Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα στην παρεα.εχω στα χερια μου ενα iphone 6s και προσπαθω να το συνδεσω με τον υπολογιστη για να το επαναφερω..η τελος παντων να το κανω να δουλεψει.το itunes δεν το βλεπει καθολου.εχω βαλει κωδικους apple id και παλι δεν κανει τιποτα.το εκανα restart συνδεδεμενο και το κινητο παραμενει παγωμενο.δεν κανει τιποτα...εχει βγαλει το παραπανω κειμενο "το iphone ειναι απενεργοποιηθηκε..συνδεση με itunes."

υπαρχει κατι που μπορω να κανω..ουτε σαν σκληρο δισκο δεν το βλεπει εστω να παρω τα αρχεια..το συνδεσα στο icloud και εκανα μπακαπ μολις 5 gb.τα αλλα πως θα τα παρω??? το κινητο σωνεται? η θα πρεπει να παει σε επισημο service.

Δοκίμασε άλλη θύρα

Δοκίμασε επανεκκίνηση και υπολογιστή και κινητό

Δοκίμασε άλλο καλώδιο

Nokia 8800 Scirocco

Δοκίμασε άλλη θύρα

Δοκίμασε επανεκκίνηση και υπολογιστή και κινητό

Δοκίμασε άλλο καλώδιο

Θα το δοκιμααω κι'αυτο και θα ξαναγραψω.υπολογιστη δεν εχω..καλωδιο θα βρω.αντε να δουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χωρίς να είμαι σίγουρος μήπως σε βοηθήσει ένα πρόγραμμα που λέγεται tiny umbrella. Βγάζει το iphone όταν είναι κόλλημενο σε recovery mode. Ψάξε το αλλά και πάλι τονίζω ότι δεν είμαι σίγουρος.

Αν το iphone είναι ανοιχτό και δεν συνδέεται με το iTunes βγάλε ένα τυχαίο screenshot και μετά Σύνδεσε το στη USB θύρα. Πήγαινε στο device manager και βρες ποια συσκευή εμφανίζεται ως media. Με δεξί κλικ κάνε reinstall drivers. Λογικά μετά θα είναι οκ.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Παιδιά πως γίνεται καλιμπραρισμα της μπαταρίας; Εφαρμογή στο κινητό μου δείχνει 100% υγεία, προγραμμα στο pc που λέει τους κύκλους 100% υγεία αλλά η υγεία μπαταρίας είναι στο 95%.

Παιδιά πως γίνεται καλιμπραρισμα της μπαταρίας; Εφαρμογή στο κινητό μου δείχνει 100% υγεία, προγραμμα στο pc που λέει τους κύκλους 100% υγεία αλλά η υγεία μπαταρίας είναι στο 95%.

Δεν γίνεται καλιμπράρισμα. Δεν άλλαξες στους επισήμους;

Όχι. Σε κατάστημα aftermarket άλλαξα. Είδα κάποια βιντεάκια για καλιμπραρισμα (πλήρης αποφόρτιση κλπ) γι αυτό ρώτησα μήπως κάποιος γνωρίζει

Όχι. Σε κατάστημα aftermarket άλλαξα. Είδα κάποια βιντεάκια για καλιμπραρισμα (πλήρης αποφόρτιση κλπ) γι αυτό ρώτησα μήπως κάποιος γνωρίζει

Δες στο isystem νομιω το αναλαμβάνουν.

Τι ακριβώς αναλαμβάνουν; Να τσεκάρουν την μπαταρία;

Να σε βάλουν αυθεντική. Το κακό με τις μη αυθεντικές είναι τα τυχαία κλεισίματα και συχνά πυκνά οι ενδείξεις είναι ότι να είναι.

Τι ακριβώς αναλαμβάνουν; Να τσεκάρουν την μπαταρία;

Την αφήνεις να ξεφορτισει εντελώς και μετά την φορτίζεις 100% και άλλη μισή ώρα επιπλέον

Nokia 8800 Scirocco

Την αφήνεις να ξεφορτισει εντελώς και μετά την φορτίζεις 100% και άλλη μισή ώρα επιπλέον

Το έχεις δοκιμάσει; Σε βίντεο κάτι αντίστοιχο κάνουν. Το έκανα και εγώ χωρίς αποτέλεσμα με επιφύλαξη αν το έκανα σωστά!

Το έχεις δοκιμάσει; Σε βίντεο κάτι αντίστοιχο κάνουν. Το έκανα και εγώ χωρίς αποτέλεσμα με επιφύλαξη αν το έκανα σωστά!

11 χρόνια iPhone εσύ δεν θα το είχες κάνει;

Ουσιαστικά θέλει μια Πλήρες φόρτιση και λίγο παραπάνω για να δει όλο το φάσμα της μπαταρίας

Nokia 8800 Scirocco

Step By Step Battery Calibration

The following process is what I consider to be the gold standard of iPhone battery calibration. For some, it might not be possible to follow all of these steps. If you are an on-call professional or hopelessly addicted to your iPhone, you might not be able to turn off your iPhone overnight or even for a few hours. At the bare minimum, you need to drain the battery until the device shuts off, charge your iPhone to 100%, and reset it by holding down the sleep/wake and home buttons until you see the Apple logo.

1. Use your iPhone until it shuts off automatically. If it is near 0% battery life and you want to drain it faster, turn on the flashlight, turn up screen brightness all the way and play a video, preferably streaming from the Internet.

2. Let your iPhone sit overnight to drain the battery further.

3. Plug your iPhone in and wait for it to power up. Make sure to use the charger supplied by Apple or one that runs at the same wattage and amperage.

4. Hold down the sleep/wake button and swipe “slide to power off”.

5. Let your iPhone charge for at least 5 hours. The charge progress indicator is not displayed while your iPhone is turned off.

6. With the charging cable still connected, press the sleep/wake button for about a second to start up your iPhone.

7. When the iPhone has booted up, hold down the sleep/wake and home buttons until you see the Apple logo.

8. When your iPhone is back online, remove the charging cable.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

επανερχομαι.τελικα εφταιγε το καλωδιο και ο υπολογιστης.

καταφερα και τα εκανα επαναφορα σε mac περασα και την 12 και το κινητο δουλευει μια χαρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

επανερχομαι.τελικα εφταιγε το καλωδιο και ο υπολογιστης.

καταφερα και τα εκανα επαναφορα σε mac περασα και την 12 και το κινητο δουλευει μια χαρα.

Ωραία καλώς

Nokia 8800 Scirocco

Καλημέρα στην 6s παρέα,

έχω να παρατηρήσω το εξής:

τελευταία, είμαι στην 12.1 ( τώρα που γράφω αυτό το post, κατεβάζω την 12.1.1 :p ), αρχίζω και παρατηρώ μια "καθυστρέρηση" γενικότερη στο τηλεφωνάκι μου...

Μπαταρία έχω αλλάξει προ 6 μηνου με την προσφορά της Apple, επίσης έχω 7,5 Gb από τα 64 Gb ελεύθερα..

Μήπως έρχεται το πλήρωμα το χρόνου...?!

Και σε πολύ απλά πράγματα μου "καθσυτερεί".. μου lag-άρει σε εφαρμογές που πέταγε παλιά ( βλέπε gazzeta, sdna, ειδησιογραφικά αθλητικά apps).. και σε πιο 'σοβαρά'.. πάω να στείλω ένα απλό mail, μέσα από το Outlook.. και κάνει σχεδόν 10 δευτερόλεπτα για να ακούσω τον χαρακτηριστικό ήχο του "sent item"..

Λέτε με ένα reset to factory defaults να στρώσει?!:worry::worry::worry:

ή να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα..:wacko:

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Καλημέρα στην 6s παρέα,

έχω να παρατηρήσω το εξής:

τελευταία, είμαι στην 12.1 ( τώρα που γράφω αυτό το post, κατεβάζω την 12.1.1 :p ), αρχίζω και παρατηρώ μια "καθυστρέρηση" γενικότερη στο τηλεφωνάκι μου...

Μπαταρία έχω αλλάξει προ 6 μηνου με την προσφορά της Apple, επίσης έχω 7,5 Gb από τα 64 Gb ελεύθερα..

Μήπως έρχεται το πλήρωμα το χρόνου...?!

Και σε πολύ απλά πράγματα μου "καθσυτερεί".. μου lag-άρει σε εφαρμογές που πέταγε παλιά ( βλέπε gazzeta, sdna, ειδησιογραφικά αθλητικά apps).. και σε πιο 'σοβαρά'.. πάω να στείλω ένα απλό mail, μέσα από το Outlook.. και κάνει σχεδόν 10 δευτερόλεπτα για να ακούσω τον χαρακτηριστικό ήχο του "sent item"..

Λέτε με ένα reset to factory defaults να στρώσει?!:worry::worry::worry:

ή να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα..:wacko:

Κάποια εφαρμογή μπορεί να σου δημιουργεί θέμα

Εγώ είχα συνέχεια με το viber πρόβλημα

Nokia 8800 Scirocco

Κάποια εφαρμογή μπορεί να σου δημιουργεί θέμα

Εγώ είχα συνέχεια με το viber πρόβλημα

Αλήθεια?!?!

Και το χρησιμοπιώ αρκετά!

Και τί έκανες?

Το αφαίρεσες?!

Αλήθεια?!?!

Και το χρησιμοπιώ αρκετά!

Και τί έκανες?

Το αφαίρεσες?!

Το αφαίρεσα και είδα τεράστια διαφορά σε λειτουργία και σε αυτονομία

Μόλις το βάζω ξανά τα ίδια μετά από μια μέρα

Όσες εκδόσεις έβγαλαν τελευταία το ίδιο πρόβλημα είχα

Nokia 8800 Scirocco

Εμένα πετάει το 6s, σου προτείνω να κάνεις τον κόπο για set up as new. Κανένα Viber πιστεύω θα σε σώσει. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι το έχεις γεμάτο από χώρο, αλλά και πάλι δε νομίζω να φταίει αυτό

Sent from my iPad using Tapatalk

Εμένα πετάει το 6s, σου προτείνω να κάνεις τον κόπο για set up as new. Κανένα Viber πιστεύω θα σε σώσει. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι το έχεις γεμάτο από χώρο, αλλά και πάλι δε νομίζω να φταίει αυτό

Sent from my iPad using Tapatalk

Σαν λύση , και δοκιμασμένη 100%, την είχα στα υπόψιν το set up as a new!

Αλλά έχει ταλαιπώρια μετά..

αυτό είναι μόνο..

Και το viber Το χρησιμοποιώ πολύ επαγγελματικά ρε γμτ..

Τί κάνανε οι @@ρες και το @@σανε!!?!?

:angry:

Σαν λύση , και δοκιμασμένη 100%, την είχα στα υπόψιν το set up as a new!

Αλλά έχει ταλαιπώρια μετά..

αυτό είναι μόνο..

Και το viber Το χρησιμοποιώ πολύ επαγγελματικά ρε γμτ..

Τί κάνανε οι @@ρες και το @@σανε!!?!?

:angry:

Πήγαινε στις ρυθμίσεις στο viber κάνε ένα αντίγραφο και μετά σβήσε την εφαρμογή

Εγώ είδα τεράστια διαφορά στην λειτουργία της συσκευής

Nokia 8800 Scirocco

επέρασα και την τελευταία αναβαθμισούλα της Apple , 12.1.1, στο 6s μου..καμία ουσιαστική διαφορά , ΑΛΛΑ: πάνω στο κουμπί των ρυθμίσεων, μου έχει βγάλει και ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ με τίποτα έναν κόκκινο 1!

Μπαίνω στις ρυθμίσεις, και δεν υπάρχει καμιά ένδειξη ότι πρέπει να κάνω κάτι?!

Συμβαίνει και σε άλλους?!

Ούτε με restart έχει στρώσει εννοείται...

επέρασα και την τελευταία αναβαθμισούλα της Apple , 12.1.1, στο 6s μου..καμία ουσιαστική διαφορά , ΑΛΛΑ: πάνω στο κουμπί των ρυθμίσεων, μου έχει βγάλει και ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ με τίποτα έναν κόκκινο 1!

Μπαίνω στις ρυθμίσεις, και δεν υπάρχει καμιά ένδειξη ότι πρέπει να κάνω κάτι?!

Συμβαίνει και σε άλλους?!

Ούτε με restart έχει στρώσει εννοείται...

Όπως είπες κόλλησε

Θα φύγει σίγουρα μόνο του

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned