kobra2 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 σενάριο : κλαμπάρεις και παίζεις με μια κοπέλα στο μπαρ. χτυπά το κινητό, απαντάς και τα τρία πλήκτρα φωτίζουν τον έρπη που έβγαλες πρόσφατα στα χείλη σου. ξενερώνει η κοπέλα και σου γυρίζει πλάτη. μόλις έχασες την ευκαιρία σου να την γνωρίσεις. :Ρ λέμε τώρα :lol::lol::lol: Παράθεση CUBOT H1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 ρωταω απο περιεργεια μηπως δεν εχω καταλαβει κατι,παρεπιπτοντως το παρατηρησα και οντως σβηνουν κατα την κληση. τελικα σβηνουν και σε μενα μολις απαντησει ο καλουμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Έπεσε παραγγελία από εμένα στο FastTech, έχουν έκπτωση 20% και βγήκε 114€. Οπότε σε 1.5 μήνα θα σας κάνω λίγο παρέα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Έπεσε παραγγελία από εμένα στο FastTech, έχουν έκπτωση 20% και βγήκε 114€. Οπότε σε 1.5 μήνα θα σας κάνω λίγο παρέα. :p 114 με εκπτωση; γιατι ποσο το ειχανε; :blink: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 114 με εκπτωση; γιατι ποσο το ειχανε; :blink: 20% πάνω από αυτό. 115€ βλέπω την φτηνότερη τιμή στο Kimovil οπότε ΟΚ δεν ακυρώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 20% πάνω από αυτό. 115€ βλέπω την φτηνότερη τιμή στο Kimovil οπότε ΟΚ δεν ακυρώνω. Καλοριζικο να ειναι. Εχω δυο, και ειμαι ευχαριστημενος. Μονο καλα λογια εχω να πω. Ειδικα σε χρυσο ειναι κουκλι! :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Καλοριζικο να ειναι. Εχω δυο, και ειμαι ευχαριστημενος. Μονο καλα λογια εχω να πω. Ειδικα σε χρυσο ειναι κουκλι! :) touch, GPS όλα καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 touch, GPS όλα καλά; gps απλα καλο. Οχι για πλοηγηση σε στενα πολης. Αν διαβασεις λιγο πισω θα βρεις αναλυτικοτερες πληροφοριες. Παντως σε γενικες γραμμες θα μεινεις ευχαριστημενος. εκανες καλη επιλογη.:) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkroan Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Καλημέρα, μπορεί παρακαλώ κάποιος να μας ενημερώσει για την καινούργια έκδοση R16? Εψαξα και δεν μπορω να βρώ πληροφορίες. Τι καινούργιο έχει? Ειναι Rooted? Εχει TWRP? Ποια bugfixes διαθετει? Χανεται το Root στην εγκατάσταση? Χανεται το TWRP (εαν καποιος εχει)? Προσωπικά δέν έχω εγκαταστήσει την νεα έκδοση καθώς θέλω να είμαι σίγουρος οτι μπορώ να έχω root πρωτίστως και μετά να μπορώ να εγκαταστήσω TWRP. Γνωριζει καποιος τι καινουργιο εχει η R16? Εγω μεχρι στιγμης δεν εχω κανει Update γιατι εχω Root και TWRP και δεν θελω να τα χασω. Θα το εκτιμούσα ιδιαιτερα αν καποιος εχει οποιαδηποτε πληροφορια για το τι διαφορές εχει η R16 απο την R15. Σε καποια Ρώσσικα και Γερμανικά φορουμ αναφέρεται οτι δεν εχει και κάτι καινούργιο απο οσο μπορω να καταλαβω με το google translate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moxana Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 καλησπρα παιδια.εχω το τηλεφωνο 3 μηνες και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.το εκανα root εβαλα παιχνιδια ταινιες πολυ καλη οθονη μετριο gps τελικα για τα λεφτα του η καλυτερη επιλογη.πριν 2 μερες εμφανιστηκε αυτοματη ενημερωση R16 και σαν αρχαριος που ειμαι την αφησα να εγκατασταθει.το τηλεφωνο κολησε στην αρχικη οθονη cubot.net μαλλον επιδη ηταν root.προσπαθω απο τοτε να το φλασαρω αλλα στα windows7 και 8.1ο υπολογιστης το βλεπει σαν linux cd gadget usb divice και εχω κολησει.καθε βοηθεια δεκτη ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Αν διαβαζες λιγο πριν, στο ποστ 337 γραφω οτι κολαει στην αναβαθμιση αν ειναι ρουτ. Τωρα κοιτα στο νημα του blackview bv2000. Εχει λινκ εκει για το xda που εγκαθιστας τους σωστους drivers ακομα και για windows10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LKONSTANTINOS Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Eχοντας και εγω ενα Cubot Η1 περιπου 1 μηνα εχθες παρουσιασε το εξης "προβλημα" για ΔΕΥΤΕΡΗ φορα.Ενω ειχα μπαταρια 28% αποφασισα να το φoρτισω κανοντας πρωτα shut down το τηλεφωνο.Μολις εβαλα τον φορτιστη στην οθονη μου εδειξε οτι το υπολοιπο της μπαταριας απο οπου αρχισε και η φορτιση ηταν στο 4%.Δηλ. μεσα σε διαστημα δευτερολεπτων σαν να εκανε η μπαταρια ενα loop και να εχασε 24%.Θα εκτιμουσα ιδιαιτερως τις γνωσεις σας για την λυση του προβληματος μου.Με εκτιμηση προς ολα τα μελη.Ντινος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) Eχοντας και εγω ενα Cubot Η1 περιπου 1 μηνα εχθες παρουσιασε το εξης "προβλημα" για ΔΕΥΤΕΡΗ φορα.Ενω ειχα μπαταρια 28% αποφασισα να το φoρτισω κανοντας πρωτα shut down το τηλεφωνο.Μολις εβαλα τον φορτιστη στην οθονη μου εδειξε οτι το υπολοιπο της μπαταριας απο οπου αρχισε και η φορτιση ηταν στο 4%.Δηλ. μεσα σε διαστημα δευτερολεπτων σαν να εκανε η μπαταρια ενα loop και να εχασε 24%.Θα εκτιμουσα ιδιαιτερως τις γνωσεις σας για την λυση του προβληματος μου.Με εκτιμηση προς ολα τα μελη.Ντινος αυτο το προβλημα θα το εχεις ετσι ειναι τα κινεζακια.και οι υπολοιποι θα το εχουν απλα δεν το εχουν διαπιστωση ακομα για αυτο και δεν εχει αναφερθει. εγω το ειδα απο της πρωτες μερες απλα εμαθα να ζω με αυτο.θα υπολογιζεις παντα -30% Edited February 12, 2016 by jonakic Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 αυτο το προβλημα θα το εχεις ετσι ειναι τα κινεζακια Δηλαδή, έχουν περάσει όλα τα κινέζικα από τα χέρια σου ή έχεις βρει κάποια έρευνα που έγινε σε αμιγώς κινέζικα κινητά και κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα? Ο αδερφός μου έχει το ίδιο τηλέφωνο εδώ και σχεδόν 4 μήνες χωρίς να μου έχει αναφέρει τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Eχοντας και εγω ενα Cubot Η1 περιπου 1 μηνα εχθες παρουσιασε το εξης "προβλημα" για ΔΕΥΤΕΡΗ φορα.Ενω ειχα μπαταρια 28% αποφασισα να το φoρτισω κανοντας πρωτα shut down το τηλεφωνο.Μολις εβαλα τον φορτιστη στην οθονη μου εδειξε οτι το υπολοιπο της μπαταριας απο οπου αρχισε και η φορτιση ηταν στο 4%.Δηλ. μεσα σε διαστημα δευτερολεπτων σαν να εκανε η μπαταρια ενα loop και να εχασε 24%.Θα εκτιμουσα ιδιαιτερως τις γνωσεις σας για την λυση του προβληματος μου.Με εκτιμηση προς ολα τα μελη.Ντινος σε εμενα το κανει αν βγαλω και ξαναβαλω την μπαταρια...οχι σε αυτην την περιπτωση που αναφερεις...το εχω γραψει σε παλιοτερο ποστ ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μπορειτε να δωσετε λινκ για xposed? πως γινεται install? μεσω recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 και εμενα το κανει μονο αν βγαλω και βαλω την μπαταρια.σε επανεκκινηση,το πολυ να χασει 5%.το εχω δουλεψει ελαχιστα βεβαια και δεν ξερω σε βαθος χρονου τι θα κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Δηλαδή, έχουν περάσει όλα τα κινέζικα από τα χέρια σου ή έχεις βρει κάποια έρευνα που έγινε σε αμιγώς κινέζικα κινητά και κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα? Ο αδερφός μου έχει το ίδιο τηλέφωνο εδώ και σχεδόν 4 μήνες χωρίς να μου έχει αναφέρει τέτοιο πρόβλημα. σε εμενα το κανει αν βγαλω και ξαναβαλω την μπαταρια...οχι σε αυτην την περιπτωση που αναφερεις...το εχω γραψει σε παλιοτερο ποστ ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μπορειτε να δωσετε λινκ για xposed? πως γινεται install? μεσω recovery? και εμενα το κανει μονο αν βγαλω και βαλω την μπαταρια.σε επανεκκινηση,το πολυ να χασει 5%.το εχω δουλεψει ελαχιστα βεβαια και δεν ξερω σε βαθος χρονου τι θα κανει καντε ενα τεστ,ξελιγωστε την μπαταρια και μολις φτασει στο 20 με 25% κανετε επανεκινηση 2 η 3 φορες και τοτε θα δειτε που κανει αυτο το loop η μπαταρια και δειχνει αλλο ποσοστο. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) και να το loop σημερα απο 71% στο 48% Edited February 13, 2016 by jonakic Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 μονο με επανεκκινηση το χανεις το ποσοστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 μονο με επανεκκινηση το χανεις το ποσοστο; ξαφνικα κολαει και ενω κανεις reboot το κινητο μενει κλειστο.πρεπει να βγαλεις την μπαταρια και οταν το ανοιγεις δειχνει αλλο ποσοστο. αυτο το εκανε με ολες της rom. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πριν λιγο καιρο το αφησα επιτηδες να παιζει youtube και μολις εφτασε στο 30% το κινητο εσβησε.οταν το εβαλα στην φορτηση εδειχνε 0%. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LKONSTANTINOS Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ακριβως και εγω την πρωτη φορα ακουγα Ιντερνετικο Ραδιοφωνο οταν απο το 30% πηγε στο 5%. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mαλλον ετσι πρεπει να ειναι Οταν το κλεινεις......Μια αλλη φορα που το φορτισα ανοικτο αν θυμαμαι κοντα στο 30 ανεβασε φορτιση κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 α τωρα καταλαβα.εγω δεν το κλεινω οταν το φορτιζω και δεν μπορω να πω.αν ομως εκει που το δουλευω,πεσει το ποσοστο αποτομα,θα το θεωρησω προβλημα.για να δουμε ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) καλησπέρα στην παρέα ! κ εγώ νέος κάτοχος του τηλεφώνου το έχω περίπου 5 μέρες . το πήρα για την μπαταρία του, το note 3 που έχω για internet τελείωνε πολύ γρήγορα κ είπα να το δοκιμάσω. προς το παρόν από μπαταρία είμαι ευχαριστημένος ,αν κ θα επιβεβαιώσω ότι αν βγάλεις την μπαταρία κ την ξαναβάλεις χάνεις 20% περίπου. από ποιότητα κατασκευής πολύ καλό, το μοναδικό μελανό σημείο το led πίσω πολύ κουνιέται:lol: με το που το πήρα έκανα την αναβάθμιση R16 - επαναφορά ρυθμίσεων στήνω το τηλέφωνο -δεν λειτουργεί η κάμερα - ξανά επαναφορά - το στήνω πάλι αλλά έχω βάλει αποθήκευση στο τηλέφωνο(οχι sd) κ δεν μου το ξανάκανε. Λοιπόν κάποια θεματάκια που έχω : screenshot όταν παίρνω μου λέει δεν έχω χώρο αποθήκευσης(10 GB FREE) ???τι παίζει??? υπάρχει τρόπος στην επιλογή της sim να πιάνει μόνο 4G ή 3G να μήν κάνει εναλλαγή δηλαδη αν δεν έχει 4G να μην πιάνει καθόλου σήμα (όπως τα samsung). Edited February 14, 2016 by MAGAKOS-E Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 αυτό με τη μπαταρία και σε μένα μου το κάνει άλλο όχι πάντα. έχω παρατηρησει ότι χάνει ποσοστό όταν το φορτίζω όταν είναι πάνω από 20%.....όταν φτάνει στο 15 και το φορτίζω μια χαρά είναι. επίσης από τότε που έβαλα την R16 δεν μου το έχει ξανακάνει (ίσως τυχαίο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobra2 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 εχετε βρει tembered glass που να ταιριαζει σε αυτην την συσκευη? Παράθεση CUBOT H1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts