιστη εχω......αλλα κανει 5 ωρες

και εγω τον ιδιο φορτιστη εχω......αλλα κανει 5 ωρες

Με το καλώδιο που είχε μέσα ή έχεις αλλάξει; Μετράει και αυτό στο πόσα Α θα τραβήξει το κινητό.

αν θα μπορούσες, την επόμενη φορά που θα βάλεις το κινητό για φόρτιση, βγάλε την θήκη σιλικόνης. εμποδίζει το καλώδιο micro usb να κάνει πλήρη εφαρμογή.

μου έτυχε (όλο το βράδυ να περάσει και) να έχει φορτίσει λίγο (περί το 20% πάνω) και ανησύχησα.

Στάλθηκε από το H1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

λοιπον παιδια το κινητο καταφερα και το μπρικαρα...τι κανουμε τωρα για πειτε παρακαλω?

Flash ROM από το needrom

In the down down of the writing we became robes...

• The title was changed to Cubot H1