Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραίος!

δεν είναι κακό νομίζω να πεις από πού την προμηθεύτηκες..?:confused:

Εγώ στην Κυψέλη την έβαλα σε έναν πακιστανο που μου πρότειναν ότι είναι τζιμανι, τη μπαταρία την πήρε μέσω τρίτου οποτε ψάξε γύρευε :) το θέμα είναι ότι η μπαταρία ήταν άψογα συσκευασμένη πριν την βάλει με τη ζελατίνα της, δεν περίμενα ότι θα βγάλει ποσοστό αλλά ως εκ θαύματος έβγαλε 100% με τη μια, ενώ η προηγούμενη από το ired έδειχνε service

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πολύ ωραία

Σε ευχαριστώ

Βρήκα και μια ακόμα που μου γέμισε το μάτι (συν και αυτή την ακριβή του ifixit), οπότε έχω να το σκεφτώ

Να ρωτήσω και κάτι άλλο παίδες. Έχει αλλάξει κάποιος μόνος του οθόνη; Παρηγγειλα από Κίνα και διάβασα στην περιγραφή το παρακάτω μνμα

«The home button in the lcd do not of the fingerprint recognition function,because the id touch function is only exist in your original phone.

Fhatures:

1. LCD Screen Touch Digitizer +Full Ear Speaker + Front Camera + Home Button

2. It is used to repair faulty screen: display problems, dead pixels, cracked LCD screens, wrong color issues.

3. Each assembly is tested before shipping and are 100% working.

4. Black OR White color

5. Highly recommend professional installation.»

Καλού κακού πήρα και ένα home button μπας και προκύψει πρόβλημα.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο παίδες. Έχει αλλάξει κάποιος μόνος του οθόνη; Παρηγγειλα από Κίνα και διάβασα στην περιγραφή το παρακάτω μνμα

«The home button in the lcd do not of the fingerprint recognition function,because the id touch function is only exist in your original phone.

Fhatures:

1. LCD Screen Touch Digitizer +Full Ear Speaker + Front Camera + Home Button

2. It is used to repair faulty screen: display problems, dead pixels, cracked LCD screens, wrong color issues.

3. Each assembly is tested before shipping and are 100% working.

4. Black OR White color

5. Highly recommend professional installation.»

Καλού κακού πήρα και ένα home button μπας και προκύψει πρόβλημα.

Πολύ απλά ότι αν θες να διατηρήσεις το touch id, θα πρέπει να βάλεις το παλιό home button σου

Πολύ απλά ότι αν θες να διατηρήσεις το touch id, θα πρέπει να βάλεις το παλιό home button σου

Έχω το gold με τη λευκή οθόνη και παρήγγειλα μαύρη οθόνη, οποτε ή κρατάω το λευκό κουμπί ή βάζω το καινούριο. Touch id δύσκολα να δουλεύει με το καινούριο κουμπί;

Έχω το gold με τη λευκή οθόνη και παρήγγειλα μαύρη οθόνη, οποτε ή κρατάω το λευκό κουμπί ή βάζω το καινούριο. Touch id δύσκολα να δουλεύει με το καινούριο κουμπί;

Στο καινούργιο το κουμπί, 101% δεν θα δουλεύει το touch id, γιατί το fingerprint scanner είναι συνδεδεμένο με την μητρική

Οπότε αποφασίζεις εσύ τι θα κάνεις με το κουμπί

Στο καινούργιο το κουμπί, 101% δεν θα δουλεύει το touch id, γιατί το fingerprint scanner είναι συνδεδεμένο με την μητρική

Οπότε αποφασίζεις εσύ τι θα κάνεις με το κουμπί

Κατάλαβα. Μαύρη οθόνη άσπρο κουμπί. Ευχαριστω φίλε Τάσο.

Κατάλαβα. Μαύρη οθόνη άσπρο κουμπί. Ευχαριστω φίλε Τάσο.

Όποια άλλη απορία έχεις, μην διαστάσεις να γράψεις στο νήμα

b06bd0aff2e477a6920c7c913bf9b94b.png

Αγόρασα αυτή την οθόνη. Είναι καλή λες ή μούφα;

Με φοβίζουν οι οθόνες από το ebay γιατί έχω δει πολλά βίντεο με οθόνες που έχουν αρκετά θέματα

Τώρα αν ο πωλητής είναι οκ και έχει θετικές αξιολογήσεις για τις οθόνες, είσαι τυχερός

4dd35c6e44260c1a34eaa0f4acd37cf7.png

Εύχομαι να βγει καλή. Έχει πολλά θετικά σχόλια.

Όταν λες αρκετά θέματα τι εννοείς.

Εγώ προσωπικά το δικό μου το κινητό (6s) το πήρα μεταχειρισμένο και πρέπει να έχει ήδη αλλαχτεί μια φορά η οθόνη γτ στο κέντρο ακριβώς έχει μια θαμπαδα. Εικάζω ότι δεν είναι γνήσια.

Εύχομαι να βγει καλή. Έχει πολλά θετικά σχόλια.

Όταν λες αρκετά θέματα τι εννοείς.

Εγώ προσωπικά το δικό μου το κινητό (6s) το πήρα μεταχειρισμένο και πρέπει να έχει ήδη αλλαχτεί μια φορά η οθόνη γτ στο κέντρο ακριβώς έχει μια θαμπαδα. Εικάζω ότι δεν είναι γνήσια.

Από βίντεο στο YouTube αλλά και από ότι έχω πιάσει, οι φτηνές οθόνες !μπορεί! να μην έχουν καλά χρώματα, ομοιόμορφη φωτεινότητα και φυσικά να μην έχουν προστασία για γδαρσίματα

Ένα κείμενο που τα αναλύει καλά

http://discdepotstandrews.co.uk/copy-iphone-screens-vs-originals/

Ο λόγος που αλλάζω οθόνη είναι γτ το frame έχει ξεκολλήσει από το τζαμί στο πάνω μέρος οπως δείχνει το άρθρο. Όποτε μάλλον η οθόνη που έχω πάνω είναι imitation.

Ο λόγος που αλλάζω οθόνη είναι γτ το frame έχει ξεκολλήσει από το τζαμί στο πάνω μέρος οπως δείχνει το άρθρο. Όποτε μάλλον η οθόνη που έχω πάνω είναι imitation.

Πιθανότατα και αυτή που πήρες, τέτοια θα είναι. Δεν έχεις να χάσεις κάτι γιατί είναι αρκετά φτηνή η οθόνη και άμα δεν πάει κάτι καλά, κανείς φασαρία μέσω του eBay / PayPal

Για αξιόλογη-αξιόπιστη οθόνη κανένα Λίνκ σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος;

Γνωρίζει κάποιος ;

Γεια σας,έχω ένα πρόβλημα αποθηκευτικού χώρου.Ενώ δεν έχω πολλές εφαρμογές τα others (το γκρι στη γραμμή που δείχνει τη συνολική κατάσταση του χώρου) είναι πολύ μεγάλο.Πως μπορώ να διαγράψω κάποια από αυτά ή ακόμα και όλα ;

Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD 

Γεια σας,έχω ένα πρόβλημα αποθηκευτικού χώρου.Ενώ δεν έχω πολλές εφαρμογές τα others (το γκρι στη γραμμή που δείχνει τη συνολική κατάσταση του χώρου) είναι πολύ μεγάλο.Πως μπορώ να διαγράψω κάποια από αυτά ή ακόμα και όλα ;

Έχεις πολύ καιρό να κανείς restore?

Συνήθως καθαρίζει έτσι αλλά πάλι θα γεμίσει μετά από καιρό

Είναι δεδομένα εφαρμογών και λοιπά που πιστεύω ότι τα περισσότερα είναι χρήσιμα

Απλά με το restore επειδή πολλά ίσως δεν τα χρειάζεσαι μπορεί να μην τα ξανά βάλεις

Nokia 8800 Scirocco

Με απενεργοποίηση της επιλογησ Για τον επεξεργαστή ήταν και σερνόταν έτσι το κινητό.

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αρχικά 86000 και μετά την απενεργοποίηση 127000. Πήγα να ανεβάσω φωτό αλλά λέει δεν επιτρέπεται απευθείας από το σαφάρι..

Με απενεργοποίηση της επιλογησ Για τον επεξεργαστή ήταν και σερνόταν έτσι το κινητό.

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αρχικά 86000 και μετά την απενεργοποίηση 127000. Πήγα να ανεβάσω φωτό αλλά λέει δεν επιτρέπεται απευθείας από το σαφάρι..

Αυτό οφείλεται στην μπαταρία σου

Θέλει αλλαγή

Nokia 8800 Scirocco

• 2 weeks later...

Κύριοι καλησπέρα σας.

μια μικρη βοηθεια αν μπορειτε…. ειχα παει μια εκδρομη και εβγαλα κατι φωτο.

Καπου όταν γυρισα δοκιμασα να απενεργοποιησω το ανεβασμα στο icloud

τωρα όταν συνδεω το κινητο στο pc βλεπω τις μισες σχεδόν φωτο!!

πως μπορω να τις βρω ολες? είναι καπου 800 για να αρχισω να τις στελνω από εδώ και εκει.

ευχαριστω πολυ

Κύριοι καλησπέρα σας.

μια μικρη βοηθεια αν μπορειτε…. ειχα παει μια εκδρομη και εβγαλα κατι φωτο.

Καπου όταν γυρισα δοκιμασα να απενεργοποιησω το ανεβασμα στο icloud

τωρα όταν συνδεω το κινητο στο pc βλεπω τις μισες σχεδόν φωτο!!

πως μπορω να τις βρω ολες? είναι καπου 800 για να αρχισω να τις στελνω από εδώ και εκει.

ευχαριστω πολυ

Καλημέρα,

αν κατάλαβα καλά, δεν βλέπεις πλέον στο κινητό σου, αυτές που είχες βγάλει, ενώ ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή να τις κάνεις αυτόματα upload στο icloud..

Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις log in εδώ https://www.icloud.com/#photos και να δείς αμα τις βλέπεις...?

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Το έκανα και δεν τις βλέπω όλες. Επίσης το αποσυνδέω-συνδεω στον υπολογιστή και βλέπεις άλλους φακέλους κάθε φορά, με λίγες φωτό. Στο iTunes παταω φωτογραφίες και μου λέει δες τις στο iCloud.

Το έκανα και δεν τις βλέπω όλες. Επίσης το αποσυνδέω-συνδεω στον υπολογιστή και βλέπεις άλλους φακέλους κάθε φορά, με λίγες φωτό. Στο iTunes παταω φωτογραφίες και μου λέει δες τις στο iCloud.

ίσως:

να το ξανα-ενεργοποιήσεις το icloud και ΜΕΤΑ να πάς να δεις στο λινκ που σου έστειλα, αν τις βλέπεις εκεί.. και μετά ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ τις βλέπεις μέσω WEB, τις κατεβάζεις και έπειτα το ξανα-απενεργοποιείς το icloud...

paniwnioi...ligoi kai kaloi

https://support.apple.com/el-gr/ht201302#importpc

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned