mmaria_82 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλησπερα !! παραγγειλα την συσκευη και θα την εχω την παρασκευη ... αυτη την φορα 64 gb..:D εχω καποιες ερωτησεις ... σε παλιοτερα iphone ειχα συγχρονισει το ημερολογιο με το facebook και μου εμφανιζε στο ημερολογιο τα γενεθλια απο τους φιλους στο fb μπορει καποιος να μου θυμισει τον τροπο που το κανουμε ?? επισης θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη να κατεβαζει τραγουδια για ηχους κλησης (μεσω itunes γινεται ξερω :D) και βιντεο απο youtube :O:O:O ευχαριστω !!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 η οθονη απο το ebay παλι noname δεν θα ειναι? αντε και βρηκα ποιος την βαζει? ολοι απο τα ιδια εργοστασια προμηθευοντε το θεμα ειναι να πετυχεις σε κατι καλο. το περασμα δεν ειναι και τοσο ευκολο. και σε ενα μαγαζι να πας με καποια χρηματα την περνανε. εγω ισως επαιρνα πχ αυτην http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-iPhone-6s-LCD-Display-Touchscreen-Bildschirm-Glas-Retina-schwarz-black-/301735836072?hash=item4640db79a8:g:qHQAAOSwhcJWQw7Y λυπησου το πηγαινε αντιπροσωπεια και δωσε τα χρηματα να εχεις καινουργιο τηλεφωνο. η περιμενε λιγο να πεσει η τιμη. 250ευρω για oem δεν θα εδινα εγω παντως. και να σου πω οτι εχω επισκευασει 50-100 iphone τα τελευταια χρονια. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Αυτά υποθέτω δεν ισχύουν για όλες τις εφαρμογές. Για παράδειγμα το Spotify λειτουργεί κανονικά στο υπόβαθρο. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, ναι, όταν ακούς μουσική, γιατί αν κατεβάζεις μόνο αρχεία-τραγούδια, σταματάει. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisz3 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 ολοι απο τα ιδια εργοστασια προμηθευοντε το θεμα ειναι να πετυχεις σε κατι καλο. το περασμα δεν ειναι και τοσο ευκολο. και σε ενα μαγαζι να πας με καποια χρηματα την περνανε. εγω ισως επαιρνα πχ αυτην http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-iPhone-6s-LCD-Display-Touchscreen-Bildschirm-Glas-Retina-schwarz-black-/301735836072?hash=item4640db79a8:g:qHQAAOSwhcJWQw7Y λυπησου το πηγαινε αντιπροσωπεια και δωσε τα χρηματα να εχεις καινουργιο τηλεφωνο. η περιμενε λιγο να πεσει η τιμη. 250ευρω για oem δεν θα εδινα εγω παντως. και να σου πω οτι εχω επισκευασει 50-100 iphone τα τελευταια χρονια. καλημερα, Αν η λυση της εδω αντιπροσωπειας ητανε εφαμιλλη με ολο τον υπολοιπο κοσμο ισως και να τα εδινα. Το θεμα ειναι νετα σκετα εδω σου λενε δωσε μας 380 και σου δινουμε ενα αλλο ενω σε ολες τις υπολοιπες χωρες με γνησιο ανταλλακτικο και χωρις να χασεις την εγγυηση θελουνε 110. Το τηλεφωνο θα φυγει μαλλον το πασχα με συγγενη για γερμανια η θα σταλει σε φιλο στην αγγλια. Η συσκευη δεν ειναι ουτε ενα μηνα που την εχω στα χερια οποτε με ποναει ακομα περισσοτερο να την αφησω για μια ανακατασκευασμενη Οπως και να χει ευχαριστω για τις πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 καλημερα, Αν η λυση της εδω αντιπροσωπειας ητανε εφαμιλλη με ολο τον υπολοιπο κοσμο ισως και να τα εδινα. Το θεμα ειναι νετα σκετα εδω σου λενε δωσε μας 380 και σου δινουμε ενα αλλο ενω σε ολες τις υπολοιπες χωρες με γνησιο ανταλλακτικο και χωρις να χασεις την εγγυηση θελουνε 110. Το τηλεφωνο θα φυγει μαλλον το πασχα με συγγενη για γερμανια η θα σταλει σε φιλο στην αγγλια. Η συσκευη δεν ειναι ουτε ενα μηνα που την εχω στα χερια οποτε με ποναει ακομα περισσοτερο να την αφησω για μια ανακατασκευασμενη Οπως και να χει ευχαριστω για τις πληροφοριες Δεν αμφιβάλλω ότι ειναι πολλά. Εσυ αποφασίζεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 το καλυτερο που εχεις να κανεις...ειτε γερμανια ειτε αγγλια σε applestore , αλλαγη οθονης με 110€ & συνεχεια εγγυησης απο την apple Κανονικα...και εισαι αρχοντας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 το καλυτερο που εχεις να κανεις...ειτε γερμανια ειτε αγγλια σε applestore , αλλαγη οθονης με 110€ & συνεχεια εγγυησης απο την apple Κανονικα...και εισαι αρχοντας!!! Αυτό δεν το γνώριζα σοβαρά γίνεται; Και Ελλάδα γιατι μας έχουν ετσι ξεχασμένους; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Αυτό δεν το γνώριζα σοβαρά γίνεται; Και Ελλάδα γιατι μας έχουν ετσι ξεχασμένους; Γιατί εσύ εδώ δεν έχεις επίσημο apple store αλλά έχεις συνεργάτη, μεταπωλητή, κτλ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Γιατί εσύ εδώ δεν έχεις επίσημο apple store αλλά έχεις συνεργάτη, μεταπωλητή, κτλ. Μάλιστα κατάλαβα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Δε μας τα λέει καλά η μπαταρία και μου έκλεισε χθες στο 29% by -NetRaider||- by -NetRaider||- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Δε μας τα λέει καλά η μπαταρία και μου έκλεισε χθες στο 29% by -NetRaider||- by -NetRaider||- Βάλε το ibackupbot στον υπολογιστή, συνδέσεις την συσκευή και πες μας τι σου δείχνει. Μπορεί να εχεις πέσει σε ελαττωματική. Εγγύηση εχεις. Επικοινώνησε απευθείας για αντικατάσταση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Βάλε το ibackupbot στον υπολογιστή, συνδέσεις την συσκευή και πες μας τι σου δείχνει. Μπορεί να εχεις πέσει σε ελαττωματική. Εγγύηση εχεις. Επικοινώνησε απευθείας για αντικατάσταση Και αυτοί πώς διαπιστώνουν ότι έχω ελαττωματική μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Και αυτοί πώς διαπιστώνουν ότι έχω ελαττωματική μπαταρία; Έχουν κάποιο μηχάνημα υποθέτω που βάζουν επάνω την συσκευή και τους δείχνει αν έχει πρόβλημα κάπου γιατι στο isquare που ειχα αφήσει την συσκευή με είχαν πει θα το αφήσεις και θα σε πάρουμε τηλεφωνο αύριο αν θέλει επισκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλημέρα !!! Στο iPhone στην αρχική δεν μπορούμε να αφήσουμε κενή οθόνη όπως το Android ε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλημέρα !!! Στο iPhone στην αρχική δεν μπορούμε να αφήσουμε κενή οθόνη όπως το Android ε ? Δεν γίνεται. Μόλις αδειάζεις μια οθόνη εξαφανίζεται μόνη της Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλημέρα !!! Στο iPhone στην αρχική δεν μπορούμε να αφήσουμε κενή οθόνη όπως το Android ε ? Στην αρχική μπορείς να αφήσεις την οθόνη κενή και να έχεις μόνο 4 εικονίδια στo dock. Τις επόμενες δελίδες δεν μπορείς να τις αφήσεις κενές, γιατί αμέσως εξαφανίζονται. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Στην αρχική μπορείς να αφήσεις την οθόνη κενή και να έχεις μόνο 4 εικονίδια στo dock. Τις επόμενες δελίδες δεν μπορείς να τις αφήσεις κενές, γιατί αμέσως εξαφανίζονται. Για την αρχική θέλω μόνο πως γίνεται ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Για την αρχική θέλω μόνο πως γίνεται ???? Τι εννοείς πως γίνεται; Απλά θα πας όλα τα εικονίδια στην δεύτερη σελίδα, στην τρίτη, κ.ο.κ. και η πρώτη θα μείνει κενή. Αν θες βάζεις εικονίδια στο dock (είτε 4 είτε 3 είτε 2 είτε 1) ή το αφήνεις και αυτό κενό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Τι εννοείς πως γίνεται; Απλά θα πας όλα τα εικονίδια στην δεύτερη σελίδα, στην τρίτη, κ.ο.κ. και η πρώτη θα μείνει κενή. Αν θες βάζεις εικονίδια στο dock (είτε 4 είτε 3 είτε 2 είτε 1) ή το αφήνεις και αυτό κενό. :O από παλιότερο iPhone θυμόμουν πως δεν γινόταν ... :O Αύριο που θα μου το φέρουν θα το δοκιμάσω και αν κολλήσω θα σας ενοχλήσω πάλι ....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 :O από παλιότερο iPhone θυμόμουν πως δεν γινόταν ... :O Αύριο που θα μου το φέρουν θα το δοκιμάσω και αν κολλήσω θα σας ενοχλήσω πάλι ....:O Στη πρώτη πρώτη σελίδα, που είναι και η βασική, πάντα μπορούσες να την αφήσεις κενή. Δεν μπορούσες να αφήσεις τις επόμενες σελίδες κενές, αυτές δηλαδή που δημιουργούνται καθώς βάζεις εφαρμογές, γιατί δεν έχουν λόγο ύπαρξης όταν είναι κενές (να την κάνεις τι την κενή οθόνη?). Δεν θα κολλήσεις πουθενά. Το να μεταφέρεις όλα τα εικονίδια σε άλλες σελίδες είναι το πιο εύκολο. Δεν έχει καμία δυσκολία. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Στη πρώτη πρώτη σελίδα, που είναι και η βασική, πάντα μπορούσες να την αφήσεις κενή. Δεν μπορούσες να αφήσεις τις επόμενες σελίδες κενές, αυτές δηλαδή που δημιουργούνται καθώς βάζεις εφαρμογές, γιατί δεν έχουν λόγο ύπαρξης όταν είναι κενές (να την κάνεις τι την κενή οθόνη?). Δεν θα κολλήσεις πουθενά. Το να μεταφέρεις όλα τα εικονίδια σε άλλες σελίδες είναι το πιο εύκολο. Δεν έχει καμία δυσκολία. Εντάξει θα το δοκιμάσω ... Εύκολο ακούγεται... Δεν μου το έφεραν ακόμα ...:O Μία ερώτηση ακόμα ... Πως θα περάσω ότι έχω στο galaxy s7 στο iPhone ;;; Φωτογραφίες εφαρμογές κτλ ? Υπάρχει κάποια εφαρμογή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Εντάξει θα το δοκιμάσω ... Εύκολο ακούγεται... Δεν μου το έφεραν ακόμα ...:O Μία ερώτηση ακόμα ... Πως θα περάσω ότι έχω στο galaxy s7 στο iPhone ;;; Φωτογραφίες εφαρμογές κτλ ? Υπάρχει κάποια εφαρμογή ? Ναι υπάρχει εφαρμογή της apple στο play store. Κάνε μια αναζήτηση και θα την βρεις (είναι αυτή με τα πιο πολλά αρνητικά σχόλια χαχαχαχαχαχαχαχα) Επίσης όταν αγόρασες το S7 μέσα στο κουτί είχε και ένα άσπρο ανταπτοράκι στο οποίο μπορούσες να συνδέσεις usb για να μεταφέρεις δεδομένα από και προς το κινητό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Από εχθές έχει απενεργοποιηθεί η φωνητική πληκτρολόγηση και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Η Siri είναι ανενεργή. Έχω κάνει κάτι εγώ ή έχουν πρόβλημα οι servers;; Το έχει παρατηρήσει κάποιος ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) Από εχθές έχει απενεργοποιηθεί η φωνητική πληκτρολόγηση και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Η Siri είναι ανενεργή. Έχω κάνει κάτι εγώ ή έχουν πρόβλημα οι servers;; Το έχει παρατηρήσει κάποιος ;; 9.3 is coming :p δε φαντάζομαι κανέναν άλλο λόγο πάντως. Ναι δε λειτουργεί (μόνο στο iPad Pro δούλεψε τελικα!) Edited March 19, 2016 by mavrios Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Παιδιά τι γίνεται με της αναφορές παράδοσης sms. Είναι δυνατόν 900 ευρώ τηλ να μην έχει αναφορές παράδοσης. Είπαμε έλεος . Εσείς τη κάνετε Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts