Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαχαχουχα μωρε

12.7 είναι το user data partition και 3.2 το system

Κατάλαβες τώρα η να γελάσουμε κι άλλο; χαχαχα

όμορφα....Άγιες μέρες ειναι , ναι οκ τωρα ειναι κατανοητο ευχαριστω.

Υ.Γ. το """"χαχαχαχα"""" δε πηγαινε για μεταξυ μας...εμεις ειμαστε παρεα για κουβεντα...αλλα οκ... συγνωμη αν φανηκε ειρωνικο και προσβολη σε προσωπικο επίπεδο!

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

• 2 weeks later...

δυστηχώς γυρησα από το 7άρι στο 6S.. ενώ με το 7άρι είχα κάτι 7-8 ώρες

με το 6S με το ζόρι να βγάλω τις 5ώρες.

εσάς πόσο βγάζει;

Δεν έχει σημασία πόσο βγάζουμε εμείς. Άμα εσυ με το ίδιο setup και την ίδια χρήση χάνεις 3 ώρες, εμένα μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Μήπως το 6s ανήκει σε καμία ελαττωματική παρτίδα γιατί εμένα έβγαζε όσο εσένα πριν αλλάξω μπαταρία. Πώς και γύρισες στο 6s;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν έχει σημασία πόσο βγάζουμε εμείς. Άμα εσυ με το ίδιο setup και την ίδια χρήση χάνεις 3 ώρες, εμένα μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Μήπως το 6s ανήκει σε καμία ελαττωματική παρτίδα γιατί εμένα έβγαζε όσο εσένα πριν αλλάξω μπαταρία. Πώς και γύρισες στο 6s;

βρήκα να το δώσω με μια πολύ καλή διαφορά και ήταν και 128άρι το 6S και λέω why not, στη τελική 85% είναι ίδια κινητά για μένα,, αλλα τώρα με τη μπαταρία έχω ξενερώσει άσχημα.

δεν κάνω καμια τρελή χρηήση του κινητού από επεξεργαστική άποψη (instagram/facebook/whatsapp περισσότερο)

Δδεν είναι στα ελατωματικά.

https://www.apple.com/support/iphone6s-unexpectedshutdown/

Και γω είχα βρει σχεδόν με μηδενική διαφορά ένα 6s plus, αλλά έκανα πίσω μη πέσω πάλι στα ίδια θέματα.

βρήκα να το δώσω με μια πολύ καλή διαφορά και ήταν και 128άρι το 6S και λέω why not, στη τελική 85% είναι ίδια κινητά για μένα,, αλλα τώρα με τη μπαταρία έχω ξενερώσει άσχημα.

δεν κάνω καμια τρελή χρηήση του κινητού από επεξεργαστική άποψη (instagram/facebook/whatsapp περισσότερο)

Δδεν είναι στα ελατωματικά.

Βάλε αυτή την εφαρμογή και δες πόση φθορά έχει η μπαταρία. Αν είσαι κάτω από 85% είναι φυσιολογικός ο χρόνος που βγάζεις.

https://appsto.re/gr/bRBxdb.i

δυστηχώς γυρησα από το 7άρι στο 6S.. ενώ με το 7άρι είχα κάτι 7-8 ώρες

με το 6S με το ζόρι να βγάλω τις 5ώρες.

εσάς πόσο βγάζει;

Τόσο μεγάλη διαφορά;

Ένα 20% πιστεύω είναι λογικό αλλά τόσο πολύ δεν νομίζω

Μήπως είναι με Samsung επεξεργαστή η συσκευή αυτή που έχεις τώρα;

Nokia 8800 Scirocco

Τόσο μεγάλη διαφορά;

Ένα 20% πιστεύω είναι λογικό αλλά τόσο πολύ δεν νομίζω

Μήπως είναι με Samsung επεξεργαστή η συσκευή αυτή που έχεις τώρα;

πως το τσεκάρω αυτό φίλε μου;

πως το τσεκάρω αυτό φίλε μου;

http://www.cio.com/article/2991338/apple-phone/find-out-if-your-iphone-6s-or-6s-plus-has-a-tsmc-or-samsung-chip.html

Μπορείς να βάλεις την εφαρμογή και να δεις τα στοιχεία του επεξεργαστή

Nokia 8800 Scirocco

http://www.cio.com/article/2991338/apple-phone/find-out-if-your-iphone-6s-or-6s-plus-has-a-tsmc-or-samsung-chip.html

Μπορείς να βάλεις την εφαρμογή και να δεις τα στοιχεία του επεξεργαστή

τον samsung έχω απότιφενεται δυστυχώς ;(

τον samsung έχω απότιφενεται δυστυχώς ;(

Από ότι είχα διαβάσει η διαφορά μεταξύ του tsmc με τον Samsung είναι έως και 20% όσο πιο πολύ το δουλεύεις το κινητό

Αν έχεις tsmc και πας σε iPhone 7 θα δεις μια αύξηση 20% σε αυτονομία

Αν έχεις Samsung και πας σε iPhone 7 το ποσοστό ίσως είναι πάνω από 35-40%

Μάλλον κάπως έτσι την έχεις πατήσει

Nokia 8800 Scirocco

Από ότι είχα διαβάσει η διαφορά μεταξύ του tsmc με τον Samsung είναι έως και 20% όσο πιο πολύ το δουλεύεις το κινητό

Αν έχεις tsmc και πας σε iPhone 7 θα δεις μια αύξηση 20% σε αυτονομία

Αν έχεις Samsung και πας σε iPhone 7 το ποσοστό ίσως είναι πάνω από 35-40%

Μάλλον κάπως έτσι την έχεις πατήσει

κινητό τόσα χρήματα και με το ζόρι να βγάζει 5 ώρες χρήσης.. πο ρε...

ευχαριστώ για το κόπο σου :)

κινητό τόσα χρήματα και με το ζόρι να βγάζει 5 ώρες χρήσης.. πο ρε...

ευχαριστώ για το κόπο σου :)

Η tsmc δεν μπορούσε να καλύψει την μεγάλη παραγωγή και η Samsung ανέλαβε να δώσει επεξεργαστές όποτε καταλαβαίνεις ποιος φταίει εμμέσως

Nokia 8800 Scirocco

Με Samsung επεξεργαστή, 80% wifi - 20% 3G, μπαταρία γύρω στους 100 κύκλους

387f4107c457fd1cc67bc3c0af6b5094.jpg

• 2 weeks later...
νομιζω οτι μετα απο το ιοσ αναβαθμιση η συσκευη ειναι πολυ καλύτερη και απο μπαταρια σαφως...και απο λειτουργικο...τα χαζα με το bluetooth εξαφανιστηκαν (99%) και γενικα νομιζω οτι εχει αναβαθμιστει η εμπειρια απο τη χρηση της συσκευης συνολικα!

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

νομιζω οτι μετα απο το ιοσ αναβαθμιση η συσκευη ειναι πολυ καλύτερη και απο μπαταρια σαφως...και απο λειτουργικο...τα χαζα με το bluetooth εξαφανιστηκαν (99%) και γενικα νομιζω οτι εχει αναβαθμιστει η εμπειρια απο τη χρηση της συσκευης συνολικα!

Εννοείς ότι έβαλες την 10.3.1?

Nokia 8800 Scirocco

ναι αλλα και με την 10.3 ήταν μια χαρα ...πιστευω οτι αν καποιος δεν ειχε προβληματικη μπαταρια...τωρα θα πρεπει να δουλευει κομπλε η συσκευη!εμενα τουλαχιστον λυθηκαν 3-4 προβληματα που με τρελεναν....ακομα και με 1%...ΔΕΝ σβήνει....μια φορα μιλουσα με 3 % μπαταρια και η κληση κρατησε 10 λεπτα...με blueutooth και οταν ολοκληρωθηκε η κληση είχα 1% και το τηλεφωνο εσβησε μετα απο ωρες...να πω βεβαια οτι το χρησιμιποιω παντα με wifi ανοιχτο με Bluetooth και μονο τα βασικα...τηλεφωνο σκυπε...facetime-imessage και λιγο κανενα παιχνιδακι...χαλαρο να παιρνα η ώρα.

Ipad 3,Ipad 5

Εννοείς ότι έβαλες την 10.3.1?

ναι αλλα και με την 10.3 ήταν μια χαρα ...πιστευω οτι αν καποιος δεν ειχε προβληματικη μπαταρια...τωρα θα πρεπει να δουλευει κομπλε η συσκευη!εμενα τουλαχιστον λυθηκαν 3-4 προβληματα που με τρελεναν....ακομα και με 1%...

Καλησπέρα

Μόλις εγκατέστησα την 10.3.1 . Εγκατάσταση με restore απο itunes , από το back up βέβαια το ξαναέστησα..

Είχα μείνει στην 10.1.1 αρνούμενος να αναβαθμίσω , ύστερα απο θέματα αυτονομίας που διάβαζα καθώς και συνδεσιμότητας με bluetooth στις επόμενες 10.2 & 10.3 ..

Τις τελευταίες ημέρες είχα έντονα προβήματα με το hands free όταν βρισκόμουν στο γραφείο ( για να με ακούσουν συχνά έπρεπε να πατήσω στιγμιαία το πλήκτρο ανοικτής ακρόασης ) καθώς επίσης και πολλά καθημερινά προβήματα με την σύνδεση bluetooth με το εργοστασιακό σύστημα ανοικτης ακρόασης στο αυτοκίνητο ( με άκουγαν και άκουγα με διακοπές συνεχώς)

Τα προβήματα δεν λύνονταν με απενεργοποίηση - ενεργοποίηση της συσκευής.

Τα ανωτέρω με έβαλαν σε σκέψη για αναβάθμιση , μήπως και λυθούν με την 10.3.1 και ελπίζω να είμαι οκ ..:confused:

Αν όντως είναι απροβλημάτιστη , θα προχωρήσω σε update και στο 6s της συζύγου (που επίσης είναι στην 10.1.1)

Αξίζει να σημειωθεί ότι με ακριβώς τις ίδιες φωτογραφιες & videos & εφαρμογές ( back up δηλαδή ) κέρδισα 4,7 GB ....Μπράβο στην Apple !!! Να τα λέμε αυτά !:):)

Θανάσης

θα εισαι...εμενα το προβλημα με το Bluetooth λυθηκε αμεσως μολις εκανα update τη συσκευη και χωρις να τη φτιαξω απο την αρχη....απλα εκαν την αναβαθιση αποδεκτη..πρωτα το 10.3 και μετα το 10.3.1 μεγαλη διαφορα και μπαταρια και συμπεριφορα γενικα συσκευης !

Ipad 3,Ipad 5

θα εισαι...εμενα το προβλημα με το Bluetooth λυθηκε αμεσως μολις εκανα update τη συσκευη και χωρις να τη φτιαξω απο την αρχη....απλα εκαν την αναβαθιση αποδεκτη..πρωτα το 10.3 και μετα το 10.3.1 μεγαλη διαφορα και μπαταρια και συμπεριφορα γενικα συσκευης !

Μέχρι στιγμής τα θέματα bluetooth συνδεσιμότητας έχουν λυθεί..

Νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερη η συγκεκριμένη έκδοση.. Η συμπεριφορά της συσκευής είναι άψογη..:)

Θανάσης

Μέχρι στιγμής τα θέματα bluetooth συνδεσιμότητας έχουν λυθεί..

Νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερη η συγκεκριμένη έκδοση.. Η συμπεριφορά της συσκευής είναι άψογη..:)

ωραια...αναμενομενο και πολυ θετικο...για ολους φυσικα!

Ipad 3,Ipad 5

Καλημέρα παίδες. Σκέφτομαι να αλλάξω την μπαταρία του 6s μου. Το έχει επιχειρήσει κανείς; από Ίντερνετ σκέφτομαι να πάρω και να τη περάσω μόνος.

Καλημέρα παίδες. Σκέφτομαι να αλλάξω την μπαταρία του 6s μου. Το έχει επιχειρήσει κανείς; από Ίντερνετ σκέφτομαι να πάρω και να τη περάσω μόνος.

Ναι την άλλαξα εγώ. Αντικειμενικα για τεχνικό εξειδικευμένο είναι μία εύκολη διαδικασία. Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου καθόλου όμως και δεν έχεις παρόμοια εμπειρία από ηλεκτρονικές μικροεπισκευές, καλό θα ήταν να απευθυνθείς αφού αγοράσεις τη μπαταρία, σε κάποιον τεχνικό. Τέλοσπάντων, θα χρειαστείς Torx κατσαβιδάκι (δεν θυμάμαι το μέγεθος, αλλά συνηθως το δίνουν πακετάκι οι πωλητές μαζί με άλλα εργαλεία και μαζί με τη μπαταρία). Το πιο δύσκολο κομμάτι που θέλει ιδιαίτερη προσοχή ΚΑΙ υπομονή είναι να ξεκολλήσεις την οθόνη από την κολλα που τη συγκρατεί στο πλαίσιο. Θέλει περισσότερη υπομονή, παρά δύναμη και επίσης ένα σεσουάρ μαλλιών με ζεστό αέρα από πάνω του. Αν εφαρμόσεις πολλή δύναμη και την τραβήξεις απότομα, μπορεί να σου σπάσει το digitizer. Επίσης με τσιμπιδάκι θα τραβήξεις τις δύο μακρόστενες ελαστικές ταινίες που συγκρατούν την παλιά μπαταρία σου στο σασί του iPhone. Προσπάθησε να ΜΗΝ τις κόψεις καθώς τις τραβάς - θα μπλέξεις με επικίνδυνα στραβώματα και πιέσεις της μπαταρίας για να την εξάγεις. Επίσης να φοράς οπωσδήποτε γάντια λεπτά μίας χρήσης (χειρουργικά) για να μην βραχυκυκλώσεις/κάψεις κάτι ευαίσθητο, λόγω του στατικού ηλεκτρισμού των χεριών σου.

Δες αυτό το βίντεο και ζύγισε τις ικανότητές σου.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Έχω αλλάξει πολλές φορές στο 4s αλλά εδώ ανεβαίνει το level. Το κινητό έχει κανένα 4 μηνο ακόμα εγγύηση; την χάνω αν το ανοίξω; μπορούν να το καταλάβουν; Μπαταρία από που πήρες γνήσια; ( η τουλάχιστον όχι τελείως μαϊμού)

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Έχω αλλάξει πολλές φορές στο 4s αλλά εδώ ανεβαίνει το level. Το κινητό έχει κανένα 4 μηνο ακόμα εγγύηση; την χάνω αν το ανοίξω; μπορούν να το καταλάβουν; Μπαταρία από που πήρες γνήσια; ( η τουλάχιστον όχι τελείως μαϊμού)

Αν έχεις ακόμα εγγύηση μην το σκέφτεσαι καν για να το πειράξεις.

Μετά την λήξη κανε ότι θέλεις

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned