whatsup Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Λογικά όμως έπρεπε να συγχρονίζονται Πρέπει να το ψάξεις αν μπορείς εσυ Η θα έχει iCloud η gmail Δεν γίνεται και τα δυο Πρέπει να το ψάξετε στις ρυθμίσεις της συσκευής Το δοκιμάσαμε και δεν συγχρονίζει. Δεν υπάρχει άλλη λύση; Αλλιώς θα το ξαναδοκιμάσω να ψάξω καλά τις ρυθμίσεις. Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Το δοκιμάσαμε και δεν συγχρονίζει. Δεν υπάρχει άλλη λύση; Αλλιώς θα το ξαναδοκιμάσω να ψάξω καλά τις ρυθμίσεις. Τι δοκιμάσατε; Η στο gmail η στο iCloud πρέπει το διακοπτακι να είναι ανοιχτό στις επαφές Ψαξτο λίγο αυτό Μην πειράζεις όμως κάτι μην χαθούν οι επαφές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Γιατί δεν γίνεται και τα δύο; Εμένα συγχρονίζει από 4 λογαριασμούς τις επαφές. Απλά σαν προεπιλογή έχω να αποθηκεύει στο Gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Ειχα 6gb ελευθερα, κοιταω χθες και βλεπω 16gb ελευθερα. Χωρις να εχω αλλαξει κατι στην συσκευη. Πως μπορει να γινει αυτο; Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Ειχα 6gb ελευθερα, κοιταω χθες και βλεπω 16gb ελευθερα. Χωρις να εχω αλλαξει κατι στην συσκευη. Πως μπορει να γινει αυτο; Μήπως δεν είχες κάνει αναβάθμιση και είχε κατεβάσει το αρχείο και έπιανε χώρο; Μετά την αναβάθμιση σβήνει αρκετά πράγματα Επίσης πλέον έχει αλλάξει η apple κι αλλά πράγματα στην τελευταία έκδοση και κάνει αρκετή οικονομία σε χώρο η συσκευή σε σχέση με πριν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitramc Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Σήμερα αγόρασα ένα iphone 6s και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Όταν έχω κλειστή την οθόνη και απλά το πιάνω χωρίς να ακουμπάω την οθόνη ανοίγει μόνη της. Είναι κάποια ρύθμιση του κινητού αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Σήμερα αγόρασα ένα iphone 6s και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Όταν έχω κλειστή την οθόνη και απλά το πιάνω χωρίς να ακουμπάω την οθόνη ανοίγει μόνη της. Είναι κάποια ρύθμιση του κινητού αυτή; Ρυθμίσεις-οθόνη-σήκωμα για αφύπνιση Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Σήμερα αγόρασα ένα iphone 6s και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Όταν έχω κλειστή την οθόνη και απλά το πιάνω χωρίς να ακουμπάω την οθόνη ανοίγει μόνη της. Είναι κάποια ρύθμιση του κινητού αυτή; Αν θέλεις δώσε λίγο χρόνο σε αυτό το χαρακτηριστικό και θα δεις ότι θα σε βολέψει Εγώ ότι κινητό πιάνω τώρα περιμένω να ανοίξει μόνη της η οθόνη Μου είναι αρκετά βολικό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Επίσης βολεύει στο ότι ξεκλειδώνει με Touch ID και δε χρειάζεται να πατήσεις το home button, απλά το ακουμπάς Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) Μάλιστα..κατάφερα και μπρίκαρα το τηλέφωνο στη προσπάθεια να επιστρέψω απο iOS 11 public beta σε 10.3.2...μπαίνει σε dfu mode, μου βγάζει επιλογή στο iTunes για update ή restore, πατάω το δεύτερο και όσες φορές και αν προσπάθησα, ολοκληρώνει μεν όλη τη διαδικασία του restore αλλα δυστυχώς με ξαναπετάει σε dfu mode αντί να εμφανιστεί το Hello..επέλεξα και update μετά αλλα δεν άλλαξε κάτι...ούτε καν καποιος κωδικος σφάλματος δεν εμφανίζεται κάπου...το πήγα μέχρι την irepair μπας και το σώσουν χωρίς άνοιγμα, αλλιώς θα αρχίσουμε πάλι τα παρακάλια με την infoquest για τη διετή εγγύηση... Sent from my iPad using Tapatalk Edited June 27, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Μάλιστα..κατάφερα και μπρίκαρα το τηλέφωνο στη προσπάθεια να επιστρέψω απο iOS 11 σε 10.3.2...μπαίνει σε dfu mode, μου βγάζει επιλογή στο iTunes για update ή restore, πατάω το δεύτερο και όσες φορές και αν προσπάθησα, ολοκληρώνει μεν όλη τη διαδικασία του restore αλλα δυστυχώς με ξαναπετάει σε dfu mode αντί να εμφανιστεί το Hello..επέλεξα και update μετά αλλα δεν άλλαξε κάτι...ούτε καν καποιος κωδικος σφάλματος δεν εμφανίζεται κάπου...το πήγα μέχρι την irepair μπας και το σώσουν χωρίς άνοιγμα, αλλιώς θα αρχίσουμε πάλι τα παρακάλια με την infoquest για τη διετή εγγύηση... Sent from my iPad using Tapatalk Ποια irepair βρε αδερφέ;; Στο καλύτερο χασάπικο το πηγές. Αν είσαι μέσα στη διετία έπρεπε να το πήγαινες κατευθείαν document η infoquest. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Ποια irepair βρε αδερφέ;; Στο καλύτερο χασάπικο το πηγές. Αν είσαι μέσα στη διετία έπρεπε να το πήγαινες κατευθείαν document η infoquest. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Δε θα το ανοίξουν για να μη χάσω την εγγύηση, απλά να γλιτώσω την αναμονή του επίσημου service...θα μου πεις θα σε χάλαγε ένα ανακατασκευασμένο; αλλα δέχονται τη διετία ετσι εύκολα; θέλει απόδειξη αγοράς; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Δε θα το ανοίξουν για να μη χάσω την εγγύηση, απλά να γλιτώσω την αναμονή του επίσημου service...θα μου πεις θα σε χάλαγε ένα ανακατασκευασμένο; αλλα δέχονται τη διετία ετσι εύκολα; θέλει απόδειξη αγοράς; Sent from my iPad using Tapatalk Κακώς Κατέβασε την 10.3.2 χειροκίνητα και πέρασε την Κάνε και καμία επανεκκίνηση τον υπολογιστή Δεν έχεις πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Δε θα το ανοίξουν για να μη χάσω την εγγύηση, απλά να γλιτώσω την αναμονή του επίσημου service...θα μου πεις θα σε χάλαγε ένα ανακατασκευασμένο; αλλα δέχονται τη διετία ετσι εύκολα; θέλει απόδειξη αγοράς; Sent from my iPad using Tapatalk προσπαθησε και σε αλλον υπολογιστη. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Καλησπέρα :) Πώς μπορούμε να συνδέσουμε flaskaki ώστε νσ δούμε μια ταινία ή να μεταφέρουμε φώτο κτλ? Σε iphone k ipad :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Καλησπέρα :) Πώς μπορούμε να συνδέσουμε flaskaki ώστε νσ δούμε μια ταινία ή να μεταφέρουμε φώτο κτλ? Σε iphone k ipad :) Υπάρχουν sandisk USB που έχουν υποστήριξη σε iPhone Βάλε κανένα βιντεάκι να δεις στο YouTube Δεν υποστηρίζουν πολλούς τύπους αρχείων όπως πχ σε ένα android Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Υπάρχουν sandisk USB που έχουν υποστήριξη σε iPhone Βάλε κανένα βιντεάκι να δεις στο YouTube Δεν υποστηρίζουν πολλούς τύπους αρχείων όπως πχ σε ένα android Εννοείς κάτι τέτοιο? http://www.e-shop.gr/sandisk-ixpand-16gb-lightning-connector-usb-30-flash-drive-sdix30c-016g-p-PER.577013 Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Εννοείς κάτι τέτοιο? http://www.e-shop.gr/sandisk-ixpand-16gb-lightning-connector-usb-30-flash-drive-sdix30c-016g-p-PER.577013 Ναι αυτά είναι για iPhone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 (edited) Ναι αυτά είναι για iPhone Σε ευχαριστώ πολύ! Το note 4 που έχω διαβάζει όλα τα φλασακια κ το περιεχόμενο τους κ έψαχνα να βρω κάτι αντίστοιχο για ios! Φοβάμαι όμως ότι δεν θα παίζει όλα τα αρχεία! !! :worry: Edited June 29, 2017 by evelinalex Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ! Το note 4 που έχω διαβάζει όλα τα φλασακια κ το περιεχόμενο τους κ έψαχνα να βρω κάτι αντίστοιχο για ios! Φοβάμαι όμως ότι δεν θα παίζει όλα τα αρχεία! !! :worry: Ναι δεν θα μπορείς να κανείς ακριβώς την ίδια χρήση Στο iPhone λιγότερα αρχεία θα μπορείς να χρησιμοποιείς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Ναι δεν θα μπορείς να κανείς ακριβώς την ίδια χρήση Στο iPhone λιγότερα αρχεία θα μπορείς να χρησιμοποιείς Πιο πολύ για ταινίες με ενδιαφέρει :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Πιο πολύ για ταινίες με ενδιαφέρει :) Επειδή λίγο το είχα ψάξει νομίζω καλύτερα μα μην δώσεις τζάμπα λεφτά Υποστηρίζει κάποιους τύπους αρχείων βίντεο και ήχου Εξωτερικούς υπότιτλους δεν ξέρω αν υποστηρίζει Θα πρέπει να μετατρέπεις τις ταινίες σε συγκεκριμένο τύπο βίντεο και να ενσωματώσεις τους υπότιτλους Έχει λίγο φασαρία νομίζω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Καλησπέρα :) Πώς μπορούμε να συνδέσουμε flaskaki ώστε νσ δούμε μια ταινία ή να μεταφέρουμε φώτο κτλ? Σε iphone k ipad :) Αν εχεις ενα player (πχ vlc) παιζει σχεδον ολα τα αρχεια παντως ωστε να μην εχεις θεμα και μπορεις να τα συγχρονισεις ειτε απο το στικακι ειτε απο το iTunes παροτι χωρις τον player! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Επειδή λίγο το είχα ψάξει νομίζω καλύτερα μα μην δώσεις τζάμπα λεφτά Υποστηρίζει κάποιους τύπους αρχείων βίντεο και ήχου Εξωτερικούς υπότιτλους δεν ξέρω αν υποστηρίζει Θα πρέπει να μετατρέπεις τις ταινίες σε συγκεκριμένο τύπο βίντεο και να ενσωματώσεις τους υπότιτλους Έχει λίγο φασαρία νομίζω Όντως είναι φασαρία εάν χρειάζεται όλο αυτό :worry: Αν εχεις ενα player (πχ vlc) παιζει σχεδον ολα τα αρχεια παντως ωστε να μην εχεις θεμα και μπορεις να τα συγχρονισεις ειτε απο το στικακι ειτε απο το iTunes παροτι χωρις τον player! Έχεις δοκιμάσει να παίξεις ταινία από στικακι? ?:O Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Το iPhone εχει κολλήσει εδώ Το iTunes το βλέπει αλλα μετά το restore που ολοκληρώνει με επιτυχία όπως γράφει με ξαναπεταει στην πάνω οθόνη αντί να βγάλει hello Το dfu mode ειναι διαφορετικό; Είχα αναφέρει πως το πήγα στο irepair αλλα οι τύποι δε πρέπει καν να ασχολήθηκαν μαζί του μια βδομάδα, όποτε το ζήτησα πίσω να ασχοληθώ εγώ Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 4, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts